هدایت شده از بسیج دانشگاه خواجه نصیر
🔻طوفان اکتبر
بررسی آنچه پس از هفتم اکتبر گذشت
با حضور:
دکتر مهدی افراز ؛
پژوهشگر و سیاستگذار فرهنگی
🗓 دوشنبه ١۶مهر ساعت ١٣.٣٠
📍سالن سمعی بصری دانشکده عمران دانشگاه خواجه نصیر
بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر
اینستاگرام | توییتر | بله | آپارت
🇮🇷 @basijkntu
هدایت شده از حسینیه هدایت
🔰 آغاز نصرالله
ویژه برنامه تحلیل و بررسی آخرین تحولات محور مقاومت
باحضور آقای مهدی افراز و ارتباط مستقیم با حجت الاسلام والمسلمین رضا عزت زمانی از لبنان
امشب ساعت 20 از صفحه آپارات حسینیه هدایت
🌐پخش زنده در صفحه آپارات حسینیه هدایت
با حسینیه هدایت همراه باشید...
#سید_حسن_نصرالله | #مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
💡کجا سید حسن نصرالله برای حزب الله ایران تأسف می خورد؟
✍️مهدی افراز
🔸سید حسن نصرالله میتوانست صرفاً یک مجاهد شهید یا یک عالم محبوب یا یک سیاستمرد انقلابی یا یک مبارز حرفه ای باشد اما سید حسن نصرالله نباشد. سید حسن نصرالله، مقتدی صدر نشد، جمال عبدالناصر نشد، یاسر عرفات نشد، محمود احمدی نژاد نشد، بلکه سید حسن نصرالله شد.
🔹در زمانه پایان سری و سروری، او محبوبترین و نامدارترین شخصیت جهان عرب شد. بودنش در هر جبهه ای نشانه حقانیت آن جناح بود. جنگ در برابر او جنگ در برابر پیروزی بود. مقاومت با وجود او داستان فاتحانه تر و سوزنده تری داشت. حالا که نیست گویی بلندترین شعله مقاومت خاموش شده است. برای فدائیان مقاومت، خود سید هم موضوعیت دیگری داشت، فدا شدن برای سید خودش طریق شده بود تا جایی که دیگر معلوم نبود عرضه زندگی در مسیر جهاد برای ازاله اسرائیل است یا اشاعه نصرالله ...
🔸شیعه در جوهره اش اهل دلدادگی هست اما قرار گرفتن در این حد از کمال و استقبال عادی به نظر نمی رسد. چهره های گوناگونی در موقعیت سید واقع شدند اما هیچکدام فروغ او را نداشتند. در کنار علمیت، معنویت، سیادت، سیاست و شجاعت اما گوهر دیگری در وجود او درخشش داشت و آن حکمت بود. سید حکیم مقاومت بود. همه فتوحات او برای مقاومت هم برخاسته از همان بود.
🔹اما معدن این حکمت چه بوده؟ زیاد شنیده ایم که قرار گرفتن در میدان مجاهدت و مبارزه، چشمه های حکمت را برای انسان می جوشاند، اما جناب سید خودش مسیر اعطای این حکمت را در گرو عطیه ای می داند و آن اتصال به سید علی خامنه ای است. اتصال میان این دو سید، یک اتصال اندیشه ای به معنای متعارف آن نبود، فوق اخذ اندیشه از یک اندیشمند و آن سلوک ذیل شخصیت آیت الله خامنه ای بود.
🔸قرار گرفتن در ناموسی ترین موقعیت حق و ارائه گران ترین میزان مجاهدت برای اقامه حقیقت، این قابلیت را به جناب سید داد تا سلوک ذیل شخصیت سید علی خامنه ای برایش ممکن و مجاز شود. جناب سید از همان اوایل دوران مبارزهاش به این گنجینه دست پیدا کرده بود و کاملاً هم به آن خودآگاهی داشت. آیت الله خامنهای برای او نه یک استاد، مشاور و حتی رهبری سیاسی یا انقلابی بلکه ذریعه ای بود که پاسخ همه پرسش ها و رافع همه نیازهای معرفتی و راهبردی اش شده بود. میزان اهمیت این ارتباط را تاحدی شناخته بود که برخلاف رویه موجود دائماً بر ترویج زبان فارسی در میان تنظیم و تشکیلات حزب الله تأکید داشت و علت آن را هم زمینه سازی برای اتصال عمیق تر به امامش خامنه ای می دانست.
🔹این اعتماد و تکیه نه به علت جزمیت های کلامی و نه از روی اقتضائات سیاسی و نه حتی بنابر وصیت های خمینی بلکه از روی تجربیات میدانی و مواجهه با صخره های سخت واقعیت بوده است. به روایت خودش او بارها و بارها حکمت رهبرانه آیت الله خامنه ای را در عینیت لمس کرده بود. در لحظاتی که همه مصلحان و مدّبران جهان اسلام در یک مسیر دم دستی و غلط قرار می گرفتند این سید علی خامنه ای بود که نور هدایتش راه دیگری را پیش پایش می گذاشته و مقصد و مراد را برای او در دسترس قرار می داده است.
🔸اما تلخی این روایت این جاست؛ در تنها موردی که جناب سید از دوستان و برادران مجاهد ایرانی اش پوزش می طلبد و واقعیتی ناگوار را به آن ها متذکر می شود، هم در همین وادی است. سید از موقفی که در آن ایستاده و از منظری که به حزب الله ایران می نگریست بر این باور بود که برادران ایرانی اش با نوعی خودبسندگی و استغنا، حقّ برخورداری از نعمت چنین امامی را ادا نمی کنند و از این جهت بر وضعیت آنان تأسف می خورد:
"حقیقت آن است که ما در برابر شخصیّتی عظیم و استثنائی هستیم. ولی میبینیم بسیاری در این امّت از ایشان چیز زیادی نمیدانند. و احساس میکنیم که این امام و این رهبر چه قدر در امّت خویش و حتّی، با پوزش از برادران ایرانی، در ایران مظلوم و تنها است؛ حتّی در جنبهی آشکار و روشن شخصیّتش یعنی جنبهی رهبری و سیاسی که در قالب رهبری بیست و دو سالهی امّت تجلّی یافته. شما در حقیقت در برابر شخصیّتی قرار دارید که، به معنای واقعی کلمه، دشمنان وی را محاصره کردهاند و دوستان حقّش را ادا نمیکنند. دشمنان محاصرهاش کردهاند و مانع رسیدن حقیقت و نور وی به جهان و امّت میشوند، دوستان هم که حقّش را ادا نمیکنند."
پ ن : برای ادراک بهتر ماجرا و کیفیت اتصال جناب سید به شخصیت آیت الله خامنه ای، متن کامل بیانات ایشان در افتتاحیه همایش "نوآوری و اجتهاد از دیدگاه آیت الله خامنه ای" را در لینک زیر مطالعه فرمایید.
https://khl.ink/f/12605
https://eitaa.com/afrazmahdi
هدایت شده از اسلام ناب
🔰 مرکز معرفتی تشکیلاتی اسلام ناب برگزار میکند:
🔴 نشست مجازی «راهِ نصـرالله»
شناخت صحنه و بررسی وضعیت جبهه مقاومت بعد از وعده صادق ۲
وظیفه تشکل دانشجویی نسبت به فضای حاکم
👤 با حضور استاد مهدی افراز
مسئول اسبق بسیج دانشجویی صنعتی اصفهان
مسئول کارگروه سیاستگذاری فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم(ع)
طلبه درس خارج فقه و اصول
دانشجوی دکتری سیاست گذاری فرهنگی
از اساتید برجسته دوره اسلام ناب
🗓 تاریخ: چهارشنبه، ۱۸ مهرماه
🕔 ساعت: ساعت ۱۸:۳۰
📎 لینک جلسه :
https://www.skyroom.online/ch/eslamenab/markazeslamenaab
#راهـنصرالله
📚 مرکز معرفتی تشکیلاتی اسلام ناب
🆔️ @eslamenaab_ir
هدایت شده از حسینیه هدایت
🎙#پادکست چرا مسئله حمایت از حزب الله و مردم لبنان انقدر حائز اهمیت است؟
ضمن توجه به فرمان امام خامنهای مبنی بر فرض واجب بودن کمک به محور مقاومت، آقای مهدی افراز در صوت زیر تحلیل خود را پیرامون چرایی اهمیت حمایت از حزب الله بیان می کند.
با حسینیه هدایت همراه باشید...
#مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
هدایت شده از حسینیه هدایت
چرا مسئله حمایت از حزب الله و مردم لبنان انقدر حائز اهمیت است؟.mp3
5.19M
🔰#پادکست چرا مسئله حمایت از حزب الله و مردم لبنان انقدر حائز اهمیت است؟
🎙مهدی افراز:
▫️مسئله حمایت از حزب الله و مردم لبنان در طرح کلی مناسبات جبهه مقاومت بسیار مهم است. صرفا مسئله مرتبط به دفاع از مردمی که از خانه رانده شده یا آواره شده که نیاز به امکانات دارند نیست. مشابه سیل و زلزله و... نیست.
▫️مسئله حمایت از حزب الله و مردم لبنان مسئله طراحی ای است که رژیم داشته برای اینکه بتواند جایگاه و موقعیت حزب الله را در لبنان از بین ببرد و با آوارگی بیش از 2 میلیون نفر در سوریه و لبنان یک فشار اجتماعی بلند مدت برای حزب الله ایجاد کند. که حزب الله در مناسبات سیاسی لبنان دچار افول شود.
(برای شنیدن باقی محتوای این جلسه، صوت کامل پنجمین پخش زنده آغاز نصرالله را بشنوید)
با حسینیه هدایت همراه باشید...
#مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
هدایت شده از حسینیه هدایت
افراز.mp3
24.55M
🔰اکنون برای نبرد با اسرائیل چه کنیم؟
🎙مهدی افراز:
▫️یکی از خطوط قطعی و راهبردی جبهه مقاومت این بوده که پیشرانی باید با مبارزین فلسطینی باشد و پشتیبانی از جمله نظامی،امکانات، تجهیزات، مالی و... توسط باقی ارکان مقاومت صورت گیرد.
▫️وضعیت کنونی وضعیتی است که نقش تعیین کننده در وضعیت اجتماعی لبنان و سرمایه اجتماعی حزب الله برای آینده لبنان است. جامعه ایران باید بتواند حمایت ویژه و گسترده تری را از جامعه لبنان داشته باشد این حمایت بسیار تعیین کنندست
لذا موظفیم با ایده پردازی و طراحی، بستری برای مشارکت و حمایت همه جانبه از مردم لبنان فراهم کنیم.
با حسینیه هدایت همراه باشید...
#مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
💡چرا باید سیاست های حمایتی از مقاومت لبنان را تغییر داد؟
✍️مهدی افراز
🔸با گذشت حدود ۲۰ روز از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به مناطق شهری لبنان و ترور سران و دبیرکل حزب الله، بنابر گزارش دوستان مستقر در منطقه تحولات زیر در حال وقوع است:
- حدود یک میلیون نفر از شیعیان ساکن در ضاحیه بیروت و روستاهای جنوبی به درخواست و پیش بینی حزب الله با شروع بمباران ها خانه های خود را تخلیه کرده اند.
- این جمعیت مهم ترین، شریف ترین و ارزشمندترین یاوران مقاومت اسلامی هستند.
- از این جمعیت یک میلیون نفره، حدود ۹۰۰ هزار نفر در داخل لبنان و حدود ۱۰۰ هزار نفر در سوریه، عراق و ایران مهمان شده اند.
- از جمعیت حاضر در لبنان ۷۵ درصد در خانه های اقوام خود (به صورت ۳ -۴ خانوار در یک منزل) در مناطق شمالی و مرکزی و ۲۵ درصد در مجامع، مدارس و حسینیه ها ساکن شده اند.
- حزب الله مطابق با برنامه ریزی قبلی همه مناطق مورد سکونت را به مربعات یا بلوک هایی تقسیم بندی کرده و با سازمان دهی، اشراف آماری و تعیین معین مشغول رسیدگی و تهیه مایحتاج این عزیزان است.
- عملاً پدیده ای به عنوان دولت لبنان و دستگاه های خدمات رسان دولتی در میدان حضور ندارد.
- مجموعه های معدود از برادران ایرانی و عراقی در منطقه مشغول فعالیت پشتیبانی هستند.
- پیش بینی میشود در روزها و هفته های آینده روند حضور این عزیزان در ایران ( قم و تهران) افزایش پیدا کند.
- همه راه ها و مسیرهای زمینی سوریه منتهی به بیروت مسدود شده و روزانه توسط پرنده های رژیم مورد اصابت قرار می گیرند.
- پرواز مستقیمی از ایران برقرار نیست اما پروازهای عراقی و ترکی در فرودگاه حریری سرویس دهی می کنند.
- تجارت دریایی با قوت سابق برقرار است و از جهت وجود کالا و اقلام هیچگونه کمبودی در بازار لبنان وجود ندارد.
- در این شرایط امکان انتقال کمک های غیرمالی تقریبا منتفی است و تنها کمک قابل اعطا به عزیزان مستقر در لبنان حمایت مالی است.
- برخلاف غزه، شیعیان لبنان مورد حمایت هیچکدام از کشورهای عربی یا اسلامی غیر از ایران، سوریه و عراق نبوده و چه در دوران جنگ و چه در زمان بازسازیِ زیرساخت ها و منازل بایستی همه حمایت ها با مشارکت این سه دولت و ملت صورت بپذیرد.
- با گذشت هرچه بیشتر زمان، مجموعه نیازها و احتیاجات این مدافعان مقاومت افزایش پیدا کرده و پیچیده تر نیز خواهد شد.
- با توجه به فقدان سران و دبیرکل حزب الله در مناسبات سیاسی لبنان، بسیاری از قدرت های دور و نزدیک برای آینده شیعیان لبنان خیال هایی از تضعیف اقتدار نظامی - سیاسی تا کوچ دادن از جنوب در سر دارند و لذا کیفیت کمک رسانی جریان مقاومت و علی الخصوص ایران به شدت در تحولات آینده این کشور و سرمایه اجتماعی حزب الله موثر خواهد بود.
🔹حال با در نظر گرفتن این اقتضائات، باید اذعان نمود که علیرغم همه زحمات و اقداماتی که دستگاه هایی چون هلال احمر، کمیته امداد، ستاد اجرایی و تشکل های مردمی و با وجود انگیزه ها و دغدغه های فراوان در توده های مردم، همچنان جامعه ایران حضور پررنگی در میدان حمایت از مقاومت لبنان پیدا نکرده و همه ماجرا به معرفی چند شماره حساب و یا کد دستوری خلاصه شده است. علت عمده این امر نیز تبعیت مجموعه ها و تصمیم گیران، از عادت واره های همیشگی در میدان خدمات اجتماعی و در نظر نگرفتن اضطرارها، اقتضائات و استثنائات میدان فعلی است، روش های مقلدانه ای که موجب سرکوب عطش ها و انگیزه های عمومی شده است.
🔸بر این اساس ضروری و طبیعی به نظر می رسد تا جمعی از اندیشه ورزان جریان فرهنگی و اجتماعی کشور نسبت به تغییر در سیاست های موجود ورود فعالانه تری داشته و برای ایجاد تحولاتی در این زمینه تلاش کنند. برخی از رویکردهایی که در این زمینه می تواند مورد توجه باشد:
۱. یک زیرساخت هماهنگی غیرمتمرکز جهت برقراری ارتباط مستقیم مجموعه های مردمی سراسر ایران با بلوک های تعیین شده در لبنان و سوریه شکل بگیرد.
۲. در مسیر کمک رسانی اصل اولیه رساندن حمایت ها به حزب الله و اولویت دادن به تقویت این جریان مقدس در ارائه خدمات باشد.
۳. برنامه ریزی ها در جهت تداوم جریان کمک رسانی و حمایت برای چندین ماه به صورت بدون انقطاع صورت بگیرد.
۴. ایده پردازی ها برای تلفیق جریان خدمات رسانی و جمع آوری کمک ها با ارتقای آمادگی های روحی و حماسی در مردم ایران باشد.
۵. از موقعیت پیش آمده به عنوان فرصتی برای برقراری ارتباط مؤثر میان شیعیان ایران و لبنان استفاده شود و تمامی فرآیند به رساندن خدمات خلاصه نشود.
۶. طرح های جمع آوری کمک ها در محلات و مساجد و شبکه های اجتماعی به عنوان ایجاد بستری برای اجرای طرح های تبیینی پیرامون اندیشه مقاومت در ایران باشد.
۷. در ضمن تحفظ بر میدان داری جریان حزب الله، ضروری است حضور میدانی و نمادین ایرانیان و جمهوری اسلامی در عرصه خدمات رسانی در مناطق پررنگ و معنادار باشد.
https://eitaa.com/afrazmahdi
💡چرا در خطاب خانواده های لبنانی نباید از واژه "آواره" استفاده کرد؟
✍️مهدی افراز
🔸با آغاز بمباران مناطق جنوبی لبنان چندین هزار نفر عازم کشورهای همسایه شدند. در این میان تعداد کم تری در ایران مستقر شده اما با تداوم وضعیت فعلی و بنابه دلایلی این روند در ایام آتی شیب افزایشی خواهد یافت. پیرامون نحوه حمایت از این عزیزان تدابیری در حال شکل گیری است اما یکی از برش های مهم، چارچوب ذهنی است که قرار است کلیه تعاملات با این خانواده ها در قالب آن صورت بندی و معنادار شود. به دلیل وضعیت ظاهری ماجرا، مطابق کلیشه های بین الأذهانی سابق برای خطاب این افراد، عمدتا در حال استفاده از واژه "آواره" یا "جنگ زده" می باشیم. بهره گیری از این کلمات به دلیل اثر مهمی که در هویت بخشی به این جریان دارند می بایست به عنوان بخش مهمی از پروژه حمایتی مورد دقت نظر باشد. از همین باب بنابر ملاحظاتی می باید در بهره گیری از این عناوین تجدیدنظر نماییم.
🔹ملاحظه اول: مقاومت یک جنبش مسلحانه یا جریان نظامی نیست. مقاومت یک سبک زندگی است. ما نه با جبهه مقاومت بلکه با جامعه مقاومت مواجه هستیم. نقل و انتقالات مردم جنوب لبنان در هنگامه درگیری و بمباران خود بخش مهمی از کنش های جامعه مقاومت و بخشی از راهبردهای افزایش تاب آوری اجتماعی است. واژه "آواره" و "جنگ زده" به جهت روح زندگی زدایانه ای که دارد، شدیدا از این بعد راهبردی معنازدایی کرده و قدرت پیوسته نشان دادن این حرکت با جریان نظامی مقاومت در کلیتی به نام جامعه مقاومت را ندارد.
🔸ملاحظه دوم: به کارگیری عناوین به جهت ثبت شدن در گزارشات، فارغ از کاربردهای اکنونی خود، واجد اثرگذاری تاریخی نیز هستند. در مطالعات تاریخی پدید آمدن ادبیات جدید خود نمودی از پدیدار شدن وضعیت های جدید است. با توجه به تحولات پساطوفان الاقصی و ورود مناسبات مقاومت به فاز جدید و آغاز فصول فتح، ضروری است این تغییر فاز در ادبیات نیز حاصل شده و با درکی موقعیت شناسانه از صحنه نسبت به تغییر بنیادین مناسبات خودآگاهی داشته و براساس آن برای آینده تصویرسازی ها صورت پذیرد. استعمال واژه های همیشگی چون "آواره" به جهت تعلق معنایی به دوران پیشاطوفان الاقصی، همچنان بیانگر موازنه سابق میان جامعه اسلامی با رژیم صهیونیستی است و تداوم بهره گیری از این ادبیات نمی تواند وضعیت نوظهور را برای آیندگان به درستی گزارش نماید.
🔹ملاحظه سوم: مهمانی خانواده های لبنانی در ایران یکی از ظرفیت های تکرارنشده ای است که می تواند واجد فرصت های مهمی باشد. در تاریخ روابط درون شیعی، سابقه تعاملات شیعیان ایران و لبنان همواره در سطح نخبگانی محدود بوده و به طبقات عمومی سریان پیدا نکرده است. پدیده اربعین یکی از محمل هایی بود که توانست ارتباطات وثیقی میان شیعیان ایران و عراق در لایه های عمومی تر ایجاد نماید. یکی از دلایل موفقیت این پدیده وجود بستری هویت بخش در ادبیات و مفاهیم ارتباطی بود. در واقع شکل گیری واژگانی دال بر هویت مشترک ارادت به سیدالشهدا ع و زوار ایشان توانست بستر مستعد تعاملی را با تکیه بر داشته های هویتی شیعه ایجاد نماید. حال روشن است که واژگانی چون "آواره" و "جنگ زده" از هیچ استعداد هویتی در فرهنگ شیعه برخوردار نیست.
🔸ملاحظه چهارم: واژه های "آواره"و "جنگ زده" در بطن معنایی خود القاکننده نوعی اجبار و انفعال می باشد. این در حالیکه تخلیه جمعیت یک میلیونی فعلی از منطقه ضاحیه و روستاهای جنوبی، تدبیر خود حزب الله برای کاهش تلفات انسانی و در نتیجه کاهش فشار بر بدنه اجتماعی لبنان بوده است. به همین جهت اگر درخواست و زمینه چینی حزب الله نبود، تعداد بسیار زیادی اقدام به ترک خانه های خود نمی کردند.
🔹ملاحظه پنجم: اساسا یکی از سناریوهای همیشگی رژیم صهیونیستی در بمباران مناطق غیرنظامی، وحشت زایی و اضطراب آفرینی در عقبه اجتماعی مقاومت بوده است. طبیعتا القای این تلقی که جریان های مقاومت از بابت ایستادگی در برابر رژیم، هزینهی های زیادی را برای جوامع خود ایجاد می کند می تواند ناله های سازش کارانه در ایران را تقویت کرده و هزینه های مقاومت را بیشتر از هزینه های سازش جلوه دهی کند. حال با درنظر داشتن این واقعیت که واژه های "آواره" و "جنگ زده" در جوامعی مثل ایران شدیدا با هاله ای معنایی مشتمل بر تحمیل و تحمّلِ خسارت ها همراه است، مناسب است به جهت مقابله با تقویت ذهنیت هزینه بردار بودن مقاومت و فشارتراشی های متعاقب آن، از واژه هایی استفاده شود که القاکننده بار تکلّف زیستی، لطمه پذیری و غرامت های اجتماعی نباشد.
🔸نهایتا رواست برای خطاب خانواده های لبنانی از واژگانی که بتواند حاجات راهبردی و تاریخی مقاومت را به درستی برآورده نماید، استفاده نمود. مفاهیمی که در نقطه مقابل واژگان تاریخ گذشته حامل معانی فعال، زندگی مدار، حماسی، اختیاری، مقطع ساز و هویت بخش باشد.
https://eitaa.com/afrazmahdi
حاج محمد .mp3
5.98M
دیشب به عیادت و زیارت تعدادی از جانبازان حزب الله رفتیم
چند دقیقه گفتگو با یکی از این عزیزان در مورد حمایت ایران و ماجرای پیجرها...
https://eitaa.com/afrazmahdi
هدایت شده از حسینیه هدایت
🔰 آغاز نصرالله
ویژه برنامه تحلیل و بررسی آخرین تحولات محور مقاومت
باحضور آقای مهدی افراز و حجت الاسلام والمسلمین علی محمدی
امشب ساعت 19 از صفحه آپارات حسینیه هدایت
🌐پخش زنده در صفحه آپارات حسینیه هدایت
با حسینیه هدایت همراه باشید...
#مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat
هدایت شده از حسینیه هدایت
afraz_22m.mp3
24.74M
🔰تحلیل مهم از آینده نبرد حزب الله و اسرائیل
📌مجموعه مقایسه تفاوت ها و شباهت های نبرد نشاندهنده چیست؟
آقای مهدی افراز به این سوال پاسخ می دهد.
ویژه برنامه #آغاز_نصرالله را در حسینیه هدایت دنبال کنید.
#مقاومت | #آغاز_نصرالله
🔻#حسینیه_هدایت | اینجا انقلاب جریان دارد...
@hoseinie_hedayat