🔴 تغییرات مدیریتی در استان مرکزی در راه است/ این تغییرات هم شامل مدیرانی که از دولت قبل مورد تایید بودند و در این دولت با آنها همراه شدیم، میشود و هم مدیرانی که در دولت جدید منصوب شدهاند/ حسابهای بانکی بعضی از شرکتهای بزرگ بومی وارد استان شده است/ از چند هفته آینده روند ساخت مسکن شتاب میگیرد/ موافق خروج خوشه طلایی از استان نیستیم
👤مخلصالائمه استاندار مرکزی:
🔸انتقال دفاتر خیلی اولویت ندارد، آنچه مهم است انتقال حسابهای بانکی، انتقال قراردادهای بیمه و واریز مالیات فعالیتهایی که در استان انجام میشود. در بحث انتقال حسابهای مالی، مدلی طراحی شده و نمایندهای به منظور مذاکرات موفقی را با شرکتها انجام داده و تعداد زیادی از حسابهای بانکی بعضی از شرکتهای بزرگ وارد استان شده است.
🔹به شرکتها اعلام کردیم چنانچه حسابهای مالی خود را به استان انتقال دهند، حمایت خوبی از آنها خواهیم کرد، ضمن اینکه حضور مدیران بومی در شرکتهای بزرگ استان نیز یکی از سیاستهایی بوده که دنبال شده و در شرکتهای بزرگ شاهد حضور مدیران و هیاتمدیرههای بومی هستیم.
🔸بدون اینکه بخواهیم ضربهای به ثبات مدیریتی وارد کنیم، مدیران کارآمدی که لازم را ندارند، به زودی جای خود را به مدیران کارآمد و جوان خواهند داد، چه مدیرانی که از دولت قبل مورد تایید بودند و در این دولت با آنها همراه شدیم، و چه مدیرانی که در دولت جدید منصوب شدهاند، در ارزیابیهای مشترک بین استان و تهران عملکرد آنها بررسی و تغییراتی در راه است.
🔹برای دستگاههای دولتی در قیاس با حوزههای کلیدی که نیاز داریم، در حوزه عمرانی، اقتصادی، فرهنگی نیاز به تقویت نیروی انسانی داریم که مجوزها اخذ شده و در قالب طرح شهید زینالدین به زودی فراخوان خواهیم زد و هم از نخبگان و از نیروهای شرایط عادی میتوانند در آزمون شرکت کنند، در صدد رفع کمبود نیرو هستیم، اما این تصور که نیروی گسترده وارد کنیم، به لحاظ قانونی اجازه نداریم.
🔸 از هفته آینده چند پیمانکار جدید در پروژه اصلی استان مستقر خواهد شد و روند ساخت مسکن شتاب میگیرد، در تلاش هستیم زمینهایی را به مسکن در اراک اضافه کنیم.
🔹ما موافق انتقال تیمهای استان به سایر استانها نیستم، اما تیم ساوه مشکلات پیچیده خیلی کهنه و قدیمی دارد که سال گذشته تلاش کردیم بخشی از مشکلات را برطرف کنیم تا حداقل رفتن را به تاخیر بیاندازیم، که امیدواریم این اتفاق هم رخ ندهد، اما همکاران ما در فرمانداری ساوه و معاونت سیاسی و اجتماعی در تلاش هستند مشکلات را برطرف کنیم، خود مسئولان باشگاه هم باید در مدل طراحی مالی تجدید نظر انجام دهد.
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
مشروح گفتگوی مدیرعامل بنیاداراکشناسی درباره پیاده راه اراک را در روزنامه عطریاس شماره ۶۴۸ به نشانی زیر مطالعه فرمایید:
@atreyasemarkazi
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
تغییرچهره سلطانآباد
ابوالفضلعباسی بانی-۲۵ مرداد ۱۴۰۲
پیادهراهها بخشی از فضاهای شهری هستند که در گسترش پیوندها و ارتباطات اجتماعی- فرهنگی و ساخت فضای انسانی مناسب در عرصه همگانی مورد توجه بسیاری از مدیران شهری قرار گرفتهاند.
در کلانشهر اراک و در شورای پنجم،طرح پیادهراه مورد توجه واقع شد و پیادهراه امیرکبیر بهعنوان نخستین پروژهی اجرایی از این طرح جامع، ساخته و مورد استقبال شهروندان و کنشگران اجتماعی واقع شد.
پیادهراه امیرکبیر بهعنوان بخش کوچکی از یک طرح جامع در شورای ششم هم مورد توجه قرار گرفت و هرچند بهکندی ولی ساخت بخش دیگری از این طرح در خیابان محسنی ادامه یافت.
با استیضاح شهردار سابق و انتخاب مدیریت شهری جدید، اجرای این طرح در نقاط مختلف کلان شهر اراک، سرعت گرفته، و سرپرست جدید که سوابق مدیریت مناطق مختلف شهرداری را در کارنامه دارد؛ توجه به موضوعات فرهنگی و نیز تحقق مطالبات اجتماعی شهروندان بهویژه ادامهی طرح پیادهراه سازی را در اولویت قرار داده و با عزم جدی، حدفاصل خیابان محسنی تا کوچه سعدی بهعنوان پازل مکمل پیادهراه امیرکبیر در دستور کار قرار گرفته و انتظار میرود با همراهی شرکت توزیع برق در حذف تیرهای برق، آلودگیهای دیداری این محدوده بهیک مسیر زیبای نوستالژیک تبدیل شود و بدون تردید اگر این طرح با جدیت و سرعت ادامه یابد، بهزودی شاهد تغییرات فرهنگی در مبلمان شهری اراک و اصلاح بافت تاریخی شهر و تغییر چهره سلطانآباد(بافت مرکزی اراک) خواهیم بود.
عزم مدیریت شهری برای پیادهراه سازی محدود به نقاط مرکزی شهر نیست و در قالب یڪ طرح جامع مطرح است که انتظار میرود با جذب پیمانکار بهمورد اجرا درآید و این طرح، در همه نقاط شهر عملیاتے شود.
در صورت فراگیر شدن این طرح، ضمن رعایت حرمت و حقوق شهروندی، رفتارهای صحیح مدنی نیز بهخصوص در بخش تردد خودرویی شکل میگیرد.
در این طرح، معابر پیاده با اندڪ ارتفاع استاندارد، مسیر دوچرخه و توجه به دسترسےهاے محلے به مسیر اصلی، نیاز به آرامسازی، مناسبسازے و ایمن سازے مسیرهاے تردد عرضے عابرین و...پیشبینے و نقشهی عملیاتی آن بهعنوان خیابانی کامل نیازمند اتخاذ تصمیم شوراے ترافیڪ است.
نظر بهاینکه پیادهروی بر روی آسفالت توصیه نمیشود و رنگآمیزی محلهای عابر پیاده هم موجب خوردگی آسفالت شده و احتمال لغزش پا، زمینخوردن و... وجود دارد و از دیگر سو، هنوز فرهنگ رانندگی آنگونه که لازم است در ما نهادینه نشده، لذا شایسته است بهجای سرعتگیرهای پرهزینه و توهینآمیز، چه بهلحاظ مصالح و چه بهلحاظ تبعات خطرناک، همه محلهای عبور عابر درون شهری را با مصالحی زیبا و باکیفیت و البته بصورت سهبعدی و با ارتفاعی معقول از سطح خیابان سنگفرش کنیم تا ضمن حذف چندبارهکاریهای ترافیکی(رنگ آمیزی و.. )، اصطلاح روانی #سرعتگیر را هم از اذهان بزداییم و بهعنوان رانندگانی بدون اعتراض، وجود پیادهراههای متعدد درونشهری استاندارد را بهرسمیت بشناسیم.
یقینا این نوع(مسیرهای پیادهراه میانخیابانی)، در نوع خود جدید است و مورد اقبال و پذیرش شهرهای دیگر هم قرار خواهد گرفت و افتخاری برای اراک، چونان #سهشنبههایبدونخودرو خواهد بود.
صمنا قرار نیست ساکنان مرکز شهر، زندانی شوند و قطعا تسهیلاتی برای این شهروندان پیشبینی خواهد شد؛
از سال ۹۴ با ایجاد گروه تلگرامی #اراکشهروند، مطالبهی جمعآوری پل خیبر و پلهای هوایی عابر پیاده و اجرای پیادهراه سازی و... را داشتهام و همچنان براین مطالبه جامعه مدنی و شهروندان پافشاری دارم و براین باورم که باید شهر خود را از خودروها پس بگیریم.
#مشروح این گزارش را در صفحات من و نیز روزنامه عطریاس شماره ۶۴۸ به نشانی زیر مطالعه فرمایید:
@atreyasemarkazi
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
پرده دیگری از فرهنگ #دختران_سرزمین_خورشید
#اراکشهروند
#آلومینیوم
#فوتبال
#اراک
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
قنات بان
ابوالفضل عباسیبانی-۲۷ مرداد ۱۴۰۲
قنات(فناوری استخراج آب)، در اوایل هزاره نخست پیش از میلاد در ایران گسترش
نخستین و طولانیترین قنات دنیا در ایران است که بهدست مقنیهای ایرانی ساخته شد و این دستآورد مهم ایرانیان در روستاها و مناطق مسکونی، کشاورزی و دامداری معمول و متداول است و حتی رکن اصلی کشتو زرع در نواحی خشک بهشمار میرود.
یونسکو تعداد ۱۱ قنات در خراسان، یزد، کرمان، اصفهان و اراک را در فهرست آثار جهانی ثبت کرده که عمر این قناتها از ۲۰۰ تا ۲۵۰۰ سال است.
قنات گناباد، با ۳۵۰ متر عمقِ مادرچاه و قنات باغ زارچ یزد با بیش از ۷۱ کیلومتر و ۲۱۱۵ حلقه چاه طولانی ترین قنات جهان است.
قنات ابراهیمآباد اراک هم در سال ۱۳۹۳ با شماره ۳۱۱۵۰ در فهرست آثار ملی ایران و نخستین اثر تاریخی استان مرکزی در فهرست یونسکو جای گرفته است.
برکت دوقنات روستای تاریخی #بان هم که بهاستناد قلعه ثبت ملی شدهی این روستا، چهره زیبایی به بان داده و بر ماست تا ضمن لایروبی و احیای این دو رشته زندهی زندگیبخش، مقدمات ثبت ملی و سپس جهانی آنرا فراهم آوریم.
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹ ساعت ۶ و نیم عصر مستند رونمایی از کتاب #خودآموزحساب_سیاق نوشته استاد #اسداله_عبدلی_آشتیانی و خوشنویسی استاد #کاظم_محمدزماني_آشتیانی از شبکه آفتاب پخش میشود.
عبدلی آشتیانی متولد ۱۳۴۶ خ، پس از دیپلم به سندپژوهی، متنپژوهی و بویژه حساب سیاق پرداخت. او بیش از ۱۲ مقاله علمی در نشریات علمی منتشر کرده و چندین عنوان کتاب از جمله آشتیان بهروایت تصویر، اسناد سیاوشان، اسناد اراک در مجلس شورای ملی، اسناد تجاری اراک، نخستین بودجه مجلس ملی، تاریخ و فرهنگ آشتیان بهتازگی هم خودآموز حساب سیاق را روانه بازار نشر کرده و یکی از مفاخر برجسته استان است.
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از قرار معلوم اراک هم یک تقاطع غیرهمسطح زیبا و استاندارد به خودش دید.
میدان امام خمینی(ره)، از ارتفاع ۳۰۰ متری
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
اراک با #پیادهراه زیباست.
📸سما احمدی-۳۰ مرداد ۱۴۰۲
💟برای دیدن صفحات من و یا ارتباط با من، لینک زیر را لمس کنید👇
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
حداقل مطالبات سنجانکرهرود
ابوالفضل عباسیبانی-۳۰ مرداد ۱۴۰۲
۱- احداث دیوار ساحلی
۲- لکهگیری آسفالت معابر
۳- سد معابر کارگاههای ساختمانی
۴- پیشنهاد احداث فرهنگسرا در تخت سادات کرهرود
۵- تکمیل لولهگذاری و آبگیری مخزن آب تختسادات کرهرود
۶- مطالبه در خصوص تفویض اختیارات ویژه به مدیر منطقه۳ شهرداری
۷- احیا و لایروبی ۱۶ قنات سنجان کرهرود بعنوان میراث بسیار ارزشمند این منطقه از اراک.
۸- احداث بازارچههای دائمی برای فروش محصولات کشاورزی، خانگی و بومی و برگزاري جشنواره سبزیجات و میوه.
۹- برسی امکان ارایه مجوز احداث خانههای با متراژ ۳۰-۴۰ مترمربعی جهت حفظ باغات و فضای سبز موجود بعنوان ریههای تنفسی اراک
💢💢💢💢💢💢💢💢💢
پیرو نشست شنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۲ فعالان اجتماعی سنجان کرهرود با مدیران شهرداری و تاکید بر ۹ مطالبه فوق، امروز مدیر منطقه ۳ جناب دکتر رضایی، موارد زیر را اطلاعرسانی فرمودند:
۱- احداث دیوار ساحلی پیمانکار شرکت پرتو ریسمان با قراردادی با مبلغ ۲۷۰ میلیارد ریال شروع به کار ابلاغ گردیده و تجهیز کارگاه هم در حال انجام است و جبهه اول از پل قالیشویی به سمت شهرک ابوالفضل(ع) خواهد بود.
۲- لکهگیری آسفالت با جدیت در دستور کار است و بهطور پیوسته و بدون وقفه و با اولویت محله سنجان و کرهرود در حال انجام است.
۳- پیشنهاد احداث فرهنگسرا در #تختسادات به شورا ارسال و بهدلیل راه دسترسی نامناسب رد شد(شایسته بود با حضور برخی از فعالان اجتماعی پیشنهاد دهنده بررسی شود!)
۴- مورد ۹ هم پیشنهادات منطقه به معاونت معماری و شهرسازی ارسال گردید.
💟برای دیدن صفحات من و یا ارتباط با من، لینک زیر را لمس کنید👇
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.
#شماهمدعوتید
امروز سهشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰ تا ۱۲ ظهر در سالن خیام کنار شهربازی از مقالهام بانام #بازنگری در نام استان مرکزی دفاع میکنم و خوشحال خواهیم شد اگر قدم بر دیدگان ما بگذاريد.
💟برای دیدن صفحات من و یا ارتباط با من، لینک زیر را لمس کنید👇
https://zil.ink/abolfazlabbasibani
#آگاهی، سرآغاز خردمندی است.