🌹عشقی میان گرد و غبار
مردی برای رفتن به محل کار، وارد اتاقش شد تا کلیدهایش را بردارد. گرد و غبار زیادی روی میز و صفحه تلویزیون دید!
به آرامی خارج شد و به همسرش گفت:
دلبندم، کلیدهایم را از روی میز بیاور!
زن وارد شد تا کلیدها را بیاورد؛ دید همسرش با انگشتانش وسط غبارهای روی میز نوشته "یادت باشه خیلی دوستت دارم" و خواست از اتاق خارج شود، صفحه تلویزیون را دید که میان گردوغبار آن نوشته شده بود: "امشب شام مهمون من"
💠 زن از اتاق خارج شد و کلید را به همسرش داد و به رویش لبخند زد؛
انگار خبر میداد که نامهاش به او رسیده است.
💠 این همان همسر عاقلی است که اگر در زندگی مشکلی هم بود، مشکل را از ناراحتی و عصبانیت به نشاط و لبخند تبدیل میکند!
#مهارتهای_زندگی
#یک_عمر_زندگی
30.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 به نظر شما چرا آتش تظاهرات مردمی در آمریکا فروکش نمی کند و چرا ما معتقدیم آمریکا رو به افول است؟
(قسمت سوم: قُلك هاي درآمدزايي پزشكان- مرگ انسانها توسط اپيوئیدها!!)
✍️در سری ویدئوهای #افول_آمریکا با ما همراه باشید تا چرایی سوال بالا را با استناد به اسناد بین المللی پاسخ دهیم..
#افول_آمریکا
#چهره_روتوش_شده_غرب
⭕️ چه چیزی کارمندان شما را کمک می کند تا بازدهی بهتری در کار داشته باشند؟
تا جای ممکن در ارائه بازخورد از نسبت طلایی ۳ به ۱ استفاده کنید. یعنی نکات مثبت را ۳ برابر بیش از نکات منفی ببینید و بیشتر به آنها اشاره کنید. استفاده از این نسبت در ارائه بازخورد یکی از راههایی است که علاوه بر بهبود مدیریت شما، با افزایش روحیه در کارمندان باعث میشود عملکرد آنها نیز بهبود یابد.
#مدیریت_انگیزه
♦️نامهی سرگشاده موسوی خوئینیها
(مرد خاکستری اصلاحات)
به آیت الله خامنهای:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مقام معظّم رهبری، آیت الله خامنهای، دامت برکاته
با اهداء سلام
بهاختصار، مطالبی را در محضر ملت شریف ایران به استحضار عالی میرسانم، به امید آنکه در آن درنگ شود و مایهٔ خیر ملت و کشور و جمهوری اسلامی باشد.
آنچه از مسموعات و مشاهدات و مطالعهٔ گزارشها و تحلیلها دریافت کردهام آشکارا حاکی از آن است که آنچه در ذهن و زبان بسیاری از مردم و در زندگی آنان میگذرد زیبندهٔ نظامی نیست که با پرچم اسلام به دنیا معرفی میشود:
در ذهن این مردم باورهایی که پشتوانهٔ استحکام و نیز مقبولیت و مشروعیت نظام اسلامی بود به گونهای روزافزون آسیب دیده و میبیند.
بر زبان بسیاری از مردم در کوی و برزن و در برخی محافل و مجالس، سخنانی میرود که از عمق بیاعتقادی و بیاعتمادی نسبت به مدیریت کلان و مدیران کشور حکایت میکند.
تورم روزافزون، همراه با کاهش درآمد اقشار گسترده، نهتنها زندگی امروز مردم را گرفتار دشواریهای طاقتفرسا کرده که ناهنجاری در درون بسیاری از خانوادهها را گسترش داده و آنان را نگران آیندهٔ نامعلوم خود و فرزندانشان ساخته است.
علاوه بر این مردمِ گرفتار در تلاطم زندگی و مشکلات طاقتسوز معیشتی، بسیارند انسانهای ناراضی از اوضاع فرهنگی و سیاسی که گرفتار بیعدالتیهای غیرقابلانکار شدهاند.
البته هنوز کم نیستند کسانی که اصلاحِ امور و تغییر وضع نامطلوب کنونی را از عالیترین جایگاه مدیریت کشور انتظار میکشند. در چشم این خیل عظیم، اوضاع غیرقابلدوام امروز صرفاً معلول تصمیمات مدیرانی که میآیند و میروند نیست (که البته این آمدنها و رفتنها هم خارج از چارچوب ارادهٔ عالی و حاکم بر کل مقدرات کشور نیست). از نگاه مردم، شیوهٔ مدیریت در بالاترین سطح، و قدرتِ نافذ آن، نقشآفرینِ اصلی در تمام یا اکثر مهامّ امور کشور است.
مردمی که چنین انتظاری دارند هرگز الزامات و محدودیتهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی (که البته چهل سال از آن گذشته است) و نیز کینهتوزی دشمنان انقلاب، بهویژه آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی را نادیده نمیگیرند. همچنین آنان از پیامدهای دفاع مقدس غافل نیستند و به شهیدان و مجاهدان و نقشآفرینان آن حماسهٔ ملی و اسلامی، که فرزندان همین ملت بودند، سپاس و درود بیپایان تقدیم میکنند. اما همین مردم بر این باورند که مدیریت کشور، بهویژه عالیترین سطح آن، باید با ملاحظهٔ همین مشکلات و چالشها شیوهای در مدیریت امور به کار میبست که امروز گرفتار این آشفتگیهای فرهنگی و اقتصادی و اجتماعی و … نمیشدیم.
اینجانب، با رعایت اختصار، مهمترین مطلب از گفتنیهای بسیار را که لازم میدانستم به عرض رساندم و بیش از این به ملت بزرگوار ایران و حضرتعالی تصدیع نمیدهم و تنها با یک کلام دیگر سخن را به پایان میبرم:
اگر شیوهای که تاکنون به کار رفته است نتیجهٔ محاسبات متعارف و براساس آراء و تحلیلهای شناختهشده در حکمرانی است، پس هستند پرشمار صاحبنظرانی که حق دارند و باید مجاز باشند تا زبان و قلم به نقد بگشایند و درست و نادرست این روش را تذکر دهند و اصلاح آن را با تأکید درخواست کنند و نگران پیامدهای ناگوار بهرهمندی از این حق طبیعی و الهی نباشند. اما اگر مبنای تصمیمات این چند دهه دانستههایی از مبادی غیرمتعارف است که تنها در اختیار خواصی از بندگان خدای متعال است که بنده و امثال بنده هیچ حظّی از آن نداریم و، در نتیجه، آنچه بر کشور و مردم و جمهوری اسلامی میگذرد سرنوشتی محتوم و گریزناپذیر است، پس همگان تسلیم امر محتوم و مشیّت الهی خواهیم بود، انشاءالله.
از تصدیعی که دادم پوزش میخواهم و دوام عمر و سلامتی آن حضرت را از خداوند خواستارم.
سید محمد موسوی خوئینی ۹۹/۴/۷
👈پ.ن: هدف از انتشار نامه، صرفا اطلاع رسانی می باشد...
🔴 فرار رو به جلو
🔸اصلاح طلبان و فتنه گران بعد از ۷ سال افتضاح مدیریتی و ایجاد بحران اقتصادی و فرهنگی حالا با نامه پرانی و توییت پراکنی بدنبال فریب دوباره مردم هستند.
🔻رهبر معظم انقلاب:
🔸کسانی که دیروز همه امکانات کشور در اختیار آنها بود و کسانی که امروز همه امکانات مدیریتی کشور را در اختیار دارند، حق ندارند نقش اپوزیسیون بازی کنند و علیه کشور سخن بگویند بلکه باید پاسخگو باشند...
♻️ اف بر شما
🔰 پاسخ تند حمید رسایی به نامه پراکنی اخیر موسوی خوئینیها به رهبر انقلاب:
اف بر شما جماعت منافق صفت
تو انتخاباتا رأی نمیارید، میگید تقلب شده!
رأی میارید، حال کار کردن ندارید،
مشکلات تلنبار میشه، ملت عصبانی میشن،
میگید رئیس جمهور که هیچ کارس!
اختیارات دست رهبریه، اونه که باید ورود کنه!
رهبری ورود کنه، میگید این که دیکتاتوریه،
پس مردم چرا رأی دادنو رییس جمهور انتخاب کردن!
رهبری ورود نکنه، میگید پس رهبر چیکارس!
با تحمیل توافقنامههای ننگین مثل برجام هسته ای که هیچ غلطی نکردین،
الان گناه پذیرشش رو انداختین گردن رهبری،
حالا دوباره دنبال مذاکرهاین،
ماموریت دارین برجام موشکی و برجام منطقهای رو تحمیل کنین
مملکت را قفل کردین تا مردم را عصبانی کنین،
اف بر شما، لعنت بر شما که فرصت سوزید،
شما سربازان دشمنان این ملتید...
✍رهبر معظم انقلاب :
شما به صدر اسلام نگاه کنید، ببینید آن کسانىکه در دوران غربت اسلام و غربت على، از امیرالمؤمنین دفاع کردند، چه کسانى بودند؟ اینها سابقهداران اسلام نبودند. سابقهداران اسلام، جناب طلحه و جناب زبیر و جناب سعدبنابى وقّاص و امثال اینها بودند. بعضى از اینها على را تنها گذاشتند؛ بعضى از اینها در مقابل على ایستادند. اینها ریزشها بودند. اما رویش کدام است؟
رویش، عبداللَّهبنعبّاس است؛ محمّدبنابىبکر است؛ مالک اشتر است؛ میثم تمّار است. اینها رویشهاى جدیدند. اینها که در زمان پیامبر نبودند؛ اینها در همان دوران غربت اسلام روییدند؛ اینها نهالهاى تازهاند. شما ببینید یک مالک اشتر در همه تاریخ اسلام چقدر مؤثّر است. بله؛ ممکن است کسانى ریزش پیدا کنند که البته مایه تأسّف است.
وقتى به امیرالمؤمنین شمشیر زبیر را دادند، گریه کرد. همانطور که گفتم، غصّه دارد. غصّه دارد کسانى ریزش پیدا کنند که یک روز پاى سفره انقلاب، پاى سفره امام زمان، پاى سفره اسلام و قرآن نشستند و نان و نمک اسلام را خوردند؛ اما در کنار آن ریزشها، مالک اشترها هستند؛ عبداللَّهبنعباسها هستند.
امیرالمؤمنین هرجا در میدانهاى جنگ احتیاج به زبان داشت، عبداللَّهبنعباس مىرفت و امیرالمؤمنین را یارى مىکرد. هرجا احتیاج به شمشیر داشت، مالک اشتر بود. مثل مالک اشتر، مثل عبداللَّهبنعباس، مثل محمّدبنابىبکر - مثل این رجال - نه یکى، نه ده نفر، نه هزار نفر که هزاران نفر بودند.
اینطور نیست که شما خیال کنید حالا چهار نفر آدمى که از راه برگشتند و نیرویشان تمام شد، معنایش این است که نیروى این گردونه عظیم تمام شده است. نه آقا؛ بعضیها در بین راه قوّهشان تمام مىشود. بله؛ ضعیفترها وسط راه آذوقهشان تمام مىشود.
#خوئینی ها
video-gharati_tv[استخراج صدا].mp3
696.9K
🔸گناهی که اگر پیغمبر (ص) هم هفتاد بار برای فرد گنهکار استغفار کند، باز هم مورد قبول خداوند نخواهد بود!!!
#پندهای_حکیمانه_صوتی
☠️🔱👿 عرفان های نوظهور در ایران
🔻در یک تقسیم بندی کلی میتوان عرفانهای نوظهور را در ایران به ۵ قسم بیان نمود:
🔹 بخش دوم
شبه معنویتهای شرقی: عرفانهای تعالی بخش معروف به تی ام (TM)، یوگا، فالون دافای، ریکی، که عمدتا توسط مراقبههای و مدیتیشن و تلهپاتی، انرژی درمانی و... اهداف خود را پی میگیرند. این نوع عرفانها نیز از ترویج بعضی افکار عرفانی شرقیها مانند مجموعه کتابهای مراقبه اشو، لی هنگجی، دالای لاما، سای بابا، کریشنا مورتی و... از بهره میبرند.
در بخش های بعد با ما همراه باشید...
#دشمن_شناسی
#دسیسه
⛰🌲🗻 در فاصله 75 کیلومتری قزوین و در منطقه ای کوهستانی، دریاچه ای قرار دارد که به دلیل موقعیت ویژه اش چشم اندازی دیدنی را در ارتفاع 1815 متری از سطح دریا، برای علاقه مندان به طبیعت ایجاد کرده است. اگر از بالا به این دریاچه بنگریم، در وسط دریاچه را می بینیم که در میان پوشش گیاهی قرار دارد و در دور پوشش گیاهی متوجه کوه ها می شویم.
نام این دریاچه شگفت انگیز، اُوان و به معنای محل گرد آمدن آب است و از تاریخ ۲۰ بهمن ۱۳۸۹، به عنوان هشتاد و نهمین اثر طبیعی ملی در فهرست میراث طبیعی ایران قرار دارد.
درباره چگونگی شکل گیری این دریاچه حرف ها و سخن هایی وجود دارد. گفته می شود که دریاچه اوان بر اثر رانش زمین و حدود ۵۰۰ سال پیش به وجود آمده است. از سوی دیگر عده ای معتقدند که اوان بازمانده ای از یک دریاچه بزرگتر همچون کاسپین باشد که به مرور زمان از وسعت آن کاسته شده است و نام قزوین را تغییر یافته کاسپین می دانند.🌳🌴🌳
#کجا_بریم
🕌وقتی به دنیا می آییم اولین جملاتی که در گوشمان زمزمه می شود اذان است
وقتی کودکی هستیم ساده ترین جملاتی که پدر و مادر ها به ما یاد می دهند جملات ساده و کوتاه اذان است .
✍️وقتی بزرگتر می شویم و غرق در کار و درس می شویم و گاهی از یاد خداوند غافل می گردیم صدای اذان به ما یاد آوریم می کند که موقع نماز است .
#به_سوی_حق