شرح کلی و ساختاری خطبه ۱ بخش ۱ تا ۳.mp3
1.79M
🔊 شرح کلی و ساختاری خطبه ۱ بند ۱ تا ۳
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹 پویش «باعلی تا مهدی» علیهما السلام
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
ادمین یار نهضت(هر محب علی یک کانال)
🔊 شرح کلی و ساختاری خطبه ۱ بند ۱ تا ۳ 🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع 🌹 پویش «باعلی تا مهدی» علیهما السل
شرح کلی و ساختاری خطبه ۱، بند ۱ تا ۳
🌸🍃 #روز_صد_ونود_وچهارم 🌸🍃
شروع پستهایی که امروز شما ادمین های محترم باید در کانال هایتان ارسال بفرمایید👇👇
ختم روزانه نهج البلاغه(36).mp3
2.76M
🔈 نهج البلاغه گویا
🌹سهم روزانه نهج البلاغه
✅ خطبه ۱ بند ۴ تا ۸
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌹🌿❀✿┅┅┄┄
#خطبه1: امام علیهالسلام در این سخنرانی از آفرينش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد میکند
{قسمت ۳و۴}
🔹سوم-شگفتی آفرينش آدم علیهالسلام و ويژگيهای انسان كامل
سپس خدای بزرگ خاکی از قسمتهای گوناگون زمين از قسمتهای سخت و نرم، شور و شيرين گرد آورد، آب بر آن افزود تا گلی خالص و آماده شد و با افزودن رطوبت چسبناک گرديد که از آن اندامی شايسته و عضوهايی جدا و به يکديگر پيوسته آفريد. آنرا خشکانيد تا محکم شد.خشکاندن را ادامه داد تا سخت شد تا زمانی معين و سرانجامی مشخص اندام انسان کامل گرديد.آنگاه از روحی که آفريد در آن دميد تا بصورت انسانی زنده درآمد دارای نيروی انديشه که وی را به تلاش اندازد و دارای افکاری که در ديگر موجودات تصرف نمايد. به انسان اعضا و جوارحی بخشيد که در خدمت او باشند و ابزاری عطا فرمود که آنها را در زندگی به کار گيرد.قدرت تشخيص به او داد تا حق و باطل را بشناسد و حواس چشايی و بويايی و وسيله تشخيص رنگها و اجناس مختلف در اختيار او قرار داد. انسان را مخلوطی از رنگهای گوناگون و چيزهای همانند و سازگار و نيروهای متضاد و مزاجهای گوناگون، گرمی، سردی، تری و خشکی قرار داد.سپس از فرشتگان خواست تا آنچه در عهده دارند انجام دهند و عهدی را که پذيرفته اند وفا کنند اينگونه که بر آدم سجده کنند و او را بزرگ بشمارند و فرمود:«بر آدم سجده کنيد پس فرشتگان همه سجده کردند جز شيطان» غرور و خودبزرگ بينی او را گرفت و شقاوت و بدی بر او غلبه کرد و به آفرينش خود از آتش افتخار نمود و آفرينش انسان از خاک را پست شمرد. خداوند برای سزاوار بودن شيطان به خشم الهی و برای کامل شدن آزمايش و تحقق وعده ها به او مهلت داد و فرمود: «تا روز رستاخيز مهلت داده شدی»
🔹چهارم-آدم علیهالسلام و داستان بهشت
سپس خداوند آدم علیهالسلام را در خانه ای مسکن داد که زندگی درآن گوارا بود.جايگاه او را امن و امان بخشيد و او را از شيطان و دشمنی او ترساند. پس شيطان او را فريب داد بدان علت که از زندگی آدم در بهشت و همنشينی او با نيکان حسادت ورزيد.پس آدم علیهالسلام يقين را به ترديد و عزم استوار را به گفته های ناپايدار شيطان فروخت و شادی خود را به ترس تبديل کرد که فريب خوردن برای او پشيمانی آورد آنگاه خدای سبحان در توبه را بروی آدم علیهالسلام گشود و کلمه رحمت بر زبان او جاری ساخت و به او وعده بازگشت به بهشت را داد.آنگاه آدم علیهالسلام را به زمين، خانه آزمايشها و مشکلات، فرود آورد تا ازدواج کند و فرزندانی پديد آورد و خدای سبحان از فرزندان او پيامبرانی برگزيد.
4⃣فلسفه بعثت پيامبران(نبوت عامه)
خدا پيمان وحی را از پيامبران گرفت تا امانت رسالت را به مردم برسانند آنگاه که در عصر جاهليت ها بيشتر مردم پيمان خدا را ناديده انگاشتند و حق پروردگار را نشناختند و برابر او به خدايان دروغين روی آوردند و شيطانها مردم را از معرفت خدا بازداشتند و از پرستش او جدا کردند، خدا پيامبران خود را مبعوث فرمود و هرچند گاه متناسب با خواسته های انسانها رسولان خود را پی در پی اعزام کرد تا وفاداری به پيمان فطرت را از آنان باز جويند و نعمتهای فراموش شده را به ياد آورند و با ابلاغ احکام الهی، حجت را بر آنها تمام نمايند و توانمندیهای پنهان شده عقلها را آشکار سازند و نشانه های قدرت خدا را معرفی کنند؛ مانند سقف بلند پايه آسمانها بر فراز انسانها، گاهواره گسترده زمين در زير پای آنها و وسايل و عوامل حيات و زندگی و راههای مرگ و مردن و مشکلات و رنجهای پيرکننده و حوادث پی در پی که همواره بر سر راه آدميان است. خداوند هرگز انسانها را بدون پيامبر يا کتابی آسمانی يا برهانی قاطع يا راهی استوار رها نساخته است. پيامبرانی که با اندک بودن ياران و فراوانی انکارکنندگان هرگز در انجام وظيفه خود کوتاهی نکردند. بعضی از پيامبران بشارت ظهور پيامبر آينده را دادند و برخی ديگر را پيامبران گذشته معرفی کردند. بدين گونه قرنها پديد آمد و روزگاران سپری شد؛ پدران رفتند و فرزندان جای آنها را گرفتند.
5⃣فلسفه بعثت پيامبر خاتم(ص)
تا اينکه خدای سبحان برای وفای به وعده خود و کامل گردانيدن دوران نبوت، حضرت محمد(ص) را مبعوث کرد؛ پيامبری که از همه پيامبران پيمان پذيرش نبوت او را گرفته بود، نشانه های او شهرت داشت و تولدش بر همه مبارک بود. در روزگاری که مردم روی زمين دارای مذاهب پراکنده، خواسته های گوناگون و روشهای متفاوت بودند؛ عده ای خدا را به پديده ها تشبيه کرده و گروهی نامهای ارزشمند خدا را انکار و به بتها نسبت می دادند و برخی به غير خدا اشاره می کردند.پس خدای سبحان مردم را به وسيله محمد(ص) از گمراهی نجات داد و هدايت کرد و از جهالت رهايی بخشيد. سپس ديدار خود را برای پيامبر برگزید و آنچه نزد خود را برای پيامبر برگزيد و آنچه نزد خود داشت برای او پسنديد.او را با کوچ دادن از دنیا گرامی داشت و از گرفتاریها و مشکلات رهایی بخشید و کریمانه قبض روح کرد.
سهم #روز_صد_ونود_ودوم مطالعه نهج البلاغه خطبه ۱ بند ۴ تا ۸
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه1 : ( امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرينش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
{قسمت-پنجم}
6⃣ ضرورت امامت پس از پيامبران الهی
♦️رسول گرامی اسلام در ميان شما مردم جانشينانی برگزيد که تمام پيامبران گذشته برای اُمّت های خود برگزيدند؛ زيرا آنها هرگز انسان ها را سرگردان رها نکردند و بدون معرّفیِ راهی روشن و نشانه های استوار از ميان مردم نرفتند.
7⃣ ويژگی های قرآن و احكام اسلام
♦️کتابِ پروردگار ميان شماست، که بيان کننده حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و مَنسوخ، مُباح و مَمنوع، خاصّ و عام، پندها و مَثَل ها، مُطْلَق و مُقَيَّد، مُحکم و مُتَشابِه می باشد. عبارات مُجْمَل خود را تفسير و نکات پيچيده خود را روشن می کند؛ از واجباتی که پيمان شناسايی آن را گرفت و مستحبّاتی که آگاهی از آنها لازم نيست. قسمتی از احکام دينی در قرآن واجب شمرده شد که ناسخ آن در سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) آمده و بعضی از آن در سنّتِ پيامبر(صلی الله علیه و آله) واجب شده که در کتاب خدا ترک آن مجاز بوده است؛ بعضی از واجبات، وقتِ محدودی داشته که در آينده از بين رفته است. محرّمات الهی از هم جدا می باشند: برخی از آنها گناهان بزرگ است که وعده آتش دارد و بعضی کوچک که وعده بخشش داده است و برخی از اعمال که اندکش مقبول و در انجام بيشتر آن آزادند.
8⃣ فلسفه و راه آورد حج
♦️خدا حجِّ خانه محترم خود را بر شما واجب کرد، همان خانه ای که آن را قبله گاه انسان ها قرار داده که چونان تشنگان به سوی آن روی می آورند و همانند کبوتران به آن پناه می برند. خدای سبحان، کعبه را مظهر تواضع بندگان در برابر عظمت خويش و نشانه اعتراف آنان به بزرگی و قدرت خود قرار داد و در ميان انسان ها، شنوندگانی را برگزيد که دعوت او را برای حج، اجابت کنند و سخن او را تصديق نمايند و پای بر جايگاه پيامبران الهی نهند. همانند فرشتگانی که بر گِرد عرش الهی طواف می کنند و سودهای فراوان در اين عبادتگاه و محل تجارت زائران به دست آورند و به سوی وعده گاه آمرزش الهی بشتابند. خدای سبحان کعبه را برای اسلام نشانه گويا و برای پناهندگان، خانه اَمن و اَمان قرار داد؛ اَدای حق آن را واجب کرد و حج بيت الله را واجب شمرد و بر همه شما انسان ها مقرّر داشت که به زيارت آن برويد و فرمود: «آن کس که توان رفتن به خانه خدا را دارد، حج بر او واجب است و آن کس که انکار کند، خداوند از همه جهانيان بی نياز است.»
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
همراهان گرامی.m4a
58.5K
⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️
با سلام به همراهان گرامی
📢 این بخش که مربوط به #شرح_کلی_و_ساختاری نهج البلاغه می باشد ، ان شاالله پس از آماده سازی در کانال قرار خواهد گرفت.
#خاطرات_امیر_المومنین_علیه_السلام
✍🏻 بازنویسی تاریخ زندگی امیرمؤمنان علی (علیه السلام) به صورت داستانی از زبان ایشان
📃 قسمت صد و هفتادوهشتم
🔹مرا در پشت شهر به خاک بسپارید
[ دربارهٔ محل دفن خودم نیز وصیت کردم: ]
🔻پس از اینکه از دنیا رفتم، مرا در همین پشت شهر و در قبر برادرانم هود و صالح به خاک بسپارید.
مرا به پشت شهر ببرید. هرگاه قدمهایتان از حرکت بازایستاد و نسیمی از مقابل شما وزیدن گرفت، در همانجا مرا به خاک بسپارید که آنجا اول «طور سیناء» است.
🔻فرزندانم، هنگامی که از دنیا رفتم، مرا غسل دهید و با آن پارچه یمنی بدن مرا نیز خشک کنید که بدن رسول خدا صلیاللهعلیهوآله و فاطمه را خشک کردید. پس از غسل و حنوط، مرا در تابوت بگذارید و منتظر باشید تا جلوی تابوت بلند شود. در این هنگام، شما عقب تابوت را بلند کنید و به محل دفن ببرید.
🔻هنگامی که از دنیا رفتم، مرا بر تابوتی بگذارید و از خانه بیرون ببرید. شما عقب تابوت را بگیرید که زحمت برداشتن جلوی تابوت از شما برداشته میشود. سپس مرا به «غریّین» ببرید. در آنجا سنگ سفید و درخشانی خواهید دید. همانجا را حفر کنید. در آنجا لوحی خواهید یافت. مرا در همان محل به خاک بسپارید.
❇️ لحظهٔ ارتحال
🔹بهشت برین و جمع انبیا، نیکوترین قرارگاه
[ در آخرین لحظات عمر، چشمم را گشودم و به اطرافیانم گفتم: ]
🔻بهشت برین و جمع انبیا، نیکوترین قرارگاه و برترین مکان برای آرامش است. اگر از دنیا رفتم، در برابر ضربت قاتلم، فقط یک ضربت به او بزنید یا او را عفو کنید!
آری، رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) را دیدم که سه بار به من فرمودند: « امشب را با آسودگی و خرسندی نزد ما بیا.»
🔹رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) را میبینم که با دستشان به من اشاره میکنند
[ دخترم بیتابی میکرد و با صدای بلند میگریست. به وی گفتم: ]
🔻دخترم، بیتابی مکن. هماکنون رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) را میبینم که با دستشان به من اشاره میکنند و میفرمایند: « علیجان، به سراغ ما بیا که آنچه نزد ما هست، برای تو بهتر است.»
🔹فرشتگان فرود میآیند و بر من سلام میکنند و بشارتها آوردهاند
[ لحظاتی از حال رفتم، وقتی چشمانم را باز کردم، گفتم: ]
🔻آفرین بر شما! خوش آمدید! سپاس خدایی را که هر وعدهای به ما داد، راست بود و بهشت را نصیب ما فرمود.
[ کسانی که در اطرافم جمع بودند، پرسیدند: چه میبینی؟ گفتم: ]
🔻رسول خدا (صلیاللهعلیهوآله) و برادرم جعفر و عمویم حمزه را میبینم. درهای آسمان باز شده است و فرشتگان فرود میآیند و به من سلام میکنند و بشارتها آوردهاند. فاطمه را میبینم که حورالعینها اطرافش حلقه زدهاند و منزلهایی در بهشت برای من فراهم شده است.
{لِمِثْلِ هَٰذَا فَلْيَعْمَلِ الْعَامِلُونَ}
(آری، برای مثل این باید عملکنندگان عمل کنند.)
🔻به خدا سوگند، وقتی بمیرم، چیزی که از آن ناخشنود باشم به سراغم نخواهد آمد، یا کسی که دیدارش را نخواسته باشم، دیدار نخواهم کرد. در هنگام مرگ خرسندم؛ همانند تشنهای که در تاریکی شب در جستوجوی آب است و آن را مییابد. آری، آنچه نزد خداوند است، برای نیکان بهتر است.
🔻خداوند شما اهلبیت را حفظ کند و جایگاه پیامبرتان را در میان شما حفظ فرماید. شما را به خدا میسپارم و با شما خداحافظی میکنم.
🔹 لا اله الا الله
[ آخرین آیهای که تلاوت کردم، این آیه بود: ]
{ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ}
( پس هر کس هموزن ذرهای کار خیر انجام دهد، آن را میبیند.)
[ و آخرین کلامی که مکرّر وِرد زبانم بود تا جان به جان آفرین تسلیم کردم، این کلمه بود: ]
🔻«لا اله الا الله محمّد رسولالله صلیاللهعلیهوآله»
[ و سرانجام
پیشوای ایمان و عدالت و رحمت
اینچنین در بستر شهادت آرام گرفت.
سلام خدا بر او
آنگاه که زاده شد
و آنگاه که چشم از جهان فروبست
و آنگاه که در صحنه محشر، برانگیخته میشود! ]
📚منابع:
۱. شیخ طوسی، الأمالی، مجلس۱۳، ح۱۹، ص۳۶۵
۲. مناقبآلأبیطالب، ج۳، ص۳۱۱
۳. فرحةالغری، ص۳۴
۴. قرآنکریم، سورهٔ صافات، آیهٔ۶۱
۵. ربیعالأبرار، ج۴، ص۲۰۸
۶. قرآنکریم، سورهٔ زلزال، آیهٔ۷
۷. نهج البلاغه. نامه۲۳
📗 علی علیه السلام از زبان علی علیه السلام
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🔵 روش درخواست
💠 از دست دادن حاجت بهتر از درخواست کردن از نا اهل است.
📒 #نهج_البلاغه ، حکمت ۶۶
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
⚜ ویژگیهای اقتصادی کارگزاران 3⃣
💎عدم تغییر سبک زندگی کارگزار پس از مسؤولیت
💠 امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودند: بر زمامدار واجب است که اگر اموالی به دست آورد یا نعمتی مخصوص او شد، دچار دگرگونی نشود و با آن اموال و نعمت ها بیشتر به بندگان خدا نزدیک گردد و به برادرانش مهربانی بیشتری روادارد.
📚 #نهج_البلاغه، نامه ۵۰ ، بند ۱
#انتخاب_اصلح
#ویژگی_اقتصادی
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🔵 ۱۸ روز مانده تا عید سعید غدیر
💠 غدیر پیامی برای تمام نسلها
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 پیام شکرگزاری حجتالاسلام مهدوی ارفع به مناسبت توفیق ختم یک دور نهج البلاغه شریف در پویش با علی (علیه السلام) تا مهدی(عجل الله)
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
💠 بسم الله الرحمن الرحیم 💠
⚜ با عرض سلام و درود بی پایان خدمت شما «علی باورانِ مهدی یاور»، که در مسیر معرفت افزایی نسبت به امام خود تلاش داشته اید و دارید.
✍ در پایان دوره اول طرح «با علی تا مهدی» علیهما السلام، خواهشمندیم به نکات زیر توجه فرمائید :
1⃣ شکرگزاری ما بابت نعمت خواندن و انس با نهج البلاغه، طبق آیه قرآن و کلام حضرت، موجب ازدیاد نعمت است که این مهم را نباید فراموش کرد.
2⃣ از همه عزیزانی که با این طرح همراه بودند و یا بزرگوارانی که در حال اجرای طرح هستند، عذر خواه قصورات و تقصیراتمان هستیم، چرا که مشکلات مختلف در مسیر ۱۹۲ روز طرح ایجاد شد و همچنان بعضی از آنها ادامه دارد. این موارد کار را برای شما همراهان قدری مشکل کرد، اگرچه عمده ترین آنها به حذف شدن فایل های صوتی در یکی از پیام رسان ها بر میگردد، که با عضویت شما در پیام رسان جایگزین و عضویت در کانال طرح و جایگزین کردن صوت، این مشکل حل می شد؛ اما باز هم بر خود لازم می دانيم که از شما عذر خواهی نماییم.
3⃣ از تمام دوستانی که توفیق خدمتگزاری در این طرح را داشته اند، تشکر می کنیم و از خود حضرت امیرالمؤمنین و حضرت زهرا (سلام الله علیهما) برای آنان، جزای خیر را مسألت داریم.
4⃣ فرصتی مغتنم تا «عید سعید غدیر» پیش رو داریم ، که شما میتوانید از امروز به بعد در کانال ها و گروههای خود به عنوان پست ویژه استفاده کنید و آن «خطبه غدیریه» است، که با تلاش دوستان همانند پستهای هر روز نهج البلاغه در کانال ادمین یار منتشر میگردد.
5⃣ از شما خواستاریم تا جهت اعتلای طرح و آسیب شناسی و عیب یابی مؤثر در این مسیر، تا «عید سعید غدیر» ، پیشنهادات و انتقادات ، حتی خاطرات تلخ و شیرینی و یا نکات جالبی که نسبت به طرح «با علی تا مهدی» (علیهما السلام) داشته اید را با ما از طریق آیدی پشتیبانی(@nehzati01) در میان بگذارید.
🍃🌺 در پایان از همراهی همه عزیزان تشکر و قدردانی نموده و آرزو میکنیم نگاه خاص حضرت امیرالمؤمنین بدرقه لحظه لحظه زندگی تان باشد و توفیق خدمتگزاری به دوستداران آل الله (علیهم السلام) نصیب و روزی همه ما باشد.
صوت ترجمه خطبه غدیر بخش ۱.mp3
2.1M
🔵 صوت ترجمه خطبه غدیر بخش اول
#خطبه_غدیر
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
📜 خطبه غدیر
🔷 بخش اول
🔻ستايش خداى را سزاست كه در يگانگى اش بلند مرتبه و در تنهايى اش به آفريدگان نزديك است؛ سلطنتش پرجلال و در اركان آفرينشش بزرگ است. بر همه چيز احاطه دارد، بى آنكه مكان گيرد و جابه جا شود و بر تمامى آفريدگان به قدرت و برهان خود چيره است.
🔻همواره ستوده بوده و خواهد بود و مجد و بزرگى او را پايانى نيست. آغاز و انجام از او و برگشت تمامى امور به سوى اوست. اوست آفرينندهٔ آسمانها و گسترانندهٔ زمينها و حكمران آنها. دور و منزّه از خصايص آفريده هاست و در منزّه بودن خود نيز از تقديس همگان برتر.
🔻هم اوست پروردگار فرشتگان و روح؛ افزونى بخش بر آفريدگان و بخشنده بر همهٔ موجودات است. به نيم نگاهى ديده ها را ببيند و ديده ها هرگز او را نبينند.
🔻كريم و بردبار و شكيباست. رحمتش جهان شمول و عطايش منّت گذار. در انتقام و كيفر سزاواران عذاب، بى شتاب است. بر نهان ها آگاه و بر درون ها دانا، پوشيده ها بر او آشكار و پنهانها بر او روشن است. بر هر هستى فراگير و چيره، نيروى آفريدگان از او و توانايى بر هر پديده ويژهٔ اوست. او را همانندى نيست.
🔻در تاريكستان لاشَىء، او هستى بخش هر هستى است؛ جاودانه و زنده و عدل گستر. خداوندى جز او نباشد و اوست ارجمند و حكيم. ديده ها را بر او راهى نيست و اوست كه ديده ها را دريابد و اوست بر پنهانى ها آگاه و بر كارها دانا. از ديدن، كسى وصفش را نيابد و بر چگونگى او، از نهان و آشكار دست نيازد؛ مگر او -عزّوجلّ- راه نمايد و خود بشناساند.
🔻گواهى مى دهم كه او «اللَّه» است؛ همو كه تنزّهش سراسر روزگاران را فراگرفته و پرتواش ابديّت را شامل است. فرمانش را بى مشاور اجرا كند و تقديرش را بى شريك امضاء و هستى را بى ياور سامان دهد. صورت آفرينش او را الگويى نبوده؛ آفريدگان را بدون ياور و سختى و حيله، هستى بخشيده است. جهان با ايجاد او موجود و با آفرينش او پديدار شده است. پس اوست «اللَّه» و معبودى جز او نيست؛ همو كه صُنعش استوار و ساختمان آفرينشش زيباست.
🔻دادگرى كه ستم روا نمى دارد و بخشنده ترينى كه كارها به او باز مى گردد و گواهى مى دهم او «اللَّه» است كه هر هستى در برابر بزرگى اش فروتن و در مقابل ارجمندى اش رام و به توانايى اش تسليم و به هيبتش خاضع است.
#خطبه_غدیر
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
34.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 شرح خطبه غدیر
🔉 حجتالاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
با سلام و عرض ادب خدمت همراهان گرامی
📢 ان شاالله از امروز تا « عید سعید غدیر » بخشی از خطبه غدیر به همراه فایل صوتی و شرحی بر خطبه غدیر با بیان استاد بزرگوار حجت الاسلام مهدوی ارفع ، در کانال بارگذاری خواهد شد تا اعضای گرامی در مطالعه و نشر این مهم سهیم باشند.
🍃🌺 حضورتان مستدام