فرقه : نعمت اللهیه مونسعلیشاهی
تخلص فرقه : #نوربخشیه
موسس : منورعلیشاه
مهمترین شخصیت: دکتر جواد #نوربخش
قطب کنونی :دکتر علیرضا نوربخش
دامنه فعالیت: اروپا، آمریکا و ایران
خطرات فرقه :📛
ارائه مبانی عرفانی با ادبیات مدرن و امروزی
نفوذ در میان قشر تحصیلکرده جامعه
ترویج شریعت گریزی
تاکید بر راه اندازی مجالس سماع
جذب مردم با اعمال انسان دوستان و خیریه
به کارگیری تکنیک های روانشناسی در جذب مردم
توضیحاتی درباره این فرقه:
فرقه #نعمت_اللهیه مونسعلیشاهی یا نوربخشیه یکی از معروف ترین انشعاب های طریقت نعمت اللهیه است. امروزه این فرقه بیش از 25 خانقاه فعال در کشور ایران و بیش از 30 خانقاه بسیار مجلل و مدرن در خارج از ایران دارد که مرکز فعالیت آنها نیز در کشور انگلستان است.
ظاهر اعضاء این فرقه هرگز مانند دیگر صوفیان نیست؛ یعنی شارب و محاسن خود را می ترشاند و احیانا کت و شلوار و کروات زده و هرگز به گوشه گیری و ریاضت و عزلت روی نمی آورند و تاکید زیادی بر حضور در اجتماع دارند و آموزه های عرفانی را در قالب ادبیات امروزی و مدرن با استفاده از اصول روانشناسی و مدیتیشن و مجالس رقص و #سماع ارائه می دهند به همین جهت قشر تحصیل کرده جامعه را جذب خود می کنند نه افراد بیسواد و منزوی را
بخش دیگر از تمرکز این فرقه به جذب افراد آسیب دیده جامعه معطوفست.
آنها با راه اندازی مراکز خیریه و ساخت بیمارستان و پخش غذای نذری توانسته اند قلوب مردم را به سوی خود بکشانند. قطب کنونی این فرقه دکتر علیرضا نوربخش است که فرزند #قطب سابق یعنی دکتر جواد نوربخش بوده است و ساکن انگلستان می باشد.
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
#خانقاه نوربخشیه، لس آنجلس
به بهانه طریقت، از شریعت و احکام شرعی فاصله میگیرند.
یا به راحتی فتوای #مراجع مبنی برحرمتِ ساختن خانقاه و حرمتِ رفتن در مجالس صوفیه را مردود میشمارند.
مجالس لهو و لعب، رقص و #سماعِ حرام را مرتکب میشوند و دستهای نیز به مواد مخدر و مصرف مسکرات رو میآورند و رفتارهای نامشروع مرتکب میشوند!
پارهای از فرقههای معاصر تا آنجا پیش رفتند که در دوران دفاع مقدس و حمله عراق بر ضد ایران، جوانان را از دفاع و حراست از مرزهای کشور باز میداشتند و در پنهانی با فراماسونرهای جاسوس و خیانت کار غرب گرا، ارتباط برقرار میکردند.
برخی فرقههای صوفیهای که در جامعه معاصر ایران وجود دارد، گرفتار مشکلات اعتقادی و یا رفتاری هستند و به همین جهت، عرفان اصیل اسلامی از التقاط و انحراف فرقههای صوفیه به شدت رنج میبرد.
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
📢 #اخبار_شبکه_ادیان🗣
۲۷ تن در جنایت تروریستی جاده خاش-زاهدان به شهادت رسیدند.
🔹روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه تکمیلی تعداد شهدای جنایت تروریستی جاده خاش- زاهدان را ۲۷ تن و مجروحان را ۱۳ تن اعلام کرد.
fna.ir/brgd6q
یادشان گرامی و روحشان قرینِ رحمت🙏🏴
🌐 @adyan8
3_727126809182855219.mp3
3.12M
از خون جوانان وطن لاله دمیده😔
🏴🏴🏴🏴
🏴 @adyan8
شبکه ادیان
از خون جوانان وطن لاله دمیده😔 🏴🏴🏴🏴 🏴 @adyan8
🔲🌹📷ذاکر سیدالشهدا (علیه السلام) امید اکبری از اعضاء هیئت فدائیان حسین علیه السلام اصفهان در عملیات تروریستی امروز زاهدان به شهادت رسید.
🏴 @adyan8
شبکه ادیان
و چه زیبا فرمود سیدِ شهیدانِ اهلِ قلم:
شهادت🌷 هنرِ مردانِ خداست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #رد_وهابیت
☠💣استندآپ کمدین داعشی ☠💣
✅ وقتی یه وهابی فکر میکنه شق القمر کرده
👌پیشنهاد ویژه
💥ببینید و انتشار دهید.
#وهابیت
🌐 @adyan8
#جشن #فانوسهای ناگازاکی🏮🎎
این جشنواره سالانه با شروع سال جدید چینی به مدت ۱۵ روز با روشن کردن بیش از ۱۵۰۰۰ فانوس در #چین انجام می شود. شروع این جشن ابتدا از محله چینیها در شهر ناتاشاکی شینچی و سپس در محله چینیهای شهر ناگازاکیِ #ژاپن بود و به یک سنت بزرگ در فصل با این نام تبدیل شد.
بعضی از فانوسها به شکل حیوانات ساخته می شوند که گاهی حدود ۸ متر طول دارند. در ۱۵ روزِ این جشن ، آئینها و مراسمهای مختلفی از جمله راهپیمایی دسته جمعی Mazu ، رژه امپراتور ، رقص اژدها ، رقص شیر چینی ، حرکات آکروباتیک چینی همراه با اجرای موسیقی با سازهای سنتی چینی انجام می شود.
رژه امپراطور ، بازسازی رژه در سال نوی سلسله چینگ است که تخت مقدس امپراطور و ملکه را در مرکز قرار داده و حدود ۱۵۰ نفر پرچمدار در به همراه شرکت کنندگانی که لباسهای پر زرقِ سنتیِ چینی پوشیده اند ، در دور آن می چرخند.
#رقص #اژدها نیز ابتدا در چین به عنوان یک آئینِ درخواست باران برای تأمین یک محصول خوب به وجود آمد. در این جشن ، مردم با پوشیدن لباسهای سنتی چینی ، ابرها را صدا زده و تلاش می کنند آنها را به بارش ترغیب کرده و با رقصاندن اژدهای ۲۰ متریِ دست ساز ، سعی می کنند نمادی از بلعیده شدن ماه توسط اژدها را نشان دهند.
#جشن_ها
#مراسم
🌐 @adyan8
#خانقاه نوربخشیه در سیاتل #آمریکا
در مورد اولين خانقاه در محيط اسلامي دو نظر وجود دارد.
گروهي به پيروي از #خواجه_عبدالله_انصاري (م 481ه.ق) آن را در «رمله» فلسطين (= شام) و عده اي مطابق نظر ابن تيميه (م 738 ه.ق) آن را در ناحيه «عبادات» و شهر «بصره» دانسته اند.
و چون سران #صوفيه نظر اول را معتبر دانسته اند، ما نيز همين را بررسي و پي گيري مي كنيم.
به گفته خواجه عبدالله انصاري:
«اولين خانقاهي كه براي صوفيان بنا شد، در «رمله» شام بود. سبب آن بود كه اميري ترسا، يك روز به شكار رفته بود و در راه دو تن را ديد كه به هم رسيدند و دست در آغوش يكديگر كردند و در آنجا نشسته و آنچه داشتند از خوردني، پيش نهادند و بخوردند و برفتند. امير #ترسا را معامله و الفت ايشان با يكديگر خوش آمد... و گفت: من براي شما جايي بسازم تا با يكديگر آنجا گرد هم آييد. پس آن خانقاه را در رمله بساخت.»
اين نظريه توسط «عبدالرحمن جامي» (م 898 ه.ق) و زين العابدين شيرواني )م 1253)و نايب الصدر (م 1288 ه.ق) تأييد و بازنويسي شده است.
پس به گفته سران صوفيه، اول خانقاهي كه براي صوفيان در سرزمين اسلامي بنا شد. در رمله شام - مركز دشمنان اهل بيت - به وسيله فرمانروايي #مسيحي بوده است. آيا فرمانرواي مسيحي در ساختن خانقاه در كشور اسلامي، غير از ايجاد تفرقه و فاسد كردن عقايد مسلمانان چه هدفي مي توانسته داشته باشد؟!..
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
#مسیحیت
🌐 @adyan8
بعداز #حضرت_عيسي علیه السلام و قبل از حضرت محمد صلی الله علیه و اله هدايت مردم چگونه بود؟
طبیعتا هدایت بشر در این دوه بر عهده کسانی بود که نام انان در برخی از منابع ذکر شده است.
حضرت علی (ع) می فرمایند: «اللَّهُمَّ بَلَى لَا یَخْلُو الْأَرْضُ مِنْ قَائِمٍ لِلَّهِ بِحُجَّةٍ إِمَّا ظَاهِراً مَشْهُوراً أَوْ خَائِفاً مَغْمُوراً؛[۱] زمین هیچ گاه از حجتهاى خدا خالى نمى ماند، خواه آشكار و مشهور باشد یا بیمناك و مستور.»
🔹همچنین حضرت در توصیف زمان #بعثت رسول اکرم (ص) می فرمایند: خدا پیامبر اسلام را هنگامى مبعوث فرمود كه از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّتها گذشته، و ملّتها در خواب عمیقى فرو خفته بودند.[۲]
از کنار هم گذاشتن این دو کلام می توانیم نتیجه بگیریم که در زمانی که بین عروج حضرت عیسی (ع)، تا زمان بعثت رسول اکرم بوده ، دوره هایی وجود داشته که یا رسولی در آن نبوده و حجت الهی غیر رسول بوده (مثل اوصیای پیامبران) یا اینکه حجت الهی، فرد مشهور و آشکاری نبوده است.
اما شناخت بعضی از حجت های الهی در این دوره ممکن است. مثلا طبق نظر بعضی از مفسران، یاران حضرت عیسی (ع) بعد از عروج ایشان صاحب ماموریت هایی شده اند و حجت الهی بوده اند:
«إِذْ أَرْسَلْنا إِلَیْهِمُ اثْنَیْنِ فَكَذَّبُوهُما فَعَزَّزْنا بِثالِثٍ فَقالُوا إِنَّا إِلَیْكُمْ مُرْسَلُونَ[یس/۱۴] هنگامى كه دو نفر از رسولان را بسوى آنها فرستادیم، امّا آنان رسولان (ما) را تكذیب كردند پس براى تقویت آن دو، شخص سوّمى فرستادیم، آنها همگى گفتند: «ما فرستادگان (خدا) به سوى شما هستیم!»
در تفسیر نمونه، ج۱۸، ص: ۳۴۱ آمده « در اینكه این رسولان چه كسانى بودند در میان مفسران گفتگو است، جمعى گفته اند: نام آن دو نفر شمعون و یوحنا بود و نام سومین بولس و بعضى نامهاى دیگرى براى آنها ذكر كرده اند. و نیز در اینكه آنها پیامبران و رسولان خداوند بودند و یا فرستادگان حضرت مسیح ع (و اگر خداوند مى فرماید ما آنها را فرستادیم به خاطر آنست كه رسولان مسیح هم رسولان او هستند) باز در میان مفسران گفتگو است، هر چند ظاهر آیات فوق موافق تفسیر اول است.»
در بیان جزئی تر دو دوره متفاوت، حدیثی از امام صادق (ع) نقل شده است که: مردم بعد از عیسى (ع) ۲۵۰ سال بدون امام ظاهرى گذراندند ... میان عیسى و محمد (ص) پانصد سال فاصله بود كه در ۲۵۰ سالش پیغمبر و عالمى در میان مردم ظاهر و با نفوذ نبود یعقوب ابن شعیب راوى حدیث گوید عرض كردم مردم در دین دارى خود چه میكردند فرمود به دین عیسى (ع) عمل میكردند عرض كردم چه حالى داشتند فرمود مؤمن بودند سپس فرمود زمین همیشه داراى یك عالم و رهبر دینى است كه اهل ایمان مى توانند از او استفاده كنند.[۳]
از دیگر حجت هایی که برای این دوره نام برده شده، می توان به اسامی زیر اشاره کرد (شمعون)، (ملیخا)، (انشوا)، (دسیخا)، (نسطورس)، (مرعیدا) و (بحیراى راهب).[۴]
پی نوشت:
[۱]. تحف العقول عن آل الرسول ص ۱۷۱.
[۲]. خطبه ۸۹ نهج البلاغه.
[۳]. كمال الدین و تمام النعمة، ج۱، ص: ۱۶۱.
[۴]. داستان پیامبران یا قصه هاى قرآن از آدم تا خاتم، ص۷۰۰.
#تاریخ
🌐 @adyan8
💞عشق و🍫 شکلات و ✝تبشیر...
♦️آنچه امروز در میان جوانان ما با عنوان هدایای روز #ولنتاین رایج شده، نوعی تبلیغ خزنده نمادها و سمبلهای مسیحیت و فرهنگ غرب است که از رهگذر جذابسازی، به صورت ناخودآگاه توجه و علاقه افراد را به ریشه و خاستگاه سنت (مسیحیت) جلب میکند.
🔷تبلیغ رسانههای تبشیری پیرامون این روز، سرچشمه اشاعه باورهای #مسیحی و سودهای تجاری کلان شده، بهطوریکه در این روز فقط در ایران، میلیونها تومان صرف خرید و فروش اقلام مربوط به ولنتاین میگردد؛ کالاهایی که اغلب، تولید جوامع غربی بوده و سود زیادی نصیب شرکتهای بازرگانی میکند.
♦️ولنتاین در حقیقت ابزاری است در دست جریان تبشیر برای پیشبرد اهداف خود از رهگذر تغییر در #سبک_زندگی_اسلامی و جا انداختن ارزشها و باورهای مسیحی.
#مسیحیت
🌐 @feraghvaadyan
🌐 @adyan8
روباه و بزغاله.mp3
5.15M
📖 #قصه_شبِ_شبکه_ادیان😴🌙🌟🌠
8⃣
#روباه_و_بزغاله🐕🐐
گوینده: #استاد_سیدمحمدرضا_طباطبایی
✅قصه ها تاثیر فوق العاده ای بر تربیت فرزندان، همچنین ایجادِ ارتباطِ عاطفیِ مناسب میان والدین و فرزندان دارند.
🍬میتونین از قصه های شبکه ی ادیان موقعِ خواب برای دلبندانتون استفاده کنید.
چالش #قصه_گویی_شبکه_ادیان🗣👧👶👦
همه تون میتونین تو چالشمون شرکت کنین
قصه هایی که برامون ارسال میکنید:👇
بین پنج تا ده دقیقه باشن.⏰
نکات آموزنده ی اخلاقی یا مذهبی داشته باشند.
فیلم نباشه📽❌، به شکل ویس باشه.🎙🎼
ان شاء الله علاوه بر اشتراک ویسای قصه گویی استاد طباطبایی، از بین قصه هایی که برامون ارسال میکنید(ایتا یا تلگرام ارسال کنید) ، بهترینشون رو گلچین میکنیم با اسم خودتون میذاریم کانال.
@adyan_mazaheb
@S_talebi
🌐 @adyan8
16.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنایت بهائیت
روستای #بای_کلا در نزدیکی قلعه شیخ طبرسی در #مازندران اینجا روزگاری شاهد یکی از بزرگترین #جنایات بشری #بابیان ( بخوانید بهائیان ) بوده است. #میرزا_جانی کاشی در صفحه 161 کتاب خود تحت عنوان نقطه الکاف، داستان حمله به این روستای بیپناه را آورده و مینویسد :
حضرات جمعی رفتند و در شب #یورش برده ده را گرفتند و یکصد و سی نفر را به #قتل رسانیدند تتمه فرار کردند. ده را نیز حضرات اصحاب حق #خراب کردند و آذوقه ایشان را جمعاً به قلعه بردند و یک تا از ایشان [ پیروان فرقه ] هم #شهید نشد.
#بهائیت
🌐 @adyan8
#خانقاه نوربخشیه، جوپار کرمان
در زمان حال در بسیاری از #خانقاهها مفاسد اخلاقی، استعمال بنگ و حشیش😱، موسیقی، رقص سماع و سایر موارد خلاف شرع رایج است..
معمولاً دراویش و اقطاب آنان با درس و بحث، علوم عقلی و تجربی مبارزه کردهاند و به دروغ مدعی کشف، شهود و فنای در حق شدهاند. همچنین بیشتر علمای اصولی و مراجع تقلید با #صوفیه مخالفت نموده و مطالبی برضد آنان نگاشتهاند.
#نقد_فرقه
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
#سیمرغ در ادبیات #تصوف نماد همه خدایی و وحدت وجود و رسیدن از کثرت به وحدت است و ما امروزه می بینیم که تمام جایزه ها و و لوح های تقدیر و نمادهای عالی کشور همین سیمرغ است !
داستان سیمرغ :
عطار نیشابوری در کتاب منطق الطیر ، جهان را به یک باغ تشبیه می کند که در این باغ تعدادی پرنده یا به تعبیر عطار، مرغ زندگی می کنند. مرغ، نماد انسان است. مرغ ها می دانند که یک سلطان دارند اما نمی دانند که سلطانشان چه کسیست و مکان سلطانشان کجاست.
پرنده ای به نام هدهد پیدا می شود که نماد انسان کامل یا قطب و مرشد در تصوف است. او می گوید من می دانم سلطان شما چه کسی است. سلطان شما سیمرغ است، مکانش هم بالای کوه قاف است و مسیر رسیدن به او را نیز می دانم با من بیایید تا شما را نزد او ببرم. مرغ ها(سالکین راه طریقت) خوشحال می شوند و همراه هدهد (انسان کامل) به سمت کوه قاف حرکت می کنند و در این مسیر، هفت مرحله را طی می کنند ولی در هر مرحله ای، تعدادی از مرغ ها از ادامه طریق باز می مانند و نمی توانند خودشان را به مرتبه بالاتر ببرند. تا زمانی که هدهد، پرنده ها را به مرحله هفتم و به بالا ی کوه قاف می رساند. در نهایت از هزاران مرغ فقط سی عدد مرغ موفق می شوند بالای کوه قاف برسند.
به تعبیر عطار، آنها حقیقت واحد متشخصی به نام سلطان یا همان سیمرغ را نمی بینند، بلکه زمانی که در آینه وجود نظر می کنند، خودشان را می بینند و می فهمند که سیمرغ (خدا) همان سی مرغی می باشند که به بالای کوه رسیده اند. بنابراین سی مرغ، همان تکه های بزرگ خدا می باشد که اگر جمع شوند سیمرغ را تشکیل می دهند.
#نقد_تصوف
🌐 @adyan8
قصه قورباغه با ده تا بچه.mp3
3.23M
📖 #قصه_شبِ_شبکه_ادیان😴🌙🌟🌠
9⃣
#قورباغه_با_ده_تا_بچه🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
گوینده: #استاد_سیدمحمدرضا_طباطبایی
✅قصه ها تاثیر فوق العاده ای بر تربیت فرزندان، همچنین ایجادِ ارتباطِ عاطفیِ مناسب میان والدین و فرزندان دارند.
🍬میتونین از قصه های شبکه ی ادیان موقعِ خواب برای دلبندانتون استفاده کنید.
چالش #قصه_گویی_شبکه_ادیان🗣👧👶👦
همه تون میتونین تو چالشمون شرکت کنین
قصه هایی که برامون ارسال میکنید:👇
بین پنج تا ده دقیقه باشن.⏰
نکات آموزنده ی اخلاقی یا مذهبی داشته باشند.
فیلم نباشه📽❌، به شکل ویس باشه.🎙🎼
ان شاء الله علاوه بر اشتراک ویسای قصه گویی استاد طباطبایی، از بین قصه هایی که برامون ارسال میکنید(ایتا یا تلگرام ارسال کنید) ، بهترینشون رو گلچین میکنیم با اسم خودتون میذاریم کانال.
@adyan_mazaheb
@S_talebi
🌐 @adyan8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_نکته_از_این_معنی..💯
#آثار_باستانی_ایران
ذلیل شدن ایرانی ها
آیا تا به امروز به این سوال فکر کرده اید که چرا با وجود تعلق داشتن بسیاری از #آثار_باستانی معروف و مشهور دنیا به #تمدن_ایرانی اکثر این ثروتهای ملی ما در موزه های اروپا و آمریکا نگهداری میشوند؟ چرا هیچگاه به ایران عودت داده نشدند؟
در زمان قاجار #فرانسوی_ها با ایران قرارداد کاوش باستانی داشتند و هر آنچه که بعنوان #آثار_تاریخی پیدا میکردند به موزه های فرانسه میفرستادند.
اما با آغاز سلطنت پهلوی در بین سالهای ۱۹۴۱ تا ۱۹۳۱ امتیاز کاوش آثار باستانی طی قراردادی به آمریکایی ها واگذارد شد.
آرتور اپهام پوپ، یکی از باستان شناسان مشهوری بود که بسیاری از آثار تاریخی ایرانیان را به کلکسیون دارهای خارجی میفروخت و از کشور خارج میکرد، با این وجود #رضا_شاه در سال ۱۹۳۱ از او و در سال ۱۹۳۵ از همسر وی با اعطای مدال تقدیر کرد.
✅در سال 1935 پس از خروج اولین محموله از اشیای مکشوفه در #تخت_جمشید سفیر آمریکا در ایران گفت:
《تعداد زیادی کامیون نیاز بود تا آثار باستانی متعلق به موسسه ی شرق شناسی از تخت جمشید برای انتقال به آمریکا، به بوشهر فرستاده شود.》
اروپایی ها و بعدتر آمریکایی ها به بهانه کاوش باستانی، و اینکه شما ایرانی ها توان حفظ آثار خودتان را ندارید، ثروت ملی ما را در دوره همین شاهان #پهلوی به تاراج بردند و حتی در زمان پهلوی نیز هیچ گاه حاضر نشدند ثروت های ملی تاریخی ایرانیان را به آنها پس دهند، البته قراردادهای کاوشگری با آمریکا از ترفندهای سلسله پهلوی برای حفظ رابطه با این کشور بود.
دکتر محمد قلی مجد در کتاب #تاراج_بزرگ با بهره گیری از اسناد وزارت خارج آمریکا این خیانت بزرگ را یک به یک و کاملا مستند مورد بررسی قرار داده است.
علیرضا زادبر
#تاریخ
#تحلیل
#ایران
🌐 @adyan8