هدایت شده از تربیت جنسی در خانواده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴اندکی تأمل
▪️نتیجه ترک فعل مسئولان در عرصه مجازی و رها کردن خیابان برای آلودگی فضای حقیقی
❌ آقای مسئول
این نوجوان که واقعا معلوم نمیشه دختره یا پسر، روز قیامت راهت را خواهد گرفت و خواهد گفت اگر من به اینجا رسیدم نتیجه ترک فعل مسئولین بود. پس از الان به فکر پر شدن خورجین حساب آخرتتان از اعمالِ این نوجوانان گرفتار باشید.
✨🕋به #جهاد_تبیین بپیوندید🇮🇷👇🏻
🏴 https://eitaa.com/joinchat/863436966Cf69e52cb78
هدایت شده از سربازان گمنام
10.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخی مستند به دروغ حضور یک مامور زن از طرف سازمان سیا در پرواز امام خمینی از پاریس به تهران
بخشی از فیلم حضور امام خمینی در فرودگاه پاریس که برای اولین بار 14 سال پیش منتشر شد این روزها دستمایه چند ادعای بی اساس دیگر قرار گرفته است که کذب بودن آن در همین ویدئو اثبات میشود.
☫به جمع سربازان گمنام بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3617980416C11748e2114
هدایت شده از معنویتپژوهی|محمدجوادنصیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعا چه شد که به اینجا رسیدیم⁉️
برایتان میگویم؛
👈🏻وقتی تکنولوژی اینترنت به ایران آورده شد، ولی فکری به حال زیرساخت بومی آن که حاکمیتش از آنِ خودمان باشد نکردیم!(=#شبکه_ملی_اطلاعات)
👈🏻وقتی از حدود ۸سال پیش (۲٠۱۵ میلادی) اینستاگرام به یکی از سرگرمیهای جوانان و نوجوانان ما تبدیل شد!
👈🏻وقتی ماهوارهی خانمانسوز، پایش به برخی خانهها باز شد!
👈🏻وقتی آموزش و پرورش ما محلی برای آموزش شد و پرورش کم کم از درجهی اهمیت افتاد!
👈🏻وقتی پدر و مادرهای ما برای تربیت مناسب فرزندان خود در عصر ارتباطات و اطلاعات، اقدام به آموزش دیدن نکردند و حتی خودشان بدتر از فرزندانشان با رسانهها درگیرند!
❌رسیدن به این نقطهای که برخی نوجوانانمان را غرق در فساد ببینیم، جای تعجب ندارد!
#نه_به_ولنگاری_مجازی
✍میلاد خورسندی•••✾•🌾🌼🌾•✾••┈•
🌐معنویت پژوهی/عرفان های کاذب
https://eitaa.com/manaviat_pajoohi
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
بررسی تطبیقی مفهوم و مصادیق آرزو، بین «متون دینی با تأکید بر ادعیه و زیارات مهدوی» و «فرضیه جذب».pdf
4.45M
بخشی از مقالهٔ «بررسی تطبیقی مفهوم و مصادیق آرزو، بین متون دینی با تأکید بر ادعیه و زیارات مهدوی و فرضیه جذب»
نوشتهٔ: جواد اسحاقیان دُرچه
مفهوم آرزو و مفاهیم وابسته به آن _ مانند امل، رغبت، تمنا و ... _ در متون اسلامی از جمله ادعیه و زیارات، مورد توجه و توصیف قرار گرفته است.
نوع و مصادیق آمال و آرزوها و رغبتهای مورد اهتمام در ادعیه، افزون برآنکه فوق رغبت اولیه انسان است، فراهم کننده خواستهها و امیال دیگر دنیوی و اخروی نیز هست.
از سوی دیگر، در برخی فرضیههای مطرح شدۀ منتسب به علوم روانشناسی در دهههای اخیر، تمرکز ذهنی بر آرزوها و دستور به طبیعت و حرکت جهان
به سمت تحقق این آمال به عنوان یک قانون به شمار آمده است. برخی
از روانشناسان مسلمان و مبلّغان این فرضیهها در داخل کشور نیز با تمسک به آیات و روایات، مفهومی خاص از آرزوهای دینی و چگونگی تحقق آن عنوان میکنند.
با بررسی تطبیقی این دو دیدگاه، نکاتی مثبت و مشترک همچون مثبتاندیشی و اعتماد به نفس و نیز تکیه بر قوانین الهی در طبیعت یافت میشود. از سوی دیگر، نقاط افتراقی مانند عدم جامعیت در این فرضیه، تعارض آرزوها، سودمحوری و دنیاگرایی و فراهم نشدن زمینههای لازم برای تحقق آرزوها، توجه نکردن به جامعه آرمانی و آرزوهای تحت لوای انسان کامل و ... نیز روشن میگردد که از اشکالات تئوری جذب، ناشی میشوند.
نشانی دریافت کامل مقاله:
https://mashreqmag.sinaweb.net/article_126071.html
https://eitaa.com/antihalghe
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
⁉️روانشناسی فرقه چیست و چه کمکی می کند؟
💠فرقه ضاله نوظهور کاریزماتیک اصولا فرقه های ضد اجتماعی هستند که صرفا اهداف مدعیان دروغگو را دنبال می کنند. این فرقه ها با فشار های روانی و اجتماعی دستورات خود را به افراد القا می کنند. رهبران این فرقه ادعا دارند که قدرت های فرازمینی دارند و حتی می توانند با یک لمس فردی را شفا دهند. روانشناسان مطرحی در دنیا در مورد فرقه پژوهش می کنند. به نظر این روانشناسان فرق ضاله با دام های نامحسوس افرادی را جذب می کنند این افراد به خاطر فشار های روانی ناخواسته جذب به این فرقه ها می شوند و دام های فرق به خاطر ذهن شویی و القا بسیار فریبنده است و فرد تفاوت حق و باطل را نمی توان درک کند.
⁉️روانشناسی فرقه چه ابعادی را بررسی می کند؟
💠روانشناسی کانورت ابعاد بحران های درونی فرد را بررسی می کند ولی روانشناسی فرقه، ابعاد ذهن شویی و... را بررسی مینماید، شاید ما درک درستی از ذهن شویی و فشار روانی اجتماعی فرق ضاله را نداشته باشیم ولی روانشناسان فرقه آن را بسیار خطرناک می دانند که فرد مطیع مدعیان دروغگوی این فرقه ها می شوند.
⏮استیون حسن از روانشناسان فرقه است که مدتی جذب فرقه های ضاله کاریزماتیک شده بود او مدت ها در حال ترویج تفکرات رهبر فرقه ضاله بود که با کمک پدر و مادر خود از فرقه جدا شد و یکی از معروف ترین نویسندگان کتب در زمینه روانشناسی فرقه شده است.
⁉️چه کتاب های در زمینه روانشناسی فرقه ترجمه شده است؟
💠کتاب های مختلفی ترجمه شده است ابراهیم خدابنده به عنوان اولین مترجم، کتاب «فرقه ها در میان ما» اثر مارگارت تالر سینگر ترجمه کرده است. کتاب «گسستن بندها؛ شیوههای مغزشویی و چگونگی رهایی از آن»، نوشته استیون حسن و توسط ابراهیم خدابنده ترجمه کرده است. کتاب جدیدی هم از اسیتون حسن با نام مبارزه با کنترل ذهنی فرقه ها ترجمه شده است. این منابع مفید اما ناکافی است منابع بسیاری دیگری وجود دارد که نیاز به پژوهش و ترجمه دارد تا بتوان اقدام کاربردی انجام داد.
⁉️طریقه درست کمک به جذب شدگان به فرقه های ضاله کاریزماتیک چیست؟
💠تنها اقدام صحیح در کمک به جذب شدگان درک فرد جذب شده است که در چه فشار روانی و اجتماعی قرار دارد بنابراین نیاز است از متخصصان روانشناس خبره در زمینه ذهن شویی فرقه کمک گرفت. فرق ضاله دارای ساختارهای خاصی هستند، اشتباه کوچک در برخورد با جذب شدگان باعث می شود بیشتر در مرداب فرقه فروبروند.
🔚در پایان باید گفت نیاز است در زمینه فرقه های انحرافی بخصوص فرق ضاله کاریزماتیک اقدامات علمی و دقیق انجام داد. روانشناسی فرقه از علومی جدیدی است که در مشاوره و درمان جذب شدگان کمک می کند.
#فرقه
#روانشناسی_فرقه
https://eitaa.com/antihalghe
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
⚠️فرقه گرایی؛ چالشی جدی برای امنیت ملی
عواملي همچون امنيت و آرامش، همبستگي ملي، تعاون و همکاري گروهي، اخلاق و نشاط اجتماعی از شاخصه های اقتدار یک کشور است. حضور یک پارچه مردم در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی به رهبری پیر فرزانه انقلاب و ایثار و جانفشانی بی نظیر جوانان برومند این مرز و بوم در طول جنگ تحمیلی این همبستگی و مشارکت اجتماعی را به خوبی به نمایش گذاشت. مردم ایران درادامه با حضور پرشور و پررنگ در تمام عرصه ها حمایت خود را از انقلاب اعلام کرده اند. این سطح همبستگی و اقتدار به مذاق مستکبرین و ظالمان عالم خوش نیامده است مخصوصا اینکه این انقلاب الهام بخش جنبش ها و جریان های آزادی بخش در سطح جهان شده است. دشمن بیکار ننشسته و همواره با ایجاد موانع و دست اندازی هایی سعی در به زمین زدن این نهضت آگاهی بخش داشته است. فرقه سازی و ایجاد تفرقه یکی از ترفندهای دشمنان برای برهم زدن امنیت این مرز و بوم است.
🔺فرقه ها چگونه عمل می کنند؟
هنگامی که از فرقه نام برده می شود شاید بیشتر تصویری از یگ گروه دینی در ذهن بیاید در حالی که در واقع این گونه نیست. فرقه ها طیف وسیعی را در بر می گیرند که قالب های متفاوتی به خود می گیرند. این طیف در داشتن یک سری تکنیک دستکاری ذهنی برای سرسپرده کردن اعضا مشترک هستند. برخی فرقه ها از دین به عنوان پوششی برای این تکنیک ها استفاده می کنند . فرقه ا در بدو ورود هویت واقعی خود را پنهان میکنند تا مانع جذب افراد نشوند. فرقه ها برای جذب افراد و استفاده از آنان در راستای منافع خود از تکنیک های پیچیده کنترل ذهن و دستکاری ذهنی استفاده می کنند به طوری که در دراز مدت ازاعضا ،سرسپردگانی فرمانبردار می سازند که چشم و گوش بسته از فرامین و خواسته های آنان پیروی می کنند. برای این منظور فرقه ارتبط اعضا را با محیط بیرون محدود می کند تا بتواند به خوبی فرایند شستشوی مغزی را به اتمام رساند. نوعی انحصارگرایی افراطی در سیستم فرقه ای باب می شود که گویی همه چیز در فرقه و منافع آن خلاصه می شود. نمونه بارز این سبک تفکر را در روزهای اخیر در طیف افراطی دراویش شاهد بودیم. فرقه ای که بی شک افرادی که جذب آن شده اند در بدو ورود با شعار رسیدن به صفای باطن و فنای فی الله فریب خوردند اما تحت تاثیر تکنیک های دستکاری ذهنی کارشان به جایی رسید که در هیبت جانی و قاتل و سارق خودنمایی می کنند. یکی از اعضای فرقه ای در گفتگویی با یکی از شبکه های امپراطوری دروغ دراویش را صلح طلب و نوع دوست معرفی می کند ومثل فرقه را مثل زنبور عسل می داند که به مردم خدمت رسانی می کنند اما اگر کندو و ملکه را در خطر ببینند ناخودآگاه واکنش نشان می دهند. دراویش برای رسیدن به منافع و خواسته های ناحق و غیر قانونی خود آرامش و امنیت جامعه را به خطر می اندازند و چهرهواقعی خود را به نمایش می گذارند. سرسپردگان فرقه دیگر فکر نمی کنند و عنان فکر و احساس خود را به دست سرکرده داده اند . اتفاقی که در گلستان هفتم پاسداران افتاد و جان حافظان امنیت را گرفت یک اتفاق نبود. نتیجه روند فرقه ای شدن بود. این پیشامد تلخ هشداری است نسبت به خطرات افراطی گری و سیستم تفکر فرقه ای . تفکری که می تواند بحران زا باشد و امنیت و انسجام یک جامعه را به چالش بکشد.
https://eitaa.com/antihalghe
#و_رفعنا_لک_ذکرک
حجم دیتای جهان در اینترنت در حال حاضر تقریبا ۳۳ زتابایت می باشد که تا سال ۲۰۲۵ به عدد ۱۷۵ زتابایت خواهد رسید. اگر این دیتا را در قالب کتاب های ۸۰۰ صفحه ای در بیاوریم، ما ۱۷۴۹۹۹ تریلیون کتاب ۸۰۰صفحه ای خواهیم داشت. اگر ارتفاع هر کتاب ۵ سانتیمتر باشد و ما این کتاب ها را روی هم قرار بدهیم و برج کتابی بسازیم ارتفاع آن برابر با ۸/۷۴۹/۹۵۰/۰۰۰/۰۰۰ کیلومتر خواهد شد. ما می دانیم که قطر منظومه شمسی برابر با ۹/۰۹۰/۰۰۰/۰۰۰ می باشید یعنی حدود ۰.۰۰۱ ارتفاع برج کتابی که می توان از دیتای اینترنت بدست آورد. نکته جالب اینجاست که حجم عظیمی از این دیتای اینترنتی بصورت متن می باشد، پس طبیعی است با پردازش این متون می توان به دانشی عمیق دست یافت. یکی از این موضوعات فهم این نکته است که چه کسی در ذهن افراد بیشترین تاثیر را داشته و در حافظه اجتماعی جامعه بیادماندنی (memorable) شده است.
در دانشگاه های آمریکا پروژه های متعددی در این حوزه ها وجود دارد که یکی از موارد جالب پروژه پانتئون (معبد رومی) می باشد. این پروژه که در دانشگاه MIT راه اندازی شده هدف آن تجزیه و تحلیل و درک تأثیر فرهنگی و تاریخی افراد مشهور در طول تاریخ است.
در واقع هدف اصلی این پروژه، توسعه روشهای کمّی برای ارزیابی اهمیت تاریخی (historical significance) و تأثیر دائمی افراد است. به طوری که بتوان فهمید که چه فردی در طول تاریخ بالاترین نمره تاثیرگذاری در اذاهان (historical popularity index) را دارد.
در این پروژه از مجموعه عظیمی از دیتای موجود در اینترنت ( مانند صفحات ویکی پدیا، کتب و منابع آنلاین) استفاده شده است. سپس با بهره گیری از الگوریتم های پردازش زبان طبیعی اقدام به تحلیل و بصری سازی خروجی این دیتا شده است.
روشن است که این پروژه (و پروژه های مشابه) نمونهای از نحوه استفاده از علوم داده و روشهای محاسباتی در مطالعات تاریخی و فرهنگی است که به ما درکهای جدیدی از دینامیک تمدن انسانی (Cliodynamics) و تأثیر دائمی افراد برجسته را ارائه میدهد. حال این سوال پیش می آیید که بر اساس خروجی های این پروژه چه فردی از ۳۵۰۱ قبل از میلاد تا ۲۰۲۳ بالاترین نمره تاثیرگذاری بر اذهان بشر را داشته است.
جواب این سوال این است بالاترین نمره اثر گذاری متعلق به حضرت محمد (ص) می باشد. یعنی حضرت رسول (ص) بیادماندنی ترین و موثرترین فرد در اذهان انسان هاست.
حسین سبزیان
هدایت شده از دکتر محمد سجاد شیرودی🚩
اصول و مبانی لیبرالیسم
1. فردگرایی (اصالت فرد):
فردگرایی جوهره و رکن بسیار مهم لیبرالیسم است. فردگرایی، یعنی فرد و حقوق او بر همه چیز مقدم است. اگر دولت هم تشکیل شده است، باید در خدمت خواسته های افراد جامعه باشد.
2. اصالت آزادی:
یعنی آزادی فوق همه ارزشهاست. بر اساس این اصل، انسان هر خواسته ای که دارد، اعم از بی بند و باری جنسی و خلاف دین و اخلاق و غیره، باید آنها را محترم شمرد و به او آزادی داد، و ایجاد هرگونه مانع در این راه جایز نیست!
3. انسان مداری (امانیسم):
یعنی باید تمام چیزها ـ حتی اخلاق و دین ـ بر اساس تمایلات و نیازهای انسان توجیه شود. انسان نباید خود را با دین و اخلاق هماهنگ سازد، بلکه دین و اخلاق باید خود را با او هماهنگ سازند!
4. سکولاریسم:
یعنی تفکیک دین از امور زندگی. بر اساس این دیدگاه، دین باید به حاشیه رانده شود. دین حق ندارد در مسائل مهم زندگی دخالت کند.
5. سرمایه داری (کاپیتالیسم):
لیبرالیسم به گونه ای با سرمایه داری و اقتصاد بازار آمیخته شده که بسیاری از متفکران به ویژه چپ گرایان معتقدند که لیبرالیسم ایدئولوژی سرمایه داری است.
6. عقل گرایی:
یعنی باور به کفایت و بسندگی خرد انسانی. در این تفکر، همه انسانها از نیروی خرد بهره مند هستند. خردمندی و آزادی دو جزء جدایی ناپذیر محسوب می شوند.
© دکتر محمد سجاد شیرودی ...🔻
💯📮https://eitaa.com/drshiroody
هدایت شده از اندیشکده مطالعات یهود
💥 پوستر / زمان فروپاشی اسرائیل قریب الوقوع است!
💎 طراح: میثم ثابت
✅ اندیشکدهٔ مطالعات یهود:
🇮🇷👉 @jscenter