هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 انجمن علمی علوم سیاسی
🌐 WWW.AEOS.IR آدرس سایت
♦️ اوّلین قـدم در فعالیت سیاسی، مطالعۀ سیاسی است.
🔹 هماندیشی و همافزایی طلاب دانشجوی علوم سیاسی.
🔸 انتشار محتوای علمی در حوزه مباحث و مسائل سیاسی.
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 فراخوان گروه مجازی سیاست نامه
🌐 AEOS.IR/post/50 اطلاعات بیشتر
🔹 گروه مجازی سیاست نامه بستری برای آشنایی و ارتباط، گفتگو و تبادل نظر و به اشتراک گذاری اطلاعات فیمابین اساتید، پژوهشگران، دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته علوم سیاسی در حوزه مباحث و مسائل مختلف سیاسی میباشد.
🔸 فلسفۀ وجودی و اصلی گروه مجازی سیاست نامه ارتباط گفتگو محور اعضای محترم و به اشتراک گذاری محتوای تولیدی آنان در حوزه مباحث و مسائل سیاسی است. مدیریت گروه مجازی سیاست نامه با انجمن علمی علوم سیاسی میباشد.
🔺 جهت پیوستن به گروه مجازی سیاست نامه به این آیدی @HKaveh پیام بدهید.
#️⃣ #علوم_سیاسی #هم_اندیشی #هم_افزایی #سیاست_نامه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
📌 اطلاعیه #نوزدهمین جلسۀ هفتگی "انجمن علمی علوم سیاسی"
♦️ موضوع: پیامدهای مفهوم پردازی و اصطلاح سازی در علوم سیاسی
🔹 زمان: چهارشنبه 10 اسفندماه 1401 / ساعت مقرر 13 الی 15 است.
🔸 مکان: دانشگاه باقرالعلوم(ع) طبقه همکف، دفتر انجمنهای علمی
✔️ بی صبرانه منتظر حضور پر شور و مشارکت اعضای محترم هستیم
#️⃣ #انجمن_علمی #علوم_سیاسی #دانشگاه_باقرالعلوم_ع #جلسه
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 مختصری پیرامون معنای اصطلاح آنارشیسم
🌐 AEOS.IR/post/84 متن کامل
♦️ گزیده / واژهی آنارشیسم ریشه در زبان یونانی دارد و ترکیبی از (archos) به معنی سرور، سر، رئیس و حکومت و پیشوند (an) برای منفی کردن میباشد. پس میتوان سروریستیزی یا حکومتستیزی را معادلهای مناسبی برای این واژه دانست و از لحاظ لغوی آنارشی به معنی «بیحکومتی» است. در زبان فارسی واژهٔ اقتدارگریزی توسط فرهنگستان زبان و ادب پارسی برای معادل آنارشیسم معرفی شده است. آنارشیسم یکی از ایدئولوژی افراطی عصر جدید است که با هر نوع سازمان یا نهادی مخالفت میکند و به ویژه حکومت را به عنوان مظهر تجمع قدرت سیاسی مورد حملات بسیار قرار میدهد. آنارشیسم به لحاظ مبانی نظری خود کاملا ایدئولوژیای مدرن است و نحوی اعتراض افراطی فردگرایانه به ماهیت سلطه گرانه زندگی اجتماعی در تمدن مدرن و ایدئولوژیهای مارکسیستی و لیبرالیستی است. آنارشیستها در ایجاد تشکلهای بزرگ سیاسی چندان موفق نبودهاند.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اصطلاحات_سیاسی #آنارشیسم
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 معرفی کتاب فصول منتزعه
🌐 AEOS.IR/post/86 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / فصول منتزعه از آثار متفکر بزرگ، فارابی است که به زبان عربی نوشته و شده که به فارسی نیز ترجمه شده است. این کتاب بیشتر مسائلش دربارۀ بخشهای حکمت عملی، سیاست مدن و دانش اخلاق و تدبیر منزل است و برخی از فصلهای آن هم دربارۀ حکمت نظری مانند شناخت مبدأ و ویژگیهای آن است. نویسنده در این کتاب، مطالبى جالب در موضوع تدبیر مُدُن و اصلاح سبک زندگى اجتماعى از دیدگاه اندیشوران قدیم نقل کرده است. نویسنده در این اثر، آیین شهریارى را نزد پیشینیان بررسى کرده است. ساختار کتاب حاضر، از مقدمه مصحح و مقدمه مؤلف و متن اصلى (شامل صد فصل) تشکیل شده است. روش نویسنده در این اثر، عقلى و تحلیلى است. مترجم: حسن ملکشاهی / قطع: وزیری / تعداد صفحه: 208 / انتشارات: سروش
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_کتاب #فصول_منتزعه #فارابی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 سیدجواد طباطبایی؛ مردی که پروژۀ فکریاش را تمام کرد و رفت...
🌐 AEOS.IR/post/87 متن کامل
🔻 گزیده / برای نسل بنده سیدجواد طباطبایی فقط یک اندیشمند نیست، او مظهر غُدّی علمی است و همین است که او را مهم میکند، ولو اینکه اشتباه بگوید... در دهههای هفتاد و هشتاد که دوران دگردیسی فکری بخش زیادی از انقلابیون از سروش و ملکیان و مجتهد شبستری و کدیور و فنایی و دیگران بود، سید جواد سفت بر سر حرف اول خود که همان «تجدد ایرانی» یا «مدرنیته ایرانی» بود، ایستاد.
🔺 گزیدۀ دوم / اما حوادث اخیر نیمه سال 1401، برای سیدجواد طباطبایی خوابی دیگر دیده بود که من آن را پایان پروژه مینامم. سیدجواد کتومی که تاکنون در لفافه با انقلاب اسلامی مواجه شده بود، به یکباره از «انقلاب ملی دوم» سخن گفت؛ «انقلابی ملی علیه انقلاب اسلامی»؛ انقلاب ملیِ بدونِ رهبری که علیه سیاستنادانانی است که کمر به نابودی ایران بستهاند یعنی ملایان و چپگراها!!!
#️⃣ #علوم_سیاسی #علی_محمدی #سیدجواد_طباطبایی #یادداشت
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
💎 مختصری پیرامون معنای اصطلاح سوسیالیسم
🌐 AEOS.IR/post/85 متن کامل
♦️ گزیده / سوسیالیسم (Socialism) از ریشه لاتینی سُکیوس (Socius) به معنی همراه و شریک یا از واژه ی «سوسیال» (Social) به معنای اجتماعی و پسوند ایسم، در زبان فرانسه گرفته شدهاست. سوسیالیسم (Socialism) در لغت بهمعنی اصالت جمع، جامعهگرایى و جامعهباورى، از واژه فرانسوى سوسیال (Social) بهمعناى اجتماعى، اخذ شده است. ریشه لاتینى آن، واژه Socius بهمعناى شریک و همراه است. سوسیالیسم در واقع ایدئولوژی است که در مخالفت با کاپیتالیسم قائل به لغو مالکیت خصوصی و خواهان برقراری مالکیت اجتماعی میباشد. این ایدئولوژی درصدد است تا به تحقق مالکیت اجتماعی توسط اتحادیههای کارگری یا پرولتارلیا کمک کند و بهطور غیرمستقیم توسط دولت (پاسدار همه منافع مردم)، نه گروههای خاص اجرا شود و اصالت دادن به اجتماع، مخلوقات اجتماعی و کاهش یا حذف تقسیمات طبقاتی را هدف خود میداند.
#️⃣ #علوم_سیاسی #اصطلاحات_سیاسی #سوسیالیسم
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️