هدایت شده از دکتر علی سعیدی
این لیست قیمت همان خودروهای وارداتی است که با هیاهوی رسانهها قرار بود برای طبقه متوسط و در رقابت با خودروهای تولید داخل وارد کشور شود تا بازار خودرو تسکین پیدا کند.
کدام طبقه متوسط یا ضعیف میتواند این خودروها را بخرد؟ حجم این واردات چقدر است که بتواند تقاضای سالانه بیش از یک میلیون خودرو را تامین کند؟ چه کسانی از این واردات منتفع میشوند؟ چه میشود که سیاستگذاران ما زیر بار چنین تصمیماتی میروند؟ تکلیف تولید داخلی چه میشود وقتی تولیدکنندگان خودرو در رقابتی شوم با وارداتچیها به دنبال واردات خودروی ساختهشده نهایی میروند؟
مشکل صنعت خودرو یک راهحل دارد و آن آزادسازی تولید در مقیاس کوچک یا به تعبیر دقیقتر، مردمیسازی صنعت خودرو است.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پیام رسیده به کانال👇
"کیا سلتوس همان خودروی وارداتی است که اسفندماه ۱۴۰۱، با ۵۰۰ میلیون تومان بلوکه کردن می شد در قرعه کشی اش شرکت کرد.
کسانی که در این بخت آزمایی موفق به دریافت این خودرو شدند مبلغی حدود ۲ میلیارد و ۶۶۰ میلیون تومان به شرکت کوشا خودرو (شرکت وارد کننده) پرداخت کردند.
حالا این خودرو را در بازار آزاد با قیمتی بین ۴ تا ۶ میلیارد تومان به فروش گذاشته اند!
این خودرو در زمره همان خودروهای وارداتی است که برخی مجلسی ها امثال کوچی ها و خسروانی ها داد میزدند و میگفتند: آی مردم اگر واردات خودروهای خارجی آزاد شود همه شما میتوانید با ۲۰ هزار دلار ناقابل یعنی کمتر از یک میلیارد تومان سوار این خودروهای با کلاس جهانی شوید و لازم نیست در صف ایران خودرو و سایپا زنبیل بگذارید!
اصلا ما واردات را باز کردیم تا قیمت پراید و پژو ریزش پیدا کند!!!
خب بزرگواران امروز چه می بینیم!
کیا سلتوس ناقابل: ۶ میلیارد تومان!!!!!"
@DrRezaGholami
یک نکتهی مهمّی وجود دارد و آن، این است که در برنامهی هفتم، تکالیف زیادی بر عهدهی دولت گذاشته شده که باید انشاءالله برنامهریزی بشود تا برای هر کدام از اینها کارهایی انجام بگیرد؛
لکن شما در این برنامه چند نقطهی مهم را در مدّ نظر قرار بدهید و در همهی کارها و تصمیمات اقتصادیای که میخواهید بگیرید و اقدام بکنید، این چند نقطه را رعایت کنید.
حالا مثلاً فرض کنید مسئلهی عدالت و کاهش فاصلهی طبقاتی؛ این یک نقطهی مهم است.
هر تصمیمی میخواهید بگیرید در زمینهی مسائل اقتصادی، نگاه کنید ببینید تأثیرش روی مسئلهی فاصلهی طبقاتی چگونه است، تأثیر مثبت است یا تأثیر منفی است؛ محاسبه کنید این را.
یا مثلاً فرض کنید ثبات بازار، کاهش تورّم، ثبات نرخ ارز، رشد تولید؛ اینها نقاط برجسته است. همهی این نقاط هم نقاط کمّی است؛ یعنی قابل اندازهگیری است، قابل سنجش است، چیزهایی نیست که نشود اینها را اندازهگیری کرد.
در همهی تصمیمها ببینید این تصمیم اقتصادیای که میخواهید بگیرید چه اثری روی این شاخصها میگذارد؛ با توجّه به آن اثری که روی شاخصها میگذارد، [ببینید باید] تصمیم بگیرید یا نگیرید. این هم مهم است.
✍رهبر معظم انقلاب اسلامی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
راهکار نجات اقتصاد ایران:
فصل۴ قانون اساسی
سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی
سیاستهای کلی اصل۴۴ قانون اساسی
بیش از صد مساله اصلی و راهکار برای آن متناسب با زیست بوم فرهنگی اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در آن است که همگی بالاتفاق فراموش شده و ذهن و میز سیاستگذار درگیر قیمت بنزین و سایر مسائل انحرافی است!
اختلال در دستگاه محاسباتی سیاستگذار مصداق بیان رهبری درباره نفوذ جریانی است..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
رائفی پور در «حمایت از واردات خودروهای میلیاردی» میگوید به نام مستضعفان و به کام سرمایهداران!
رائفیپور راست میگوید
به نام مستضعفان و باوعده خودروی ۲۰۰میلیونی و بنز به قیمت ۲۰۶،
خودروهای ۱ تا ۲میلیاردی وارد میکنند!
جناب رائفی به نام مستضعفان و به کام بچه پولدارهای میلیاردر توییت واردات خودرو میزند..
حتما ایشان وضع مالی خوبی دارد و میلیاردر شده است اما ما پیادهها ماشین ۲۰۰میلیونی میخواهیم..
به عنوان یک پژوهشگر اقتصادی با تمرکز ۲ساله در حوزه خودرو آمادگی خود را برای گفتگوی تبیینی با استاد یا نماینده ایشان در موضوع بررسی مسائل و راهکارهای حوزه خودرو در کشور به ویژه بحث «واردات» اعلام مینمایم.
حتما برای روشنتر شدن فضای گفتگوی علمی پیرامون خودرو موثر است.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از حسن عباسی
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑گرانفروشی #سرای_ایرانی
🔴این دوتا کاری که ما گذاشتیم جز جنس های درجه ۳ هستش و شما میتونید با همین قیمت برندهای بهتری و خریداری کنید.
🔴چیزی که ما دیدیم کلا اجناسی که داشتن خیلی با کیفیت نبود و قیمت های بالایی داشتن.
🔴تنوع کالا به نسبت بازار خیلی پایین بود
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از " تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم"
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥قرائت بخشی از بیانیه روز دانشجو توسط دبیرکل تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه قم :
🔹️و اما "خودرو و واردات خودرو"
جناب آقای ذوالنور خود حضرتعالی به صراحت در برنامه ی جهان آرای شبکه افق قول واردات خودرو را دادید.رئیس محترم مجلس جناب آقای قالیباف هم ادعا می کنند که می توان خودروی ۵۰۰۰ دلاری و با کیفیت عالی را وارد کشور کرد . ۵۰۰۰ دلاری که آقای قالیباف ادعا میکنند درحال حاضر حدود ۲۵۰ میلیون تومان است . اصلا ۲۵۰ میلیون تومان نه !! شما ۴۰۰ میلیون تومان برآورد کنید! بنده از حضرتعالی سوال میکنم جناب آقای ذوالنور ، نام ۵ خودرویی که قیمت آن زیر ۴۰۰ میلیون تومان باشد و بتوان حداقل ۱۰۰ هزار دستگاه از این خودروها را وارد کرد را اعلام بفرمایید؟!
🔸️مقام معظم رهبری صراحتاً در سال ۱۳۹۵ در دیدار طلاب گرامی فرمودند استفاده از خودروهای ۲۰۰ میلیون تومانی اسراف و حرام است. اگر همان خودروها را در حال حاضر مصداق قرار دهیم لیست خودروهای وارداتی تقریباً همان وارداتی است که مقام معظم رهبری اسراف و حرام اعلام فرمودند . اما امروزه در مجلس یازدهم بنابر تصویب آن است!
🔹️حال ظاهرا برخی از نمایندگان به جای آنکه نماینده منافع ملت و مردم شریف و شهید پرور ایران باشند نماینده سازمان خودروهای فرسوده کشورهای خلیج فارس شده اند یا نماینده مجلس فوب خلیج فارس هستند!
◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻◻
#روز_دانشجو
#جامعه_اسلامی_دانشجویان_دانشگاه_قم
🆔️@jadqomu
هدایت شده از احمد نبویان
از یکطرف با قیمتگذاری دلاری مواد اولیه داخلی، قیمت محصولات نهایی(خودرو و ...) را افزایش میدهند که باعث کاهش فروش خودرو در کشور میشود: #ضربه_به_تولید
از طرف دیگر، به اسم مقابله با لابی خودرو و حمایت از مردم، خودرو چند میلیاردی وارد میکنند و ارز محدود کشور را صرف خوشگذرانی قشر مرفه میکنند!
بازهم #ضربه_به_تولید
جناب استاد هم فارغ از هر دو عالم، حتی به تفاوت ساده «صرف ارز برای واردات قطعات برای تولید خودرو ارزان» با «صرف ارز برای واردات خودرو گران» هم توجه نمیکند!
کسی منکر مشکلات متعدد خودروسازان کشور(که ناشی از مقررات انحصار در تولید انبوه میباشد) نیست اما یکی نیست سوال کند جناب استاد، اگر لابی خودروسازان در کشور حاکم است چرا ایرانخودرو و سایپا که تا قبل از سال ۹۶ سودده بودهاند، از ۹۷ تاکنون و با افزایش #نرخ_تسعیر و تشدید #دلاریسازی_اقتصاد، میلیاردها تومان ضرر انباشته دارند؟!
#مافیای_واردات
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✅ نئولیبرالیسم صنعتی
♦️در جریان رقابتهای انتخاباتی سال ۱۹۸۰، رونالد ریگان در جمع کارگران کارخانهی خودروسازی «کرایسلر» که به مرز ورشکستگی رسیده بود حاضر شد تا رأی بزرگترین صنعت کشور را از آن خود کند.
https://stolid.ir/?p=1763
♦️ ریگان خطاب به کارگران گفت: باید جلوی غرق شدن صنعت خودرو در "سیلاب" واردات خودروهای ژاپنی را بگیریم، و اگر ژاپن صادرات خودروهایش به بازار آمریکا را محدود نکند با اهرم «حمایتگرایی» (محدویتهای گمرکی) جوابش را میدهیم.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از دکتر احمدرضاصفا
🔴متن قابل تامل یک اقتصاد دان
🔷 نفت را ارزان میفروشیم؛
خودرو را گران میخریم؛
در تاریخ خواندهبودیم که در قرون ۱۹ و ۲۰ استعمارگران منابع و معادن کشورهای مستعمره را به تاراج میبردند و در عوض به آنها کالاهای بنجل میدادند.
در قرن ۲۱ آن را به چشم خود دیدیم.
✨ کانال حجت الاسلام دکتر صفا
🆔https://eitaa.com/Eco_DrSafa
هدایت شده از احمد نبویان
کیا اسپورتیج ۲۰۲۳: ۲۶ هزار دلار
نیسان آلتیما ۲۰۲۳: ۲۵ هزار دلار
هیوندا النترا ۲۰۲۳: ۲۲ هزار دلار
و ...
همگی بیش از یک میلیارد تومان در مبدأ، که قطعاً با اضافه شدن هزینههای متعارف انتقال و واردات بیشتر هم خواهد شد
مبنای موضعگیری برخی از دوستان انقلابی در مدح و ستایش واردات خودرو، بر آب است
قدرت رسانهای دشمن در این جنگ شناختی به حدی است که برخی از نیروهای انقلابی که در عرصه سیاست و فرهنگ به غربزدهها حمله میکنند، در اقتصاد حرف آنها را تکرا میکنند!
#مافیای_واردات
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian