🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
شگفت انگیزترین انقلاب جهان در قرن گذشته به طور یقین انقلاب اسلامی ایران است که به رهبری مردی بزرگ با شخصیتی کم نظیر به وقوع پیوست. وی آیت الله العظمی حاج سید روح الله خمینی فرزند آیت الله حاج سید مصطفی بود که از سال 1342 عملا به صحنه مبارزات سیاسی ایران وارد شد. او که در مقام مرجعیت شیعه قرار داشت، نیم قرن تدریس علوم اسلامی و 15 سال تبعید درترکیه و عراق را پشت سر گذاشته بود. او علاوه بر رهبری ایرانیان در انقلابی برپایه اعتقادات دینی تشیع توانست با ایجاد وحدت بی سابقه در بین ملت ایران از همه موانع و مشکلات عبور کرده ودر بیرون از سرزمین ایران مسلمانان عمدتا محروم و ستمدیده جهان را در راه مبارزه با استکبار جهانی استوار و هم پیمان سازد. بنابراین در این گفتار سعی داریم به صورت گذرا مروری بر مهمترین حوادث و رخدادهای ایران پس از پیروزی این انقلاب بزرگ و شکوهمند تاکنون داشته باشیم.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام خمینی از 12 بهمن 57 که با استقبالی بی سابقه از پاریس به میهن اسلامی بازگشت تا 22 بهمن که دهه فجر نامگرفت و پیروزی تحقق یافت از میلیونها ایرانی در مدرسه رفاه دیدار کرده و بیعتگرفت. وی شورای انقلاب را پیش از ورود و دولت موقت را پس از آن تشکیل داد.
رهبر انقلاب از دهم اسفند 57 در قم اقامتگزید و مردم را به حمایت از دولت موقت فراخواند اما این توصیه امام که: (( رئیس دولت موقت می بایست بدون عنوان حزب،گروه و دسته ای خاص وزراء را انتخاب کند)) هرگز رعایت نشد.
نوروز سال 58 برای ملت مفهوم پیروزی و آزادی نیز داشت. صمیمیت و دوستی خاصی همه طبقات و سطوح جامعه را در برگرفته بود. اولین رفراندوم انقلاب در 12فروردین 1358 صورت گرفت و با نظر موافق اکثریت 2/98 درصد رای دهندگان حکومت جمهوری اسلامی پذیرفته شد.
همه ناظرین جهانی میدیدند که انقلاب با شرکت توده مردم و با رهبری واحد امام خمینی با سرعت پیش می رود و هیچ گروه، دسته و حزب با سابقه یا بی سابقهای در آن نقش تعیینکننده ندارد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از افراد سیاسی و گروهها که در رژیم پهلوی در خارج متواری بودند و یا احتمالا در زندان بسر می بردند و اثر مبارزاتی چندانی نداشتند در پرتو انقلاب و آزادی بیش آمده، فعالیت سیاسی خود را شروع کردند. انواع روزنامه و مجلات با شکل هایگوناگون توسط آنان منتشر شد و مجامع، کانونها و انجمن های زیادی را به دلخواه تشکیل دادند و هر کدام خود را چنان مطرح می ساختند کهگویا پیروزی انقلاب محصول کار آنها بوده است. در نتیجه فریبکاری این عده حوادثی درکردستان، ترکمن صحرا، آذربایجان و حتی تهران به وجود آمد که ریشه در خارج داشت. این مسایل را میتوان اولین نبرد در مقابل انقلاب دانست که درایت رهبر انقلاب و حضور ملت در تمام موارد به ماجراهای پیش آمده با سرعتیکه ناشی از ایمان مردان ساخته انقلاب بود خاتمه داد.
در ادامه تحولات کشور، مجلس خبرگان با حدود 80 عضو بر اساس انتخابات و آیین نامه مصوب شورای انقلاب در 28 مرداد 58 افتتاح شد تا قانون اساسی حکومت اسلامی را تدوین، تصویب و به ملت ارائه نماید. این مجلس به هنگام افتتاح با دریافت پیام رهبر انقلاب پیش نویس پیشنهادی دولت موقت را کنار گذاشت و با ترکیباتی که خود تصویب نمود، طی سه ماه قانون اساسی را تنظیم کرد. این قانون پس از تائید رهبر در همهپرسی12 آذر 1358 از جانب ملت نیز پذیرفته شد.
در قانون اساسی مصوب که 175 اصل داشت ولی فقیه دارای مقام مرجعیت، با پذیرش ملت یا به انتخاب مجلسخبرگان در راس هرم حاکمیت قرارگرفته فرماندهی کل قوا را در اختیار داشت و سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه می بایست تحت نظر او وظایف خود را انجام می دادند.
با آغاز سال 58 جهت مقابله با انقلاب اسلامی ترفند دیگری از سوی مخالفان شروع شد که ترور عناصر موثر در انقلاب را دربرداشت. در12 اردیبهشت همان سال آیت ا… مطهری متفکر و فیلسوف اسلامی، چندی بعد دکتر مفتح روحانی پیوسته به دانشگاه، عراقی مبارز با سابقه و قاضی طباطبایی امام جمعه تبریز به شهادت رسیدند. قبل از این جمع، سپهبد قرنیکه در مقابله با آشوبهای اولیه مخالفان انقلاب ایفای نقش کرده بود هدف قرار گرفت. درگذشت آیت ا… طالقانی که از جانب رهبر از 5/5/58 ماموریت اقامه نماز جمعه در دانشگاه تهران را یافته بود واقعه تلخ بعدی بود.
تشکیل کمیته امداد امام که تاکنون بخش عمده ای از محرومین را زیر پوشش دارد، جهاد سازندگی که می بایست آبادانی سریع روستاها را به انجام می رساند، سپاه پاسداران به عنوان نگهبان انقلاب، بنیاد مسکن جهت خانه دار کردن محرومین، نهضت سواد آموزی به منظور ریشهکن ساختن بیسوادی و بنیاد شهید انقلاب اسلامی برای حمایت از خانواده شهدا از جمله اقدامات اولیه سران انقلاب جهت سامان دادن به امور مردم بود.
May 11
سلام عزیزان ،وقتتون بخیر
براتون یه زحمت داشتم، امروز خاکسپاری دایی من هست ،ممکنه اگر زحمتتون نبود مسجد براشون نماز بخونید
علی کمپانی فرزند آقابزرگ
اجرتون با آقا امیرالمومنین 🙏
سلام دوستان اگر براتون مقدوره برای این عزیز امشب نماز بخونین
یکی از دوستان درخواست کرده
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
ورود شاه مخلوع به آمریکا به بهانه معالجه با اشغال سفارت آمریکا و گروگانگیری اعضای آن بوسیله دانشجویان پیرو خط امام در سیزده آبان ۱۳۵۸ روبرو شد. اسناد به دست آمده از این سفارت خانه حاکی از دشمنی طولانی آمریکا و توطئه آن علیه ایران در سالهای متمادی بود.
اولین انتخابات ریاست جمهوری در 5 بهمن 58 و انتخابات مجلس شورای اسلامی در 24 اسفند همان سال صورتگرفت. در ادامه فقهای شورای نگهبان از جانب رهبر و حقوقدانان با پیشنهاد شورای عالی قضایی و به وسیله مجلس برگزیده شدند.
آمریکا که نمی خواست مراحل شکل گیری حکومت اسلامی تحقق پیدا کند و منافع منطقه ای خود را در خطر می دید جهت تشدید اقدامات خصمانه علیه جمهوری نوپای اسلامی، در فروردین 1359 قطع رابطه سیاسی با ایران را اعلام کرد و متعاقبا داراییهای دولت ایران در این کشور با دستور رئیس جمهور آمریکا توقیف گردید.
حمله نظامی آمریکا به ایران و شکست معجزه آسای آن در صحرای طبس مردم دنیا را به شگفتی واداشت و بعد الهی حکومت اسلامی در این جریان تجسم یافت. قبل از آنکه مسولین ایران از تجاوزآمریکا و نقشه طرح شده اطلاع یابند شکست این عملیات از جانب رئیس جمهور آمریکا اعلام گردید. در 1/3/59 محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران آغاز گردید.
امواج انقلاب اسلامیکه با انواع توطئههای طرح شده از سوی دشمنان روبرو بود همچنان راه خود را با قدرت طی میکرد به نحویکه برای دیگر ملت ها به شکل الگوی قابل پیروی محسوب می شد. مردم بعضی از کشورهای اسلامیکه قطع نفوذ ابرقدرتهای شرق و غرب را مانند ایران طلب می کردند تحت فشار قرارگرفتند. برهمین اساس عراق، کشوری که اکثریت ساکنان آن شیعه بودند بیشتر خطر آفرین جلوه میکرد. با توطئه آمریکا در 31 شهریور 1359 تهاجم سنگین نظامی عراق به بهانه لغو قرارداد مرزی 1975 الجزایر ولی با قصد براندازی انقلاب و تصرف خوزستان شروع شد. این تجاوز در زمانی که ایران آمادگی جنگی نداشت تمام مسایل را در کشور تحت الشعاع قرار داد اما رهبری بیدار انقلاب اسلامی با تقویت روحیه ملت و امید دادن به جوانان جبهه های جنگ را مستحکم ساخت.
از سوی دیگرکارتر در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از ریگان جمهوری خواه شکست خورد و در همین زمان مساله گروگانها که محکومیتهایی را در مجامع بین المللی برای ایران باعث شده بود به عهده مجلس شورای اسلامیگذاشته شد. سرانجام بدون شناخت مصائب ملت ایران و سوابق سیاست آمریکا با وساطت دولت الجزایر و براساس بیانیه ای درآستانه زمامداری ریگان که به تشکیل دیوان داوری ایران وآمریکا در لاهه منجر شد به پایان رسید، اما آمریکا به تعهداتی که در قبال آزادی گروگانها کرده بود پایبند نماند.
مردم ایران نوروز سال 60 را با صدای موشک و جنگ آغاز کردند.
مردم در کنار تحمل جنگ، شاهد اختلاف شدید مجلس و رئیس جمهور به دلیل خیانت های متعدد بنی صدر و ایجاد نفاق در جامعه بودند که حاصل این دعواها عزل اولین رئیس جمهور ایران با رای مجلس و تایید امام همراه شد.
ترورها دیگر ویژگی این سال بود. شهادت آیتالله بهشتی و محمدعلی رجایی و باهنر حاصل این ترورهایی بود که توسط گروهک منافقین و فرقان انجام میشد.
مردم ایران در این سال در دو انتخابات دیگر رئیس جمهوری شرکت کردند.
سال 64 در حالی آغاز شد که مردم درگیر دفاع باید بازهم به پای صندوقهای رای میرفتند و رئیس جمهور منتخب خود را انتخاب میکردند.
با رای قاطع مردم آیتالله خامنهای به عنوان رئیس جمهور معرفی شد.
5 سال دفاع نشان داده بود که ملت ایران از حملات هوایی و زمینی عراق نمیترسد و میتواند تمام مشکلات را پشت سر بگذارند.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
توجه توجه توجه 👇👇
بمناسبت ایام الله دهه فجر🇮🇷🇮🇷🇮🇷
وسالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
مراسم بزرگداشت این ایام مبارک
در مسجدالنبی (ص)
برگذار میگرد .
♦️ ا قامه نماز مغرب و عشا
♦️سرود توسط گروه سرود ریحانه النبی سلام الله علیها
♦️سخنرانی استاد دانشگاه آقای چهار محالی
و.....
♦️مسابقه فرهنگی رویدادهای دهه اول انقلاب
و انتخابات
در انتهای برنامه به قید قرعه جوایزی
تقدیم خواهد شد.
♦️ پذیرایی
مکان : مسجد النبی (ص)
زمان: دوشنبه ۱۶ بهمن از نماز مغرب و عشا
منتظر قدوم سبزتان هستیم
💚💚💚💚💚
⚘🌱⚘🌱⚘🌱⚘🌱⚘🌱⚘🌱⚘
در دومین انتخابات ریاست جمهوری در اول مرداد 1360 محمد علی رجایی که پیش از آن سمت نخست وزیری را عهده دار بود به ریاست جمهوری ایران انتخاب شد. وی دکتر باهنر؛ روحانی جوان انقلابی را به عنوان نخست وزیر معرفی کرد و از مجلس رای اعتماد گرفت اما یک ماه بعد با انفجار دفتر نخست وزیر به وسیله عوامل نفوذی هر دو به شهادت رسیدند.
سومین انتخابات ریاست جمهوری در دهم مهر 1360 انجام شد که در نتیجه آن سید علی خامنه ای روحانی مبارزی که به تازگی از یک سوء قصد نجات یافته بود به ریاست جمهوری انتخابگردید.
صحنه دفاع در مقابل تهاجم عراق نیز با حذف اولین رئیس جمهور و تکیه بر نیروهای انقلابی به نفع ایران تغییر یافت و با تلاشهای تمامی قوای مسلح و با فرمان امام حصر آبادان در 5 مهر 60 شکسته شد.
با انجام چند عملیات دیگر منطقه وسیعی از جنوب کشور و متعاقب آن خرمشهر آزاد شد.
حمله به اماکن غیر نظامی و شهرها و شرایط جبهه ها، ایران را ناگزیر ساخت تا در اواخر سال 64 عملیاتی را در منطقه فاو، اجرا نماید. فتح فاو نمایانگر تحول عظیم نظامی و سیاسی در منطقه بود و از آن پس آمریکا درحالیکه ظاهرا بیطرف می نمود به رویارویی مستقیم و عملی با ایران پرداخت.
سال 67 بی شک یکی از سخترین سال های دفاع مقدس برای مردم ایران بود.
سالی که عراق با کمک آمریکا و متحدانش دست به موشک باران شهرها میزد که فجیع ترین آن بمباران شیمایی حلبچه بود.
حملات موشکی به شهرها، حملات شیمیایی در جنگ، ورود آمریکا به خلیج فارس و حمله به سکوهای نفتی و نفتکش ها، زدن هواپیمای مسافربری و کشته شدن ۴۰۰ نفر مسافر و ملاحظات جدید و احتمال هجومهای عراق، همچنین تشدید فشار بین المللی علیه ایران، هزینه سنگین جنگ و وضع نامطلوب اقتصادی به دلیل تحریم های اقتصادی، جنگ خلیج فارس و پایین آمدن قیمت نفت، رهبری انقلاب با تصمیمی که قابل تصور نبود و شرایط خاص نظامی و اقتصادی ضرورت آنرا ایجاب کرده بود، ایران قطعنامه 598 را پذیرفت و هشت سال جنگ بین ایران و عراق پایان یافت.
امام خمینی (ره) درحالیکه پذیرش قطعنامه را لازم می دانست آن را به سرکشیدن جام زهرتشبیهکرد.
اوایل خرداد 68 به ناگاه خبر عمل جراحی امام اعلام شد و در حالیکه مراسم دعا در سراسر کشور ادامه داشت و مردم در تدارک مراسم سالگرد قیام 15 خرداد بودند به ناگاه گوینده رسانه جمعی با صدایی سوزان و لرزان درگذشت رهبر بزرگ انقلاب را اعلامکرد.
بلافاصله میلیونها نفر به سوی جماران به حرکت درآمده و در مراسم تشییع که به مدت سه روز ادامه داشت شرکت کردند.
وصیت نامه سیاسی- الهی هشتاد و چند صفحه ای امام در اجتماعی از اعضای شورای نگهبان، مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی به وسیله رئیس جمهور قرائت گردید که درآن امام راحل برای حفظ جمهوری اسلامی راه آینده را ترسیم و همه طبقات را به ادامه مبارزه و پیمودن راه اسلام دعوت نموده بود.
پس از رحلت جان سوز امام مجلس خبرگان تشکیل جلسه داد و در مدت کوتاهی به این نتیجه رسید که فقیه مبارز و قدرتمندی که سالها ریاست جمهوری را عهده دار و با امور جهانی آشنا بود صلاحیت این امر را دارد. نظر مجلس خبرگان در مدت کوتاهی در انتخاب آیت ا … سید علی خامنه ای به رهبری، نگرانیهای داخل کشور را برطرف ساخت. به این ترتیب امید کسانیکه در خارج یا احتمالا درون کشور مترصد ایجاد خلا رهبری در ایران بودند به یاس مبدل گشت.
منبع: پرتال جامع علوم انسانی
📣 #اطلاعیه
بســماللهالرحمــنالرحیــم✨
🇮🇷 رهبـــر انقلـاب:
" فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد و عرصه فرهنگی، عرصه جهاد است."
🔹 فراخوان مسابقه طراحی پوستر و کلیپ
"بهمناسبت دهه مبارک فجر🇮🇷"
- ویژه خواهر و برادران در تمامی سنین!
🔸 موضوعات:
- دعوت به حضور حماسی و باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمنماه
- دستاوردهای انقلاباسلامی در تمام زمینهها
📮 نحوه ارسال آثار:
- ارسال از طریق پیامرسانهای ایتا و تلگرام به آیدی @RoydadGhods
🗓 مهلت ارسال آثار:
- از ۱۸ بهمنماه تا ۲۲ بهمنماه
🎁 جوایز:
- اهدای جوایز نقدی به نفرات برتر
📌 نکته:
- زمان کلیپ حداکثر ۱ دقیقه باشد و کلیپ در سایز دستوری (۹:۱۶) باشد.
🌐قرارگاه فضایمجازی ناحیه مقاومت بسیج قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آخر الزمان همه نمازخوان ها
بی نماز می شوند مگر...
پیشنهاد میکنم ببینید ارزش دیدنش داره
🎙#استادتقوی
May 11
4_5904677968608760534.mp3
27.6M
🎙️سخنرانی استاد رائفیپور
📑 «انتخابات مجلس؛ اینبار فرق میکند»
🗓 ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - پرند
🎧 کیفیت 48kbps
✅ @Masaf
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
یکی از مهم ترین ارکان جمهوریت نظام اسلامی ایران، انتخابات می باشد. امام خمینی(س) به عنوان بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران با عنایت به حضور مردم و جایگاه آنان و نیز تلاش آنان در همه عرصه های اجتماعی و سیاسی، در مسأله انتخابات نیز تأکید فراوان داشت و در تمام انتخابات دوران زمامداری خود، بر این امر پافشاری می کرد و همگان را به حضور پررنگ و انتخاب مناسب تشویق می نمود و این امر را یکی از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران بر می شمرد، و آن را ترسیمی روشن از آزادی و استقلال کشور می دانست.
امام به جمهوریت، مردم سالاری، انتخابات و رقم زدن سرنوشت توسط خود مردم اعتقاد وثیق داشت و به همین جهت بعد از پیروزی انقلاب تعیین نوع نظام و تدوین قانون اساسی را به انتخاب خود مردم و تدوین منتخبانشان واگذاشت و در کوتاه ترین فرصت ممکن با برگزاری انتخابات های متعدد رئیس جمهور و مجلس را به وسیله خود مردم تعیین کرد و بر مصدر امور گمارد.
🌱طوریکه در ۴۵ سال گذشته ۳۹ انتخابات در کشور برگزار گردیده اولین همه پرسی در تاریخ ۱۱ و ۱۰ فروردین ۵۸ یعنی فقط دو ماه بعد از پیروزی انقلاب برای تعیین نوع حکومت، در همان سال ۱۲ مرداد ۱۳۵۸ اولین انتخابات خبرگان و ۲۴ اسفند ۱۳۵۸ اولین انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار گردید.
۱۳ دوره انتخابات ریاست جمهوری و ۱۱ دوره انتخابات مجلس
🌱رهبر معظم انقلاب در این زمینه می گوید: «اصل تشخیص این که چه نظامی در کشور بر سر کار بیاید، این را امام به عهده رفراندوم و آراء عمومی گذاشتند. این هم در دنیا سابقه نداشت. در هیچ انقلابی در دنیا ما ندیدیم و نشنیدیم که انتخاب نوع نظام را - آن هم در همان اوایل انقلاب - به عهده مردم بگذارند. تدوین قانون اساسی خواسته دیگر امام بود، آن هم نه به وسیله جمعی که خود امام معین کنند، بلکه باز به وسیله منتخبان مردم صورت گرفت. مردم اعضای مجلس خبرگان را انتخاب کردند تا قانون اساسی تدوین شود. باز مجدداً همان قانون را به رأی مردم گذاشتند و هنوز یک سال از پیروزی انقلاب نگذشته بود که مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و بعد از مدت کوتاهی هم مجلس شورای اسلامی به راه افتاد». (روزنامه جمهوری اسلامی، ۱۶ / ۳ / ۱۳۸۰)
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
شنبه ۲ دیماه ۱۴۰۲ جمعی از مردم استانهای کرمان و خوزستان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند. یکی از محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب، انتخابات بود:
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
_ انتخاباتِ مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی بایستی #باشکوه برگزار شود.
_ چهار خصوصیتِ مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت به معنای حقیقی و امنیت انتخابات باید انجام بگیرد.
_ دو کلمهی جمهوری و اسلامی هر دو وابسته به انتخابات است.
_ اگر انتخابات در کشور نباشد یا دیکتاتوری است یا هرج و مرج.
_ با انتخابات است که ولی فقیه از طریق منتخبان ملت در مجلس خبرگان تعیین میشود.
_ حضور پرشور مردم در انتخابات وحدت ملی و انگیزه ملت ایران برای حضور در صحنه را نشان میدهد. انگیزهی ملت #قدرت_ملی به وجود میآورد.
_ انتخابات #تحول ایجاد میکند.
↩همه کسانی که مخاطبانی دارند وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند.
↩ اگر مشارکت ضعیف باشد مجلس، ضعیف خواهد شد.
_ #رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند و میدان برای مسابقه جناحها و نگاههای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی باز باشد.
_ بعضیها مردم را از انتخابات دلسرد میکنند این اشتباه و بهضرر کشور است.
_ راهحل مشکلات، انتخابات است و برای رفع مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴🪴
🌱امام خامنهای حضور در انتخابات مجلس را وظیفه شرعی، ملی، انقلابی و حق مدنی آحاد مردم برشمردند و با اشاره به دو رکن مهم «حضور پرشور» و «انتخاب خوب» گفتند: 🌱🌱انتخابات یک جهاد عمومی و نعمت و امتحان الهی است که اگر با حضور حداکثری مردم همراه شود، مایه آبروی نظام اسلامی و تقویت کشور و مصونیت بخش در برابر توطئهها و زمینهساز ایران قوی خواهد بود.
🌱ایشان انتخابات بسیار مهم روز اسفند را از مصادیق میدانهای نیاز به حضور بهنگام دانستند و افزودند: انتخابات جهاد عمومی، مایه تقویت کشور و آبروی نظام اسلامی است و حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوقهای رأی، به توفیق الهی مایه برکت و تأثیرات تحولآفرین در کشور خواهد شد.
🌱انتخابات خنثیکننده نیتهای شوم آمریکا و رژیم است.
🌱 انتخابات و رأی دادن، وظیفه شرعی، ملی و انقلابی، جشن ملی و احقاق حق آحاد مردم برای دخالت در سرنوشت کشورشان است.
🌱ویژگیهای نمایندگان شایسته ملت ایران🌱
باید برای مجلس شورای اسلامی، افراد «باایمان»، «شجاع»، «کارآمد»، «وظیفهشناس»، «پرانگیزه»، «وفادار به اسلام، مردم، انقلاب و کشور»، «سرسخت در مقابل دشمنان» و «دل نبسته به دنیا و مطامع مالی» برگزیده شوند.
🌱وظیفه مجلس خبرگان بسیار مهم است.
🌱همچنان كه شركت در انتخابات يك وظيفه است، گزينش خوب و آگاهانه هم يك وظيفه است.
🌱 مسأله اول در انتخابات اين است كه همه در اين آزمون عمومي ملت ايران شركت كنند و نشان بدهند كه ملت ايران زنده است و به سرنوشت كشورش علاقه دارد.
🌱 مردم همه در انتخابات شركت كنند، پرشور شركت كنند، آگاهانه شركت كنند، فكر كنند، تحقيق كنند و آن كسي را كه ميخواهند انتخاب كنند.
🌱 حضور آگاهانه در انتخابات و انتخاب هوشمندانه از سوي آحاد مردم، مشاركت در سرنوشت كشور است.
🌱فضاي كشور را بايد فضاي علاقهمندي و شوق به اين انتخابات كرد تا مردم بدانند ميخواهند كار بزرگي انجام دهند.
🌱انتخابات در كشور ما بايد مسابقهاي براي خدمت باشد، نه مسابقهاي براي كسب قدرت. انتخابات اسلامي اينگونه است.
🌱 امروز هر برگه رايي كه به صندوقها انداخته ميشود، در حقيقت رأي به نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي است و اين براي كشور بسيار با ارزش و با اهميت است.
🌱نظام جمهوري اسلامي، نظامهاي انتصابي قدرتها را نسخ كرد و انتخاب مردم را در مديريت كشور داراي نقش كرد.
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
📣 دوستان و همراهان عزیز توجه فرمایید
امروز (دوشنبه ) در برنامه بزرگداشت دهه فجر مسابقه از مطالبی که در ۴ قسمت فوق حضورتان ارائه شد برگزار خواهد شد.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ثبت نام دانشگاه علمی و کاربردی حضرت محمد رسول الله (ص ) آغاز شد.
ثبت نام مقطع کاردانی و کارشناسی ۱۴۰۲/۱۱/۱۵تا۱۴۰۲/۱۱/۱۹
به صورت حضوری آدرس خ پیروزی خ نبردمیدان نبرد انتهای خ شهید بیدی مراجعه نمایید .
جهت اطلاعات بیشتر به آدرس ذیل مراجعه نمایید. https://eitaa.com/elmikarbordimohammad
شماره تماس ۳۱_ ۳۳۰۷۵۳۳۰مركز آموزش عالي امام حسين(ع)
🌐 فضای مجازی ناحیه مقاومت بسیج قدس برگزار می کند:
موضوع: جمهوری اسلامی ایران ، نظامی کارآمد و مردم سالار
🎤سخنران : جناب آقای دکتر حیدری (مدرس دانشگاه و پژوهشگر مسائل سیاسی)
⏰زمان: سه شنبه ۱۷ بهمنماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۶/۳۰
لینک:
https://eitaa.com/arman_ghods
🛑 لطفا در نظرسنجی که بصورت لینک داخل کانال قرار داده میشود شرکت کرده و حوزه مربوطه خود را انتخاب بفرمایید.