📊 تا پنج شش ساعت دیگه معتبرترین و واقعیترین نظرسنجی منتشر میشه!👌
۳۷.۶۷٪
🔰نتایج تا ساعت ۲۲:۳۰
۲۳۱۵۱۶۳۰ آرای ماخوذه
#انتخابات
#انقلابیون
🔰نتایج تا ساعت ۲۳ : ۲۳۶۰۰۰۰۰
مشارکت: ۳۸/۴۰
#انتخابات
#انقلابیون
توجه کنید
این ارقامی که از میزان مشارکت منتشر میشود براساس سامانه و رای با کارت ملی، آنلاین قابل رصد است. منتها همانند انتخابات قبلی درصدی از مردم با شناسنامه رای میدهند و در نهایت تجمیع خواهد شد. لذا ارقام نهایی نیستند.
🔰 پایان رای گیری چهاردهمین ریاست جمهوری
🔹فرایند اخذ رای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با رسیدن به ساعت 24 پس از 16 ساعت در تمامی شعب پایان یافت و فرایند شمارش آرا در تمامی حوزه های رای گیری شروع شده است.
خداییش
نماد بارز امنیت شغلی فقط قالیباف
شنبه یا رئیس جمهوره
یا رئیس مجلس 😂😂
📢 جمعبندی درصدِ مشارکتِ مراکز افکارسنجی چقدر بود؟
🔹بسیج ۴۲ ٪
🔹ایسپا ۴۶ ٪
🔹مرکز پژوهش مجلس ۴۸ ٪
🔹آرا ۵۱ ٪
🔹متا ۵۲ ٪
🔹دانشگاه تهران ۵۳ ٪
🔹شناخت ۵۴ ٪
🔹پرسش ۵۶ تا ۵۸ ٪
#غیررسمی
🗳تسنیم: مشارکت حدود ۴۰ درصد است
🔹️حضور آقای پزشکیان با حدود ۴۲.۶ درصد آرای شمارششده تاکنون و آقای جلیلی با حدود ۳۸.۸ درصد آرای شمارش شده تا این لحظه در دور دوم تقریباً قطعی شده است.
🔹️این آمار تقریبی است و هنوز به صورت رسمی تایید نشده است. آمار رسمی و دقیق با اعلام وزارت کشور و تایید شورای نگهبان قطعی خواهد شد.
#انتخابات
بصیر || عادل حمیدی نسب
#غیررسمی 🗳تسنیم: مشارکت حدود ۴۰ درصد است 🔹️حضور آقای پزشکیان با حدود ۴۲.۶ درصد آرای شمارششده تاکنو
✍ انتظار می رود همه نیروهای انقلابی با تشریک مساعی و عبور از برخی ناملایمات طبیعی دور اول انتخابات ، بفکر حمایت از جناب آقای دکتر جلیلی در دور دوم باشیم
خطر تشکیل دولت سوم روحانی و خاتمی در کمین همه ماست ، تاکید می شود الان وقت بگو مگو و عتاب و سرزنش کردن نیست!
همه با هم از نامزد جبهه انقلاب حمایت می کنیم
#عادل_حمیدی_نسب
📍 دوباره با هم اختلاف نکنید
🔹با عنایت به قطعی شدن دومرحله ای بودن انتخابات با حضور جلیلی و پزشکیان
لطفا همه به نکات زیر توجه کنیم:
1⃣ از اول انتخابات نگاه ما جریانی بود نه فرد محور؛ فلذا باید خدا را شکر کرد که نماینده جبهه انقلاب به مرحله دوم رسید
2⃣ اکنون انتخاب ما دیگر بین دو عنصر جریان انقلابی نیست بلکه انتخاب بین نماینده جبهه انقلابی و جبهه غرب گرا است
3⃣ تخریب دکتر جلیلی مطلقا نباید از سوی حامیان دکتر قالیباف صورت پذیرد. همه متحد و پرانرژی برای کاندیدای جبهه انقلابی کار میکنیم و رای قاطع می دهیم
4⃣ ملاک همه ما از اول تداوم مسیر دولت سید شهیدمان و به ثمر نشستن پروژه ها و فعالیت های زیرساختی ایشان در سفره و زندگی مردم بود؛
چه با قالیباف و چه با جلیلی
که با تلاش و توکل ان شاءالله محقق می شود
5⃣ نگاه صفر و صدی و علقه های شخصی را کنار بگذارید؛
به نگاه جریانی و دوراندیشانه رجحان دهید، برای من و شمای دردمند خواهان اعتلای ایران اسلامی حتی تصور ذهنی رای دادن به کاندید جبهه اصلاحات یا رای سفید به دلایل احساسی اصلا قابل قبول نیست.
6⃣ جریان لیبرال از صبح اعلام رسمی نتایج، بر دوگانه سازی ها و ترساندن افکارعمومی تمرکز می کند. مواردی همچون فیلترینگ، برجام، حجاب اجباری،جنگ نظامی و ترامپ و...
نباید اسیر تصویر سازی های آن ها از نماینده جبهه انقلاب شد و روشنگری و جهاد تبیین همه جانبه لازم است.
7⃣ خود حامیان دکتر قالیباف باید زودتر از حامیان دکتر جلیلی بر تداوم مسیر دولت سید شهید در دولت جلیلی تاکید کرده و باب تفرقه خناسان را ببندند
8⃣ پزشکیان در مجموع حدود ۴درصد بیش از جلیلی رای دارد و رای قالیباف هم حدود ۱۴ درصد است که احتمالا به نسبت ۲ به ۱ بین جلیلی و پزشکیان تقسیم خواهد شد؛ رای پورمحمدی هم گرچه ناچیز است اما تقسیم میشود.
با این احتساب، هر دو حدود ۵۰ درصد آرا را خواهند داشت
آقای قالیباف قصد کناره گیری قطعی داشت اما خوشبختانه بزرگان جریان انقلابی نگذاشتند وگرنه با این نتایج حالا پزشکیان رئیس جمهور شده بود.
همه ما هفته بسیار سختی پیش رو خواهیم داشت و اگر جناح مقابل بتواند آرای خفته را بیدار کند، بسیار سختتر هم خواهد شد.
بنابراین در هفته جاری به دو چیز خیلی نیاز داریم؛
۱. توسل و دعا و استغاثه
۲. همدلی، همکاری و وحدت کلمه
👈در غیر اینصورت در شکست کاندیدای جبهه انقلابی تردید نکنید.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
📉 مقایسه درصد مشارکت در هر استان در سال 1403 در مقایسه با 1400
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
بصیر || عادل حمیدی نسب
📉 مقایسه درصد مشارکت در هر استان در سال 1403 در مقایسه با 1400 ┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄ همراه ما باشید ↙
❓ سوالی که در ذهن بسیاری از افراد به وجود آمده این هست که چرا با وجود میزان مشارکت پایین، پزشکیان رای بالایی رو کسب کرده است؟!
🔹این موضوع دو علت داره:
1️⃣ اصلاح طلبان توانستن بخشی از بدنه اجتماعی خودشون رو پای صندوق های رای بیاوردن
2️⃣ ما نتوانستیم بخشی از رای سنتی خودمون که همیشه در انتخابات شرکت میکرد رو پای صندوق های رای بیاوریم
🔻 در واقع اصلاح طلبان کسانی که معمولا در انتخابات شرکت نمیکردند رو قانع کردند رای بدهند اما ما نتوانستیم کسانی که همیشه رای میدادند رو قانع کنیم مجددا رای بدهند
🔻 به همین دلیل ساختار شرکت کنندگان در انتخابات تغییر کرد و در کمال ناباوری شاهد بودیم در یک مشارکت پایین ( 40 درصد ) اصلاح طلبان نفر اول شوند.
رضوی
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
🚨 آخرین اعلام رسمیِ نتایج شمارش آرا/ پزشکیان و جلیلی به دور دوم رفتند
🔹 نهمین و آخرین گزارش محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور از نتایج چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری:
🗳 میزان مشارکت: ۴۰ درصد
🔹 تعداد آرای مأخوذه: ۲۴.۵۳۵.۱۸۵
🔹مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۹۹۱
🔸سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸
🔹محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰
🔸مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷
🔹 تعداد شعب شمارش و تجمیع شده: ۵۸.۶۴۰ شعبه
🔸 به این ترتیب آقایان مسعود پزشکیان و سعید جلیلی به دور دوم راه یافته و جمعه این هفته انتخابات مرحله دوم برگزار خواهد شد.
#انتخابات۱۴۰۳
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
هدایت شده از ما و او ( احسان عبادی )
👌 دو نکته مهم انتخاباتی
1️⃣ اینکه برخی دوستان مدافع آقای #جلیلی میگن اگه قالیباف کنار میکشید یا نمی اومد الان ما اول بودیم و تمام ، تحلیلی کاملا #اشتباه هست ، چون اتفافا حدودا نصف آرای قالیباف برای خاکستری هایی بود که اصلا سمت #جلیلی نمی اومدن و میرفتن سمت پزشکیان یا اصلا رأی نمی دادن و این یعنی رأی آوردن #پزشکیان در همون دور اول ‼️
👈 چیزی که شما خواهید دید در این هفته اصلاح طلبان با ایجاد دو قطبی شدید و رو کردن مواردی علیه جلیلی همچون " نامه آقای زنگنه مبنی بر مقصر بودن جلیلی در خسارت ایران در کرسنت " ، " صحبتهای تند ثابتی درباره فیلترینگ و حجاب " ، " صحبتهای تند مومن نسب درباره فیلترینگ " و.... که به شدت برای قشر خاکستری دافعه داره ، رأی اونها رو به سمت خودشون خواهند کشید ، حتی خاکستری هایی که این دور رأی ندادند.
2️⃣ نکته دوم اینکه برخی عزیزان مدافع #قالیباف میگویند ما به جلیلی رأی نمی دهیم چون توهین زیاد شنیدیم و آنها زیاد تخریب کردند و.... خواهشا این حرفها را بگذاریم کنار . الان وقت این حرفها نیست. هر #تحلیل یا #دعوا که داری باشه برای شنبه بعدی. الان وقت این چیزها نیست.
👈 طبیعیه برخی طرفداران قالیباف که این مدت توهین زیاد شنیدن الان بگن ما اصلا به #جلیلی رأی نمیدیم ، فضای احساسی هست ، اما انشالله در این دو سه روز دوباره نظرشون عوض میشه .👈 من از هواداران آقای جلیلی خواهش می کنم اصلا بحث این دعواها رو بذاریم کنار ،👈 جبهه اصلاحات از همون دیشب شروع کرد به کار تخریبی سنگین علیه جلیلی 👉
❌ اشتباه محض و مهلک این هست که الان فقط #ایتا رو رصد کنید ! باید فضای تلگرام و کانال های اصلاح طلبی و حتی توئیتر رو هم ببینید ، چرا ؟ چون باید ببینید رقیب مشغول چه فعالیت و چه تهمت هایی هست تا بتوانید بر علیه اون ها عملیات خنثی سازی رو انجام بدین. مثل دور اول نشه که برخی ها با نظرسنجی های ایتا فکر می کردن 80 درصد رأی دارن و اصلاحات ترس نداره !!! ❌
👌 بیشترین تمرکز بنده هم برای تولید محتوا ، نقد عملکرد دولت اصلاحات خواهد بود، چون بیشترین تمرکز جریان رقیب روی خوش و عالی نشان دادن دوران #خاتمی هست که پزشکیان رو ادامه همان دولت بدانند.
👈 پس فعلا وقت دعوا نیست ،روی قشر خاکستری هم بیشتر کار کنیم که اکثرا در ایتا اصلا حضور ندارند !
چرا مشارکت کم شد ؟ چرا جبهه انقلاب دو نفری نتونستن رأی 18 میلیونی رئیسی رو تکرار کنند و دیگر سوالات باشه برای شنبه بعدی ، الان وقت نداریم ، خواهشا رقیب رو دست کم نگیرید. گفتیم ریاست جمهوری رو با مجلس یکی نگیرین ، اصلاح طلبها رأی بیار خوبی هستند و متاسفانه شد. الانم دیر بجنبیم شنبه بعدی باید به پزشکیان سلام کنیم !
احسان عبادی
#انتخابات
#دور_دوم_جلیلی
@ma_va_o
بصیر || عادل حمیدی نسب
👌 دو نکته مهم انتخاباتی 1️⃣ اینکه برخی دوستان مدافع آقای #جلیلی میگن اگه قالیباف کنار میکشید یا نمی
✍ تحلیل درست و بجای آقای عبادی از وضعیت جبهه انقلاب بعد از رسیدن به دور دوم
مطالعه کنید و از همین امروز بفکر جمعه ی انتخابات در پیش باشیم
#عادل_حمیدی_نسب
.
چند نکته درباره انتخابات -۱
♦️نتایج اولیه انتخابات، از رقابت نزدیک دو نامزد (آقایان جلیلی و پزشکیان) حکایت می کند.
- مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
- سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
- محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
- مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
🔹برخی معتقدند اگر آقایان جلیلی و قالیباف -که مجموعا ۵۲.۶ درصد آرا را کسب کردند- اجماع می کردند، شاید نتیجه انتخابات در مرحله اول با پیروزی نامزد منسوب به جبهه انقلاب، نهایی می شد.
♦️البته "جبهه انقلاب"، عنوان بسیار محترمی است که همه نامزدها می توانند خود را در آن تعریف کنند. در عین حال، این جبهه با همه فراگیری، ترازها و محدوده ای دارد و همه نامزد ها با آن محدوده آرمانی و جاذبه و دافعه هایش سنجیده می شوند.
🔹آقای پزشکیان در حالی که تاکید می کند وفادار به انقلاب است، بعضا در تله گفتمانی یا افرادی افتاد که غیر انقلاب یا در مقابل انقلاب هستند. برخی اعضای ستاد وی، کسانی هستند که در دوران مدیریت خود -به ویژه در دولت قبل- خون به دل توده های مردم کردند.
♦️دو نامزد دیگر و اطرافیان دو آتشه آنها، با وجود این که در تراز گفتمانی در رتبه بالاتری ایستاده اند، هر کدام با توجیهی، نتوانستند مطالبه به حق توده های انقلابی درباره اجماع و اتحاد را برآورده کنند.
🔹میزان مشارکت، تقریبا به همان اندازه انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند ماه سال گذشته) و ۸-۹ درصد کمتر از انتخابات ریاست جمهوری سه سال قبل است که آقای رئیسی به ریاست جمهوری انتخاب شد.
♦️در انتخابات اسفند ماه، تنها چهار حزب از مجموعه ۳۱ حزب عضو جبهه اصلاحات نامزد معرفی کردند و جبهه اصلاحات به همراه خاتمی به تحریمی ها پیوستند. و با این وجود، حدود ۸۰ نامزد منسوب به این جریان از ۱۶۵ نامزد معرفی شده توسط ۴ حزب، وارد مجلس شدند.
🔹پنج ماه بعد، در حالی که جبهه اصلاحات و همه ۳۱ حزب عضو آن، خاتمی و روحانی و موسوی خوئینی ها و کروبی و ظریف و آذری جهرمی و همه دولتمردان روحانی و خاتمی وارد گود انتخابات شدند، نرخ مشارکت هیچ تغییری نکرده است.
♦️بنابراین، هیاهوی همیشگی مبنی بر اینکه آمدن و نیامدن مردم، معطل اشاره خاتمی و جبهه اصلاحات است، ابطال شده، بلکه حتی می توان ادعا کرد خودنمایی برخی بانیان وضعیت اقتصادی موجود، نقش منفی در مشارکت عمومی دارد.
ایمانی
.
📣 متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
🔹من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
بصیر || عادل حمیدی نسب
. چند نکته درباره انتخابات -۱ ♦️نتایج اولیه انتخابات، از رقابت نزدیک دو نامزد (آقایان جلیلی و پزشکی
.
چند نکته درباره انتخابات -۲
🔹از سوی دیگر، به خاطر این که دولت مستقر، ستاد سیاسی نداشت و نتوانست به اجماع برای معرفی نامزد برسد، دولت شهید رئیسی، فاقد نماینده در انتخابات بود و هیچ نامزدی، از درون یا بیرون دولت، آن را نمایندگی نمی کرد.
♦️در این میان، آیت الله شهید رئیسی، شخصیت منحصر به فردی بود که هیچ نامزدی نتوانست او را نمایندگی کند. و البته پراکندگی و اختلاف در میان نامزدهای منسوب به جبهه انقلاب، این تلقی را تقویت کرد.
🔹نامزدهایی هم که در میدان رقابت بودند، نتوانستند به اتفاق نظر برسند. و حال آن که شهید رئیسی، نماد اتفاق و اتحاد بود و نه اختلاف و پراکندگی. این پراکندگی و مجادلات پیرامونی، احتمالا یکی از دلایل دلسردی برخی شهروندان و عدم افزایش مشارکت بوده است.
♦️اختلاف و مجادلهُ معمولا از برکت کار کم می کند. برخی فعالان ستاد های انتخاباتی، در بازگویی خدمات شهید رئیسی کم لطفی کردند؛ چون دغدغه های دیگری داشتند. و این غیر از تلخی یی بود که با اختلاف و بدگویی نسبت به هم، به کام مردم ریختند.
🔹ای کاش دلسوزان مردم و انقلاب و ایران، بتوانند پس از این، نقطه پایان بر اختلافات بگذارند، اختلافاتی که اگر کار نفوذی ها هم نباشد، حتما رد پای شیطان و شیطنت در آن هست. اما رحمت و عنایت خداوند، هنگامی متوجه بندگان می شود که آنها هم به لوازم تقوا پایبند باشند.
♦️مومنان نمی توانند نسبت به هم کینه داشته باشند. کینه زدایی از دل ها و حسن ظن و تعاطف نسبت به هم، تکلیف الهی، و مرز زیستن در بهشت و جهنم است:
🔹"وَالَّذِينَ جَاءُوا مِنْ بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ". (سوره حشر)
♦️"وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوۡعِدُهُمۡ أَجمَعِينَ. لَهَا سَبعَةُ أَبوَٰابࣲ لِّكُلِّ بَابࣲ مِّنۡهُمۡ جُزۡءࣱ مَّقسُوم. إِنَّ ٱلمُتَّقِينَ فِي جَنَّـٰتࣲ وَ عُيُون. ٱدۡخُلُوهَا بِسَلَٰمٍ ءَامِنِينَ.
🔹وَ نَزَعنَا مَا فِي صُدُورِهِم مِّنۡ غِلٍّ إِخوَٰانًا عَلَىٰ سُرُرࣲ مُّتَقَٰابِلِينَ. لَا يَمَسُّهُمۡ فِيهَا نَصَب وَمَا هُم مِّنهَا بِمُخرَجِينَ.
♦️نَبِّئۡ عِبَادِيٓ أَنِّيٓ أَنَا ٱلغَفُورُ ٱلرَّحِيمُ. وَأَنَّ عَذَابِي هُوَ ٱلعَذَابُ ٱلأَلِيمُ". (سوره حجر)
ایمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی_کانال
🎥 این نماهنگِ تاریخی حکایت این روزهای ماست!
📍اگر درست صحنه را نشناسیم و بجای نگاه رویکردی و جبهه ای ، اشخاص را محور قرار دادیم ، شکست و هزیمت ما قطعی به نظر میاد
نگاه ما باید به طراحی و پازل دشمن و رقیب معطوف گردد
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
❓متن شبهه(برگرفته از نماهنگ بالا)👆
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
📌پاسخ
▪️ پاسخ به این پرسش، هم مثبت است و هم منفی؛ چراکه این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی افتخار.
🇮🇷 اول خطاب به معاندین: با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتند جمهوری اسلامی برف 1401 را نمیبیند؛ اما در سال 1402 و 1403 انتخابات برگزار کرد؛ چون درد مردم براندازی نیست. خودتان هم میدانید اگر 40 درصد پای صندوق رای میآیند، نیم درصد هم پای براندازی نمیآیند.
🔹در این انتخابات خاتمی و روحانی و همه غربگرایان پای کار یکی از کاندیداها آمدند اما مشارکت بالا نرفت؛ پس تحریمکنندگان انتخابات قبلی هم نتوانستند اعتماد مردم را جلب کنند.
ضمن اینکه مشارکت اینان یعنی نفی تمام ادعاهای قبلی دشمنان که نظام دیکتاتور است و امکان تغییر وجود ندارد و رئیس جمهور تدارکاتچی است و....
✳️ اما مشارکت چهل درصدی برای ایران ننگ است، زیرا:
▪️با تمام اقدامات مثبت دولت شهید رئیسی، هنوز گشایشی در معیشت مردم دیده نمیشود و 8 سال خسارت دولت روحانی با سه سال جبران نمیشود. دولت بعد هر دولتی باشد از ثمرات تلاش خستگی ناپذیر رئیسی بهرهبرداری خواهد کرد.
▪️در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت کشور را به مردم برسانیم؛ لذا بسیاری خیال میکنند ما در حال سقوطیم؛ نه صعود و نزدیک قله.
▪️ مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت. مثلا در یک قلم همستر کومبات اذهان را سحر کرد.
همه جریان انقلابی در ایتا جمع شدیم، عموم جامعه را با تروریستهای رسانهای در تلگرام و توییتر تنها گذاشتهایم.
▪️ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح و تغییر در مملکت است.
و ...
✅ اما اگر ننگی هم هست، برای ما مدعیان انقلابی و خواص ناکارآمد است؛ نه برای اصل نظام.
🔆 نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از تابش خورشید کم نمیشود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58؛
🔹 نظام یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب اسلامی
🔹 نظام یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 نظام یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی از جهاتی هم ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس حدود 55 درصد، و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد است و با یک انتخابات کم رونق، این کارنامه و میانگین درخشان یکجا نفی نمیشود.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی میتواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتماد شدن مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی داشته؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در ادوار ریاست جمهوری، حدود 70 درصد است. به طور متوسط 30 درصد مردم هیچگاه به دلایل مختلفی شرکت نکردند. ابتدا بر سر دلایل عدم مشارکت 30 درصد که همیشه شرکت نکردند و امسال هم شرکت نکردند باید صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ روزی جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگیاش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگینتر شد.
وقتی دشمنی شبانهروزی آمریکا و سرویسهای جاسوسی و تیمهای ترور و رسانههای فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب علی رغم همه این نقشهها و توطئههاست.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
⭕️جلیلی و پزشکیان چه می گویند؟ بررسی مواضع دو کاندیدای ریاست جمهوری
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
همراه ما باشید ↙️
https://eitaa.com/adelhamidinasab313
هدایت شده از خبرگزاری بسیج
📌وام ۱۵۰ میلیونی برای مشاغل خرد و خانگی
💢سازمان بسیج سازندگی با هدف حمایت از اشتغال مشاغل خرد و خانگی و صنایع تبدیلی اقدام به ارائه تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی کرده است.
📢تسهیلات با نرخ کارمزد ۴ درصد
🔺 زمان بازپرداخت آن نیز ۷ ساله تعیین شده است.
جهت ثبت نام:
🔻سامانه اقتصاد مقاومتی سازمان بسیج سازندگی
لینک ثبت نام:
https://ebsvam.ir/Pages/GetMeli.aspx
#بسیج_سازندگی
#اقتصاد_مقاومتی
🔸 @Basijnewsir