افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«تلخندک!» حماقت یعنی: مارگزیده از یک سوراخ قدیمی صدهزار بار گزیده شود! آقای همتی! میخواهید با عضوی
عبدالناصرجان!
همین که هنوز سادهباورانه معتقدی که مجامع جهانی عاشق چشم و ابروی زیبایت هستند و منتظرند تا عضو FATF شوی و درهای ۲۰۰ کشور دنیا به رویت باز شده، آمریکا منزوی گردد و هزینه تحریم بالا رود یعنی مطلوبترین وزیر اقتصاد ایران در اوج جنگ ترکیبی نظامی-اقتصادی برای دشمن هستی!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جهاد تبیین | میثم حق شناس
🛑 اقتصاد علمنما
آنچه امروزه به علم اقتصاد شناخته می شود ذاتاً قادر نیست اصول عدالت و ارزش های اخلاقی را مبنای دستگاه تحلیلی و الگوی سیاستگذاری های اقتصادی قرار دهد. علاوه بر این از تبیین پیامدهای فرهنگی- اجتماعی و سیاسی حاصل و سیاستگذاری های اقتصادی و مالی دولت و شرکت های بزرگ و موسسات پولی و مالی بخش های دولتی و خصوصی نیز عاجز است.
از این رو اقتصاد متعارف ، اقتصاد علم نما نامیده شده که متاسفانه بر
دانشکده های اقتصاد حاکم است.
اینها جملاتی است از کتاب «فریب بزرگ ، علم اقتصاد یا اقتصاد علمنما» نوشته پروفسور مسعود درخشان .
ایشان در این کتاب اثبات میکند که آنچه که به اسم علم اقتصاد در دانشگاهها تدریس میشود فریب بزرگ است . اقتصاد سرمایهداری را به صورت ریاضی و فرمول تدوین کرده و اسمش را گذاشتهاند علم اقتصاد . هیچ ربطی هم به اسلام و جمهوری اسلامی ندارد . هر دولت و مجلسی بیاید چه اصلاحطلب چه اصولگرا مراجعه میکنن به کارشناسان اقتصادی ، یعنی همین اساتید فریب خورده علمنمای اقتصاد . سیاستهای اقتصادی کشور را همین اساتید اقتصاد مشخص میکنند نه علمای حوزه و روحانیون . یعنی فرقی نمیکند که جمهوری اسلامی باشد یا هر نوع سیستم حکومتی دیگر ، لیبرالسرمایهداری با ماسک فریبنده علم روی صندلی کارشناسی جاخوش کرده و هر کس بگوید این تز اقتصادی اشتباه است متهم به بی سوادی و حرف غیرعلمی زدن میشود . جالب اینجاست که پرفسور درخشان با نوشتن این کتاب به همه این اساتید اقتصاد گفته فریب خورده ، ولی هیچکدامشان نه در ایران و نه خارج از ایران نتوانسته مطالب این کتاب را رد کند .
حالا فرق این اقتصاد متعارف با اقتصاد اسلامی چیه ؟
فرقش اینه که اسلام میگه : اصل ، انسان است و فرهنگ انسانی و الهی و تعالی بخش انسان و اقتصاد هم باید در خدمت رشد و کمال انسان باشد و مناسبات اقتصادی باید بر مبنای عدالت و اخلاق و رشد همه انسانها تنظیم شود و ثروت در دست عدهای معدود در گردش نباشد و زمینه و امکان بهرهمندی برای هر کسی فراخور استعداد و توانش وجود داشته باشد .
اما اقتصاد متعارف که به عنوان علم اقتصاد در دانشگاهها تدریس میشود و در واقع لیبرالسرمایهداری است میگوید : اصل پول است و سود و سرمایه و حداکثر کردن سود برای عدهای معدود و انحصار امکانات و فرصتها برای آنها و بقیه مردم نیروی کار و مزدبگیر (برده) باشند .
نتیجه این سیستم اقتصادی این شده که امروز در دنیا ۳۰ نفر به اندازه ۳ میلیارد نفر از جمعیت زمین ثروت دارند ،یعنی اگر یک روزی یک قارون وجود داشت امروز قارونهای زیادی وجود دارند و با استفاده از رسانه که در خدمت همین سرمایهداران است فکر و ذائقه مردم و نمایندگانشان هم به گونهای کنترل میشود که این سیستم را درست بدانند و آنرا قبول داشته باشند . در آمریکا ۵۰ درصد مردم زیر خط فقر هستند و یک سنت پس انداز ندارند و خیابان خوابی و ماشین خوابی روز به روز بیشتر میشود و همه مردم مثل رباط صبح تا شب کار میکنند تا حداقلهای زندگی را تامین کنند (همه دنیا امروز اینگونه است خصوصا کشورهای صنعتی) در همین حال قارونهایی مثل بیل گیتس و ایلان ماسک و جف بزوس و ... به وجود میآیند و تازه به عنوان الگو و نمادهای موفقیت هم معرفی میشوند و کتابها در موردشان نوشته میشود !!!!
در حالی که در سیستم لیبرال سرمایهداری قرار نیست هر کسی بیل گیتس شود ، بیل گیتسها انگشتشمار و تودههای فقیر (بردگان نوین) کل جامعه را تشکیل میدهند .
در ایران هم همین است ، رسانههای اقتصادی مثل اکو ایران ، تجارت فردا ، دنیای اقتصاد و ... ( که پرفسور درخشان به آنها میگوید رسانههای منحط) تزهای مثلا علمی همین فریب خوردگان را برای مردم و مسئولین ذائقه سازی میکنند و تبدیل میشود به سیاستها و قوانین اقتصادی که تامین کننده منافع سرمایهداران است و نتیجهاش شده همین وضع اقتصادی که میبینید .
قبول دارم که موضوع سنگین و پیچیدهای است و مردم ترجیح میدهند به جای فشار آوردن به مغزشان و کنکاش کردن چنین موضوعات پیچیده و سختی ، خودشان را راحت کنند و به جمهوری اسلامی فحش بدهند .
اما حقیقت این است که نظام سرمایهداری از دو سه قرن پیش در همه زمینهها در دنیا سلطه پیدا کرده ، در سیاست و فرهنگ جمهوری اسلامی تا حد زیادی این سلطه را شکسته و مستقل شده اما در اقتصاد این سلطه با ظاهر علم خودش را حفظ کرده و همچنان برقرار است .
اگر وقت و حوصله و توفیق یاری کند در قالب مثالهایی از مصادیق آنچه که در اقتصاد انجام میشود و تفاوتش با آنچه که باید باشد ، به صورت ملموستر این فریب بزرگ را نشان خواهم داد . در پایان همینقدر اشاره کنم که بانک و بورس و بیمه که انقدر عادی و پذیرفته شده در کشور ما وجود دارند همه مولود لیبرالسرمایه داری و در واقع ربا و قمار سازماندهی شده هستند .
#بصیرت_اقتصادی
✍️ میثم حقشناس
@jahade_tabien1
هدایت شده از شیپا - شبکه پیشرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ نه سرمایهداری دولتی و نه سرمایهداری بخش خصوصی
نگاه قانون اساسی به اقتصاد
💎 حجتالاسلام دکتر محسن خاکی
برشی از دوره MPA حکمرانی مردمی
🎙صوت کامل این جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/778
🎥 فیلم کامل جلسه:
https://eitaa.com/shipaa/723
🔹کانال شیپا (شبکه پیشرفت):
https://eitaa.com/shipaa
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
دوره آموزشی با محوریت کتاب
فریببزرگ؛
علمِاقتصاد یا اقتصادِعلمنما
📚 جمع خوانی (۱۰ جلسه)
💭 مباحثه (۱۰ جلسه)
❓ تدریس (۱۰ جلسه)
مدرس: استادمسعوددرخشان
ویژه: طلاب،دانشجویان
وفارغالتحصیلان
زمان: سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه
ساعت ۲۲ - ۲۰
شروع دوره ۲۲ آبان ۱۴۰۳
ثبتنام: پیام به ۰۹۱۹۲۹۵۵۱۲۵
💠 @profderakhshan
هدایت شده از اندیشکده قصد
💡بررسی ورود موجهای سرمایهداری به ایران
[سیر تاثیر سرمایهداری بر ایران از عصر صفویه تا انقلاب اسلامی]
پنجمین کارگاه آموزشی دوره MPA با رویکرد حکمرانی مردمی با ارائه:
💎 دکتر حمیدرضا مقصودی
- مدیر اندیشکده قصد
- رییس سابق دفتر اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه
سرفصلهای کارگاه:
1️⃣ ساز و کار سلطهگری غرب در اقتصاد ایران
2️⃣ ساز و کار سلطهپذیری جامعه ایرانی از اقتصاد غرب
3️⃣ مقاومت جامعه ایرانی در برابر سرمایهداری
4️⃣ نقش رژیم صهیونسیتی در تثبیت حاکمیت سرمایهداری در ایران و منطقه
✅ ثبتنام از طریق آیدی زیر (همراه با گواهی معتبر)👇
@mpa_shipaa
⏱ پنجشنبه ۱۷ آبان، ساعت ۱۳ تا ۱۸
🔆 در کانال شیپا عضو شوید👇
https://eitaa.com/shipaa
26.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇵🇸 🎥 جای خالی آرمان فلسطین در ایدههایی چون «سواد مالی» در مدارس کشور
سیدامیرحسین حسینی، پژوهشگر اقتصادی در گفتگو با تحریریه تصویری «+جامع» با اشاره به عدم بستر بومی برای کاربست ایدههایی چون سواد مالی و اقتصاد مصرفی در مدارس کشور، گفت: «اگر کشور را دست یکی از این مدیران تربیت شده سواد مالی بدهیم، بهوقت مسئله غزه و فلسطین چگونه برخورد خواهند کرد؟ در دانش سواد مالی آرمانهای دینی، ملی، انسانی یک کشور کجاست؟»
▪︎این پژوهشگر اقتصادی چندی پیش نیز در گفتگو با تحریریه تصویری +جامع به گمشدهای به نام تربیت سیاسی دانشآموزان با محوریت مقاومت و مسئله فلسطین اشاره کرده بود.
🔎 ویدئوی کامل این گفتگو را به زودی در تحریریه تصویری «+ جامع» تماشا کنید.
✔️ جامع | رسانه عدالت آموزشی
@jaame_ir
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠کوثر یوسفی، از بورسیه های بنیاد HAND (بورسیه بیتا دریاباری)، رئیس هیئت نظارت بانک مرکزی شد.
⛔کسانی که مباحث مربوط به بنیاد HAND را فراموش کردند، به این (لینک) مراجعه کنند.
@jebhetse
این نمودار میزان هزینه کمپانیهای بزرگ آمریکایی برای ستادهای انتخاباتی است.
بعد عدهای ساده لوحانه از الگوی بازار آزاد و رقابت کامل در آمریکا برای رهاسازی قیمتها و گرانسازیهای دستوری در ایران مثال میزنند..
اگر اقتصاد در آمریکا آزاد است و دولت مداخله ندارد چرا برای شرکتها تفاوت دارد که کدام نامزد رای بیاورد؟!
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هر وقت دولت میخواهد معیشت مردم را گران کند، این کارشناسنمای اقتصادی را روی آنتن آورده تا از خواص و اثرات تورم و گرانی کالای مدنظر بر لطافت پوست و شادی و نشاط مردم برای ما صحبت نماید.
کمربندها را محکم ببندید که موج جدید گرانیهای عمدی در راه است و هیچ ربطی هم به ترامپ و جنگ و جبهه مقاومت ندارد.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
«چرخ گوشت وفاق!»
مهم نیست برق در هوای معتدل پاییز قطع شده به جای آن عادل فردوسیپور در خاموشی برایتان فوتبال گزارش میکند!
اشکالی ندارد دلار به ۷۰هزار تومان رسیده وقتی آیفونهای چندصدمیلیونی رجیستر خواهد شد!
فدای سرت که سکه رکورد جدید شکانده در عوض فیلترینگ برداشته خواهد شد!
ایرادی ندارد لبنیات و اقلام اساسی روز به روز گرانتر میشوند خب ۲میلیارد دلار ارز اقلام اساسی را دادند تا خودروهای وارداتی میلیاردی برای مردم بیاورند که پراید ارزان شود!
طوری نمیشود سوخت خودرو و هواپیما چندبرابر شود و همین چند روز نرخ کرایه ماشین و بلیط هواپیما رشد کرده است وقتی هواپیمای رییسجمهور نرم فرود میآید و او لاتی از هواپیما بالا و پایین میکند و سرگرم میشویم!
چرخ شدن پوست و گوشت و ذهن و روان مردم در چرخگوشت توسعه و سرمایهسالاری در این دولت در حال انجام است ولی با تکنیکهای روز خبردرمانی و آمپولهای بیحسی وفاق همراه با داروی بیهوشی نفاق، ذهن مردم را از وقایع تلخ اقتصادی این روزها منحرف و سرگرم حواشی دست چندم کرده است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ZFWTO
سازمان تجارت جهانی منهای صهیونیسم
این ایده دکتر عبدالملکی بی نظیر است
حقیقتا وقتی آقا در مورد هدف صهیونیست ها از نظم جدید در این منطقه صحبت کردند و اینکه غرب می خواهد نظم این منطقه را بر محور رژیم صهیونیستی بچیند و ما باید در مقابل آن بایستیم یعنی امثال همین ایده ها...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آقای علی آبادی وزیری است که با رفتنش به وزارت صمت، تولید خودرو سقوط کرد و رشد بخش صنعت به شدت کاهش یافت و رفت به دنبال واردات خودرو و با رفتنش به وزارت نیرو بنا دارد برق را قطع کند. احتمالا برنامه بعدی ایشان واردات برق است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
به قطعی برق زمستانه سلام کنید.
نمی دانم آنهایی که از پکیج، پمپ آب، اسپیلت و هر گونه وسیله برقی گرمایشی و آب رسانی استفاده می کنند، در فصل سرما چه می کنند. فقط می دانم که اسرائیل با تهدید پارس جنوبی به دنبال همین بود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مدیریت خاموشی؛ دو رویکرد متناقض
🔺رویکرد اول:
وقتی ما از مدیریت خاموشیها صحبت میکنیم دو اقدام را مدنظر داریم:
١. حداقلسازی ساعات خاموشی همراه با اعلام برنامه خاموشی به عنوان راهکار موقت و کوتاهمدت.
٢. افزایش ظرفیت تولید برق با اقداماتی نظیر ساخت نیروگاههای جدید یا افزایش ظرفیت نیروگاههای موجود، بهروزسازی تجهیزات فنی تولید و انتقال برق و حداقلسازی اتلاف و هدررفت برق در شبکه تولید و توزیع، تنوعبخشی منابع تولید برق و استفاده از فناوریهای جدید و... به عنوان راهکاری میانمدت یا بلندمدت.
طبیعتاً در راهکارهای ما حرفی از افزایش قیمت و گرانسازی جهت اصلاح الگوی مصرف مردم نیست، گرچه آگاهسازی مردم و راهکارهای فرهنگی برای این هدف را لازم میدانیم.
در این رویکرد نتیجه مدیریت خاموشی، رفع و حل اصل مشکل خاموشی و پاسخ به همه نیاز مصرفی برق همراه با نفی مصرف مسرفانه و غیرمعمول است که در بند ۶ اصل۴٣ قانون اساسی بر آن تأکید شده است.
🔺رویکرد دوم:
مدیریت خاموشی با گرفتن قدرت مصرف مردم بخاطر هزینۀ بالای برق و عدم توان پرداخت هزینه آن است. گرچه حامیان این رویکرد از نیروگاهسازی نیز صحبت میکنند اما راهکار اصلی و تأکید آنها با ادبیاتهای مختلف حول گرانسازی برق است. این رویکرد، به اصل مسأله خاموشی پاسخ نمیدهد بلکه صرفاً صورت مسأله آن را پاک میکند.
در این رویکرد خاموشیها که ناشی از ناکافی بودن زیرساختها و میزان تولید برق بوده و بهصورت غیراختیاری و از سوی دولت انجام میشده جایش را به خاموشی اختیاری که توسط خود مردم اجرا میشود و ناشی از عدم توان پرداخت هزینههای مصرف برق است، میدهد و با کاهش شدید میزان مصرف معمول و طبیعی برق، دیگر کمبود برقی رخ نمیدهد که نیاز به توسعه زیرساختهای آن باشد. در حقیقت این الگوی مصرف جدید خانوارها ناشی از یک رفتار مصرفی صحیح و بهینه همراه با بهرهوری بالای لوازم برقی نیست بلکه ناشی از ناتوانی مالی در پرداخت هزینههاست.
پس در این رویکرد خاموشی رفع نمیشود بلکه جهت آن از دولت به مردم تغییر میکند و بدین ترتیب آمارها با خوشحالی کاهش یا صفرشدن خاموشی دولتی را ثبت میکنند درحالی که خاموشی مردمی و اختلال در زندگی مردم نیازی به ثبت و گزارش آماری ندارد.
به بیان اقتصادی طرفداران رویکرد اول به دنبال تقویت طرف عرضه و کاهش مصرف غیرضرور و اسرافی در سمت تقاضا هستند اما طرفداران رویکرد دوم به دنبال کنترل افراطی طرف تقاضا از طریق سلب قدرت خرید مصرفکننده هستند تا مانند آلمان به الگوی تراز تولید و مصرف برق برسند و مدیریت خاموشی به سبک آلمانی اجرا شود.
در رویکرد دوم گزارشها خبر از کاهش مصرف برق توسط مردم و به اصطلاح واقعی شدن مصرف به دنبال واقعی شدن قیمت برق میدهد در حالی که در واقعیت، کاهش مصرف برق به دنبال جبر قیمتی است نه اختیار مصرفکننده و صرفاً برای زنده ماندن است نه زندگی کردن.
به این ترتیب رویکرد اول به دنبال تأمین برق پایدار است اما ماحصل رویکرد دوم خاموشی پایدار است. در رویکرد دوم صرفاً توپِ خاموشی از زمین دولت به زمین مردم میافتد در حالیکه از مقدمات و الزامات اجرای اصل ٢٨ (حق شغل) و اصل ٣١ (حق مسکن) قانون اساسی، تأمین انرژی پایدار از جمله برق برای نیازهای طبیعی و معمول خانوار، صنعت، کشاورزی، خدمات و نهادها و دستگاههای حاکمیتی توسط دولت است.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
💡«حکایت برق و تنبیه مردم بیگناه»
📣 ابتدائا به چند آمار رسمی توجه کنید:
🏘 بخش خانگی فقط ۳۰٪ برق کشور را مصرف میکند.
🔋قبل از رسیدن به مصرفکننده، سالانه ۳۳۰ میلیون بشکه معادل نفتخام اتلاف برق داریم
🔋اتلاف برق صنعت پرسودِ فولاد به تنهایی معادل ساخت ۳ نیروگاه سیکلترکیبی مدرن است،
⛔️ خلاصه اینکه «مردم» بیگناهاند و نباید با خاموشی منظم یا نامنظم تاوان بدهند.
✂️جراحی را از خود دولت و صنایع خامفروشِ پرسود و غیربهرهور شروع کنید نه از مردمی که از «فشار شدید هزینه بر ترازنامه خود، شکاف درآمد هزینه، مصرف نامکفی و نسبت بدهی به درآمد بالا» رنج میبرند.
📍همین معافیت مالیاتی بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد تومانیِ صنایع خامفروش را لغو کنید(که مجلس یازدهم مانع شد) یا در قالب «اعتبار مالیاتی» برای «افزایش بهرهوری انرژی و خودتامینی» به صورت هدفمند به خودشان تخصیص دهید (نه در قالب اقتصاد سیاسی فسادزای فعلی)،بخش عمده مشکل حل میشود.
@Economics_Finance
۹ پایگاه آمریکا در ۹ کشور همسایه آماده حملات کوبنده نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران از زمین، آسمان و دریا باشند.
نباید هیچ نقطه امنی در جهان برای ارتش تروریستی آمریکا وجود داشته باشد و هر نظامی آمریکایی-صهیونیستی یک هدف مشروع برای جبهه مقاومت خواهد بود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
دو کلمه اقتصاد به زبان ساده
1. عرضه چای را زیاد کن. تقاضای قند زیاد می شود. این کالاها مکمل هم هستند
2. عرضه جاده را زیاد کن تقاضای سفر زیاد می شود.
3. عرضه سفر را زیاد کن تقاضای مهاجرت زیاد می شود.
4. عرضه مهاجرت را زیاد کن تقاضای مسکن زیاد می شود.
5. عرضه مسکن را زیاد کن تقاضای زمین زیاد می شود.
6. عرضه زمین را زیاد کن تقاضای آسمان زیاد می شود.
7. عرضه آسمان را زیاد کن تقاضای مصالح ساختمانی برای آپارتمان سازی زیاد می شود
8. عرضه آپارتمان را زیاد کن تقاضای زندگی مجردی زیاد می شود
9. عرضه زندگی مجردی را زیاد کن تقاضای اشتغال بانوان زیاد می شود
10. عرضه نیروی کار ارزان زنان را زیاد کن تقاضای تولید بزرگ مقیاس زیاد می شود
11. عرضه کارخانه ها را زیاد کن تقاضای رسانه (تبلیغات و مد) زیاد می شود
12. عرضه تبلیغات را زیاد کن تقاضای کالاهای غیرضروری زیاد می شود
13. عرضه کالاهای غیرضروری را زیاد کن تقاضای تغییر فرهنگ زیاد می شود
14. عرضه فرهنگ بیگانه را زیاد کن تقاضای تغییرات سیاسی زیاد می شود
15. عرضه تغییرات سیاسی را زیاد کن تقاضای براندازی بیشتر می شود
16. عرضه برانداز را زیاد کن طمع دشمن بیشتر می شود
طمع دشمن که زیاد شد بیشتر هزینه می کند برای نابودی ات...
کجا هزینه میکند؟
کف خیابان؟ خیر
در رسانه؟ خیر
در جبهه جنگ؟ خیر
هزینه می کند در همان دانشگاهی که اول گفت به جای شهر افقی دائما جاده و زیرگذر و روگذر و آپارتمان و ... بساز!
در همان دانشگاهی که گفت بانکها به جای تسهیلات ازدواج و مسکن و فرزندآوری بروند به دنبال سود خودشان!
در همان دانشگاهی که بدون توجه به آثار فرهنگی و سیاسی و اجتماعی، دائما در حال ارائه سیاستها و طرح های اقتصادی است.
در همان دانشگاهی که لیبرالهای غربزده آن را تسخیر کرده اند و کارشان دانسته یا نادانسته #فریب است. فریب سیاستگذار و مردم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فالفروشِرویافروش!
از مجموعه فریبهای مکتب گرانکن!
این قسمت: دخترک فالفروش!مردکِرویافروش!
این جماعت نئولیبرال افراطی، مردم را چیزی فراتر از خر فرض کردهاند!
بنزین سوپر وارد کنیم برای ثروتمندان و هر باک ۴ میلیون تومان پول بدهیم و ریاکارانه بگوییم بخاطر آن دخترک فالفروش است!
شما همان بنزین ۱۵۰۰تومانی را بزن و آن ۴ میلیون را بده به دخترک! همه دعایت میکنیم!
ظلم این است که بنزین را ۷۰ هزار تومان کنیم و به دروغ بگوییم دخترک فالفروش با بنزین ۷۰ هزارتومانی دیگر نیازی به فالفروشی نخواهد داشت!
ما ایرانیهای ۱۴۰۳ چه شوربختیم که شعرهای این جماعت تبدیل شده به فال مردم ایران!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
ریشه گرانی بنزین، قطع برق و وقایع تلخ اقتصادی این روزها را در عکس منتشره از جلسه رییس جمهور با طیف خاصی از اقتصاددانان میتوانید بیابید.
جریان افراطی که ذینفع تورم بوده و منافع طبقه سرمایهسالار برایشان بر معیشت مردم اولویت دارد و چاره هر امری را در گران کردن و رهاسازی قیمت میداند.
این در حالی است که در میان اقتصاددانان حامی پزشکیان تنوع فراوانی از تفکرات اقتصادی هست اما حتی یک نفر از حامیان خودشان هم دعوت نشده و فقط به جریانی مجال مشاوره به دولت دادند که به دنبال گرانی معیشت مردم و تلخکامی آنان هستند.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
وقایع تلخ اقتصادی این روزها به خاطر شکلگیری مجدد تودههای طوفانی #بحران_نیلی در اتمسفر هیات دولت است.
گرانی شیر و ماست و بنزین با قطع گسترده برق در پاییز معتدل که باعث سختی معیشت و ضربه به تولید کشور شده است، این لبخند رضایت را بر لبان نیلی و رهروانش در دیدار با پزشکیان نشانده است.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
وقایع تلخ اقتصادی این روزها به خاطر شکلگیری مجدد تودههای طوفانی #بحران_نیلی در اتمسفر هیات دولت اس
هروقت دیدید این فرد در کنار روسای جمهور و وزرای اقتصادی حضور دارد، یعنی #بحران_نیلی در اقتصاد ایران اتفاق افتاده است.
هنگام این بحران آماده هر نوع گرانی اقلام اساسی، افزایش شکاف طبقاتی، رشد بیکاری، تعطیلی و رکود تولید، سخت شدن معیشت مردم و در نهایت آشوب و ناامنی باشید.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco