eitaa logo
افسران پیشرفت کشورم
2.8هزار دنبال‌کننده
518 عکس
348 ویدیو
31 فایل
ارتباط با ما : @afsaranpishraft
مشاهده در ایتا
دانلود
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
3⃣ دنیا من را اسیر خودش کرده‌است، اسیر لذت‌هایی که همه‌اش طعم حیوانی دارد و خدایا تو مرا خلق نکرده‌ای که حیوان باشم. امام را فرستاده‌ای تا دلم زیر دست و پای دنیا نمیرد.
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
4⃣ هرکس در عالم هستی یک نگرانی دارد، یک مشغولیت ذهنی، یک شوق، یک معشوق، محبت به امام کنار همه‌ی این‌ها نیست. محبت به امام پایه است. اصل است، حاشیه نیست، متن است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5⃣ راه هیچ‌گاه بن‌بست نمی‌شود. شاید تنگ و تاریک شود اما مسدود، نه! اگر طالب باشی، واصلی...
افسران پیشرفت کشورم
5⃣ راه هیچ‌گاه بن‌بست نمی‌شود. شاید تنگ و تاریک شود اما مسدود، نه! اگر طالب باشی، واصلی...
این کلیپ‌های شماره دار رو از دست ندید که قراره یک محتوای خوب براتون معرفی کنیم😎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
6⃣ امید اصلا یک کلمه‌ی چهار حرفی نیست. امید، اصل خلقت من و شماست! حس خاص نیست، فکر و اندیشه نیست... امید، روح عالم و آدم است...
افسران پیشرفت سلام✋ در چهارمین روز از دهه فجر، اومدم که چهارتا کتابِ مناسبِ این روزا بهتون معرفی کنم😎 منتظر باشید که تک‌تک‌ کتابارو بررسی کنیم👌
جستجوگران شمشیرعدالت، داستان دو پسر نوجوان است که برای نجات خواهرشان‌ از قربانی شدن و از بین‌بردن فرمانروای ظالم, به کوه و دریا می‌‌زنند و سعی دارند با شکستن طلسم‌های اهریمن، به شمشیر عدالت دست پیدا کنند. روایت شجاعت این دوپسر جذاب و خواندنی است و به نوجوانان بالای ۱۴ سال توصیه می‌‌شود.
جزیره خرگوش‌ها✌️
مجموعه خاطرات مادر شهیدان موحدی. این کتاب حاوی خاطرات ناب وشگفت‌آور مادر شهید محمدعلی و محمدرضا موحدی است. قصه‌ی زندگی این مادر بزرگوار از زمان نوجوانی خودش شروع می‌شود وتا زمانی که بچه‌هایش را یکی یکی تحویل خدا می‌دهد ادامه دارد؛  مجموعه‌ای سرشار از اشک‌ها ولبخندها!
دختران خجسته اند و دوست‌داشتنی! هیچ خانه‌ای نیست که در آن دختران باشند، جز این که هر روز دوازده برکت و رحمت از آسمان بر آن فرود می‌آید؛ و دیدار فرشتگان از خانه قطع نمی‌شود و هر روز و شب برای پدر آنان، عبادت یک سال را می‌نویسند! خوش برخورد ترین و نرم‌خو ترین و بزرگوار ترین و خنده رو ترین با همسرش او بود…! این‌ها تصویری لحظه‌ای از اوست!
افسران پیشرفت کشورم
افسران پیشرفت سلام✋ در چهارمین روز از دهه فجر، اومدم که چهارتا کتابِ مناسبِ این روزا بهتون معرفی کنم
• اگر می‌خواید پویش یا مسابقه برگزار کنید، این کتابا بهترین گزینه هستند😉 مخصوصا برای شما که کد تخفیف براتون طراحی کردیم🤩 با ارسال کد زیر، ۱۰ درصد تخفیف بگیرید😎
Afsaran_fajr
آیدی فروش هم که اینجاست: @ketab98_99
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
7⃣ تا حالا فکر کردید که چه‌قدر مهم هستید برای امام زمان؟ چه‌قدر موثر هستید در یاری امام زمان؟ چه کارهایی از دست شما برمی‌آید تا جهان لحظه‌ی ظهور را ببیند؟