مواد ولوازم سوسیس کالباس
والا .... از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون ....
نیروهای انقلابی که پَته ی اصلاحات چیا رو میریختن روی آب ، جیگرمون خنک میشد 🙈🙈
ولی امروز حضرت اقا گفتن این حرفها دشمن شاد کُنه ؛
ان شاءالله تو مناظرات بعدی ، نامزدها بیشتر مراعات کنند که قلب ولی جامعه😘 مکدر نشه؛
جیگر ما هم به امید خدا تو جشن پیروزی جبهه انقلاب ، خنک میشه😉
بسم الله الرحمن الرحیم
تلاش برای انتخاب رئیس جمهور جدید را،منحصرا در کند و کاش،بحث و جدل و زد و بندهای معمول تعریف کردن فاصله گرفتن از روح حقیقت انقلاب اسلامی است.
از آنجا که احساس می شود وقایعی که پشت سر گذاشتیم نتیجه ی کفران نعمت هایی بود که تر و خشک با هم در آن سوختند،توجه داشته باشیم حفظ جریان حق احتیاج به توسل جمعی و استغفار بسیار و ایجاد زمینه ی حقیقت اخلاص در ما دارد.
نا امید نیستیم اما بیش از آن که از قرآن های بر نیزه نگران باشیم،خائف از قلب های زنگ زده ی خودمان و تادیب الهی که منجر به تاخیر در اصل ظهور و فرسایشی شدن اصلاح امور را در پی دارد،هستیم.
سپهر باطنی ایران مدت هاست در تلاطمی از کشش های نوارانی وامیال شهوانی دو سمت جبهه ی عقل و جهل به سر می برده است، لکن آنجا که عقل ها تحت برق مطامع از هویت الهی خویش رو به زیاده خواهی ناسوتی کردند باید منتظر چوب جلال و عقوبت کفران نعمت بود.
آنجا که مولی الموحدین امیرالمومنین علی علیه السلام فرمود:
أكثر مصارع العقول تحت بروق المطامع!
ما در صورتی قوم برگزیده ی خدا خواهیم بود که بنده بودن محمل خویش را در تمام کیان وجودمان پیدا کرده باشد وگرنه اقوامی در تاریخ که گرد وجود ولیّ جمع آمدند و قدر نداستند و خاسر گشتند کم نبوده اند.
به قول آن ولی خدا میفرمود قوم برگزیده بودن را به ما پیش فروش نکرده اند.
شکستگی و استغفار جمعی و تبیین مواضع کفران نعمت و عزم جزم بر عدم رجوع به آن کورسوی امیدی برای آینده ی پیش روست.
خداوند همیشه پشتیبان اهل حق خواهد بود.
مهم این است که از دایره ی مفاهیم ذهنی و تصور اینکه ما اهل حق هستیم خارج شده و در عمل اهل حق باشیم تا شاهد نتیجه ی آن که نصرت الهی است باشیم.
♦️المکتوبات فی النجف الاشرف
محمدهادی اصفهانی
نویسنده کهکشان نیستی
#غدیر
🔻 دولت باید یک جوایزی را تعیین میکرد؛ مثلاً هر خانوادهای که همه اعضایش خطبه غدیر را حفظ کنند، به قید قرعه، یک خانه به آن خانواده بدهد، آن وقت [خطبه غدیر را] حفظ میکردند و یک دفعه ماندگار میشد.
🔸 آل ابی طالب یک سنتهایی بعد از امیرالمؤمنین علیه السلام داشتند: فرزندان حضرت، بنی الحسن و بنی الحسین، در یک جهاتی اتفاق داشتند و در یک جهاتی هم اختلاف، جهت اتفاقشون، در ولایت و یک سری همین امور بوده است، خطبه حضرت زهرا (سلام الله علیها) را همه (صغیر و کبیرشان) حفظ میکردند، همچنین خطبه غدیر را و خُطَبی را که اهل بیت (علیهم السلام) در کربلا خواندند.
🔹 علت اینکه کتاب حافظ در طول تاریخ، با ادبیات فارسی بیگانه نیست، [این است که] خودش ادبیات را نگه داشته است؛ کلماتی که حافظ به کار برده است شاید الآن هفت هشت کلمهاش از ذهن دور باشد، ولی بقیهاش تر و تازه است؛ یعنی این اصطلاحات، آن زمان هم بوده است، از بس که نسل به نسل تکرار شده است، این اصطلاحات هنوز هم هست.
🔸 اگر خُطَب هم حفظ و تکرار میشد، همین طور میشد؛ [ولی] الان یک خطبهای مثل خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها حتی در ادبیات عرب، خیلی بیگانه است و برای فهم خیلی از کلماتش عربها باید بروند [به کتاب لغت] مراجعه کنند، در حالی که آن وقت این طور نبوده است؛ علتش این است که تاریخ به تاریخ، نسل به نسل تغییر میکند.
🔹 مردم اگر یک خطبهی این طوری را تر و تازه نگه دارند، کلمات و اصطلاحات، اصطلاحاتی است که همه آشنا هستند. فرهنگ اصطلاحات را در طول تاریخ، یک سری اموری بیان میکند که میشود برای نسلهای بعد، به آن جهت داد تا این اصطلاحات بماند.
🔸 قرآن الان همین طور است کسی که میخواست با قرآن ارتباط داشته باشد، خیلی زود [با قرآن] آشنا میشود، حتی بعضیها فکر میکنند که لحن قرآن، - فرض کنید که - سادهتر از خطبه حضرت زهرا سلام الله علیها است؛ در حالی که این چیزها را #تاریخ و نسلها هستند که ساده یا سختش میکنند.
🔹 آن زمانی که حضرت زهرا سلام الله علیها در مدینه این خطبه را خواندند، یک کلمهاش برای کسی نامفهوم نبود و اصلاً خلاف حکمت است که کسی کلمات پیچیده بیاورد، منتهی آن فرهنگ، در طول تاریخ، لِه شد و نسلهای بعد آمدند و کلمات را تغییر دادند. و این خلط شدن فرهنگها، زیاد اتفاق میافتد.
حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری