فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الله اکبر !!
به اعتراف #وهابی_ها همه #قبائل_عرب در حال #شیعه_شدن هستند !!!
(اللهم عجل لولیک الفرج )
🌐 @adyan8
نمونه کارهای تبلیغی #مسیحیت
این سبک از بهترین #روش_های_تبلیغی
کلی ایه و حدیث داریم که بشه بدین سبک کار کرد
عزیزانیکه توانمندند خوبه برای تبلیغ اسلام از این شیوه کاربردی مفید استفاده کنند
🌐 @adyan8
#شبهه👇
مریدی از شیخی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!
شیخ پاسخ گفت: آری!
مرید دیگری گفت: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از #حوری استفاده نموده است؟!😕
شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع و جور کرد وگفت: تو ....نزنی کسی نمیگه لالی..!
✅پاسخ👇
◀️توجه به نکاتی چند لازم است؛
1⃣ما معتقد به معاد جسمانی هستیم و این که انسان در قیامت با جسم و روح حاضر می شود و طبعا باید در هر دو جنبه غرق مواهب و برکات الهی گردد.اساسا جسم و روح دو همزاد به هم پیوسته هستند همان گونه که در این جهان جدا از یکدیگر نمی توانستند به تکامل برسند در آن جهان نیز برای بهره گیری از مواهب الهی جدای از یکدیگر نمی توانند باشند.
🔷نعمت های جسمانی #بهشت مانند نعمت های معنوی آن بسیار متنوع و گسترده و جالب است و قرآن روی آن بسیار تاکید کرده است تا از این طریق توجه همه انسان ها را به اعمال و صفات و فضایلی که سرچشمه این مواهب است جلب کند زیرا نوع بشر بیش از آنکه به نعمت های روحانی بیندیشند توجه به مواهب جسمانی دارند.
📚پیام قران،ج6 ص175
2⃣نعمت های بهشتی اختصاص به نعمت های #جسمانی ندارد بلکه #قران از یک سری نعمت های روحانی نیز برای بهشتیان سخنان می گوید از جمله:
🔷احترام مخصوص ( زمر73)-🔷محیطی سرشار از صلح و صفا ( 137انعام-47 حجر) -🔷امنیت و زوال خوف ( دخان 51) -🔷دوستان موافق و رفیقان با وفا ( 69؛70 نسائ)-🔷نشاط فوق العاده درونی ( 24 مطففین)-🔷احساس خشنودی خداوند( 15 ال عمران)-🔷نظر خدا به انها ( قیامت 22-23)-🔷انچه بخواهند به انها داده می شوند( 22 شوری)
3⃣ #حوریان_بهشتی اختصاص به مردان ندارد بلکه زنان نیز می توانند از آن بهره مند شوند.
❗️واژه حور بر مذکر ومونث هر دو اطلاق میشود و مفهوم گسترده ای دارد که همه همسران بهشتی را شامل میشود، همسران زن برای مردان با ایمان وهمسران مرد برای زنان مومن
📚پیام قرآن،ج6 ص202
❗امیر مومنان فرمود:👈"در بهشت بازاری است که درآن خرید وفروش نیست، تنها در آن جا تصویر مردان وزنان وجود دارد، هرکس که تمایلی به آنان پیدا کند از همان جا بر او وارد میشود"
📚بحار الانوار،ج8 ص148
4⃣استفاده ابزاری از زن به این است که زن وسیله شود برای دست یابی به کالای پست و بی ارزش مثلا امروز برای تبلیغ انواع کالاها از زنان استفاده میشود تا آنان با چهره و اندام زیبایشان مشتریان را جذب کنند و یا برای فروش اجناس گوناگون فروشنده زن درخواست می شود تا مشتریان جذب زیبایی زن شده و اجناس به واسطه زنان فروخته شود.
👌این میشود نگاه ابزاری به زن و اسلام با این عمل مخالف است زیرا شان و مقام زن بیش از این ها است که بازیچه دست افراد گوناگون واقع شود تا یکسری افراد به سود بیشتر دست پیدا کنند.
5⃣اسلام به زن مقام و ارزشی بس والا داده است تا آنجایی که امام صادق فرمود:
«یک زن صالحه از هزار مرد ناصالح ارزش و مقامش بیشتر است»
📚وسائل الشیعه ج20 ص172
6⃣مساله وعده دادن خداوند به حوریان بهشتی با نگاه ابزاری به زن از سه جهت دارای تفاوت است؛
🔷1- حوریان بهشتی هدف هستند اما در نگاه ابزاری به زن بانوان هدف نیستند بلکه هدف فروش جنس و کالا است و زن ابزار واقع میشود برای فروش جنس و کالا و این قبیح و زشت است .
❗️اما در نگاه دینی #حوریان_بهشتی خودشان هدف هستند زیرا جزو نعمات بهشتی محسوب میشوند واگر خداوند از انان به عنوان نعمات بهشتی وعده داده است فلسفه روشنی دارد که در نکته اول به آن اشاره شد. بنابراین مقایسه این دو با یکدیگر صحیح نیست.
🔶2- در نگاه ابزاری به زن ،زن وسیله واقع میشود برای دست یابی به یک جنس پست و بی ارزش که شان زن بسیار برتر از آن می باشد اما در وعده های الهی خداوند به حوریان ،هدف نعمات بی نظیر بهشتی است که همانند انان هیچ چشمی ندیده و هیچ گوشی نشنیده است.
🔶3- غرض خداوند از وعده دادن به نعمات بهشتی و حوریان توجه دادن مردم به صفات و افعال شایسته ای است که نتیجه آن بهره مندی از نعمات بهشتی است و این سبب تربیت و سازندگی خود مردم است اما چنین مطلبی در نگاه ابزاری به زن وجود ندارد.
👌بنابراین مقایسه این دو با یکدیگر صحیح نمی باشد.
7⃣این که فردی برای رسیدن به حوریان وهمسران بهشتی وسایر #نعمات_بهشت خدا را پرستش کند اگر چه عملش مقبول ومشروع است اما در روایات این نوع عبادت کردن ،عبادت کامل وبرتر شمرده نشده است.
حضرت #علی علیه السلام فرمودند:
«گروهی خدا را از روی رغبت ومیل به نعمت های بهشت پرستش کردند این عبادت تاجران است وعده ای اورا از روی ترس پرستیدند واین #عبادت_بردگان است وجمعی دیگر خدارا برای شکر نعمت ها « واین که شایسته عبادت است»پرستیدند این عبادت آزادگان است»
📚نهج البلاغه،حکمت 237
🌐 @adyan8
💠 شبکه ادیان، پنجره ای رو به آگاهی 🌅
📢 #اخبار_شبکه_ادیان 🗣
«تلگرام» به هیچ وجه رفع فیلتر نخواهد شد
دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه:
🔹به شایعاتی که گفته میشود فیلترینگ تلگرام موقت است توجه نکنید، تلگرام به هیچ وجه رفع فیلتر نخواهد شد.
🔹دسترسی به تلگرام از طریق فیلتر شکنها ناشی از ضعف سامانههای کشور نیست بلکه ناشی از برنامهها و سیاستهای از پیش تعیین شده است.
🔹عدم استقلال کشور در فضای مجازی و وابستگی به تلگرام به جایی رسیده بود که یکی از وزرا در مقطعی از مدیر تلگرام درخواست میکند که فلان کانال تروریستی را در فضای کشور ما مسدود کند ولی او با رد این در خواست به مقام عالی دولتی کشور ما بی احترامی میکند!
🔹این بی احترامی انسان را به یاد وضعیت کشور در زمان پادشاهان قاجار و رفتار متکبرانه بیگانگان با دولت مردان آن زمان میاندازد.
🌐 @adyan8
💠 #یهودیان برای #علمای خود از چه القابی استفاده میکنند؟
🔱 #القاب و #عناوین #علمای_یهودی
در زیر به معرفی و توضیح مختصری پیرامون این القاب و عناوین میپردازیم:
✅ #خاخام
شاید معروفترین لقبی که در خصوص علمای یهودی شنیدهایم خاخام یا حاخام (חָכָם) باشد. خاخام به کسی گفته میشود که درس دینی یهودی خوانده باشد. این واژه در زبان عبری به معنی «باهوش و زیرک» است و معادل واژهی «حکیم» در زبان عربی است. این لفظ از آن جهت به روحانیان یهودی اطلاق میشود که به عقیدهی آنها به دلیل مطالعهی متون مذهبی از عقل و درک بالایی بهره میبرند.
💠 استفاده از این لقب از زمان یهودیهای قرایی شروع شد. آنها رهبران دینی خود را با نام «خاخام» میشناختند تا آنها را با دیگر روحانیها که لقب «ربی» داشتند متمایز کنند.
در جوامع یهودی امروزه معمولاً کمتر از این واژه برای خطاب کردن روحانیون یهودی استفاده میشود و عمدتاً به روحانی محلّی یا «مارا داترا» خاخام گفته میشود. معمولاً در کشورهای اسلامی شاهد آن هستیم که به روحانیون یهودی «خاخام» گفته میشود چون لفظ ربی با واژهی عربی رب قابل مقایسه است که در فرهنگ اسلامی نامی است برای خداوند متعال. از این رو سعی میشود از استفاده از کلمهی ربی خودداری شود. مثلاً در خلافت عثمانی به رهبر مذهبی یهودیان «خاخامباشی» گفته میشد.
هنوز هم در اسراییل خانوادههای زیادی یافت میشوند که نام خانوادگی آنها «خاخام» است.
✅ #امورا
💠 «امورا» (אַמוֹרָא) لقبی است که به آن دسته از علمای یهودی داده میشود که در تدوین تلمود، مشارکت داشتهاند. این علما در بازه زمانی قرن سوم تا پنجم میلادی زندگی میکردهاند. همان طور که میدانید، تلمود در دو منطقه که در آن زمان جمعیت یهودی زیادی داشت (یعنی سرزمین بابل، و سرزمین فلسطین) به صورت موازی تدوین شد. به اموراهای بابل «راو» و به اموراهای فلسطین «ربی» گفته میشد.
🔱 در «بیت همیدراش» یا مراکز علمی یهودی شخصی وظیفه داشت که سخنان خاخام اصلی را برای عموم مردم به زبان ساده بازگو کند. به این فرد اصطلاحاً «امورا» گفته میشد. اما این عبارت در عصر تلمود به عنوانی برای همه علمای یهودی تعمیم یافت. عصر اموراها، در سرزمین بابل به هفت دوره و در سرزمین فلسطین به پنج دوره تقسیم میشود.
هر چند که تعداد دقیق اموراها مشخص نیست، اما تا کنون نام بیش از سههزار نفر از آنها در تاریخ ثبت شده است.
✅ #آدامور
🌐 واژهی «آدامور» (אָדָמוֹ"ר) یکی از القابی است که به علمای برجستهی یهودی در فرقهی حسیدی اطلاق میشود. این عنوان، مخفّف عبارت عبری אֲדוֹנֵנוּ, מוֹרֵנוּ וְרַבֵּנוּ به معنی «سرورِ ما، معلّمِ ما و مربّی ما» است. امروزه اغلب عبارت آدامور به کسانی اطلاق میشود که ریاست مدارس مذهبی حسیدی را عهدهدار باشند.
💠 حسیدیها معمولاً به آدامور ایمان کامل دارند و نسبت به او وفاداری زیادی نشان میدهند. این اعتقاد و وفاداری اصطلاحاً דבקות בצדיק نامیده میشود.
در برخی موارد از لفظ «رَبی» هم به جای این لفظ استفاده میشود.
نحوتای
✅ #موره_صدق
💠 «مورهصدق» (מוֹרֵה צֶדֶק) که به اختصار با מו"צ نشان داده میشود، عنوانی است که به آن دسته از علمای یهودی اطلاق میشود که به سؤالات شرعی (هلاخا) مردم پاسخ میدهند.
هرچند که تمام علمای یهودی میتوانند به سؤالات شرعی یهودیت پاسخ دهند، امّا این وظیفه به صورت خاص بر عهدهی برخی از علماست که آنها را اصطلاحاً مورهصدق مینامند. حتّی در برخی موارد برخی از علمای یهودی در حوزهی خاصی از احکام تخصّص دارند؛ مثلاً مورهصدقی که تخصّص او در زمینهی ذبح حیوانات است.
در برخی موارد، این دسته از علما از سطح علمی بالایی برخوردار هستند و وظیفهی قضاوت هم بر عهدهی آنهاست. به این افراد به صورت اختصار דומ"צ (דיין ומורה צדק) گفته میشود.
✅ #مارا_داترا
💠 عبارت «مارا داَترا» یک عبارت آرامی (מָרָא דְאַתְרָא) است که به صورت تحتاللفظی به معنی «سرورِ مکان» ترجمه میشود. این عبارت به عالم یهودی محلی اطلاق میشود.
✅ #مناخم
מנחם به یک روحانی اعظم در درجه بالای عرفان و شهود در مکتب عرفانی قبالا קבלה ناخم و در درجه اعلی تریخن مناخم گفته میشود.
🌐 @adyan8
تفتیش حیدر العبادی قبل از حضور در پای #صندوق_رٱی📦
اگه اونام #جاعل_نیوز داشتن الان میگفت اینم بدل داره!!
🌐 @adyan8
#جشنواره_خودآزاری_در_اسپانیا!
#جاهلیت_مدرن
غربزده ها کجان هشتگ کنن خشونت؟!
#غربزدگی_درد_بی_درمان
🌐 @adyan8
شبکه ادیان
#جشنواره_خودآزاری_در_اسپانیا! #جاهلیت_مدرن غربزده ها کجان هشتگ کنن خشونت؟! #غربزدگی_درد_بی_درمان 🌐
#فستیوال #سن_فرمین (به اسپانیایی: Sanfermines) نام فستیوالی تاریخی است که هر ساله از از سال ۱۵۹۱ میلادی بین ظهر روز ۶ ژوئیه تا نیمهشب ۱۴ ژوئیه در شهر پامپلونادر ایالت نابارای #اسپانیا برگزار میشود.جشن سان فرمین اگرچه از سال ۱۳۲۴ میلادی برگزار میشد، اما به دلیل شرایط هوای نامناسب از از روز دهم ماه اکتبر به روز هفتم تا روز چهاردهم ماه ژوئیه منتقل شد.
در طول فستیوال سنفرمین، شهر پامپلونا از شهری آرام به شهری پرازدحام و پر از گردشگران که از نقاط مختلف جهان برای تماشای فستیوال آمدهاند، تبدیل میشود. جشن دویدن گاوهای خشمگین در کوچههای باریک شهر، هر روز ساعت ۸ صبح شروع میشود و در حدود ۵ دقیقه ادامه پیدا میکند، اما جشن و شادی تا ساعات آغازین روز بعد، ادامه پیدا میکند. با جهانی شدن این فستیوال هر سال هزاران نفر برای تماشا یا شرکت در مراسم "اینسیررو" به پامپلونا میروند. با افزایش جمعیت بر تعداد افرادی که زیر دست و پای گاوها میمانند یا با شاخ گاو مجروح میشوند، نیز افزوده شدهاست.🐄🐂🐃
سنفرمین، نام یکی از مبلغین عیسی مسیح بود که به جرم «تبلیغ مسیحیت» توسط رومیها گردن زده شد. باور عمومی بر این است که سپس تن بی سر وی به گاوی خشمگین متصل و در شهر کشیدهشد تا تکه تکه شود. در این هنگام زنی از پامپلونا با #لباس_سفید به کمک او رفت و سعی کرد مانع از این کار شود. امروزه پوشیدن لباسهای سفید و بستن دستمال قرمز به عنوان نماد همان حادثه تاریخی تلقی میشود.
در روز ششم #ژوئیه مراسم آغازین "چوپیناسو" (Chupinazo) با حضور هزاران نفر در مقابل شهرداریبرگزار میشود. راس ساعت ۱۲ ظهر به همراه فریادهای "زنده باد سان فرمین"، فشفشهای به آسمان پرتاب میشود. همه حاضران دستمال گردن قرمزی با خود حمل میکنند. در روز هفتم ژوئیه، ساعت ۱۰ صبح مراسم تندیسگردانی سان فرمین در کوچههای مرکز شهر برگزار میشود. در پایان مراسم دعا و نیایش در کلیسا برگزار میشود. در روزهای فستیوال ۸ مجسمه به ارتفاع ۳ متر که نماد پادشاهو ملکه قارههای اروپا، آسیا، آمریکا و آفریقا هستند در خیابانهای شهر به رقص میپردازند. تندیسهای پادشاه و ملکه قارهها را تندیسهای کوچکتری به نام "کابه سودز" (Cabezudos) که دارای سرهای بسیار بزرگی هستند، همراهی میکنند. این تندیسها نماد اشخاص متفاوتی همچون شهردار یا دزدان دریایی هستند.
یکی از مهیجترین بخشهای این فستیوال که هر روز برگزار میشود، "انسیررو" (Encierro) یا راندن ۶ گاو بهاستادیوم گاوبازی در مرکز شهر است. در مسیر حرکت گاوها و برای جلوگیری از خسارت و حفاظت از تماشاگران تختههایی نصب شدهاست. #گاوها پس از ورود به استادیوم به مدت ده ساعت در آن نگهداری میشوند تا شامگاهان مردم شاهد نبرد ماتادورها (قهرمانان گاوبازی) با گاوها شوند. در گذشته به علت تنگ و باریک بودن کوچهها و عدم امکان عبور گاری، دامداران مجبور بودند گاوها را در مسیری کوتاه به سوی استادیوم برانند. به مرور زمان جوانان برای نشان دادن جرات خود با سروصدا شروع به دویدن در مقابل گاوها کردند. آنهایی که در جلوی گاوها میدوند بطور سنتی پیراهن و شلوار سفید میپوشند و یک دستمال گردن قرمز به دور گردن دارند.
یکی دیگر از بخشهای مهم فستیوال سنت "لاس پنیاس" (Las peñas) است. "لاس پنیاس" یا "پاتوق" به محافل دوستانهای گفته میشود که به صورت سازماندهی شده برای ایجاد شادی در طول فستیوال با اجرای موزیک و آواز در مرکز شهر حضور دارند. در پامپلونا ۱۶ گروه فعال هستند که قدیمیترین آنها در سال ۱۹۰۳ پایهگذاری شدهاست.
تا کنون افراد زیادی در این فستیوال وحشیانه کشته شده اند.
🌐 @adyan8
✨🌹 #پای_منبر_اهل_بیت
امام #علی_بن_الحسین (ع) میفرمایند:
سه چیز موجب #نجات انسان #مومن خواهد بود:
1-نگهداری #زبانش از حرف زدن درباره مردم (غیبت آنان)،
2-مشغول شدنش به #خویشتن با كارهایی كه برای #آخرت و #دنیایش #مفید باشد.
3- و بسیار #گریستن بر #اشتباهاتش.
📚تحف العقول: ص 204، بحارالا نوار: ج 75، ص 140، ح 3.
🌐 @adyan8