هدایت شده از Dr.Mutter
قبض بیمه ماشین برای سال جدید اومده
دو هزار پونصد و بیست و پنج یورو ناقابل
ما که بیمه رو کنسل کردیم و گفتیم شرکت بگرده دنبال یه بیمه کمی مناسب تر ولی به هر حال حدودش همینه
حالا این قیمت بیمه رو بگذارین کنار مالیات زیادی که هر ساله باید برای ماشین بدین و پول بنزین و هزینه تعمیرات بسیار سنگین و معاینه فنی و کنترل دوساله و ...
بعد یه عده ایرانی میان از یه ماشین خیلی قدیمی که کم کمش سیصد چهار صد هزار تا رفته فیلم میگیرن که مثلا این ماشین رو میشه با هزار یورو خرید.😏🙄
فرض که کسی اون ماشین رو خرید، بعیده که بخواد راه بره اصلا
حالا راه هم رفت هزینه بیمه و معاینه فنی و مالیات و بنزینش رو چکار میکنید؟؟؟
قبلا هم گفتم سبک زندگی در ایران و آلمان متفاوته. در ایران هزینه اصلی ماشین، پولیه که برای خریدش باید بپردازیم و بنزین و ... به نسبت خیلی ارزونتره.
اما آلمان علاوه بر قیمت خود ماشین، هزینه متفرفاتش بسیاار بالاست
من تو دو ماه گذشته دو سری ماشین رو بردم تعمیرگاه بالای دو هزار یورو هزینه اش شده😳😞
این در حالی هست که ۸۵ درصد مردم آلمان درآمدشون در ماه زیر ۳۰۰۰ یورو هست!!!
ایا ماشین تنها چیزیه که هزینه اش در آلمان عجیب غریب بالاست؟؟ قطعا خیر
در مورد هزینه مسکن، کارهای خدماتی و درمانی غیر بیمه قبلا نوشتم
#خرج_و_برج_در_آلمان
کانال دکتر موتا
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
استفاده از مطالب کانال به هر نحوی فقط با ذکر منبع
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
این ها گردشگر خارجی را فقط گردشگران خاصی میدانند که نهتنها محجبه نیستند، که حاضر هم نیستند حجاب بگذارند.
اینها چند میلیون مسلمان که هر ساله وارد کشور میشوند را گردشگر نمیدانند.
اینها حتی از گردشگری حلال که میتواند مقصد ۱.۸ میلیارد مسلمان باشد خبر ندارند.
اینها نمیتوانند تصوری از گردشگردی سالم و خانوادگی که میلیونها طرفدار در دنیا دارد داشته باشند.
اینها گردشگری را فقط گونهای خاص از سبک زندگی که تناسبی با دینداری ندارد میدانند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
این ها گردشگر خارجی را فقط گردشگران خاصی میدانند که نهتنها محجبه نیستند، که حاضر هم نیستند حجاب بگ
(با عرض پوزش)کمی اقتصادبدانیم!
طبق دستورالعمل IMF خدمات روسپیگری ارائه شده توسط ساکنین به توریست خارجی باید به عنوان صادرات خدمات در حساب های خارجی ثبت شود.
همچنین خدمات فحشا خریداری شده توسط مشتریان داخلی به توریست خارجی باید به عنوان واردات خدمات ثبت شود.
خدمات روسپیگری بین افراد مقیم و غیر مقیم باید به عنوان خدمات شخصی، فرهنگی و تفریحی طبقه بندی شود، مگر در مواردی که مشتریان این خدمات را در خارج از کشور در تعطیلات یا سفرهای کاری خریداری می کنند. در چنین مواردی خدمات فحشا باید در سفر گنجانده شود.
چارچوب کلی پیشنهاد شده توسط یورواستات (2018)، رویکرد عرضه را اتخاذ می کند.
تخمین تعداد روسپی ها در کشور ضربدر تعداد کل ملاقات های هر روسپی (در هر دوره) ضربدر میانگین قیمت هر ملاقات است:
کل فروش = تعداد روسپی ها x تعداد تماس های هر روسپی x قیمت
فقط خواستم ببینید برخی شاخصهای بینالمللی همین قدر ناکارآمد و کثیف بوده و حتی انسان را کالا میبینند و بر روی او قیمت میگذارند و در آمارهای صادرات و واردات خود حساب میکنند!
در شاخص های اقتصادی در صدر جدول بودن میتواند نشانه حجم فرومایگی اقتصاد یک کشور باشد.
امروز که وزیر گردشگری قانون حجاب را مانع جذب گردشگر میداند؛ چند وقت بعد مصاحبه میکند که طبق دستورالعمل IMF و برای تقویت صنعت گردشگری باید روسپیگری و خدمات جنسی را نیز در کشور آزاد کنیم تا رشد اقتصادی ۸٪ محقق شده و تحت فشار مجامع جهانی قرار نگیریم و با این کار به شکوفایی اقتصادی و رونق صادرات و واردات و پیشرفت صنعت گردشگری دست یابیم!
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسن عباسی
قطع گاز ۵۳ هزار ویلای خالی
🔹شرکت ملی گاز: «بعضی از صاحبان باغویلاها از ابتدای هفته، وسایل گرمایشی خود را روشن نگه میدارند تا در انتهای هفته به ویلاها مراجعه کنند.
🔹در ۳ روز گذشته گاز بالغ بر ۵۳ هزار باغ ویلا قطع شده.
🔹بعضی از باغویلاها استخر دارند و قطع گاز این مشترکان تأثیر مثبتی بر پایداری شبکه خواهد داشت.
🔹بهعنوان مثال در البرز بیش از ۲۰ هزار مشترک شناسایی شدهاند که که دارای باغویلا هستند که تاکنون نزدیک به ۴۰۰۰ مورد قطع گاز انجام شده.»
هر بار که بحث اسراف گاز در استخرهای رو باز و ویلاهای هزار متری مطرح میشد، میگفتیم طبق اصل ۴۳ قانون اساسی دولت موظف است مانع اسراف و تبذیر شود و باید گاز این ویلاها و استخرها را قطع کند نه اینکه با گرانسازی گاز، مجوز اسراف را به ثروتمندان بدهد، اما مدافعان گرانسازی میگفتند مگر میشود گاز همهی استخرها و ویلاها را قطع کرد؟ مگر شرکت گاز میتواند همهی ویلاها را بررسی کند ببیند چه کسی اسراف میکند؟ اصلا شدنی نیست. تنها راهکارشان هم گران کردن انرژی برای همهی مردم بود.
خوشبختانه این اقدام شرکت ملی گاز ثابت کرد که به راحتی میتوان اسراف کنندگان را شناسایی کرد تا با قطع گاز این افراد، فقط همانها تنبیه و مجازات شوند و نیازی نیست برای جلوگیری از اسراف چند هزار ثروتمند، هشتاد میلیون ایرانی را تنبیه کرد.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از وحید یامین پور
خط لوله گاز در ایران بیش از ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).
این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ میتوانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لولهکشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برفگیر. این رکورد در جهان کمنظیر است.
موج سرما به کشور وارد شده، بدون سرگردانی برای پیداکردن سوخت، فقط فندک بخاری را فشار دادهایم؛ برای بهرهمندی از این نعمت، به فکر آینده و نقاط یخزده کشور باشیم.
(من درجه پکیج رو کم کردم و دو تا رادیاتور رو بستم. شما هم اقدام کنید.)
➕️ @yaminpour
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
15.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگویند چرا به ما میگوئید لیبرال! بسیار خب. ما نمیگوئیم! شما بفرمایید لیبرالیسم چیست و با آن مرزبندی کنید. شما بگوئید نسخههای IMF چیست و با آنها مرزبندی کنید!
وقتی سیر سیاستهای اقتصادی اجرا شده در کشور را بررسی میکنیم، میبینیم قدم به قدم نسخههای صندوق بینالمللی پول پیاده شده است.
صندوق بینالمللی پول تنها پزشکی است که به بیمار، همراه نسخه وام هم میدهد؛ و ایران تنها بیماری است که این نسخه را بدون اخذ وام اجرا کرده است.
چه چیزی سیاستمدار را کور میکند که نمیتواند از تجارب خودمان و دیگران عبرت بگیرد؟ ایدئولوژی کارشناسان و منافع سرمایهداران!
@syjebraily
به تهران گران کرد نرخ ارز را رییس بانک مرکزی
به آمریکا زدند گردن ترامپ بدبخت را
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
به تهران گران کرد نرخ ارز را رییس بانک مرکزی به آمریکا زدند گردن ترامپ بدبخت را ✍️سیدامیرحسین حسی
این بلاگرهای زردنگار اقتصادی عموما بنده و سایر دوستان را به خاطر ناتوانی علمی مسدود کردند و در کوچههای خلوت فضای مجازی برای دوستان خود مطالب طنز مینویسند.
مثلا در روز حذف ارز نیما که نرخ ارز بازار سیاه به رکورد ۷۵۰۰۰ تومان رسید، تقصیر را گردن سرفههای رییسجمهورِ نیامده آمریکا انداختند!
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
اگر براتون سوال شده که چرا یکسری اساتید و رسانههای اقتصادی از کاهش ارزش پول ملی و دلار ۷۵۰۰۰تومانی دفاع و برای آن شادی میکنند به لوگوهای زیر این پوستر دقت کنید!!
همین چند لوگو از گرانی ارز در این هفته هزاران میلیارد کاسبی مفت نمودند.
حالا چند صدمیلیارد هم پول چایی و شیرینی به چند استاد دانشگاه و رسانه و دوست و رفیق بدهند راه دوری نمیرود..
تازه پروژهبگیرهای مجازی و بلاگرهای اقتصادی هم با دریافت چندمیلیارد ناقابل از مزایای دلار گران برای لطافت پوست و تحکیم بنیان خانواده و رشد قد و کاهش وزن لطیفهسرایی میکنند.
به همین سادگی شرکتهای فولادی و پتروشیمی صرفا با هزینهکرد کمتر از ۱٪ سود نجومی خود در رسانه و دانشگاه، رانت کلان هزاران میلیاردی خود را با خیالی آسوده از جیب مردم و حق مردم به جیب مبارک میریزند و ما هم به سادگی فریب میخوریم..
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
وقتی با لیبرالها در اقتصاد همنشین میشوید نمیتوانید به اسلام آمریکایی کفر بورزید.
امتداد لیبرالیسم اقتصادی در لیبرالیسم فرهنگی است و اسلام لیبرالی دین رسمی این تفکر است.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از بانوی تمدن ساز 🇵🇸🇮🇷
بزرگوار از عصبانیت ایران اینترنشنال و وی.او.ای و ... پست فرستاده اند و ذیلش نوشتهاند چه زمانی میخواهی از هزینه سازی برای #جبهه_انقلاب دست برداری خانم #حاشیه_ساز!
حالا اینکه با ادعای درجه فیلسوفای سواد رسانه، هنوز درک نمیکنند عصبانیت رسانههای دشمن بر مبنای معیارهای تعریفی گفتمان انقلاب اسلامی در بیانات امامین آن، خودش معیار صحت عمل است به کنار!
چیزی که ذهن بنده را درگیر کرد آن "متن" مدنظر این جبهه فرضی انقلاب است که عملکرد بنده و امثال بنده، حاشیه ناموزون و نامیمون بر آن محسوب میشود!
🔻چند سوال مطرح میشود؛
متن فرهنگی این جبههی فرضی انقلاب در مبارزه با ناهنجاریها و مفاسد کجاست؟ که اینچنین جامعه دچار بی عفتی، فساد و فحشا علنی شده و صدایی هم از ابن جبهه فرضی بلند نمیشود؟! معدود مایی هم که مطالبه میکنیم همین جبهه فرضی با برچسب تندرو و ...تخریب میکنند!
متن سیاسی این جبههی فرضی انقلاب کجاست؟ که اکنون درگیر مفسدان مدیر و وزیر شدهایم؟! و هیچ کس هیچ اقدام موثری در این بی قانونی آشکار صورت نمیدهد، ما هم که اعتراض میکنیم با برچسب "سیاسی کار" منکوب میشویم؟!
متن اقتصادی این جبههی فرضی انقلاب کجاست؟ یا بهتر است بگویم کجا بود؟ وقتی که ما در دولت شهید رئیسی با ابرمفسدان اقتصادی درگیر بودیم و هیچ صدایی از اینان و سواد رسانهایشان در حمایت که در نمیآمد هیچ، گهگاه و حتی اغلب، همسو با رسانههای ضد انقلاب پتک تخریب به ظاهر نقد بر سرمان میکوفتند؟!
متن حفاظت از کیان، شرف و عزت ایران اسلامی این جبهه فرضی انقلاب کجاست؟ که مقابل آنان که به صراحت از مذاکره با شیطان بزرگ و تقدیم امتیازات ۲۰۳۰، فت اف و ... به دشمن خونیمان سخن میرانند؛ سکوت پیشه کردهاند و صرفا مترصدند ببینند یک دغدغهمند چه اقدامی انجام میدهد تا با قلم به ظاهر نقد، قلم پایش را بشکنند!
بگذریم...
در هر حال ما را افتخار حاشیه نگاری بر این متونِ فاخرِ فرضیِ جبههی فرضیِ انقلاب، بس
ای صاحبان متونِ فرضیِ فاخرِ جبههی فرضیِ انقلاب؛
ما معدودانِ دلواپس، خیلی به درد تمرینِ قلم نقدتان میخوریم
با همین فرمان به جای پرداختن به دشمن به تخریب با روکش نقد بر حواشی ما بپردازید که این روزها بازارش گرم است و بسیار خریدار دارد...
و انشاالله ما خارج از دایرهی انقلاب فرضی رخوت زده شما خواهیم ماند تا یوم معلوم که حقیقت آشکار شود و موقف حساب که همه باید پاسخگو باشیم
نیازی هم نیست حتی یکبار فکر کنید به اینکه شاید آن جبههی انقلابی فانتزیتان، هیچ انطباقی بر مولفههای انقلابی مدنظر حضرت آقا ندارد...!
📌توجه:
[این متن مختص منتقدانی است که نقدشان بر اساس ترس از هجمههای رسانههای دشمن است ربطی به سایر اساتید و بزرگوارانی که دلسوزانه نقد سازنده داشتهاند و استفاده بردهام و میبرم ندارد.]
✍ #م_طالبی_دارستانی
کانال #بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
حتی در سردترین ایام سال یک نفر هم در ایران از سرما کشته نمیشود اما در اروپا در این روزها روزانه هزاران نفر کشته میشوند.
جالب آنکه در غزه و سوریه هم کسی از سرما نمیمیرد اما در اروپا و کشورهای صنعتی از سرما میمیرند.
گران کردن نرخ ارز و برق و گاز و انرژی و ... هدفش همین است. همین اتفاقی که در اروپا افتاده!
باید طبقات پایین جامعه مصرفشان صفر شود. باید طبقات متوسط جامعه فقط بتوانند کار کنند برای زنده ماندن.
"جامعه بازار" و "کالایی شدن" همه چیز هدفش کمک به تولید ثروت نیست! هدفش توزیع به نفع ثروتمندان است.
پن: سالانه بیش از سیصد هزار نفر در اروپا از سرما و گرما کشته میشوند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨ فراخوان همکاری داوطلبانه با حکمران
هموطنان عزیز سلام
چندی پیش با جمعی از نخبگان تصمیم گرفتیم که با توجه به اهمیت فوقالعاده رسانه مکتوب در فضای تصمیمسازی کشور، هفتهنامهای با همکاری مردم و برای مردم راهاندازی کنیم. خواستیم در هیاهوی رسانههای نئولیبرال که صدای سرمایهداران هستند، صدایی برای محرومان و مستضعفان که حامیان واقعی انقلاب اسلامیاند، باشیم. هزاران پیام پرمهر برای اعلام حمایت مالی از نشریه از طرف شما دریافت کردیم و این اعتقاد و اعتماد، افتخار ما شد. اما بنای ما بر این نیست که از مردم تحت عنوان "کمک مالی برای نشریه"، پول دریافت کنیم. همینکه خودتان و هر کسی که میتوانید همراهش کنید، مشترک هفتهنامه شوید، بزرگترین کمک مالی به حکمران است. انشاءالله به زودی سازِکار اشتراک، خدمتتان اعلام خواهد شد.
این فراخوان اما فراتر از کمک مالی است. ما میخواهیم در امور فنی و محتوایی رسانه خودتان نیز مشارکت کنید.
فرم زیر را تکمیل فرمائید و در هر زمینهای میتوانید دست یاری به حکمران دهید، به ما بگوئید. انشاءالله در اولین فرصت، همکاران ما با شما تماس خواهند گرفت و عضوی از خانواده بزرگ حکمران خواهید شد. این رسانه، انشاءالله محلی برای همکاری و همدلی و اجتماع ما خواهد بود.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
https://survey.porsline.ir/s/Mnx6y1Tu
@syjebraily
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
سرمای خانهها مردم را میکشد!
از هر چهار خانوار بریتانیایی که در مسکن اجتماعی زندگی میکنند، یکی مجبور شد زمستان گذشته در برخی مواقع بدون گرمایش بماند تا هزینههای بیسابقه قبوض انرژی کاهش یابد.
به گزارش گاردین، تعداد خانوارهایی که در زمستان سال گذشته در دمای کمتر از 18 درجه سانتیگراد زندگی می کردند در مقایسه با زمستان قبل از آن حدود 240000 نفر افزایش یافت و این نگرانی را در بین موسسات خیریه فقر سوخت ایجاد کرد که ناتوانی در پرداخت قبوض انرژی، سلامتی مردم را به خطر می اندازد.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از مستضعفین تیوی
⭕️ ماجرای تورم 288% کشور آرژانتین و عبرتی برای در دولت چهاردهم
🔹 سال 2023 خاویر میلی با شعارهای نئولیبرالیستی، سکان هدایت دولت آرژانتین را با طرح موسوم به «اره برقی» مبتنی بر تغییر یا لغو 350 عنوان از مقررات اقتصادی مربوط به مداخله دولت در بازار، در دست گرفت.
از جمله این اقدامات می توان به لغو سقف قیمت اجاره بها، توقف افزایش خودکار مستمری، کاهش سقف قیمت خدمات بهداشتی خصوصی و خصوصی سازی برخی شرکت های دولتی اشاره کرد.
🔸 اندکی پس از روی کار آمدن، دولت او ارزش پزو آرژانتین را بیش از 50٪ کاهش داد و اعلام کرد از ژانویه یارانههای دولتی سوخت و حمل و نقل را کاهش می دهد.
🔹 خاویر میلی، رییس جمهور آرژانتین یارانههای برق، سوخت و حملونقل را کاهش داد و باعث شد قیمتها در کشوری که قبلاً یکی از بالاترین نرخهای تورم جهان را داشت، افزایش یابد.
🔸 او بیش از 70000 کارمند بخش دولتی را اخراج کرد، حقوق بازنشستگان را 30٪ کاهش داد و پروژههای زیرساختی را متوقف کرد و کشور را به رکود عمیقتر کشاند.
🔹 فقر اکنون 57٪ از جمعیت 47میلیونی آرژانتین را تحت تأثیر قرار داده و این اقدامات منجر به تورم 288 %و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی در آرژانتین شد و مجدد تنور آشوب ها و تجمعات خیابانی را روشن کرد و خشم عمومی مردم ناشی از فشارهای اقتصادی را برانگیخت و آنان همزمان علیه رییس جمهور این کشور و نیز صندوق بین المللی پول خشم و اعتراض خود را در خیابانها نشان دادند.
✍️سیدامیرحسین حسینی
🎬 @Mostazafin_TV
هدایت شده از اندیشکده قصد
«ماجرای تورم 288% کشور آرژانتین و عبرتی برای اقتصاددانان ایرانی در دولت چهاردهم»
✍سیدامیرحسین حسینی
سال 2023 خاویر میلی با شعارهای نئولیبرالیستی، سکان هدایت دولت آرژانتین را با طرح موسوم به «اره برقی» مبتنی بر تغییر یا لغو 350 عنوان از مقررات اقتصادی مربوط به مداخله دولت در بازار، در دست گرفت.
از جمله این اقدامات می توان به لغو سقف قیمت اجاره بها، توقف افزایش خودکار مستمری، کاهش سقف قیمت خدمات بهداشتی خصوصی و خصوصی سازی برخی شرکت های دولتی اشاره کرد.
اندکی پس از روی کار آمدن، دولت او ارزش پزو آرژانتین را بیش از 50٪ کاهش داد و اعلام کرد از ژانویه یارانههای دولتی سوخت و حمل و نقل را کاهش می دهد.
خاویر میلی، رییس جمهور آرژانتین یارانههای برق، سوخت و حملونقل را کاهش داد و باعث شد قیمتها در کشوری که قبلاً یکی از بالاترین نرخهای تورم جهان را داشت، افزایش یابد.
او بیش از 70000 کارمند بخش دولتی را اخراج کرد، حقوق بازنشستگان را 30٪ کاهش داد و پروژههای زیرساختی را متوقف کرد و کشور را به رکود عمیقتر کشاند.
فقر اکنون 57٪ از جمعیت 47میلیونی آرژانتین را تحت تأثیر قرار داده و این اقدامات منجر به تورم 288 %و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی در آرژانتین شد و مجدد تنور آشوب ها و تجمعات خیابانی را روشن کرد و خشم عمومی مردم ناشی از فشارهای اقتصادی را برانگیخت و آنان همزمان علیه رییس جمهور این کشور و نیز صندوق بین المللی پول خشم و اعتراض خود را در خیابانها نشان دادند.
متن کامل در سایت اندیشکده قصد
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از ریحانه
❤ روایت رهبر انقلاب از یک نمونه از بیصداقتی غربیها در مسئله زن:
بهرهگیری از نیروی کار ارزان زن با شعار استقلال و آزادی زن
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
✏️ هر مجموعهای هر گوشهای از دنیا با یک انگیزهای با یک جهتگیری دربارهی مسئلهی زن بحث میکنند و حرف میزنند. در این مسئلهی زن هم سرمایهداران عالم و سیاستمداران عالم ــ که همان سیاستمداران هم متکی به آن سرمایهدارانند ــ مثل همهی مسائل سبک زندگی دخالت میکنند.
✏️ انگیزه چیست؟ انگیزه دستاندازی سیاسی و استعماری است. وارد میشوند برای اینکه مقدمهای باشد و پوششی باشد در جهت دستاندازی بیشتر، دخالت پیشتر، گسترش بیشتر منطقهی نفوذ خودشان. این انگیزهی در واقع جنایتکارانه را انگیزهی فسادانگیز را در زیر یک ظاهر فلسفی، در زیر یک ظاهرنظری، در زیریک ظاهر انساندوستانه پنهان میکنند. این بیصداقتی سرمایهداران غربی است که امروز بر دنیا مسلطند.
✏️ یک نمونهاش در حدود یک قرن پیش مثلاً بحث آزادی زن و استقلال مالی زن را مطرح کردند. ظاهر خوبی داشت، زن استقلال مالی داشته باشد یا آزادی داشته باشد، اما باطنش چه بود، باطنش این بود که کارخانجاتشان احتیاج به کارگر داشت، کارگر مرد کافی نبود، میخواستند زنها را بیاورند برای کارگری آن هم با دستمزد کمتر از مردان.
✏️ این را در زیر یک ظاهر، یک پوشش انساندوستانهای پنهان کردند بعنوان اینکه زن استقلال مالی داشته باشد آزادی داشته باشد بتواند از خانه بیرون بیاید. ۱۴۰۳/۹/۲۷
🖼 #بسته_خبری | #آزادی_زنان #حقوق_زنان_در_غرب
💻 @khamenei_reyhaneh
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
41.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات «پروفسور درخشان»
اقتصاددان بزرگ دانشگاه شیکاگو (گری بکر) و نهاد مقدس خانواده 00:00
ازدواج سفید 04:00
همجنس بازی 09:50
(گری بکر جانشین فریدمن در دانشگاه شیکاگو بود. شاگردانش در ایران استاد دانشگاه هستند و کلی هم احترام و اعتبار دارند. تفکر گری بکر در بسیاری از نهادهای فرهنگی و اقتصادی ما ساری و جاری شده است و ما دنبال نخود سیاه می گردیم!)
💠 @profderakhshan
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📈 مطابق گزارش بانکمرکزی تورم ماهانه آبان نسبت به مرداد 1.5 برابر شده است که شاخص پیشنگر مهمی برای تورم سالانه است.
💵 با این مدیریت ارزی دولت چهاردهم به راحتی میتوان مفاهیمی مثل «نقش پیشرانی نرخ ارز در تورم، درونزایی و تغییر تعادل سیستم داینامیک متغیرهای اقتصادی» را به دانشجویان به صورت عملی تدریس کرد.
💵 امیدوارم تا دیر نشده دولت محترم سیاست ارزی فعلی در «افزایش سقف نیما طی ماههای اخیر و سپس حذف سقف آن» را کنار بگذارد که در غیر اینصورت در گام اول سرمایه اجتماعی آقای رییس جمهور از بین خواهد رفت.
@Economics_Finance
بنده حاضرم این ۳۵۶هزار تومان سود سهام عدالت را به شرکتهای سیمانی و فولادی و پتروشیمی و.. بورسی برگردانم تا به بهانه پرداخت سود سهام عدالت، پرداخت اقساط مسکن ملی و ثبت نام خودرو برای بنده و سایرین تبدیل به آرزو نگردد!
اگر این سهام مال ما هست پس حق سیاستگذاری آن را داریم و راضی به جهانیسازی قیمت محصولاتشان نیستیم.
راضی نیستیم به خاطر پرداخت چندصدهزار تومان سود سهام عدالت، چند ده و چند صدمیلیون از قدرت خرید ما کاهش یابد و دود تورمی آن در چشم ما باشد.
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اندیشناک | محمدینیا
🔸 «بازار «توافقی» ارز و «حذف سقف نیما» حاصل رایزنی اتاق بازرگانی با رئیس کل بانک مرکزی بود
(حجت میرزایی، رییس مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی)».
رایزنی نمایندهی یکدهمدرصدیها با بانک مرکزی، فرایند «جابجایی درآمد» از مردم به آنها را در حالی تشدید میکند که در «محاصره»ایم.
@Andishnaak| اندیشناک | محمدینیا
هدایت شده از اقتصاد مردمی
دکتر درخشان:
والراس مدعی بود که با بهکارگیری هر دو استدلال قیاسی و استقرایی میتوان اقتصاد ریاضی را همردیف علومی مانند نجوم و مکانیک قرار داد:«در قرن بیستم... این نیاز حتی در فرانسه احساس خواهد شد که علوم اجتماعی را باید بر عهده فرهیختگانی گذاشت که پذیرای هر دو تفکر استقرایی و قیاسی بوده و با استدلال و نیز تجربه آشنا باشند. اقتصاد ریاضی با علوم نجوم و مکانیک همردیف خواهد شد و در آن روز است که کارهای ما را عادلانه قضاوت خواهند کرد.»
پارِتو در سال ۱۸۹۲ کرسی استادی والراس در لوزان را بر عهده گرفت.
پارِتو بعد از آنکه در نظریه تعادل عمومی والراس به چندین دستاورد مهم رسید بر کاستیهای جدی در اقتصاد محضِ والراسی واقف شد.
نامبرده در کتاب دوره اقتصاد سیاسی (۷ـ۱۸۹۶) چنین نوشت: «... اقتصاد محض، صورت عمومی پدیدهها را به ما نشان میدهد و اقتصاد کاربردی، تقریب ثانویهای از این پدیدههاست لیکن هیچکدام نمیتوانند به ما نشان دهند که زندگی اقتصادی آحاد جامعه را چگونه میتوان مدیریت کرد.»
پارِتو در کتابش بر اهمیت روابط متقابلی که بین پدیدههای اقتصادی و اجتماعی وجود دارد تأکید زیادی کرده است.
سخنان او در مباحث پایانی این کتاب(راهنمای اقتصاد سیاسی۱۹۰۶) انحراف از اصول والراس(انتزاع برخی اصول از اقتصاد و ریاضینمایی آن) را به خوبی نشان میدهد:«هرآنکسی که بخواهد حقایق اجتماعی را به صورت علمی مطالعه کند باید واقعیات را مد نظر قرار دهد نه اصول انتزاعی و نظایر آن را.»
جالب اینکه«از آن به بعد پارِتو اقتصاد را رها کرد و صرفا بر جامعهشناسی متمرکز شد.»
(فریب بزرگ،ص۶۶,۶۷,۶۸)
#فریب_بزرگ
#کتاب_خوب
عمری لیبرالهای داخلی کشور را از ابرتورم ونزوئلا و ونزوئلایی شدن اقتصاد ایران میترساندند.
امروز که آرژانتین سرنوشتی مانند ونزوئلا پیدا کرده و ابرتورم صدها درصدی را تجربه میکند از آن دستاورد ساخته و نسخه آرژانتینی شدن را تجویز میکنند!
راز این تناقض در تجویز نسخه برای اقتصاد ایران به نظر شما چیست؟
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
سیدامیر سیاح در مقایسه نادرستی نوشته است:
در اروپا انرژی نسبتا گران است، خانهها و ادارات سرد هستند، همه لباس گرم میپوشند و کار و زندگی میکنند
در ایران《برای رفاه مردم» انرژی نسبتا ارزان و خانهها گرم است
در نتیجه مصرف بالا، هوا آلوده، برقها قطع و مدارس و کارخانهها تعطیل میشود
به نظرتان در کدام الگو رفاه مردم بیشتر است؟
اما این مطلب دکتر سیاح ناقص است و همه حقیقت را نمیگوید.
طبق گزارش اتحادیه اروپا که بارها در کانالهای علمی اقتصادی منتشر کردیم،
سالیانه بیش از ۴۴۰هزار نفر از مردم اروپا، یعنی ۱۰برابر بیشتر از قتل عام جنگ در غزه، به خاطر عدم دسترسی به انرژی بر اثر سرما و گرما میمیرند اما یک مثال نقض هم در ایران نیست.
حالا تصمیم بگیریم که با انرژی گران اروپایی بمیریم یا با انرژی ارزان در ایران کار و زندگی کنیم؟
✍️سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسن عباسی
طبق جدیدترین گزارش خود اروپاییها، سالیانه ۴۰۷ هزار نفر در اروپا به علت گران بودن انرژی، بر اثر سرما یا گرما میمیرند
این آمار را انقدر منتشر کنید تا نئولیبرالهای داخلی دیگر جرئت نکنند نسخهی گرانسازی انرژی را که باعث کشتار مردم اروپا شده، برای مردم ایران بپیچند
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374