💢موضع بهاءالله در قبال #خشونت #بهائیان!
🔹عبدالحسین آیتی (از مبلّغان برجسته و کاتب عبدالبهاء)، در کتاب کشف الحیل خود که پس از برگشت از بهائیت نگاشته، در نقل حکایتی از موضع پیامبرخواندهی بهائیت در قبال اعمال خشونتآمیز و گفتار کفرآمیز پیروان خود، آورده است:
🔻«یکی از قاتلین استاد #محمد #علی #سلمانی را در عشقآباد دیدم. گفت: وقتی تصمیم بر قتل آن مخالفین گرفتم، از جمال مبارک (#حسینعلی #نوری) اجازه خواستم. با تبسم و شوخی فرمودند: اگر اجازه ندهم چه میکنی؟ عرض کردم: اگر اجازه هم ندهید، من شرکت در قتلشان خواهم کرد. تبسمی نمود که مگر از خدا نمیترسی؟ عرض کردم: خدایی غیر از شما نیست. وجهه مبارک شاد شد و فرمودند: مرحبا! موفق باشی».[1]
💠اما در بررسی این حکایت باید گفت:
1⃣اولاً: چگونه میتوان بهائیت را مسلک صلح و خشونتستیز دانست،[2] در حالی که پیامبرخواندهی این فرقه اغنام خود را بر خشونتطلبی و ترور ترغیب نموده است؟!
2⃣ثانیاً: در حالی که سیرهی انبیاء الهی و جانشینان ایشان همواره بر هشدار، تکذیب، تکفیر، نفرین و مبارزه با غلات استوار بوده [3]، چگونه مدعی دروغینی همچون حسینعلی نوری، در قبال ادعای الوهیت خود از جانب پیروانش ابراز رضایت نموده است؟!
لذا این حکایت به خوبی نشان از آن دارد که علاوه بر تجویز پیامبرخواندهی بهائیت بر قتل مخالفین فکری خود، وی به گفتار کفرآمیز پیروانش نیز صحه گذارده است.
📚پینوشت:
[1]. عبدالحسین آیتی، کشف الحیل (3 جلدی)ج 3، ص 126.
[2]. ر.ک: عباس افندی، مکاتیب، ج 3، ص 102.
[3]. جهت آشنایی بیشتر مراجعه شود به پایگاه اطّلاع رسانی حوزه نت، عنوان: شیوههای برخورد امام صادق (علیهالسلام) با غلوّ و غُلات
🔴نقد وبررسی بهائیت
♨️ @n_bahaiat
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
#مرلین_منسون، معنویت شیطانی
موسیقیهای مهیج همواره نقش موثری در گرایش جوانان و نوجوانان بهسوی #فرقههای_انحرافی همچون #شیطانپرستان داشته است. نوع موسیقیهای استفاده شده در این گروهها به گونهای است که فعالیت مغز و سیستم اعصاب و قدرت تشخیص انسان را مختل میکند . منسون با انتقال #ناامیدی از وضع موجود بشریت و ایجاد رعب و هراس از نیروهای منفی و شیطانی به دنبال قوی نشان دادن شیطان و اینکه راهی جز تسلیم در برابر این قدرت نیست میباشد.
اما این هراس #موهوم که از برتر نشان دادن قدرت شیطان ایجاد میشود کجا و خوف و ادراک هیبت عظمت و کبریایی حقیقت بیکران هستی کجا؟ همو که در پایان مهلت #شیطان ندا میدهد «لِمَنِ المُلکُ الیَوم» امروز فرمانروایی از آن کیست، و کسی نیست تا پاسخ دهد «لِلّهِ الوَاحِدِ القَهَّارِ» برای خداوند یکتای قهار.[سوره غافر، آیه ۱۶] منبع؛ جریانشناسی انتقادی عرفانهای نوظهور، ص48
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
🔻فراموشی خدا، آری یا خیر؟
↩️ مسلمانان با دلایل متقن و عقلی، بر این عقیدهاند که خداوند از هرگونه نقصی مبرا است. لذا نسبت دادن هرگونه صفتی که حاکی از نقص صاحب آن باشد، به خداوند متعال نادرست و از ساحت پروردگار عالم به دور است.
🔸یکی از صفاتی که داشتن آن، نقصان تلقی میشود، فراموشی است. به همین خاطر قرآن به صراحت، بودن چنین خصوصیتی را در خدا انکار میکند.
🔵 کتاب مقدس برخلاف قرآن، به حکیم اعلی و خداوند عالمیان نسبت داده است. چنانکه کتاب مقدس دراینباره مینویسد: «و من نیز چون نالۀ بنیاسرائیل را که مصریان ایشان را مملوک خودساختهاند، شنیدم، عهد خود را به یاد آوردم.»
📚 ترجمهی قدیم کتاب مقدس،. خروج 6: 5.
🔴آشنایی با مسیحیت و پاسخ به شبهات
♨️ @n_masihiat 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
🌼🌸🌺نقدفرقههای صوفیه🌺🌸🌼
✅خط دهی انگلیس به تصوف فرقهای!
🔸«نخستین کسی که فقها را در ایران با این لقب مورد خطاب قرار داد "سر جان مَلکُم» جاسوس انگلیس بود.
🔸شاهد تاریخی بر این مطلب که سر جان ملکم فقها را علمای ظاهر خواند، وقایع مربوط به مرحوم ملا محمدباقر مجلسی است.
@n_tasavof
🔸به دنبال مخالفتهای علامه مجلسی با جریان صوفیه انحرافی، سر جان ملکم، عملکرد اجتماعی و سیاسی مرحوم مجلسی را نشانه اندیشه فقهی و جریان مقابل را جریان عرفانی میخواند.
🔸روشنفکرانی که در صدر مشروطه به فعالیت سیاسی میپرداختند و نیز در لژهای فراماسونری سازمان مییافتند با پذیرش این نظر، ادعای همدلی با دیدگاه عرفانی داشتند.»
📚عرفان، علیه تساهل و اباحهگری، ص 367
🔴نقد فرقههای صوفیه
♨ @n_tasavof 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
✳️ صدیق اکبر و فاروق امت علی بن ابی طالب(ع)✳️
✋پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) دست علی (علیه السلام) را گرفته و فرمود: این شخص نخستین کسی است که به من ایمان آورده است.
🌸نخستین کسی است که در قیامت به من خواهد پیوست. او «صدّیق اکبر» و «فاروق» این امّت است که میان حق و باطل جدایی میافکند...»
📚پی نوشت:📚
الطبرانی، المعجم الکبیر، مکتبه الزهراء، الموصل1404ه، ج6، ص269، ح 6184« ان هذا اول من آمن بی، و هو اول من یصافحنی، یوم القیامه، و هذا الصدیق الاکبر ، و هذا فاروق هذه الامه یفرق بین الحق و الباطل.»
🔴ترور کور
♨ @terorkor 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet👈
✳️ «صدیق اکبر» لقب امیرمؤمنان علی علیه السلام✳️
✍«ابن ماجه قزوینی» این عالم سنی در کتاب خود (که یکی از صحاح سته به شمار میرود) با سند صحیح نقل نموده: «عباد بن عبدالله گوید:
✍علی (علیه السلام) فرمود: من بنده خدا، برادر رسول خدا، و صدّیق اکبر هستم، پس از من جز دروغگو کسی دیگر خود را «صدّیق» نخواهد خواند؛ من هفت سال پیش از دیگران نماز میخواندم.»
📚 پی نوشت:📚
أبوعبدالله القزوینی، سنن ابن ماجه، دار الفکر، بیروت، ج1،حدیث 120، ص44،« قال على : أنا عبد الله ، وأخو رسوله صلى الله عليه وسلم . وأنا الصديق الأكبر . لا يقولها بعدي إلا كذاب . صليت قبل الناس لسبع سنين .» في الزوائد : هذا إسناد صحيح . رجاله ثقات . رواه الحاكم في المستدرك عن المنهال .
الحاكم النيسابوري، المستدرک، مصادر حديث سنى - فقه، تحقيق : إشراف : يوسف عبد الرحمن المرعشلي، ج3، ص112،
همراهی شما باعث خوشحالی ماست پس لطفا 👇👇
🔴ترور کور
♨ @terorkor 👈
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet👈
#تحریم_علم_نجوم
تنجیم و خبر از آینده توسط علم نجوم اگرچه حقیقت دارد، ولی به خاطر پیچیدگیهای بسیار آن جز #معصوم و مردان الهی مورد تأئید معصومین در اختیار کسی وجود ندارد. و کسانی که مدعی این علوم هستند در #گمراهی و #کذاب هستند.
هنگامی که امام علی(سلاماللهعلیه) آماده حرکت برای نبرد با #خوارج بودند، یکی از یارانش عرضه داشت: ای امیرالمۆمنین! از آن میترسم که اگر در این ساعت حرکت کنی به مراد خویش نرسی، این سخنی را که میگویم از علم نجوم است. امام در پاسخ فرمودند: ای مردم از فراگرفتن علم #ستاره_شناسی بپرهیزید، جز آن مقدار که در دریانوردی و صحرانوردی به آن نیاز دارید چه اینکه ستارهشناسی شما را به #غیب_گویی و غیب گویی به #جادوگری میکشاند و ستاره شناس چون غیبگو و غیبگو چون جادوگر است و جادوگر چون #کافر ، کافر در آتش جهنم است. منبع: نهج البلاغه، خطبه 79
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈
#قانون_جذب
جایگاهی که در قانون جذب برای خدا و انسان مطرح شده، آن جایگاه مورد نظر #اسلام نیست. بلکه خدایی مدنظر است که نهتنها از بندگانش عبادت و بندگی نخواسته، بلکه کمر به خدمت آدمیان بسته و #ابزاری برای سرمستی بیشتر انسانها شده است. در این قانون هیچ مسئولیتی برای انسان در جهت #عبودیت تعریف نشده است. در مقابل این #جریان_انحرافی، رابطهای که در اسلام برای انسان و خدا مطرح شده، همان رابطهی بین عبد و مولاست.
🔴آشنایی با عرفان های نو ظهور
♨ @n_erfanha
🔴آخرین اخبار فرق، ادیان و مذاهب
♨️ @adyannet 👈