🔴 چالش شماره 3⃣1⃣
⬅️ چالش فروش اینترنتی - سیاستهای مختلف ارسال کالا و اعمال خودکار هزینه حمل در فاکتور فروش
🔘 مسئله چیست ؟
فروشگاههای اینترنتی بسته به شرایط مختلف سیاست های مختلفی را جهت ارسال کالا در پیش میگیرند.
به عنوان مثال ممکن است :
◽️ با توجه به حجم خرید و یا مبلغ سبد خرید ، هزینه حمل برای مشتری رایگان شود.
◽️ برای کالاها بر اساس وزن به صورت پلکانی هزینه حمل تعریف شود و برای کالاهایی با وزن بیشتر ، هزینه حمل و ارسال بیشتری دریافت شود.
◽️برای مشتریان با توجه به محل سکونت هزینه حمل متفاوت تعریف شود. مثلا برای مشتریان در همان شهر محل فروشگاه اینترنتی هزینه ارسال رایگان باشد و برای سایرین هزینه دریافت گردد.
◽️ و یا ترکیبی از موارد فوق و حالتهای دیگر باشد.
حال سوال اینجاست که چگونه میتوان در همه حالتهای مختلف ، هزینه حمل را هنگام صدور فاکتور و یا ثبت خودکار سند حسابداری ، محاسبه و به درستی اعمال کرد؟
☑️ راهحل چگونه است ؟
برای محاسبه صحیح و خودکار هزینه ارسال ، تقسیم کار بین وبسایت و سیستم حسابداری در دو مرحله انجام میگیرد.
بدین صورت که در مرحله اول ابتدا محاسبات طبق شروطی که توسط مدیر فروشگاه در فروشگاه اینترنتی تعریف شده ، در داخل سرور وبسایت اعمال میگردد و سپس مبلغ نهایی به فاکتور فروش (موجود در وبسایت) اضافه میگردد.
در مرحله دوم ، این مبلغ نهایی به صورت خودکار همراه با اقلام سفارش و سایر اطلاعات دریافت شده و توسط سیستم حسابداری پردازش میگردد.
در نهایت هزینه حمل کالا در هنگام صدور فاکتور و ثبت سند حسابداری ، به صورت خودکار اعمال میگردد.
🔰 همچنان با ما همراه باشید ، در پست بعدی به بررسی چالش آغاز فعالیت در ابتدای سال مالی جدید ( بدون انبارگردانی و بدون بستن حسابها) خواهیم پرداخت.
🔰 برای اطلاعات بیشتر در مورد ماژول حسابداری ووکامرس/وردپرس 👈 به این صفحه مراجعه فرمایید.
#حسابداری
#فروشگاه_اینترنتی #ووکامرس
📚 «چالشهای حسابداری» 👈 عضو شوید
@accounting_challenges
🔴 چالش شماره 4⃣1⃣
⬅️ چالش آغاز فعالیت در ابتدای سال مالی جدید ( بدون انبارگردانی و بدون بستن حسابها)
🔘 مسئله چیست ؟
آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده است که سال جدید آغاز شده باشد و مشتریان منتظر خرید کالا باشند ، ولی به دلایل مختلفی مانند عدم اتمام انبارگردانی ، عدم اتمام کار حسابدار و تکمیل نبودن اسناد و حسابهای سال قبل، عدم دسترسی به حسابدار یا انباردار و.... امکان افتتاح سال جدید و صدور فاکتور فروش به تاریخ روز وجود نداشته باشد؟
در این وضعیت ، هم صاحب کسب و کار ناراضی است و هم حسابداری که تعطیلاتش با زنگهای مکرر کارفرما خراب میشود.
شاید هم بالاجبار فاکتور و اسناد سال جدید را، تا زمان تکمیل و بستن سال مالی قبلی، در انتهای سال مالی قبل درج کنید که در این صورت ، با مشکلات فراوانی، مثل از دست رفتن مانده و گردش حساب پایان سال، نادرست بودن تاریخ اسناد و مشکلات قانونی مواجه خواهید شد.
به طور کلی ، حسابداران به دلایل مختلفی ، به اصلاح و یا تکمیل اطلاعات سال قبل ،حتی پس از افتتاح سال جدید و انتقال اطلاعات به دوره جدید ، نیاز پیدا میکنند.
☑️ راهحل چگونه است ؟
برای رفع چالش مطرح شده موارد زیر طراحی و پیادهسازی شده است :
1) امکان افتتاح سال مالی جدید در هر شرایطی قبل از اتمام سال مالی و بستن حسابها فراهم گردید.
2) امکان انتقال سال مالی و درج مانده حسابها، موجودیکالا، اسناد دریافتنی/پرداختنی و ... در هر شرایط وجود دارد.
3) امکان انتقال مکرر سالمالی و اصلاح خودکار سند افتتاحیه، ماندهحسابها ، موجودی کالا، اسناد دریافتنی/پرداختنی و ... در هر شرایط وجود دارد.
4) انتقال مکرر سالمالی، خللی در اطلاعات درج شده سال جدید، ایجاد نمیکند.
بدین ترتیب، تا زمان باز بودن سال قبل، امکان تکمیل و اصلاح اطلاعات (فاکتور، اسناد، ...) در دوره مالی قبل وجود دارد و با تکرار عملیات انتقال سال مالی، مانده های ابتدای سال جدید ، جایگزین میشود.
🔰 همچنان با ما همراه باشید ، در پست بعدی به بررسی چالش محاسبه پورسانت و حقالعمل چندسطحی خواهیم پرداخت.
#حسابداری
📚 «چالشهای حسابداری» 👈 عضو شوید
@accounting_challenges
🔴 چالش شماره 5⃣1⃣
⬅️ چالش محاسبه پورسانت و حقالعمل چند سطحی
🔘 مسئله چیست ؟
در برخی از کسب و کارها مانند سالنهای آرایش ، ارائه کنندگان خدمات بیمهای و...، سود حاصل از خدمات انجام گرفته/کالای فروش رفته به دو یا چند نفر تعلق دارد. بدین ترتیب که میبایست در هر فاکتور افراد مختلفی با درصدهای گوناگون حقالعمل دریافت کنند.
سوال اینجاست که سادهترین راه برای درج ذینفعان و محاسبه پورسانت/حقالعمل آنها به چه صورت است ؟
☑️ راهحل چگونه است ؟
در حالت عادی، درج پورسانت افراد بابت هر فاکتور، بعد از محاسبه توسط حسابدار ، با درج سند صورت میگیرد . در این حالت علاوه بر صرف زمان زیاد، امکان خطا محاسباتی بسیار وجود دارد.
از سوی دیگر اگر خدمات/اقلام ارائه شده به مشتری متنوع و هر کدام مشمول ذینفعان متفاوتی باشند، محاسبه و درج سند واحد برای آنها، بسیار مشکل و پیچیده میشود.
خودکارسازی فعالیتهای تکراری برای حسابداران بسیار با ارزش است ، زیرا باعث افزایش بهرهوری آنان و صرفهجویی در زمان انجام کارها میگردد. از طرف دیگر خودکارسازی باعث کاهش خطای کاربر نیز میگردد.
در سیستم چهارباغ، امکان درج پورسانت چند سطحی برای هر فاکتور فراهم شده به نحوی که
1) امکان انتصاب چند شخص با درصد مختلف وجود دارد.
2) اشخاص و پورسانت آن را می توان به کل فاکتور و یا به صورت سطری (برای هر قلم) درج کرد.
3) مبلغ پورسانت هر شخص به صورت خودکار محاسبه میشود.
4) مبلغ پورسانت در سند فاکتور به صورت خودکار ثبت میشود.
🔰 همچنان با ما همراه باشید ، در پست بعدی به بررسی چالش صادرات و رفع تعهدات ارزی خواهیم پرداخت.
#حسابداری
#حسابداری_فروشگاهی #حسابداری_شرکتی
📚 «چالشهای حسابداری» 👈 عضو شوید
@accounting_challenges
🔴 چالش شماره 6⃣1⃣
⬅️ چالش صادرات و رفع تعهدات ارزی
🔘 مسئله چیست ؟
شرکتهای بازرگانی برای صادرات کالا ، با طی کردن مراحل قانونی، تعهداتی جهت ورود ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادی کشور خواهند داد.
برخی سازمانها (مانند سازمان امور مالیاتی) امتیازهایی را مثل معافیت مالیاتی برای درآمدهای صادراتی ، در عوض رفع تعهدات ارزی صادرکننده ، در نظر میگیرند.
بدین ترتیب از جمله اطلاعات ضروری برای صادرکننده ، گزارشاتی است که بر اساس اظهارنامه گمرکی و اسناد بانکی ، مانده ارز وارد نشده و همچنین میزان تعهدات ارزی صادر کننده را اعلام کند.
برخی اوقات ، صادرکننده گان از سوی سازمانهایی مانند سازمان امور مالیاتی ، ملزم به ارائه این گزارش ها با فرمت و شکل خاص ، به انضمام مستندات گمرکی و بانکی در راستای اثبات رفع تعهد ارزی میشوند.
معمولا این گزارشات از دسته گزارشاتی است که حسابداران در فایلهای Excel با صرف زمان بسیار و بر اساس پرونده های گمرکی (کوتاژ) و مستندات بانکی آماده میکنند.
چالشی که با آن روبرو هستیم این است که در آمادهسازی اطلاعات به صورت دستی، احتمال ارائه گزارش اشتباه به سازمان مربوطه وجود دارد. با توجه به این که اطلاعات ارائه شده نیاز به تطابق با بانک اطلاعاتی سامانه جامع تجارت دارد، در صورت مغایرت و نیاز به اصلاح اطلاعات ، منجر به طولانی شدن مراحل قانونی خواهد شد.
☑️ راه حل چگونه است ؟
برای فراهم کردن اطلاعات مذکور، امکان ثبت اطلاعات کامل پروانه صادرات برای هر فاکتور صادراتی و همچنین ارز وارد شده در سیستم فراهم گردید. بر این اساس، گزارش گردش ورود موقت-صادرات ، طراحی شده که گردش ارزش صادرات ، ارز وارد شده و ارز باقی مانده را مشخص میکند. این گزارش در جهت آگاهی صادر کننده جهت رفع تعهد ارزی و آگاهی از وضعیت ارزی حاصل از صادرات نیز ، نقش بسزایی خواهد داشت
از آنجا که اطلاعات مورد نیاز گزارش به صورت خودکار محاسبه شده و بر اساس اطلاعات مندرج فراخوانی میشود احتمال خطا نزدیک به صفر است.
🔰 همچنان با ما همراه باشید ، در پست بعدی به بررسی چالش اعمال خودکار هزینهها در گزارشات فصلی خواهیم پرداخت.
#حسابداری
#حسابداری_فروشگاهی #حسابداری_شرکتی
📚 «چالشهای حسابداری» 👈 عضو شوید
@accounting_challenges
🔴 چالش شماره 7⃣1⃣
⬅️ چالش خودکاری سازی اعمال هزینه ها و درآمدهای بدون فاکتور در گزارشات فصلی
🔘 مسئله چیست ؟
یکی از چالش های دائمی در هر فصل، آماده کردن و ارسال گزارش فصلی خرید و فروش موضوع ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم می باشد.
اما مشکل اینجاست که برخی موارد مانند هزینه های جاری شرکتها، به صورت فاکتور خرید و فروش در سیستم حسابداری ثبت نمی شوند . این موارد معمولا در قالب اسناد حسابداری ثبت و بایگانی میگردد .
این اسناد معمولا به صورت روزانه ثبت شده و حجم وسیعی از اسناد را به خود اختصاص میدهد. اکثر این اسناد هزینه مشمول ارزش افزوده میباشد و با کد/شناسه ملی باید اظهار شود. برخی دیگر، از نوع معاملات کوچک بوده که به صورت تجمیعی اظهار میشود.
غالبا این اطلاعات، بعد از درج اسناد در سیستم های حسابداری، مجددا به صورت دستی در فایل Excel درج شده و بعد از تکمیل و آماده سازی، در فایل TTMS توسط حسابدار درج و اصلاح میشود.
این امر تهیه خروجی جامع و دقیق TTMS را برای حسابدار زمانبر و طاقت فرسا می سازد.
☑️ راه حل چگونه است ؟
برای ثبت این اسناد (هزینه و درآمد) ، امکان درج مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین درج طرف حساب (حقیقی/حقوقی) فراهم گردید. در این حالت دیگر نیازی به ثبت دستی عوارض و مالیات آن نمی باشد.
همچنین حسابدار میتواند گزارشات فصلی خرید و فروش را قبل از تهیه فایل TTMS ، داخل سیستم حسابداری به راحتی کنترل کند.
در نهایت حسابدار تنها با چند کلیک، اسناد هزینه و درآمد را در کنار فاکتورهای خریدو فروش، به علاوه معاملات کوچک تجمیعی ( معاملات مشمول حد نصاب 5 درصد معاملات کوچک به صورت تجمیعی منتقل میشود) ، به فایل TTMS منتقل کرده و خروجی را با گزارشات داخل سیستم مقایسه مینماید.
#حسابداری
#حسابداری_فروشگاهی #حسابداری_شرکتی
📚 «چالشهای حسابداری» 👈 عضو شوید
@accounting_challenges
⚪️ امیدواریم با ارائه نظرات ارزشمند خود ما را در بهبود مطالب کانال یاری فرمایید.
@chaharbaq_admin
شماره تماس :
09106400082
🌱 فرا رسیدن سال نو همیشه نوید بخش افکار و تصمیم های نو برای آینده است. آینده ای که همه امید داریم بهتر از گذشته باشد.
✅ چهارباغ در سال نو، ۳۶۵ روز سلامتی، شادی، پیروزی، مهر و دوستی و ایدههای ناب را برای شما آرزو میکند.
🌷 سال نو مبارک 🌷
🇮🇷 چهارباغ همراه شما برای کمک به #مهار_تورم_و_رشد_تولید 🇮🇷
#مهارتورم_رشدتولید
#رشدتولید
🆔@chaharbaq
📞09106400082
🌐 https://chaharbaq.com/