eitaa logo
🇮🇷افسران جوان جنگ نرم🇮🇷
2.5هزار دنبال‌کننده
8.7هزار عکس
7هزار ویدیو
29 فایل
🌏جدیدترین و معتبرترین اخبار و تحلیل های منطقه ای و بین المللی(ایران و جهان) را در کانال "افسران جوان جنگ نرم" دنبال کنید. 🇮🇷 @afsaran_javan_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 تقویم 🗓 ✅ ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ ▪️روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی ▪️سالروز صدور فرمان مشروطیت روز 🍃 اميرالمؤمنين(ع): ✨همانا خیرخواه ترین مردم درباره خویشتن، مطیع‌ترین مردم بر پروردگارش و خائن‌ترین مردم درباره خویشتن، معصیت‌كارترین آنان به خدایش می باشد. 📚 نهج‌البلاغه، خطبه ۸۶ 🇮🇷 @Police_university
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ دموکرات‌های کنگره از ترامپ خواستند فلسطین را به رسمیت بشناسد در پی وخامت بحران انسانی غزه و شواهد گسترده از قحطی، حدود ۱۵ عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به دولت ترامپ، خواستار به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین شده‌اند.
✳️ ایرلند خواستار استفاده از فصل هفتم منشور ملل متحد علیه "اسرائیل" شد «مایکل هیگینز»، رئیس جمهور ایرلند از «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل متحد، خواست تا اقدامات فصل هفتم منشور ملل متحد را علیه رژیم صهیونیستی به کار گیرد. این درخواست در پی جنایت‌های نسل‌کشی و محاصره غذایی رژیم اشغالگر علیه مردم فلسطین در نوار غزه مطرح شده است.
♨️سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به پاکستان در یک نگاه
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 وقتى هيچ محدوديتى مانع پياده روى اربعينى پسر پروانه‌اى نشد 🔹ابوالفضل پسر ١٧ ساله اى كه به بيمارى پروانه اى مبتلا است، براى دومين سال متوالى وارد اين راه مى شود و در اين مسير كادر درمان و امدادگران هلال احمر در كنار او هستند.
23.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 اراذل و اوباشی که مدتی قبل به یک مغازه در محله آذری تهران حمله کرده بودند زمین گیر شدند 🔹اراذل و اوباشی هم که قرار بود در قبال ۵۰۰ میلیون فردی را قطع عضو کنند، دستگیر شدند.
12.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 زائران امام حسین (ع) از اقتدار ایران اسلامی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه می‌گویند
صفار هرندی: جنگ اخیر جنگ نبود، عملیات براندازی بود عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو ویژه خبری : 🔹محاسبه امریکا و اسرائیل در جنگ اخیر مصداق این عبارت بود « چه فکر میکردیم و چه شد». 🔹آمریکا و اسرائیل با هم ‌ندار هستند، برجسته‌ترین هدف دشمنان از جنگ ۱۲ روزه، براندازی نظام بود. 🔹دستگاه های امنیتی ما می دانستند که ترور در دستور کار اسراییل بود اما نوع آن معلوم نبود. 🔹هنرنمایی مجموعه نظام در راس آن رهبر انقلاب در جنگ، در محاسبه رژیم صهیونیستی نبود. 🔹جنگ ۱۲ روزه آزمایش کوچک و جمع و جور برای کسانی بود که از آمریکا اندیشه نادرست داشتند. 🔹مردم بر عکس محاسبه دشمن درجنگ، به نظام چسبیدند و به آن پناهنده شدند. 🔹دیدیم که اسرائیل با هیئت حاکمه سوریه، که همه‌جور اداها را درآورده بود، چطور کاخ اش را زد. 🔹یکی از مقامات آمریکا گفته بود ما کلا به ژن ایرانی بد بین هستیم. 🔹متاسفانه برخی می گویند برای حفظ انسجام داخلی فرزند آوری را از دستور کار نظام خارج کنید!، اینها کد منفی دادن است. 🔹در گویش برخی تحلیلگران رمز انسجام مردم در جنگ اخیر بد تفسیر می شود.