قیمت هر عدد تخم مرغ در آمریکا حدود 28 هزار تومان و در ایران 5 هزار تومان است. یعنی یارانه پنهان هر تخم مرغ برای هر ایرانی، 23 هزار تومان است.
با احتساب مصرف سالانه هر ایرانی 160 تخم مرغ، یارانه پنهان تخم مرغی ایرانی ها 312.8 همت است.
خوب عزیزم، پرداخت میکنی یا زیر منت میمانی؟
@DrRezaGholami
بنابراین کسی که تخم مرغ نمیخورد یارانه نمیگیرد، پس باید به هر کدملی ماهیانه ۱۰ عدد تخم مرغ یارانهای بدهیم و یک بازار تخم مرغ ایجاد کنیم تا پولدارهایی که بیشتر تخم مرغ مصرف میکنند بیایند مازاد مصرفشان را از طبقهی ضعیف بخرند تا عدالت برقرار شود.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 امروز بلندترین برج منطقه در بیعُرضهترین کشور منطقه است! پیشرفت این نیست که خارجیها بیایند پول یک کشوری را ببرند و برایشان برج درست کنند!
💥 بعضی نگاه میکنند به بعضی از این کشورهای دوروبر ما که ثروتشان نفت است، و میبینند بله، آنجا فرودگاهِ فلانجور یا برج فلانجور دارد! نه، این پیشرفت نیست.
🔰 #رهبر_معظم_انقلاب:
◀️ پیشرفت این نیست که خارجیها بیایند پول یک کشوری را ببرند و برایشان برج درست کنند! اینها پیشرفت نیست. بعضی نگاه میکنند به بعضی از این کشورهای دوروبر ما که ثروتشان نفت است، و میبینند بله، آنجا فرودگاهِ فلانجور یا برج فلانجور دارد! نه، این پیشرفت نیست؛ اینکه خارجیها بیایند پول یک کشوری را بگیرند، مردم آن کشور را تحقیر کنند و برایشان برج بسازند، این پیشرفت نیست، این عقبرفت است، این خسارت است.
◀️ امروز بلندترین برج منطقه در بیعُرضهترین کشور منطقه است! اینکه پیشرفت نشد! پیشرفت این است که یک کشور، یک ملّت، با توان خود، با ارادهی خود، با تصمیم خود، با دانش خود، با ظرفیّت خود، خودش را به صفوف مقدّم برساند؛ این پیشرفت است و این در کشور ما بحمدالله اتّفاق افتاده است. ما امروز قطب پزشکی و درمان هستیم، رتبهی علمی بالایی در دنیا داریم، صاحب رأی در مسائل منطقه هستیم، در زمینهی هستهای دانش بالایی پیدا کردهایم، در زمینهی نانو دانش بالایی پیدا کردهایم، در زمینهی زیستفنّاوری و... دانش بالایی پیدا کردهایم.
https://khl.ink/f/38975
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
🗂 پروندۀ نکتههای مهم از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در باب تفاوت #پیشرفت اسلامی با #توسعه غربی (+ فیلم)
🎥 ما وقتی میگوییم «پیشرفت»، نباید «توسعه» بهمفهوم رایج غربی تداعی بشود! ما توسعه بهاصطلاحِ غربی را قبول نمیکنیم. پیشرفتی که ما میخواهیم چیز دیگری است./ در فرهنگ امروز غربی، تشویق کشورها به توسعه، تشویق کشورها به غربی شدن است!
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7036
🎥 الگوی #توسعه غربی غلط از آب درآمده است. باید برگردیم به الگوی #پیشرفت اسلامی _ ایرانی./ مسیرِ پیشرفت، مسیر غربیشدن نیست! بحرانهای جوامع غربی گریبانگیر هر کشوری خواهد شد که از آن مسیر حرکت کند. مسیر پیشرفت، مسیر منسوخ و برافتادۀ اردوگاه شرقِ قدیم هم نیست.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7037
🎥 نخبگان حوزه و دانشگاه و برنامهریزان کشور، دل به الگوی توسعه غربی و مدلسازیهای غربی و فرمولهای غربی نسپرند! آن الگوها و مدلها و نظریهها نمیتواند کشور را به پیشرفت برساند./ هرجا پیشرفت علمی، تجربه علمی باشد، استفاده میکنیم؛ از #مصالح استفاده میکنیم؛ اما #نقشه را بر طبق فکر خودمان، بر طبق نیاز خودمان بایستی بریزیم.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7038
🎥 این تصور که «پیشرفت کشور باید لزوماً با الگوی توسعه غربی انجام بگیرد»، وضعیت کاملاً خطرناکی برای کشور ایجاد کرده است!/ بنده به طور قاطع میگویم: الگوی توسعه غربی، یک الگوی ناموفق است.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7039
🎥 در «الگوی اسلامی - ایرانىِ پیشرفت»، کلمۀ #پیشرفت را ما با دقّت انتخاب کردیم؛ تعمّداً نخواستیم کلمۀ #توسعه را به کار ببریم. علّت این است که کلمۀ توسعه، یک بار ارزشی و معنایی دارد.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7040
🎥 کسانی که شاخصهای توسعه جهانی را تهیه و ارائه میکنند، اگرچه غالباً دانشمندند، اما بسیاری از آنان آدمهای مستقلی نیستند!
یعنی شبکه «ناتوی فرهنگی» در مجموعۀ خود، بسیاری از این دانشمندان، متفکران، هنرمندان، ادبا و امثال اینها را به کار میگیرد./ پیشرفتی که در خدمت طبقه سرمایهدارها باشد، پسرفت است.
ما وابسته شدن و غربی شدن را پیشرفت نمیدانیم.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7041
🎥 فقدان «اعتماد به نفسِ ملّی» موجب میشود بهجای طراحی الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، بهسراغ نظریات دانشمندان اروپایی و الگوی توسعه غربی برویم!
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7042
🎥 مدل پیشرفت در جمهوری اسلامی، نه مدل چینی است، نه مدل ژاپنی و نه مدلهای دیگر. بلکه یک مدل کاملاً بومی و مختص به خود ملت ایران است./ از تجربهها و دانشها باید استفاده کرد، اما الگو و شیوه و مدل را باید کاملاً بومی و خودی انتخاب کرد.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7043
🎥 از دانش روز و از فنّاوری روز حدّاکثر استفاده را میکنیم، اما #مدل_توسعه را ما از غرب نمیگیریم.
غربیها خودشان بهخاطر این مدل توسعه، بدبخت کردهاند. زرقوبرق هست امّا باطن و درون، پوسیده و رو به فساد است.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7044
🎥 الگوی پیشرفت ایرانی_اسلامی را بگردیم پیدا کنیم [و به آن عمل کنیم]. چرا باید برای پیشرفت ما، دستهای غربی بهصورت همین سند توسعه پایدار یا ۲۰۳۰ و امثال اینها الگو بدهند؟/ سند توسعه پایدار _ که سند ۲۰۳۰ هم در آن هست _ یک منظومۀ فکری و فرهنگی و عملی [براساس تفکر غربی] محسوب میشود.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7045
🎥 آن مفهومی که میتواند اهداف نظام اسلامی را تا حدود زیادی در خود جمع کند و به ما نشان دهد، مفهوم پیشرفت است. پیشرفت همهجانبه بهمعنای تمدنسازی نوین اسلامی است.
🎥 امروز بلندترین برج منطقه در بیعُرضهترین کشور منطقه است! پیشرفت این نیست که خارجیها بیایند پول یک کشوری را ببرند و برایشان برج درست کنند!/ بعضی نگاه میکنند به بعضی از این کشورهای دوروبر ما که ثروتشان نفت است، و میبینند بله، آنجا فرودگاهِ فلانجور یا برج فلانجور دارد! نه، این پیشرفت نیست.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7050
🎥 #پیشرفت_صوری این است که یک رونق ظاهری به اقتصاد بدهیم، یک مقداری جنس وارد کنیم و زرقوبرقی بدهیم؛ این میشود پیشرفت صوری، این فایدهای ندارد!/ اگر خصوصیّات انقلابیمان را حفظ کنیم، حرکت جهادیمان را حفظ کنیم، عزّت و هویّت ملّیمان را حفظ کنیم، در هاضمهی خطرناک فرهنگی و اقتصادی جهانی هضم نشویم، [#پیشرفت_حقیقی درست خواهد شد.]
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/7051
🔗 فیشهایی دربارۀ الگوی پیشرفت اسلامی:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1001#66914
🔗 فیشهایی دربارۀ تفاوت پیشرفت حقیقی و پیشرفت صوری:
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=12478
هدایت شده از پایگاه خبری بردار
📌ضرورت بازنگری در سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی نسبت به بانکهای خصوصی
حسین عباسی فر، کارشناس اقتصادی:
▫️اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر سه نوع مالکیت (دولتی، خصوصی، و تعاونی)، شرایطی را برای حمایت از هر یک از این دستهها تعیین کرده است. بر اساس این اصل، مالکیت تنها زمانی مورد حمایت قانون قرار میگیرد که "به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک کند" و "مایه زیان جامعه نشود". این معیارها، پایهای برای ارزیابی مالکیت ابزار تولید در کشور تشکیل میدهند.
▪️در حال حاضر، وجود بانکهای خصوصی بر اساس این بخش از اصل 44 مجاز شده است؛ اما با بررسی دقیق عملکرد این مؤسسات، مشخص میشود که آنها هر دو شرط اصلی را برآورده نکردهاند.
اولا بانکهای خصوصی به رشد و توسعه اقتصادی کشور کمک نکردهاند. با توجه به اهداف این بانکها که بیشینه کردن سودآوری مالکان و سهامداران خویش است، بیشتر به سرمایهگذاریهای کوتاهمدت با بازده بالا میل کردهاند، در حالی که نیازهای بلندمدت بخشهای تولیدی و ضعیف اقتصادی کشور نادیده گرفته شدهاند. این رویکرد منجر به کاهش بهرهوری اقتصادی و عدم توزیع عادلانه منابع مالی شده است.
▫️ثانیا بانکهای خصوصی به جامعه زیان رساندهاند. تمرکز بر سودآوری، باعث شده است که این بانکها بیشتر به مشتریان ثروتمند و یا شرکت ها و افراد زیرمجموعه خودشان خدمات مالی ارائه دهند در حالی که نیازهای مالی بخشهای ضعیفتر اقتصادی (مانند بنگاه های کوچک و نیازهای اساسی طبقات پایین جامعه مثل مسکن و ازدواج و...) نادیده گرفته شود. علاوه بر این، ریسکهای اعتباری ناشی از مدیریت نادرست این بانکها، منجر به بحرانهای مالی شده است که عواقب آن بر تمامی جامعه تحمیل شده است.
▪️با توجه به این واقعیت که بانکهای خصوصی هر دو شرط اصل 44 (کمک به رشد و توسعه اقتصادی و عدم زیان به جامعه) را برآورده نکردهاند، لازم است که در سیاستهای کلی این اصل بازنگری شود. بهعبارت دیگر، بر اساس همان بخش از اصل 44 که مجوز بانکداری خصوصی صادر شده است، ادامه فعالیت این بانکها با توجه به نقض شرایط ذکر شده، غیرمجاز است. بنابراین، دولت و مقامات مربوطه باید جلوی ادامه فعالیت بانکهای خصوصی را گرفته و سیاستهایی را اتخاذ کنند که با اصول قانون اساسی سازگار باشند و به دنبال تحقق عدالت و پیشرفت کشور باشند.
🔖پایگاه خبری بُردار
| @Bordarna |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه رئیس بانک مرکزی به مردم میگه برای حفظ ارزش پولتون سکه و طلا بخرید
مثل اینه که فرمانده نیروی انتظامی به مردم بگه برای حفظ امنیت خودتون، با دزدها و زورگیرها همکاری کنید
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
دنیای اقتصاد دستبردار نیست!
تا زنان را از خانه بیرون نکشد و اجیر سرمایهداران نکند ولکن ماجرا نخواهد بود.
نابودی خانواده برای هیچ گروهی جز سرمایهدارانی که به کارگر ارزان نیاز دارند منفعت ندارد.
کارزار زیر علیه توهین این #رسانه_منحط راهاندازی شده و تا کنون ۳ هزار نفر آن را امضا کردهاند
شما هم به این کارزار بپیوندید.
https://www.karzar.net/178731
لیبرالها غده سرطانی این کشورند
این رسانه در مطلب جدید خود "افزایش نرخ باروری" را مانعی برای اشتغال زنان معرفی کرده است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
حقوق ۲۴۷ میلیونی این مدیر تورمزا نیست، اما افزایش حقوق کارگران و کارمندان باعث تورم میشود؟!
بهترین راهحل را پروفسور درخشان دادند، «قله تراشی» یعنی از حقوقهای نجومی کم کنید و به حقوق کارمندان اضافه کنید، نیازی هم به خلق پول ندارید
اگر شک دارید خودتان محاسبه کنید، بودجهی تعیین شده برای پرداخت حقوق کارمندان دولت در سال آینده ۱۶۰۰ همت است، با در نظر گرفتن ۲/۵ میلیون کارمند دولت ، بطور میانگین حقوق هر کارمند ۵۳ میلیون تومان میشود.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر مسکن:«سیاست های مسکن حمایتی گریبان گیر دولت شده است»
خانم وزیر، مردم هم میدونن دولت تعطیل #پزشکیان عُرضه ساخت مسکن برای مردم رو نداره، شما زمین رایگان که حق مردم هست رو بهشون بدید، مصالح ساخت رو ریالی بفروشید و قوانین انحصارگرایانه نظام مهندسی رو حذف کنید تا خود مردم مسکن بسازند.
🖋 حسن عباسی
📎 @hassanabbasi1374