19.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸صدف بیوتی برانداز که چند روز پیش فیلمش درباره قطعی برق در امریکا رو گذاشتیم الان رفته سان فرانسیسکو ببینید درباره دزدی توی این شهر چی میگه :)
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 تهران غرق در نور شد 💫
🔹 جشن غدیر در تهران 🎊
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
🌹🍃اهلبیت فرمودن «هم حزن ما رو گرامی بدارید و هم عید ما رو» ؛
🌹🍃 این مهمونی دهکیلومتری واقعا مصداق یفرحون لفحرنا بود😍👌
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
در سکوت تلاش کن!
به قول مولانا :
خانه ی اسرار تو چون دل شود،
آن مرادت زودتر حاصل شود.
تا چیزی قطعی نشده رو به هیچ کس نگید!
#مولانا
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
⚖️✍️پاسخ هیأت عالی اداره کل آموزش قوه قضائیه-سوال مطرح شده در نشست قضایی با موضوع:«توبه و مفهوم اثبات جرم به عنوان موعد قانونی پذیرش»
🔰پرسش:
با توجه به ماده ی 114 قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۰۲/۰۱ در جرایم حدی، قبل از اثبات جرم، در صورت توبه ی مرتکب و احراز آن برای قاضی، حدّ از او ساقط می شود و چنانچه پس از اثبات جرم، توبه نماید، دادگاه می تواند عفو مجرم را توسط رییس قوه قضاییه از مقام معظم رهبری درخواست نماید. در این ماده مراد از "اثبات" کدام مرحله از مراحل رسیدگی می باشد؟ آیا صدور کیفرخواست، یا جلسه رسیدگی، یا صدور حکم قطعی، کدام یک به منزله "اثبات جرم" تلقی می شوند؟ منظور از اثبات در این ماده کدام مرحله می باشد؟ (متعاقبا آثار حقوقی مذکور اعمال شود.)
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
🔶نظر هیئت عالی:
اولاً منظور از عبارت " متهم قبل از اثبات جرم توبه کند" مذکور در ماده 114 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 ؛ این است که متهم باید قبل از قطعیت حکم (قبل از صدور حکم قطعی توبه کند و دادگاه رسیدگی کننده در هر مرحله از مراحل دادرسی اعم از بدوی یا تجدید نظر و قبل از قطعیت حکم، توبه متهم و ندامت و اصلاح وی را احراز کند ؛زیرا مادام که حکم محکومیت کسی قطعی نشده است نمی توان جرم او را ثابت دانست و به همین جهت صدور کیفرخواست و نیز صدور رای بدوی که قابل تجدید نظر می باشد اثبات جرم تلقی نمی شود و در جرایم موجب حد به استثنای قذف و محاربه با توجه به قسمت اخیر ماده مذکور، در صورت توبه مرتکب بعد از اثبات جرم یعنی بعد از صدور حکم قطعی دادگاه فقط می تواند عفو مجرم را، توسط رئیس قوه قضائیه از مقام رهبری ، دادخواست کند .
ــــــــــــــــــــــ
🔶 نظر اتفاقی:
در خصوص تشخیص صحیح مفهوم اثبات جرم به عنوان موعد قانونی اعمال مقررات راجع به توبه لازمست تا چندی از مواد قانونی را مورد توجه قرار داد، بدین ترتیب که اولاً ماده 118 از قانون مجازات اسلامی مصوّب 1392 با اصلاحات و الحاقات بعدی بیانگر امکان طرح ادعای توبه قبل از قطعیت دادنامه محکومیت متهم است، ثانیاً ماده 117 از قانون فوق بیانگر امکان لغو تصمیم سابق دادگاه مبتنی بر پذیرش توبه متهم و صدور بعدی دادنامه محکومیت وی به مجازات می باشد و ثالثاً ماده 40 از قانون مارالذکر به تعویق انداختن صدور حکم را منوط به احراز مجرمیت نموده، نتیجه اینکه منظور از موعد اثبات جرم نه صدور دادنامه محکومیت قطعی که احراز مجرمیت متهم بر مبنای ادله مندرج در پرونده توسط قاضی است وگرنه لغو تصمیم سابق دادگاه مبتنی بر پذیرش توبه و صدور حکم بر مجازات متهم بر فرض وجود دادنامه قطعی امکان پذیر نبوده و بر خلاف اصل اعتبار امر مختوم خواهد بود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔖مستند_قانونی:
∆ مواد ۱۱۴، ۱۱۷ و ۱۱۸ از قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات و الحاقات بعدی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
.#تلنگرانه
یقیندارم
اگرگناهوزنداشت!
اگرلباسمانراسیاهمیڪرد!
اگرچینوچروڪصورتمانرا
زیادمیڪرد!
بیشترازاینهاحواسمانبہخودمانبود
گناهقدروحراخمیده!
پیراهن سعادتمان راسیاه!
وچینوچروڪبہ
چهره بندگیمان مےاندازد!
🔴میگن اگر جرات دارید مجوز بدید ما راهپیمایی بزرگتر برگزار میکنیم!!!
🔺هزینه مجوز جشن #عید_غدیر که برگزار شد، ۶۰ هزار شهید انقلاب، ۱۷ هزار شهید ترور و ۳۰۰ هزار شهید دفاع مقدس و ۲۱۰۰ شهید مدافع حرم بوده که پرداخت شده. شما هم اگر میتونی هزینه کن مجوزت رو بگیر!
کانال آیین حقوقی واجتماعی در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3317825566C441620a8e1
11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 منکه خوبم، بچه م چرا اینجوریه؟!
🔻مادر، حضرت حوا! پدر، حضرت آدم! فرزند، قابیل که قاتل و اهل عذاب میشود!
❌️ نگوییم که ما خوبیم اما نمیدانیم چرا بچههایمان جور دیگری میشوند. محیط خیلی موثر است. اما محیط و ژن، هیچ کدام حرف آخر را نمیزنند.
♨️ تربیت در هویت شخصی، اراده نام دارد. «اراده» مهم است و اینکه اراده بچههای ما چقدر معطوف به ایمان است؟ بچههای ما چه چیزهایی را باور دارند؟
🔹️ بچهها به چیزهایی که «باور» دارند، «عمل» خواهند کرد. آنچه باور کردهاند، چیزهایی هست که «دیدهاند» و «چشیدهاند».
🔹️ وقتی ببینند که مامان و بابا با هم نماز جماعت میخوانند، وقتی مامان از بابا عصبانی است، پشت سر او حرف ناجور نمیزند. وقتی بابا از مامان ناراحت است، برخورد زشت و سر و صدا نمیکند. اگر رفتار زشتی هم انجام دهد، عذرخواهی میکند.
✴️ باید به بچههایمان حیای عاقلانه یاد دهیم، حیا کنیم بعضی چیزها را بگوییم، ببینیم، بشنویم و .... . وقتی فرزندمان میگوید: مامان! یه چیزی به عمه جون میگفتی! بگوییم، نه، مامان جان! زشته! آدم که هر حرفی رو نمیزنه. یعنی بچه ما این چیزها را ببیند.
"خانم دکتر نیلچی زاده"
💎 دوره جامع تربیت دخترانه
اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
www.keraamat.ir
⚠️ ما در کرامت، برایتان از اندیشه های مختلف تربیتی می گوییم، چراکه نگاه نقادانه ی شما ارزشمند است. ⚠️
🔸 "کرامت؛ کانون رشد و آموزش مربی تراز انقلاب اسلامی"
🔗 بله / اینستاگرام / ایتا / تلگرام / گپ / سروش / آی گپ / آپارات/ روبیکا
✅ @keraamat_ir
🔴 تدبیر امام باقر (علیهالسلام) برای شکستن واحد پول خارجی!!
روزی خدمت آیت الله حائری شیرازی (ره) رسیدم، ایشان ناراحت بودند که چرا نظام اقتصادی ما بسته به دلار است؟
و چرا اقتصاددانان ما فهم مشترکی از استقلال اقتصادی ندارند؟
سپس این حدیث را توجه دادند:
🔺در سده ى اول هجرى زدن سکه در انحصار رومیان بود و مسیحیان مصر نیز که سکه میزدند به روش رومیان و بنا بر اعتقاد مسیحیت نشان «اب و ابن و روح القدس» را بر آن میزدند.
عبدالملک خلیفهٔ اموى سکهای از این گونه را دید و در نشان آن دقیق شد و فرمان داد آن را براى او به عربى ترجمه کنند و چون معناى آن را دریافت خشمگین شد که چرا باید در سرزمین مسلمين سکهها چنین نشانى داشته باشد؟ بىدرنگ به فرماندار مصر نوشت که از آن پس بر سکهها شعار توحید - شهد الله انه لا اله الا هو - بنویسند و نیز به فرمانداران سایر ایالات اسلامى نیز فرمان داد سکههایی که نشان مشرکانهى مسیحیت را دارد از بین برده و از سکههاى جدید استفاده کنند.
🔺سکههاى جدید با نشان توحید اسلامى رواج یافت و به شهرهاى روم نیز رسید و خبر به قیصر بردند و او در نامهاى به عبدالملک نوشت: صنعت سکه همواره با نشان رومى بوده و اگر کار تو در منع آن درست باشد، پس خلفاى گذشتهى اسلام خطاکار بودهاند و اگر آنان به راه درست رفته اند پس تو در خطا هستى؛ من همراه این نامه براى تو هدیهاى لایق فرستاده و دوست دارم که سکههای نشاندار را به حال سابق واگذارى و پاسخ مثبت تو موجب سپاسگزارى ما خواهد بود. عبدالملک هدیه را نپذیرفت و به قاصد قیصر گفت: این نامه پاسخى ندارد.
🔺قیصر دیگر بار هدیهاى دوچندان براى او گسیل داشت و نوشت: گمان میکنم چون هدیه را ناچیز دانستى نپذیرفتى، اینک دو برابر فرستادم و مایلم هدیه را همراه با خواستهى قبلى من بپذیرى. عبدالملک باز هدیه را رد کرد و نامه را نیز بىجواب گذاشت.
🔺قیصر این بار به عبدالملک نوشت: دو بار هدیهى مرا رد کردى و خواستهی مرا بر نیاوردى، براى سوم بار هدیه را دو چندان سابق فرستادم و سوگند به مسیح اگر سکههای نشاندار را به حال پیش برنگردانى فرمان میدهم تا زر و سیم را با دشنام به پیامبر اسلام سکه بزنند و تو میدانى که ضرب سکه ویژهى ما رومیان است، پس همان بهتر که هدیه را بپذیرى و خواستهى ما را برآورى تا روابط دوستانهمان چون گذشته پابرجا بماند.
🔺عبدالملک در پاسخ بیچاره ماند... و با مسلمانان به مشورت نشست ولى هیچکس نتوانست چارهاى بیندیشد، یکى از حاضران گفت: باید از «باقر» اهلبیت چارهى این مشکل را بجویى.
🔺عبدالملک به فرماندار مدینه نوشت «امام باقر» (علیهالسلام) را با احترام به شام بفرستد و خود فرستادهى قیصر را در شام نگه داشت تا امام علیهالسلام به شام آمده و داستان را به عرض او رسانیدند.
🔺حضرت فرمود: تهدید قیصر در مورد پیامبر (ص) عملى نخواهد شد و خداوند این کار را بر او ممکن نخواهد ساخت و راه چاره نیز آسان است، هم اکنون صنعتگران را گرد آور تا به ضرب سکه بپردازند و بر یک رو سورهى توحید و بر روى دیگر نام پیامبر (ص) را نقش کنند و بدین ترتیب از مسکوکات رومى بىنیاز میشویم. و توضیحاتى نیز در مورد وزن سکهها فرمود تا وزن هر ده درهم از سه نوع سکه هفت مثقال باشد و نیز فرمود نام شهرى که در آن سکه میزنند و تاریخ سال ضرب را هم بر سکهها درج کنند.
🔺 امام (علیهالسلام) فرمود: سه نوع سکه ضرب شود، نوع اول هر درهم یک مثقال و ده درهم آن ۱۰ مثقال، و نوع دوم هر ده درهم ۶ مثقال و نوع سوم هر ده درهم ۵ مثقال باشد. بدین ترتیب هر سى درهم از سه نوع ۲۱ مثقال میشد و این برابر با سکههاى رومى بود و مسلمانان موظف بودند سى درهم رومى که ۲۱ مثقال بود بیاورند و سى درهم جدید بگیرند.
🔺 عبدالملک دستور امام را عملى ساخت و به همهى شهرهاى اسلامى نوشت که معاملات باید با سکههاى جدید انجام شود و هر کس از سابق سکهاى دارد تحویل دهد و سکهى اسلامى دریافت کند، آنگاه فرستاده ى قیصر را از آنچه انجام شده بود آگاه ساخت و بازگرداند.
🔺قیصر را از ماجرا خبر دادند و درباریان از او خواستند تا تهدید خود را عملى سازد، قیصر گفت: من خواستم عبدالملک را به خشم آورم و اینک این کار بیهوده است چون در بلاد اسلام دیگر با پول رومى معامله نمیکنند.
📚«المحاسن و المساوى بیهقى»، ج ۲، ص ۲۳۲- ۲۳۶، چاپ مصر- «حیوه الحیوان دمیرى» چاپ سنگى، ص ۲۴، با اختصار و نقل به معنى.
#مرتضی_آقاتهرانی