🍂 آیت اللّٰه بهجت(رحمة الله علیه)
📝 در بین تمام #مستحبات دو عمل است که بی نظیر میباشد و هیچ عملی به آنها نمیرسد:
1⃣ #نماز_شب
2⃣ گریه بر #امام_حسین علیهالسلام
🍃چشمانتون پر از اشک بر امام حسین علیه السلام🍃
🔻@adine_zohor
🏴🏴🏴
اینگونه اباعبدالله(ع)را یادکنیم.
حسين بن ثوير گويد: من، يونس بن ظبيان، مفضّل بن عمر و ابو سلمه سرّاج در خدمت امام صادق (عليه السلام) نشسته بوديم. سخنگوى ما يونس بود كه از ما بزرگتر بود. او به حضرت عرض کرد : فدایت شوم! من بسیار امام حسين (عليه السّلام) را ياد مى کنم در اين هنگام چه بگويم:
فرمود: بگو: «صلّى الله عليك يا أبا عبد الله» اين عبارت را سه بار تكرار كن، چرا كه از دور و نزديك سلام به آن حضرت مىرسد. آنگاه فرمود: "هنگامى كه امام حسين عليه السّلام به شهادت رسيد آسمانهاى هفتگانه و زمين های هفتگانه و آنچه در آنها و در بين آنهاست و همۀ مخلوقات آفريدگار ما كه در بهشت و دوزخ هستند و آنچه ديده می شود و آنچه ديده نمی شود بر ابا عبد الله الحسين عليه السلام گريستند ."
📚 کافی، جلد ۴، صفحه ۶۲۳
🔻@adine_zohor
💌 #عکس_نوشته (۴)
🔶 محبت به امام
🔖 هرقدر معرفت بیشتری به امام پیدا کنیم، نسبت به امام محبت بیشتری پیدا میکنیم.
◽️ #استاد_عابدینی
🔻@adine_zohor
#مراقبت های ویژه ماه محرم
◀️ شماره ۴
#آیت الله خویی (رحمة الله علیه)
فرموده بودند: در جوانی که در نجف درس میخواندم؛ خانه کوچک سی چهل متری داشتم و خانمم در خانه روضه میگرفت و اکثر خانمها هم معمولا زودتر از روضه به مجلس میآمدند و بعد از روضه هم یکی دو ساعت با هم صحبت میکردند. من، چون میخواستم مطالعه کنم این مجلس خانمها مزاحم مطالعه من بود.
بعد از چند روز دیدم که این روضه وقت من را خیلی میگیرد. به خانمم گفتم که این روضه شما مزاحم درس من است و روضه را به هم زدم. بعد از این ماجرا چشم من درد شدیدی گرفت و بیناییام داشت از بین میرفت. هر چه معالجه کردم خوب نشد. بعد از مدتی خانمم در خواب میبیند که به او میگویند: شوهر شما، چون مجلس روضه را به هم زده است کور میشود. به او بگو اگر از این کار پشیمان شده و توبه کند و برای شفای چشمش، تربت امام حسین را به چشمش بمالد.
آیتالله خویی استغفار میکند و دوباره روضه را در منزلش برقرار میکند و با تربت امام حسین علیهالسلام چشمانش شفا مییابد.
🔻@adine_zohor
بر مدار حقطلبی
علی بود، شبیهترین خلق به نبی، در مدار حق و حقيقت و حقطلبی و یاور امام. محدث بود و در کربلا یار پدر!
در عاشورا و در آوردگاه مرگ و زندگی، گوهر وجودش درخشید و شجاعت و معرفتش نمایان شد.
🥀 آه از لحظهای که در میدان، نظم تنش به هم ریخت! فَـقَـطَّـعوهُ بِـالسُّیـوف اِربـاً اِربـاً🥀
نگاره فوق، نگارهی نبرد حضرت علی اکبر (علیهالسلام) در کربلا از روضه الشهدا (کتابت قرن ۱۰ق)نسخه مذکور در کتابخانه دولتی برلین نگهداری میشود.
🔻@adine_zohor
🔖 نعمت وجود اهل بیت علیهم السلام و مجالس ایشان در گرداب فتنهها، غوغاها و شبهات در طول تاریخ، کشتی نجاتی بوده است...
🔻@adine_zohor
💌 #عکس_نوشته (۵)
🔶 در محضر امام
🔖 مجالس امام حسین (ع) مانند رفتن به مشاهد حضرات، زیارت است.
◽️ #استاد_عابدینی
🔻@adine_zohor
#امام_موسی_صدر:
من #حسینیه را حسینیه نمیدانم مگر اینکه #دلاورانی را برای #نبرد با #دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند.
🔻@adine_zohor
#ألَسْنَا عَلَى الْحَقِّ!
🏴امام حسين (عليه السلام) در همين راه بسيار پرمخاطره و ماندنى در تاريخ، حوادثى داشت؛ ...بين راه، روى اسب، همينطور كه حركت ميكردند، خواب كوتاهى به امام دست داد؛ لحظهاى به خواب رفت. .... آن حضرت از خواب كه بيدار شد، با صداى بلند فرمود:
«إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ».
علىاكبر كه نمونهى يك چهرهى منوّر و زيباى قرآنى و اسلامى است؛ اينجا شخصيّتش را نشان ميدهد. كنار پدر حركت ميكرد. فقط فرزند پدر نيست، بلكه شاگرد هوشمند و مطيع پدر هم هست.
🔸پسر بزرگ امام حسين (عليه السلام) كنار پدر داشت اسب ميراند، ناگهان ديد پدر استرجاع كرد؛ كلمهى «إِنّٰا لِلّٰهِ وَ إِنّٰا إِلَيْهِ رٰاجِعُونَ» را بر زبان راند. احساس كرد چيز فوقالعادهاى پيش آمده است. پرسيد: پدر! چه شد كه اين كلمه را بر زبان جارى كردى؟ فرمود: من الان كه خواب چشمم را گرفت، خوابى ديدم؛ از آن خواب، اين كلمه را بر زبان راندم. ديدم منادى ندا ميكند: اين قافله به سوى مرگ حركت ميكند و مرگ، اين قافله را استقبال ميكند. از خواب بيدار شدم و اين كلمه را گفتم.
🚩براى سپاهيانى كه به سمت مبارزه با حكّام غاصب ميروند، اين خبر خوش محسوب نميشود كه شما كشته خواهيد شد و همهى اين كاروان به قتل ميرسند؛ اما علىاكبر به جاى اينكه دلش بلرزد، به پدر گفت: اى پدر! «أَلَسْنَا عَلَى الْحَقِّ»؛ مگر ما بر حق نيستيم؟ راه ما راه حق نيست؟ فرمود: بلى، ما حق هستيم و به سوى حق ميرويم. عرض كرد: «إِذاً لا نُبَالِى بِالْمَوْتِ»؛ حالا كه در راه حق ميرويم، هيچ باكى از مرگ نداريم. همين حرف را هم علىاكبر ثابت كرد.
در روز عاشورا بعد از آنكه اصحاب، يكىيكى، با اصرار و گريه اجازه گرفتند و به قتلگاه رفتند و جنگيدند و به شهادت رسيدند و جز جوانان بنىهاشم، از آن حلقهى متّصل به حسينبنعلى (عليه السلام) كسى باقى نماند، اوّل جوانى كه خدمت امام حسين (عليه
السلام) خواهش كرد اجازه بدهد به ميدان برود و بجنگد و شهيد بشود، علىاكبر بود. خدمت امام حسين (عليه السلام) آمد. شگفت اينكه امام حسين (عليه السلام) بيهيچ تأمّلى اجازه داد على به ميدان برود ....
▪️ مقدارى جنگيد و خسته شد. جوان شجاعى است؛ توانست خودش را از ميان لشكر دشمن خارج كند و به نزد پدر برساند. به امام حسين (عليه السلام) عرض كرد: تشنگى دارد مرا ميكشد.
معلوم بود آبى در دستگاه حسينبنعلى (عليه السلام) نيست؛ لذا فرمود: پسرم! برو به مبارزهى خودت در راه خدا ادامه بده، زود است كه از دست پيغمبر (عليه السلام) جامى بنوشى. ديرى نگذشت صداى علىاكبر از وسط ميدان به گوش همه رسيد كه صدا ميزد: «يَا أَبَتَاهْ عَلَيْكَ مِنِّي السَّلام»؛ پدر جان! خداحافظ، «هَذَا جَدِّي رَسُولُالله».
(بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۶۲/۷/۱۵)
🔻@adine_zohor
ما معنی "ای اهل حرم میر و علمدار نیامد" رو خیلی خوب میفهمیم ...
یک شب علمدار ما هم رفت و نیامد...
🔻@adine_zohor
#زیارت با معرفت
🔻 قالَ الصَّادِقُ عَلَیهِالسَّلَامُ:
«مَن زَارَ الحُسَينَ عَلَيهِالسَّلَامُ عَارِفاً بِحَقِّهِ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ ثَوَابَ أَلفِ حِجَّةٍ مَقبُولَةٍ وَ أَلفِ عُمرَةٍ مَقبُولَةٍ وَ غَفَرَ لَهُ مَا تَقَدَّمَ مِن ذَنبِهِ وَ مَا تَأَخَّرَ».
💠 عارفاً بحقّه یعنی...
✍️ زائر علاوهبر محبّت و علاقه نسبت به اهلبیتعلیهمالسّلام، شیعه آنها نیز باشد.
زائر بداند آن حضرت از ناحیه خدای متعال، امام معصوم و حجّت خداست.
زائر مقام و جایگاه معصوم را بداند؛ گرچه اهل گناه کبیره باشد.
زائر بداند که اطاعت از ایشان، بر همه مردم واجب است.
📚 أمالی (شیخ طوسی)، ص214.
🔻@adine_zohor
#تاسوعا چه روزی است...
عن ابیعبدالله علیهالسلام:
«تاسُوعَاءُ» يَوْمٌ حُوصِرَ فِيهِ الْحُسَيْنُ َ عَلَيْهِ السَّلَام وَ أَصْحَابُهُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ بِكَرْبَلَاءَ وَ اجْتَمَعَ عَلَيْهِ خَيْلُ أَهْلِ الشَّامِ وَ أَنَاخُوا عَلَيْهِ وَ فَرِحَ ابْنُ مَرْجَانَةَ وَ عُمَرُ بْنُ سَعْدٍ بِتَوَافُرِ الْخَيْلِ وَ كَثْرَتِهَا وَ اسْتَضْعَفُوا فِيهِ الْحُسَيْنَ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ أَصْحَابَهُ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَ أَيْقَنُوا أَنْ لَا يَأْتِيَ الْحُسَيْنَ َ عَلَيْهِ السَّلَام نَاصِرٌ وَ لَا يُمِدَّهُ أَهْلُ الْعِرَاقِ.
بِأَبِي الْمُسْتَضْعَفُ الْغَرِيب.
امام صادق علیهالسلام:
تاسوعاء، روزى است كه حسين و يارانش در كربلاء محاصره شدند، اهل شام در اطراف آنان اجتماع نمودند. ابنمرجانه و ابنسعد از كثرت لشكر خود خوشحال شدند و حسين و ياران او را در آن روز ضعيف شمردند. آنان يقين كردند كه براى حسين ياورى نخواهد آمد و اهل عراق آن حضرت را امداد نخواهند كرد.
پدرم فداى آن حسينى كه ناتوانش دیدند و غريب بود.
📚؛:الکافی، ج۴، ص۱۴۷
🔻@adine_zohor
enc_16616432656677806463262.mp3
2.3M
با اینکه غم داشتیم صاحبعلم داشتیم
عمومونو کشتن ، همینو کم داشتیم ! . .
🔻@adine_zohor