شبکه ادیان
بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم شهادت اسوه تقوی، شجاعت، کرامت، بزرگواری و تهجد، زینت پرستندگان و
از لطف و بزرگواری سرکار خانم دارستانی تشکر می کنم. شایسته این تمجیدها نیستم. ان شاء الله سفر ایشون و کلیه زائران امام حسین علیه السلام در این ایام پر برکت، مورد قبول اهل بیت علیهم السلام و ممضی به امضای امام زمان علیه السلام باشه.
شبکه ادیان
والش و جمعیت مریدان ایشون. فردا ان شاء الله براتون چند تا از اشکالات دیدگاه هاش رو توضیح می دم. تازه
قرار شد چند تا از اشکالات دیدگاه های والش رو براتون توضیح بدم. دیدگاه های ایشون اشکالات ریز و درشت خیلی زیادی داره. این اشکالات رو استاد حسن زاده در کتابشون مفصل آوردن. اگه نقد جامع خواستین پیشنهاد می کنم حتما این کتاب رو تهیه کنین.
اما برای نمونه 5 مورد از مهمترین اشکالاتی که به والش وارد هست:
1. انکار بهشت و جهنم و معاد: این ویژگی همه اعضای جنبش تفکر نوین هست.
2. تعریف خدا و نسبت دادن حرف هایی به خدا که این ویژگی ها و سخنان حتی شایسته یک فرد عادی هم نیست ، چه رسد به خدا
3. اعتقاد به تناسخ: همه اعضای جنبش تفکر نوین، به تناسخ اعتقاد دارند. یعنی معتقدند معادی وجود نداره. ما بعد از مرگ، در قالب یه جسم جدید به این دنیا بر می گردیم و این چرخه ادامه داره.
4. نفی مفهوم گناه: این ها معتقدند کلا هیچ مفهومی به اسم گناه وجود نداره.
5. نفی نبوت و امامت: اعتقادی به واسطه های فیض الهی مثل انبیای الهی و ائمه علیهم السلام ندارند. وقتی آثار این ها رو می خونین، به شما القا می کنند که خدا در خود توست. تو فقط بگو چی می خوای؟ این ها خدا رو شبیه یه غول جادو به تصویر می کشن که مانند برده ای در خدمت شماست و اگه حرف شما رو گوش نکرد، حقت رو ازش بگیر و به چالشش بکش.
بستر کلی افکار این ها هم مسیحیته و دلیل گسترش کتاب هاشون، اینه که این جور ادعاها برای خیلی از مردم جذابه.
#تفکر_نوین
#مسیحیت
🌐 eitaa.com/adyan8
شبکه ادیان
نظر شما در مورد این جملات والش چیه؟ تحلیلتون رو برام بنویسین روشی که پیشنهاد می ده درسته؟
با تشکر از همه عزیزانی که پاسخ هاشون رو ارسال کردن. جواب ها عالی و مشارکت خوب و تحسین برانگیز. یکی از جواب های شما عزیزان 👇:
با سلام . نظر بنده در مورد سوال والش:
ترجمه متن دارای غلطهای دستوری و نگارشی اساسی بود که بنده بعد چند مرتبه خوندن تونستم جایگاه و ارتباط کلمات رو متوجه بشم تا بفهمم قصد نویسنده چی بوده😁😁😁
به نظرم، درصورتیکه کودکی اشتباه میکنه و به اشتباه خودش پی میبره اما درعین حال به جای واکنشهای سرزنشگرانه و سرکوبگرانه از طرف والدین، در مواردی که تبعات اون اشتباه، روح و جسم کودک رو هم آزرده، مورد حمایت، دلجویی و همدردی والدینش قرار میگیره، چنین کودکی در آینده با خطاهای دیگران هم با بخشش و کرم رفتار خواهد کرد.
همونطور که ملاحظه میفرمایین، تفاوت متن بالا با نویسنده چند قید اصولی هست که در متن والش وجود نداره:
۱. خود کودک باید درک کنه اشتباه کرده
درصورتیکه ندونه اشتباه کرده، رفتار حمایتگر والدین چه تاثیری بر عشقورزی او در آینده خواهد داشت. این کودک هماره مورد حمایت بوده و فرق جایگاههای متفاوت رو درک نخواهد کرد.
۲. محدوده اثر اشتباه کودک باید مشخص باشه. رفتار حمایتگر والدین در صورتی باید باشه که نتایج رفتار کودک به شخص دیگهای غیر از خودش منتهی نشده باشه و دیگران رو دچار مشکل نکرده باشه، مثلا کودک وسیله خطرناکی رو که میدونسته نباید دست بزنه برداشته و حالا به خودش یا اون وسیله یا به بخشی از خونه آسیب زده و حالا کودک گریانه. در چنین شرایطی سرزنش و سرکوب کودک به جز افزایش ترس و انباشت خشم درونش چیزی نخواهد داشت. اما اگر این آسیب به سایرین باشه چی؟ مثلا به خواهر و برادرش یا فرزند یا اموال همسایه؟ آیا هنگامی که به دیگری آسیب و خسارت زده باید بهش نیرو بخشید؟
۳. اشتباه کودک باید غیرعمد باشه.
آیا حمایت بیدریغ از کودکی که عامدانه به دیگران آسیب میزنه باعث ایجاد عشق و محبت در آینده خواهد شد یا او را تشویق و جری خواهد کرد؟
۴. کودک باید پشیمان باشه. در موردی که کودک از نتیجه عمل خودش ترسیده و وحشت کرده و به معنای واقعی از کاری که انجام داده پشیمان و نادمه، والدین باید رفتار صحیح داشته باشن و اون رو در کَنَف حمایت خودشون قرار بِدَن تا کمترین آسیب رو از اشتباه خودش دچار بشه ولو درچنین حالتی به دیگران هم آسیب زده باشه.
متن والش فقط در یک حالت خاصه اما به جمیع حالات فتوا داده.
حالت خاص: کودکی اشتباهی غیرعمدی مرتکب شده که خطری هم برای کسی نداشته (یا حتی به دیگری آسیب و خسارت زده) اما حالا پشیمونه.
قطعا چنین کودکی به حمایت نیاز داره و حمایت از او، وی را تبدیل به فردی کریم و بخشنده در آینده خواهد نمود.
-اما رفتار با کودکی که عمدی به دیگران آسیب میزنه و از عملش هم پشیمان نیست چگونه است؟ آیا همچنان حمایتگرانه و نیروبخش باید باشه؟
-یا رفتار با کودکی که غیرعمد به دیگری آسیب زده اما پشیمان نیست و حتی عذرخواهی هم نمیکنه چطور؟
-یا حتی رفتار با کودکی که عمدا کار خطرناکی میکنه اما خوشبختانه به کسی آسیبی وارد نشده چی؟
-یا رفتار با کودکی که اشتباهی مرتکب شده، اما کودک نمیدونه اشتباه کرده؟
-و حالتهای دیگر ...
همونطور که مشاهده میکنین، نمیشه همه موارد رو با یه نسخه پیچید و حل کرد و نتیجه یکسان گرفت. چه بسا نتایج معکوس هم بده.
شبکه ادیان
اما برای نمونه 5 مورد از مهمترین اشکالاتی که به والش وارد هست: 1. انکار بهشت و جهنم و معاد: این وی
نکته تکمیلی در پاسخ اینه که والش و کلا رهبران جنبش تفکر نوین، همان طور که قبلا به 5 اصل فکریشون اشاره کردم، اصلا مفهوم خطا و گناه رو قبول ندارن. به خاطر همین چنین توصیه ای می کنن. این توصیه این افراد در کتاب هاشون، نه فقط برای کودکان ، بلکه برای بزرگترها هم همینه. 🌺
فرانسوی ها در سال 1830، با اشغال الجزایر، دو میلیون مسلمان رو به این شکل وحشیانه کشتند. الان مدعی هستند ما سوریه رو از شر داعش نجات دادیم.
🌐 eitaa.com/adyan8
می دونستین یه فرقه ای به اسم گوگلیسم داریم؟ این فرقه گوگل می پرستن. رهبرشون هم یه عکاسه به اسم Matt MacPherson ☺️. این ها معتقدند انسان رو یه خدایی به اسم گوگل آفریده.
🌐 eitaa.com/adyan8
این ها یه کلیسایی هم داشتن به اسم کلیسای گوگل (the church of google). ده تا دلیل میارن که گوگل خداست: مثل این که گوگل همه چی می دونه، گوگل همه جا هست، گوگل همه دعا(درخواست) ها رو اجابت می کنه. مثلا طرف سرطان داره. می گه گوگل چه کار کنم خوب بشم. گوگل بهش راه حل می ده. گوگل ابدیه. فناناپذیره. الگوریتمش جوریه که دائم به صورت خودکار در حال توسعه است. همه چیز رو در حافظه خودش ثبت می کنه. خیلی ثروتمنده و ... . ☺️
ولی شوخی یا جدی از عقاید این ها که بگذریم، قبول دارین گوگل خدای واقعی اغلب ما مردم شده؟ نظر شما چیه؟
🌐 eitaa.com/adyan8
Mehdi Rasouli - Bayad Raft [SevilMusic].mp3
15.98M
#مداحی
#حاجمهدیرسولی🎤
باید رفت..
باید دنبال پرچمت تا ابد رفت👌💚
🌐 eitaa.com/adyan8