⚫️ امشب و فردا قلب مولایمان حضرت ولیعصر(عج) در فشار است. لطفا منتشر کنید تا صدقه برای سلامتی ایشان فراموش نگردد.
🏴 اللهم عجل فی فرج مولانا المنتقم بحق زینب(س)🏴
@afsaranatashbeakhtear
هدایت شده از رایحه ی احکام «تخصصی»
Banifatemeh-Shab10Moharram1396[03].mp3
6.96M
#به_وقت_مداحی🏴
💔شب عاشورا شب گریه و ناله است😭
💔شب بی قراریه طفل سه ساله است 😭
💔شب دلشوره و بی خوابی خیمه است 😭
💔شب تشنگی و بی تابیه خیمه است 😭
#با_نوای_سید_مجید_بنی_فاطمه ⚫️
بسم الله الرحمن الرحیم
⚫عاشورای حسینی بر مومنان تسلیت باد⚫
📋 گزاره: امام حسین علیه السلام، ذبح عظیم الهی؛ در ماجرای عید قربان، هنگامی که ابراهیم از امتحان به قربانی کردن فرزندش با سربلندی بیرون آمد، خداوند قوچی را فرستاد تا به جای فرزندش ذبح نماید. هر چند این آیه را مفسران مربوط به این اتفاق می دانند، اما حدیث صحیحی از امام رضا نقل شده است که در کنار استفاده از صفت عظیم برای ذبح که اصولا با حیوان تناسب ندارد، تاویل آیه را به سمت و سوی شهید کربلا می برد. بر اساس این روایت، ابراهیم می دانست هیچ چیزی جز تحمل مصیبت خرد کننده در راه خدا باعث بالا رفتن جایگاه انسان نزد خداوند نمی شود و خداوند مصیبت جانکاه و عظیم کربلا را جایگزین مصیبت ذبح فرزندش کرد. البته در این صورت کلمه (فدیناه) معنای جایگزین کردن خواهد داد. به این معنا كه حضرت ابراهیم (علیه السلام ) براى بالا بردن درجات خویش مى تواند بر مصیبت امام حسین (علیه السلام ) بگرید، نه این كه امام حسین (علیه السلام ) فدایى اسماعیل شد. به هر حال اصولا ذبح کردن انسان، به معنای بریدن سر او در هنگامی که زنده است، بسیار وحشیانه و دردآور است. چه برسد که ذبیح فرزند بهترین خلق خدا باشد. آن هم پس از آن همه رنج و دردی که در روز عاشورا دید. مصیبت بزرگی که پس از هزار و اندی سال، اشک ها را جاری می سازد و قلب ها را به درد می آورد. با هیچ مصیبتی در زندگی انسان قابل مقایسه نیست. چون آتش سایر مصیبت ها با گذشت زمان سرد و به فراموشی سپرده می شود. بدین ترتیب خاستگاه تعابیری که در زیارت پرفضیلت عاشورا درباره عظمت این مصیبت بیان شده است، مشخص می شود و مصیبت هر چقدر عظیم تر باشد، اجری که خداوند به خاطر آن به انسان می دهد، بیشتر خواهد بود. این است که هزار و یک جور پاداش و ثواب برای گریه برای اباعبدالله ذکر شده است.
🔷 آیه روز:
وَ فَدَيْنَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ (صافات / آیه 107)
🔶 ترجمه:
ما ذبح عظيمي را فداي او {اسماعیل} كرديم.
پیشنهاد: خواندن زیارت پر فضیلت عاشورا را در این روز از دست ندهید. نقل شده که عارف جلیل القدری را پس از مرگش در خواب دیدند و از او پرسیدند، چه چیزی در دنیا هست که حسرتش را می خوری. فرمود کاش به دنیا باز می گشتم تا بیشتر زیارت عاشورا بخوانم ! این نشان می دهد که خواندن این زیارت توشه مهمی برای جهان پس از مرگ است. خداوند به همه ما انشاالله توفیق بدهد.
📅 پنجشنبه 29 شهریور 1397
#عبادی ، #قربانی ، #ابراهیم ، #حسین
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: آن هایی که فقط حرف می زنند!؛ به عقیده مفسران آیه درباره گروهی است که هنگامی که در مکه و تحت ستم مشرکان بودند، همواره از پیامبر اجازه جهاد می خواستند تا از عزت و آبروی خود دفاع کنند. هر چند که پیامبر می فرمودند، فعلا مأمور به جهاد نیستم. همین جماعت در مدینه و هنگامی که دستور جهاد داده شد، از ترس جنگ از پیامبر گله می کردند که چرا جهاد را بر ما واجب کردی و آن را به تأخیر نینداختی؟ پاسخ خداوند به این افراد که در هنگام حرف و ادعا شیر میدان هستند و در هنگام عمل، از ترس خلق خدا به خود می لرزند این است که کل دنیا و سرمایه هایش در مقابل زندگی آخرت اندک و ناچیز است و اصلا ارزشی ندارد که با بهانه جویی هایی این چنین آخرت خود را فدای دنیای فانی کنید.
⬅️ تکمله : احادیثی موجود است که این آیه را بر عملکرد ولایت ستیزانه مردم کوفه با امامان حسن و حسین علیهماالسلام منطبق می سازد. قسمت اول آیه با فشاری که مردم کوفه به امام حسن برای جنگ با معاویه ملعون می آوردند تطابق دارد. بدیهی است که قسمت دوم منطبق بر زمانی است که امام حسین وارد جهاد شد و انتظار داشت که مردم کوفه پس از آن همه کنایه به امام حسن و دعوتنامه هایی که برایش فرستادند، یاریش نمایند. البته مردم نه تنها به او گله کردند، بلکه دنیا را بر آخرت برگزیدند و به طور کل در جنگ شرکت نکردند و امام را تنها گذاشتند.
🔷 آیه روز:
أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ قِيلَ لَهُمْ كُفُّواْ أَيْدِيَكُمْ وَ أَقِيمُواْ الصَّلاَةَ وَ آتُواْ الزَّكَاةَ فَلَمَّا كُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقِتَالُ إِذَا فَرِيقٌ مِّنْهُمْ يَخْشَوْنَ النَّاسَ كَخَشْيَةِ اللّهِ أَوْ أَشَدَّ خَشْيَةً وَ قَالُواْ رَبَّنَا لِمَ كَتَبْتَ عَلَيْنَا الْقِتَالَ لَوْلا أَخَّرْتَنَا إِلَى أَجَلٍ قَرِيبٍ قُلْ مَتَاعُ الدَّنْيَا قَلِيلٌ وَ الآخِرَةُ خَيْرٌ لِّمَنِ اتَّقَى وَ لاَ تُظْلَمُونَ فَتِيلًا (نساء / آیه 77)
🔶 ترجمه :
آيا نديدي كساني را كه (در مكه) به آنها گفته شد (فعلا) دست از جهاد بداريد و نماز را برپا كنيد و زكات بپردازيد، (اما آنها از اين دستور ناراحت بودند) ولي هنگامي كه (در مدينه) فرمان جهاد به آنها داده شد جمعي از آنان از مردم ميترسيدند همانگونه كه از خدا ميترسند، بلكه بيشتر و گفتند پروردگارا چرا جهاد را بر ما مقرر داشتي ؟ چرا اين فرمان را كمي تاخير نينداختي ؟ به آنها بگو سرمايه زندگي دنيا ناچيز است و سراي آخرت براي كسي كه پرهيزكار باشد بهتر است و كوچكترين ستمي به شما نخواهد شد.
📅 جمعه 30 شهریور 1397
#جهاد ، #صلح ، #جنگ ، #نماز ، #زکات ، #ترس
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: اصل عمل است؛ آیه امروز طولانی است و شامل مفاهیم متعددی است. اما ما فقط به عبارت میانی آیه "الیه یصعد ...." می پردازیم. امروزه باور غالب این است که انجام عمل صالح مشروط به تکمیل ایمان یا آگاهی و یا عشق است. یعنی مثلا اگر مطابق حدیث پیامبر بگوییم که کودک باید از هفت سالگی نماز بخواند، عده ای می گویند که کودک نماز نمی فهمد. پس نماز خواندنش فایده ای ندارد. یا اگر بگوییم خود را به فلان عبادت عادت بدهید، خواهد گفت که حس عبادت باید در من ایجاد شود. یا چنین ایمانی هنوز نداریم و ... جالب است که در زندگی روزمره و مسائل مادی چنین دیدگاهی نداریم. مثلا حاضریم فرد را مجبور کنیم تا کمربند ایمنی را ببندد تا برایش عادت شود و نام آن را فرهنگ سازی می گذاریم. البته صحیح هم هست. ممکن است کسی در ابتدا اعتقادی به کمربند نداشته باشد، اما بعد از آن بستن کمربند برایش فرهنگ می شود. منظور اینکه آنجا حاضر نیستیم صبر کنیم که فرد خودش به آگاهی و ایمان لازم برای بستن کمربند ایمنی برسد! که البته تجربه نشان داده است ، اگر هم صبر کنیم، نتیجه نخواهیم گرفت! امور معنوی و دینی هم همین طور است. درست است که ایمان و آگاهی موثر و مفید است، اما آنچه انسان را از نظر معنوی رشد می دهد و یا باعث سقوط فرد می شود، عمل است. کودکی که از هفت سالگی به خواندن نماز عادت کند زمینه رشد معنوی و حتی کسب آگاهی و تکمیل ایمانش بسیار برایش فراهم تر از نوجوانی که تا 15 سالگی به طور کل با مفاهیم دینی بیگانه بوده است. یا بسیاری از توفیقات در به جا آوردن عبادات مستحبی مهم مانند نماز شب از ادای بدون حس و حال در ابتدا آغاز می شود و بعدا به کمال می رسد. تفسیر علامه طباطبایی از این آیه هم موید چنین نظریه ای است. ایشان عبارت "کلم الطیب" را اشاره به عقاید پاک و در واقع ایمان فرد دانسته اند که ظرفیت بالا رفتن به سوی خداوند را دارد، ولی آنچه این عقاید را به جایگاه رفیع خودش می برد، عمل صالح است. در واقع اگر کسی منتظر بماند که ابتدا ایمانش به جایگاه رفیعی برسد و بعد عممل صالح انجام دهد، انتظارش سرانجامی نخواهد داشت!
🔷 آیه روز:
مَن كَانَ يُرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعًا إِلَيْهِ يَصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيِّبُ وَ الْعَمَلُ الصَّالِحُ يَرْفَعُهُ وَ الَّذِينَ يَمْكُرُونَ السَّيِّئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَ مَكْرُ أُوْلَئِكَ هُوَ يَبُورُ (فاطر / آیه 10)
🔶 ترجمه :
كسى كه خواهان عزت است (باید از خدا بخواهد چرا كه) تمام عزت براى خداست; سخنان پاكیزه به سوى او صعود مى كند، و عمل صالح {آنها} را بالا مى برد; و آنها كه نقشههاى بد مى كشند، عذاب سختى براى آنهاست و مكر (و تلاش افسادگرانه) آنان نابود مى شود (و به جایى نمى رسد) !
📅 شنبه 31 شهریور 1397
#عبادی ، #احکام ، #فرهنگ ، #عادت ، #ایمان ، #عمل_صالح
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
🌑 شهادت جانگداز جمعی از هم وطنانمان را در حادثه تروریستی اهواز تسلیت عرض می کنیم و از خداوند منان برای خانواده های ایشان، صبر و اجر مسئلت داریم . 🌑
📋 گزاره: در رد یک گمان باطل ؛ اشاره خداوند در این آیه به کسانی است که در عصر پیامبر از طریق لشکر کشی نظامی در برابر ایشان ایستادند. البته بدیهی است که این جمله را می توان به تمام کسانی که در برابر جامعه حق مدار می ایستند و با ارتکاب جنایت سعی در عقب راندن آن ها از آرمان هایشان دارند، تعمیم داد. خداوند متعال به این جماعت گوشزد می فرماید که مبادا گمان کنند که (با توجه به برخی موفقیت های مقطعی) از ما پیشی گرفته اند و دیگر دست انتقام ما به آن ها نمی رسد. چرا که آن ها هرگز نخواهند توانست خدا را عاجز نمایند. خداوند قادر مطلق است و در زمانی که اراده فرماید پوزه آن ها را به خاک خواهد مالید. این سرنوشتی است قطعی که در انتظار همه معاندان جنایت کار است.
🔷 آیه روز:
وَ لاَ يَحْسَبَنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ سَبَقُواْ إِنَّهُمْ لاَ يُعْجِزُونَ (انفال / آیه 59)
🔶 ترجمه :
آنها كه راه كفر پیش گرفتند، گمان نكنند (با این اعمال،) پیش برده اند (و از قلمرو كیفر ما، بیرون رفته اند)! آنها هرگز ما را ناتوان نخواهند كرد!
📅 یکشنبه 1 مهر 1397
#سنت_الهی ، #جهاد ، #شکست ، #پیروزی
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: درباره ابلیس؛ جریان خلقت آدم و دستور خداوند مبنی بر سجده فرشتگان در هفت سوره قرآن ذکر شده است. با توجه به متن آیات مشخص است که ابلیس هم در زمره فرشتگان قرار داشت. البته برخی مفسران آیه مورد بحث امروز را که در آن تصریح شده است ابلیس از جن است، دلیل فرشته نبودن ابلیس می دانند. اما همان طور که در گزاره مربوط به آیات 73 و 74 سوره ص گفتیم، با توجه به تصریح امام علی علیه السلام در خطبه 192 نهج البلاغه به فرشته بودن ابلیس، او یک فرشته بوده است. در این صورت منظور از جن بودن ابلیس که در این آیه به آن اشاره شده است، چیست؟ از نگاه قرآنی موجودات مکلف به دو دسته انس و جن تقسیم می شوند. طایفه جن ، همان طور که نامش بر می آید، طایفه پوشیده از دید ما هستند. یعنی آن ها را نمی توانیم ببینیم. با این تعریف تمامی فرشتگان هم جزو طایفه جن هستند، چون برای ما نامرئی اند. جالب است در روایات منشأ خلقت فرشتگان نور و در قرآن خمیر مایه خلقت ابلیس معرفی شده است. در واقع هر دو صورت هایی از انرژی اند. یعنی جنیان بر خلاف انسان ها که جنسشان از ماده هست، از جنس انرژی اند. همان طور که در انسان ها برخی به دلیل عبادت الهی معصوم می شوند، در میان جنیان هم برخی به مقام عصمت می رسند و می شوند فرشته در درگاه الهی. البته ابعاد این بحث گسترده است و اینجا قابل طرح نیست. (با وجود همه این دلایل برخی مفسران با قوت از نظریه فرشته نبودن ابلیس دفاع می کنند.) نکته جالب در این آیه این است که خداوند برای ابلیس ذریه مطرح می کند. یعنی دودمان . مفسران بیشتر آن را به معنی دارو و دسته و شیاطین همکار ابلیس معنا کرده اند تا فرزندان که البته می تواند چنین باشد. اما بحث بسیار مهم تر گله ای است که خداوند مطرح می کند. اینکه انسان ها با اینکه می دانند ابلیس و دار و دسته اش دشمن قسم خورده آن ها هستند، باز او را برای اطاعت بر خدا ترجیح می دهند! بله از شیطان پرست ها که بگذریم، بنده و شما هم هر گاه آگاهانه مرتکب گناه می شویم، یعنی آگاهانه ولایت شیطان را که دشمن ما است بر ولایت الهی ترجیح دادیم و انتخاب کردیم. از این جنبه که نگاه کنیم ، مسئله بسیار تکان دهنده می شود!
🔷 آیه روز:
وَ إِذْ قُلْنَا لِلْمَلَائِكَةِ اسْجُدُوا لِآدَمَ فَسَجَدُوا إِلَّا إِبْلِيسَ كَانَ مِنَ الْجِنِّ فَفَسَقَ عَنْ أَمْرِ رَبِّهِ أَفَتَتَّخِذُونَهُ وَ ذُرِّيَّتَهُ أَوْلِيَاء مِن دُونِي وَ هُمْ لَكُمْ عَدُوٌّ بِئْسَ لِلظَّالِمِينَ بَدَلًا (کهف / آیه 50)
🔶 ترجمه :
به یاد آرید زمانى را كه به فرشتگان گفتیم: «براى آدم سجده كنید!» آنها همگى سجده كردند جز ابلیس -كه از جن بود- و از فرمان پروردگارش بیرون شد آیا (با این حال،) او و فرزندانش را به جاى من اولیاى خود انتخاب مى كنید، در حالى كه آنها دشمن شما هستند؟! (فرمانبردارى از شیطان و فرزندانش به جاى اطاعت خدا،) چه جایگزینى بدى است براى ستمكاران!
📅 دوشنبه 2 مهر 1397
#شیطان ، #جن ، #ابلیس ، #فرشته ، #خلقت ، #فرشتگان ، #سجده
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: فشار اقتصادی ، ابزار دشمنان در جهت دهی اعتقادی؛ اینکه دشمنان بخواهند از طریق در تنگنا قراردادن اقتصادی، مردمی را از موضع اعتقادی و رفتاری به حق خود خارج کنند پدیده جدیدی نیست و از صدر اسلام وجود داشته است. نکته جالب این است که در صدر اسلام این رفتار هم از دشمنان خارجی جامعه اسلامی (مشرکان) سر زد (سه سال محاصره شعب ابی طالب) و هم از منافقان داخل جامعه اسلامی (آیه مورد بحث امروز) . امروز هم به نظر می آید علاوه بر دشمن بیرونی، جریاناتی از درون هم در ایجاد تنگنای اقتصادی برای رسیدن به اهداف سیاسی خاص نقش دارد. جریانات منافقی که تعمدا اختلال در معیشت مردم را هدف گرفته اند و در کنار عده ای سودجو که به دنبال بهره برداری های اقتصادی نامشروع از وضعیت کنونی هستند، حتی بیش از دشمن خارجی مسئول ایجاد وضعیت نابسامان کنونی اند. البته خداوند در پایان آیه نکته مهمی را عنوان می فرماید که هم یادآوری به دشمنان و منافقین است و هم رهنمودی است برای مردم مسلمانی که در تنگنای شدید قرار گرفته اند. می فرماید: گنجینه ی آسمان ها و زمین از آن خداست. » منظور این است که دشمنان و منافقان بدانند که با این اقدامات ، نمی توانند سرمایه های مالی را در انحصار خود قرار دهند و از سویی به مسلمان ها یادآور می شود که شما اگر از اقدامات دشمن هراسی به دل راه ندهید و رو به سوی خدا کنید و با اعتقاد کامل به او اعتماد کنید، خداوند با سرمایه ی بیکرانی که در اختیار دارد شما را کمک خواهد کرد. این در حالی است که دشمنان و منافقان نمی توانند این عنایت خداوندی به اهل ایمان را درک کنند و این درست همان چیزی است که در محاسبات خود در نظر نمی گیرند و همیشه هم از این ناحیه ضربه می خورند و نقشه هایشان نقش بر آب می شود!
🔷 آیه روز:
هُمُ الَّذِينَ يَقُولُونَ لَا تُنفِقُوا عَلَى مَنْ عِندَ رَسُولِ اللَّهِ حَتَّى يَنفَضُّوا وَ لِلَّهِ خَزَائِنُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ وَ لَكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَفْقَهُونَ (منافقون/ آیه7)
🔶 ترجمه :
آنها {منافقان} كسانى هستند كه مى گویند: «به افرادى كه نزد رسول خدا هستند انفاق نكنید تا پراكنده شوند!» (غافل از اینكه) خزاین آسمانها و زمین از آن خداست، ولى منافقان نمى فهمند!
📅 سه شنبه 3 مهر 1397
#سیاست ، #اقتصاد، #تحریم ، #معیشت ، #اجتماعی
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: جهنم دنیا ؛ این آیه شامل عبارت تکان دهنده ای است. می فرماید جهنم هم اکنون کافران را در بر گرفته است! البته خداوند این جمله را در پاسخ به منکرانی می فرماید که از روی انکار و مسخرگی از پیامبر درخواست می کردند که عذاب الهی را بر آن ها نازل کند. در نتیجه برخی مفسران این نوع بیان را کنایه از قطعی بودن وقوع قیامت دانسته اند، یعنی آن قدر قطعی است که انگار همین الان جهنم آن ها در بر گرفته است. البته برخی دیگر از مفسران نگاه دقیق تر و متفاوتی به این عبارت دارند. اینکه پیامدهای بی ایمانی، شرک، گناه و آلودگی های اخلاقی کاری می کند که زندگی در همین دنیا برای بخش عمده ای از کافران و حتی گناه کاران جهنم گردد. پس برای عذاب شدن نیازی نیست تا روز قیامت صبر کنند! چه عواملی می تواند زندگی را جهنم کند؟ نا امنی، جنگ و خونریزی، تجاوز به حقوق دیگران، بد اخلاقی ، بد عهدی، فساد جنسی و بیماری، اضطراب، حکومت نا اهلان، معضلات اقتصادی و در یک کلام نداشتن آرامش. هر کدام از این عوامل اگر از حد بگذرد می تواند به قول قدیمی ها دنیای انسان را تبدیل به آخرت یزید کند! به همین راحتی! حال اگر در یک جامعه مردم از سر کفر یا فسق مرتکب انواع و اقسام این گناهان و پلشتی ها بشوند، بدیهی است که همین موارد دامنگیر خودشان هم خواهد شد. دقت بفرمایید توصیفاتی که در روایات از آخرالزمان می شود شامل دو بخش کلی است، یکی توصیف گناهان مختلفی که شایع می شود و دیگر توصیف نکبت هایی که جامعه را در بر می گیرد! بدیهی است که نکبت ها نتیجه آن گناهان خواهد بود.
🔷 آیه روز :
يَسْتَعْجِلُونَكَ بِالْعَذَابِ وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمُحِيطَةٌ بِالْكَافِرِينَ (عنکبوت / آیه 54)
🔶 ترجمه :
آنان با عجله از تو عذاب مى طلبند، در حالى كه {هم اکنون} جهنم به كافران احاطه دارد!
📅 پنجشنبه 5 مهر 1397
#سنت_الهی ، #عذاب ، #گناه ، #آخرالزمان ، #جهنم
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: سخن جاویدان ؛ در آیات قبل از آیه مورد بحث امروز سخن از ابراهیم علیه السلام است. ابراهیم نه تنها در حيات خود طرفدار اصل توحيد و مبارزه با هر گونه بت پرستى بود، بلکه تمام تلاش و كوشش خود را به كار گرفت كه كلمه توحيد هميشه در جهان باقى و برقرار بماند، چنانکه آیه می فرماید او کلمه توحید را در اعقاب و فرزندان خود قرار داد تا به سوی خدا بازگردند. در قرآن به دعاهای ابراهیم برای دورماندن فرزندانش از شرک و همچنین امامت متقین اشاره شده است. جالب اینجاست که امروز در نتیجه این دعاها و تلاش ها، ابراهیم را به عنوان قهرمان و نماد توحید می شناسند و سه پیامبر بزرگ الهی یعنی موسی، عیسی و محمد علیهم السلام از فرزندان ابراهیم هستند و به همین دلیل ادیان توحیدی را ادیان ابراهیمی می نامند. روایات متعددی از اهل بیت رسیده است که "کلمه باقیه" در این آیه را "امامت" معنا فرموده اند که در این صورت معنای آیه این می شود که خداوند امامت را در دودمان ابراهیم تداوم بخشید. (در پاسخ به دعای ابراهیم) البته این مسئله منافاتی با تفسیر قبل ندارد. چون یکی از اجزای توحید و چه بسا مهمترین شاخه آن، امامت است. بنابراین همان طور که ردر روایات آمده است، امامت "کلمه باقیه " الهی در دودمان ابراهیم است که تا امروز هم از طریق ولایت امام عصر عجل الله فرجه باقی مانده است.
🔷 آیه روز :
وَ جَعَلَهَا كَلِمَةً بَاقِيَةً فِي عَقِبِهِ لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ (زخرف / آیه 28)
🔶 ترجمه :
او كلمه توحید را كلمه پاینده اى در نسلهاى بعد از خود قرار داد، شاید به سوى خدا باز گردند!
📅 جمعه 6 مهر 1397
#نبوت ، #امامت ، #ابراهیم
🌹تعجیل در فرج ولی عصر صلوات
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear