فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥وضعیت آخرالزمانی در غزه!🥺
💥صحنهای از آوارگی فلسطینیها در جنوب نوار غزه در نتیجه تهدیدات ارتش اسرائیل و بمباران مداوم آن😭😭
خدایا به مضطری این زنان و کودکان معصوم و بی گناه خودت ظهور آقامون رو برسون🤲
اݪݪّٰھ۾ ﻋَﺟِݪْ ݪِۅَݪيڪ اݪفَࢪَجْ🌱
@adabe_hozoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📀 پادکست ویژه اربعین
🏴 راهی جز حسین علیهالسلام نیست
🎙 حجت الاسلام پناهیان
📎 #لبیک_یا_حسین
📎 #اربعین
📎 #پیاده_روی_اربعین
📎 #ملت_امام_حسین
@adabe_hozoor
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻ممکنه این آخرین اربعین قبل ظهور باشه
🎙 استاد پناهیان
🎙 استاد شجاعی
#اربعین
@adabe_hozoor
🔹 حسرت خوردن در قبر و قیامت
مرحوم آیت الله فاطمی نیا (ره):
عزیزانم به جای آرزوهای بیفایده، گمانهای بیمبنا، حسادت، فحش دادن، آبرو بردن ، شهادت باطل، غیبت کردن، سبّ حاضر، عوض همهی اینها ،
ذکر خدا را داشته باشیم.
غرق در خدا بشویم.
فانی در او بشویم.
هر لحظه ای را که به یاد خدا نباشیم،
در قبر و قیامت حسرت آن را خواهیم خورد.
@adabe_hozoor
🔹️شیعه امام علی(ع) ناسزا نمیگوید
مرحوم آیت الله فاطمی نیا (ره):
ای مردم! اینقدر بدانید و آگاه باشید که امیرالمؤمنین (ع) اوّل مظلوم عالم است. بیان کردن ظلمهایی که بر حضرت شده است، بسیار طول میکشد.
با همهی این مظلومیّت ، به اصحاب خود فرمودند:
«إِنِّی أَکْرَهُ لَکُمْ أَنْ تَکُونُوا سَبَّابِینَ»
من دوست ندارم شما از ناسزاگویان باشید!
مگر ما شیعهی امیرالمؤمنین (ع) نیستیم؟
اصلا نباید ناسزا بگوییم.
صاحب دلی بود، یکبار سگی به طرف او آمد، مودبانه به سگ گفت:بفرمایید بروید!
از او ایراد گرفتند که این سگ که دیگر این تشریفات را ندارد!
به نکته ی لطیفی اشاره کردند.
فرمودند : اصلا نمیخواهم زبانم به حرف بد عادت کند؛ ممکن است چیزی به این سگ بگویم و زبانم عادت کند و یک وقت از یاد ببرم به یک انسان هم بگویم.
@adabe_hozoor
۷.mp3
588.4K
در نمازشب، دعایت این باشد: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَ أَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَ اجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَاناً نَصِيراً.
@adabe_hozoor
🔻 حضرت سلیمان آن مُلکِ عظیم را داشت، اما زاهد بود؛ بعضیها هم فقط یک تسبیح دارند، اما زاهد نیستند.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«انسان تا به مقام زهد و فراغت نرسد نمیتواند از این شرایط دنیا که دو چیز هم بیشتر نیست (یا اقبال است یا ادبار، یا پیری است یا جوانی و... و سوم ندارد)، استفاده کند.
زهد ربطی به «داشتن و نداشتن» ندارد که اگر کسی ثروت ندارد بگوییم زاهد است و اگر ثروتمند است بگوییم زاهد نیست! جناب سلیمان آن ملک عظیم را داشت، اما زاهد بود؛ بعضیها هم فقط یک تسبیح دارند، اما زاهد نیستند؛ چون اگر این تسبیح گم بشود شب خوابش نمیبرد! اما اگر همه ملک حضرت سلیمان را یکجا از او بگیرند راحت سرش را زمین میگذارد و فرقی برای او نمیکند.
پس زهد یعنی اگر همه دارایی را که امشب داری، از تو گرفتند، سرت را زمین بگذاری و راحت بخوابی و بازهم بلند شوی و نماز شبت را بخوانی. #حضرت_زینب (س)، شب یازدهم هم #نماز_شبش را خواند، این میشود زهد.
اگر کسی زاهد نشد و مشغول به دنیا شد، دیگر بالاتر از دنیا سِیری نخواهد داشت. او در دنیا میماند و سیرش در همین مرتبه است.»
@adabe_hozoor
🔻ثواب پیادهروی برای زیارت امام حسین(ع)
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«زيارت سيدالشهدا(ع) در روایات با حج مقایسه شده است. حج، خودش عمل فوقالعادهای است و ثوابهای بیشماری برایش ذكر شده و یک عمل معمولی نيست. فردی به حضرت(ع) عرض کرد من امسال نتوانستم به حج بروم، چه قدر پول بدهم؟ گویا از ثروتمندان مكه بوده. حضرت به او فرمودند اگر به اندازه كوه هم طلا بدهی جای حج را نمیگيرد.
از آن طرف هم روایت امام صادق(ع) است که فرمودند ثواب زيارت امام حسین(ع) به اندازه يك حج عمره است، تا هفتاد هزار حج. هر قدمی كه برمیداريد ثواب يك حج عمره دارد. معصوم(ع) وعده بیجا که به ما نمیدهند.
مرحوم مجلسی بزرگ یعنی پدرِ علامه مجلسی، شخصيت فوق العادهای بودند و آثار علمی ارزندهای هم از ایشان به جا مانده و غير از مقامات معنویشان از فقهای بزرگ و محدثين بزرگ شيعه بودهاند؛ ايشان نقل میكنند و ذيل اين روايت میگويند که فرات كه از حله میگذرد تا كربلا، شصتهزار قدم است؛ اگر كسی از اينجا غسل كند و با پای پياده برود، ثوابش شصتهزار حج عمره است. میگویند به شکلی زيارت كنيد كه ثواب شصتهزار حج بدهند و در هر قدمتان به اندازه يك حج عمره ثواب برای شما حاصل میشود... . گاهی ما به خاطر بخل و كوچكی خودمان نمیتوانيم با خدا معامله كنيم و [این ثوابها] باورمان نمیآيد.
امام صادق(ع) به سدیر فرمودند آیا هر هفته به زيارت جدم میروی؟ گفت راه من خيلی دور است، چگونه هر هفته به كربلا بروم؟ حضرت فرمودند به بالای بلندی برو و نگاهي به چپ و راستت کرده و رو كن به سيدالشهداء(ع) و بگو «السلام عليك يا ابا عبدالله السلام عليك و رحمه الله و بركاته»، اين، ثواب يك حج و يك عمره دارد.
آیا باورمان میآيد؟ اگر باورمان میآمد كه ترك نمیكرديم! سدیر میگفت گاهی من در ماه بيست بار امام حسين(ع) را بدین شکل زيارت میكنم.
هر بار میرود بالای پشت بام و سلام میدهد و میآيد. خيلی وعده بزرگی است.»
@adabe_hozoor
🔻در زیارت اربعین، یک تجلی از سيدالشهداء(ع) دیده میشود و شما جلوهای از اخلاق امام حسين(ع) را در آن مهماندارها و زائران میبینید.
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«زيارت اربعين يك تجلی از امام حسين(ع) است و آن تجلی است که ما را به آنجا میكشاند. برای همین، مردم يك سال به زیارت اربعین میروند و سال بعد هم دلشان میخواهد بروند.
آن طعام و غذا جای دیگر هم فراهم است، اما آن تجلی، كه از سيدالشهداء(ع) در آن فضا دیده میشود و شما بوی اخلاق امام حسين(ع) را از اين مهماندارها میشنويد، جاذبه دارد.
يك تجلی از امام در اربعين هست و بهخاطرِ آن جاذبه است كه، با همه سختیهايش، مردم باز هم میروند؛ جا گيرشان نمیآيد و خواب و خوراك درستی ندارند، اما در عين حال دوباره میروند. يعنی زيارت اربعين بيش از جاذبه زيارتهای ديگر جذب میكند؛ چون تجلی خاصی از امام حسين(ع) در آن فضا هست؛ آن #اخلاق_اربعينی كه شما از مهمانداران میبينيد به این دلیل است که مردم بزرگوار عراق واقعاً بعضیهايشان يك سال زحمت میكشند كه ده روز همه را پذيرايی كنند، سخاوتمندانه هم هزينه میکنند.
البته همانطور كه در میزبان بايد صفات الهی وجود داشته باشد و صاحب كرم و جود و اخلاق و محبت باشد و تواضع كند _ كه اينها در اربعين اين كار را انجام میدهند _ مهمان هم بايد ادب را رعايت كند. گاهی ما رعايت نمیكنيم. باید ياد بگيريم. مثلا اگر دیدید میزبان يك خانه كوچك دارد و زن و بچهاش را در آشپزخانه نگه میدارد، وقتی خستگیتان به در كرديد، نبايد بيشتر بمانيد و درضمن، شما هم برايِشان دعا كنيد و بهشکلی برخورد كنيد كه آنها بگويند عجب مهمانهايی! همان طور كه ما میگوييم عجب صاحبخانههایی! آداب مهمان بودن خودش چيزی غير از آداب صاحب خانه بودن است.»
@adabe_hozoor