بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: ابزار مقابله با دشمنی های مستکبران؛ معمولا مستکبران برای همراه کردن افکار عمومی، برای دشمنی خود با اهل ایمان دلایل موجه می آورند. همان کاری که فرعون با موسی و پیروانش کرد. به آن ها اتهام زد. در عین حال مومنان فریب این توجیه ها را نمی خورند. آن ها از منشأ این دشمنی ها با خبرند. البته راه حل را هم صبر می دانند. منظور از صبر نشستن و نگاه کردن نیست. صبر یعنی انسان بتواند در دشواری ها خود را کنترل کند. به جزع و فزع نیفتد. اسیر اندوه و ترس و هیجان نشود که نتواند درست فکر کند. با تسلطی که بر نفسش دارد، عقلش را تمام و کمال در اختیار بگیرد و برای مشکلات چاره جویی کند. البته که صبر کردن (با این تعریف) بسیار دشوار است. بنابراین مومنان چاره ای نمی بینند که از خدا بخواهند که توان صبر کردن به آن ها بدهد. خدایا! آخرالزمان است و سختی ها ما را در بر گرفته است. پیمانه صبر ما را پر کن!
🔷 آیه روز:
وَ مَا تَنقِمُ مِنَّا إِلاَّ أَنْ آمَنَّا بِآيَاتِ رَبِّنَا لَمَّا جَاءتْنَا رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَيْنَا صَبْرًا وَ تَوَفَّنَا مُسْلِمِينَ (اعراف / آیه 126)
🔶 ترجمه:
{گفته ساحران پس از ایمان آوردن خطاب به فرعون:} انتقام تو از ما، تنها بخاطر این است كه ما به آیات پروردگار خویش -هنگامى كه به سراغ ما آمد- ایمان آوردیم. بار الها! صبر و استقامت بر ما فرو ریز! (و آخرین درجه شكیبائى را به ما مرحمت فرما!) و ما را مسلمان بمیران!»
📅 جمعه 8 تیر 1397
#سیاست_خارجی ، #اخلاق ، #اجتماعی ، #صبر ، #ایمان
🌹تعجیل در فرج ولی عصر صلوات🌹
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: میوه ، از مهمترین نعمت های بهشتی؛ ذکر نعمت های بهشتی علاوه بر اینکه می تواند انگیزه ای برای مومنان به بار بیاورد، فایده ای دیگری هم دارد و آن این است که افراد سعی کنند هر چقدر که توانستند از این نعمت ها (البته در سطح پایین ترش) در زندگی دنیای خود هم بهره مند شود به طوری که تا حد امکان بهشتی زندگی نمایند. یکی از نعمت های بهشتی که خداوند به آن اشاره می کند میوه است. آن هم آن قدر زیاد و متنوع که فرد بتواند به اختیار خود آن نوع را که می پسندد، انتخاب نماید. بنابراین از مصرف میوه ها در زندگی نباید غافل شد و هر گز نباید برخی هزینه های غیر ضرور را بر آن ترجیح داد و خود را از این نعمت بزرگ محروم نمود. واژه فاکهه که در عربی برای میوه استفاده می شود، از ریشه "فکه" می آید. (هم خانواده کلمه "فکاهی" ) خود این امر بیان کننده این واقعیت است که میوه سبب نشاط و شادمانی فرد می شود. (هر چند که امروزه تأثیرات میوه ها بر سلامت جسم نیز بر کسی پوشیده نیست.) بهشت هم که خانه نشاط و شادمانی است. هم اکنون نیز فصل تابستان است و چه نیکو است که تا جایی که توان اقتصادی اجازه می دهد، از میوه های متنوع این فصل بهره مند شویم و سپاسگزار خداوند باشیم.
🔷 آیه روز:
وَ فَاكِهَةٍ مِمَّا يَتَخَيَّرُونَ (واقعه / آیه 20)
🔶 ترجمه:
{در ادامه بیان نعمت های بهشتیان: } و ميوه هائي از هر نوع كه مايل باشند.
📅 شنبه 9 تیر 1397
#آخرت ، #بهشت ، #میوه ، #سلامت ، #نشاط ، #اجتماعی
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: پر تکرار ترین آیه قرآن ؛آیه مورد نظر امروز در قرآن 31 بار تکرار شده است. خداوند در این آیه دو گروه را مخاطب قرار می دهد (که به عقیده مفسران و با توجه به متن آیات بعد، این دو گروه ، انسان ها و جنیان هستند) و از آن ها می پرسد کدام یک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید. جالب است که این آیه هربار پس از این می آید که خداوند در آیاتش نسبت به نعمت هایش تذکر می دهد. از نظر مفسران تکرار آیة به این دلیل است که می خواهد حس شکر گذاری را در انسان برانگیزد و او را به دنبال عرفان و شناخت مبدأ نعمت ها بفرستد. به طوری که خداوند منّان نعمت های گوناگونش را به بشر فراموشکار یاد آور می شود و به دنبال ذکر هر نعمتی از او سؤال می کند تا به این وسیله فطرت خفته و وجدان غبار گرفتة او را بیدار سازد، تا با شکر گزاری و اطاعت فرمان خدا، بنده تکامل و پیشرفت کند و رحمت خویش را بیشتر از پیش نصیب او سازد.
🔷 آیه روز:
فَبِأَيِّ آلَاء رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ (الرحمن / آیه 30)
🔶 ترجمه:
پس {ای گروه انس و جن} كدامین نعمتهاى پروردگارتان را انكار مى كنید؟!
📅 دوشنبه 11 تیر 1397
#عبادی ، #شکر ، #نعمت ، #نشانه
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: بهره اندک و موقت در دنیا، بیچارگی و عذاب دردناک در آخرت؛ این آیه درباره کافران و گروهی است که مقابل تعالیم الهی ایستاده اند. تاریخ همواره چنین افرادی را به خاطر دارد که در عین حال که با خدا دشمنی می کنند، از نعمت های او بهره کافی و عالی دارند. خیلی بهتر از اکثر مومنان و حق طلبان! آن قدر که پناه بر خدا انسان فکر می کند که آن ها در موضع حق هستند، یا از آن بدتر ، اینکه که خداوند نمی تواند آن ها را عذاب کند! این آیه پاسخی به این تفکرات اشتباه هست. خداوند تأکید می فرماید بهره آنها از زندگى دنيا تو را شگفت زده نكند، (ما كمى از متاع دنيا در اختيار آنان مى گذاريم - و متاع دنيا هر چه باشد هم زود گذر و هم كم و ناچيز است - سپس آنها را بالاجبار به عذاب شديد مى كشانيم ) عذابى مستمر و دردناك. تا هیچ کس تصور نكند، که آن ها در اين جهان از قبضه قدرت خداوند خارجند، خود او مى خواهد آنها را براى آزمايش و اتمام حجت و مقاصدى ديگر آزاد بگذارد و به آن ها نعمت دهد، پس همين متاع قليل به آنها نيز از سوى او است . البته که آن ها در این معامله بد زیان می کنند، این متاع قلیل به آن عذاب غلیظ اصلا نمی ارزد!
🔷 آیه روز:
نُمَتِّعُهُمْ قَلِيلًا ثُمَّ نَضْطَرُّهُمْ إِلَى عَذَابٍ غَلِيظٍ (لقمان / آیه 24)
🔶 ترجمه:
ما اندكى آنها را از متاع دنیا بهره مند مى كنیم، سپس آنها را به تحمل عذاب شدیدى وادار مى سازیم!
📅 سه شنبه 12 تیر 1397
#دنیا ، #دنیاطلبی، #متاع ، #آخرت ، #عذاب
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: تحریم ازدواج با محارم؛ این آیه از قرآن شامل حکم خداوند در خصوص حرام بودن ازدواج با کسانی است که اصطلاحا به آن ها محرم گفته می شود. در واقع این آیه افرادی را که به انسان محرم هستند را معرفی می کند. از این آیه استنباط می شود که سه عامل برای محرمیت وجود دارد. 1- ولادت (ارتباط نسبی) ، 2- ازدواج (ارتباط سببی) 3- شیر خوردن. (رضاعی).
🔷 آیه روز:
حُرِّمَتْ عَلَيْكُمْ أُمَّهَاتُكُمْ وَ بَنَاتُكُمْ وَ أَخَوَاتُكُمْ وَ عَمَّاتُكُمْ وَ خَالاَتُكُمْ وَ بَنَاتُ الأَخِ وَ بَنَاتُ الأُخْتِ وَ أُمَّهَاتُكُمُ اللاَّتِي أَرْضَعْنَكُمْ وَ أَخَوَاتُكُم مِّنَ الرَّضَاعَةِ وَ أُمَّهَاتُ نِسَآئِكُمْ وَ رَبَائِبُكُمُ اللاَّتِي فِي حُجُورِكُم مِّن نِّسَآئِكُمُ اللاَّتِي دَخَلْتُم بِهِنَّ فَإِن لَّمْ تَكُونُواْ دَخَلْتُم بِهِنَّ فَلاَ جُنَاحَ عَلَيْكُمْ وَ حَلاَئِلُ أَبْنَائِكُمُ الَّذِينَ مِنْ أَصْلاَبِكُمْ وَ أَن تَجْمَعُواْ بَيْنَ الأُخْتَيْنِ إَلاَّ مَا قَدْ سَلَفَ إِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُورًا رَّحِيمًا (نساء / آیه 23)
🔶 ترجمه:
حرام شده است بر شما، مادرانتان، و دختران، و خواهران، و عمه ها، و خاله ها، و دختران برادر، و دختران خواهر شما، و مادراني كه شما را شير داده اند، و خواهران رضاعي شما، و مادران همسرانتان، و دختران همسرتان كه در دامان شما پرورش يافته اند از همسراني كه با آنها آميزش جنسي داشته ايد - و چنانچه با آنها آميزش جنسي نداشته ايد، (دختران آنها) براي شما مانعي ندارد - و (همچنين) همسرهاي پسرانتان كه از نسل شما هستند (- نه پسر خوانده ها -) و (نيز حرام است بر شما) جمع ميان دو خواهر كنيد؛ مگر آنچه در گذشته واقع شده؛ چرا كه خداوند، آمرزنده و مهربان است.
📅 چهارشنبه 13 تیر 1397
#احکام ، #ازدواج ، #حرام ، #محرم ، #محارم ، #خویشاوند ، #خانواده
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: شکست آن ها برای خدا کاری ندارد؛ در برهه های مختلف تاریخ مومنان و موحدان دشمنانی داشتند. از همان صدر اسلام که پیامبر با چند نفر انگشت شمار در مقابل قریش با آن همه توان اقتصادی و اجرایی ایستاد، یا زمانی که لشکر کافران در جنگ خندق مدینه را به محاصره خود درآوردند و ... . در تمام این لحظات خدا همان خدا بود. زمانی که تهدیدها جدی می شد، خدا پیامبر را دلداری می داد و البته دشمنان را تهدید می کرد. آن هم با این جمله که به آن ها بگو که فکر نکنند که قدرت زیادی دارند. چه بسیار تمدن هایی که از آن ها نیرومندتر بودند و خدا آن ها را در هم شکست. البته همین طور هم می شد. خداوند در تمام این رویارویی ها در وقت خودش وارد عمل می شد و مانع از این می شد که دشمنان به خواسته خود برسند. خدا همان خدا است. سنت الهی تغییر نمی کند. در طول تاریخ بسیار پیش آمده است که تسلط و توانمندی دشمنان نسبت به مومنان از امروز بیشتر باشد. اما خدا به وقتش وارد عمل شد. بعد از این هم همین طور خواهد شد.
🔷 آیه روز :
وَ كَأَيِّن مِّن قَرْيَةٍ هِيَ أَشَدُّ قُوَّةً مِّن قَرْيَتِكَ الَّتِي أَخْرَجَتْكَ أَهْلَكْنَاهُمْ فَلَا نَاصِرَ لَهُمْ (محمد / آیه 13)
🔶 ترجمه :
و چه بسیار شهرهایى كه از شهرى كه تو را بیرون كرد نیرومندتر بودند; ما همه آنها را نابود كردیم و هیچ یاورى نداشتند!
📅 پنجشنبه 14 تیر 1397
#سیاست_خارجی ، #دشمن ، #جنگ ، #جهاد ، #یاری ، #نصرت_الهی
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: خبر خداوند از پایان کار فتنه انگیزان یهود؛ این آیه در باره خطاب الهی به بنی اسرائیل است که می فرماید زمانی که "وعد الاخره" فرا برسد شما را گرد می آوریم. هر چند اغلب مفسران این اشاره الهی را به حشر انسان ها در قیامت مربوط دانسته اند، اما مفسران بزرگی همانند علامه طباطبایی با توجه به آیات ابتدایی این سوره احتمال داده اند که عبارت "وعد الاخره" همان است که در آیه 7 سوره اسراء آمده است و آن اشاره به شکست قطعی و نابودی یهود پس از دومین فساد بزرگ خود در بیت المقدس است. در این صورت عبارت انتهایی آیه به معنای زیر خواهد بود (به نقل از متن تفسیر المیزان): "بعد از غرق فرعون، به بنى اسرائيل دستور داديم كه در سرزمين مقدس كه فرعون شما را از رفتن به آنجا جلوگيرى مى كرد منزل كنيد و در آنجا باشيد تا وعده ديگر شما برسد، همان وعده اى كه در آن، بلاها شما را مى پيچاند و دچار قتل و غارت و اسيرى و جلاى وطن مى شويد. در آن موقع همه شما را گرد آورده و در هم فشرده مى آوريم." با این تفسیر ابتدا و انتهای آیه با یکدیگر مرتبط می شوند. ضمن اینکه از سیاق آیه بر می آید که این جمع شدن بساط، پایان کار فتنه انگیزی بنی اسرائیل در دنیا است و پس از آن بازگشتی برای ان ها وجود نخواهد داشت. جالب است که بدانید نام دیگر سوره اسراء، سوره بنی اسرائیل است و سوره با بیان فتنه انگیزی های این قوم آغاز شده و با بیان عاقبت آن ها ختم می شود.
🔷 آیه روز :
وَ قُلْنَا مِن بَعْدِهِ لِبَنِي إِسْرَائِيلَ اسْكُنُواْ الأَرْضَ فَإِذَا جَاء وَعْدُ الآخِرَةِ جِئْنَا بِكُمْ لَفِيفًا (اسراء / آیه 104)
🔶 ترجمه :
و بعد از آن به بنى اسرائیل گفتیم: «در این سرزمین ( مصر و شام) ساكن شوید! اما هنگامى كه وعده آخرت فرا رسد، همه شما را دسته جمعى (به آن دادگاه عدل) مى آوریم»
⬅️ نکته : سوره اسراء از مهمترین سوره های مرتبط با موضوع مهدویت است. به طوری که در مفاتیح الجنان آمده است : " از حضرت صادق روایت شده است که هر که در هر شب جمعه سوره بنی اسرائیل را بخواند، نمیرد تا به خدمت حضرت قائم عجل الله فرجه برسد و از اصحاب آن حضرت باشد" . در میان آیات این سوره ، آیه مورد بحث امروز از جایگاه خاصی در موضوعات مربوط به زمان ظهور و نابودی فتنه یهود در دنیا دارد و برخی محققان استفاده هایی از لفظ لفظ این آیه کرده اند که نتایج شگفت انگیز و تکان دهنده ای دارد و نگارنده ، عزیزان علاقه مند را به جستجو و مطالعه نتایج حیرت آور این پژوهش ها دعوت می نمایم.
📅 جمعه 15 تیر 1397
#مهدویت ، #آخرالزمان ، #یهود ، #بنی_اسرائیل ، #اسرائیل
🌹تعجیل در فرج ولی عصر صلوات🌹
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: رنج و سختی همراه همیشگی انسان؛ این آیه از یک سنت مهم الهی پرده بر می دارد و آن این است که رنج و سختی همیشه در زندگی همراه انسان است و از آن گریزی نیست. (كبد) (بر وزن حسد) به معنى دردى است كه عارض كبد انسان (جگر سياه ) مى شود و سپس به هر گونه مشقت و رنج اطلاق شده است . انسان از آغاز زندگى حتى از آن لحظه اى كه نطفه او در قرارگاه رحم واقع مى شود، مراحل زيادى از مشكلات و درد و رنجها را طى مى كند تا متولد شود، و بعد از تولد در دوران طفوليت ، و سپس جوانى ، و از همه مشكلتر دوران پيرى ، مواجه به انواع مشقتها و رنجها است ، و اين است طبيعت زندگى دنيا، و انتظار غير آن داشتن اشتباه است. نگاهى به زندگى انبياء و اولياء الله نيز نشان مى دهد كه زندگى اين گلهاى سرسبد آفرينش نيز با انواع ناملائمات و درد و رنجها قرين بود، هنگامى كه دنيا براى آنها چنين باشد، وضع براى ديگران روشن است . و اگر افراد يا جوامعى را مى بینیم كه به ظاهر درد و رنجى ندارند يا بر - اثر مطالعات سطحى ما است ، و لذا وقتى نزديكتر مى شويم به عمق درد و رنجهاى
همين صاحبان زندگى مرفه آشنا مى گرديم ، و يا اينكه براى مدتى محدود و زمانى استثنائى است كه قانون كلى جهان را بر هم نمى زند.
🔷 آیه روز :
لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ (بلد / آیه 4)
🔶 ترجمه :
كه ما انسان را در رنج آفریدیم (و زندگى او پر از رنجهاست)!
📅 شنبه 16 تیر 1397
#سنت_الهی ، #رنج ، #سختی ، #زندگی ، #اجتماعی
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: شنیدن تهمت و زخم زبان، امتحان دشوار الهی برای بزرگان ؛ به طور کلی تحمل تهمت و زخم زبان بسیار دشوار است و خداوند در بسیاری از موارد اولیاء و پیامبران خود را با این امتحان دشوار مواجه می کرده است. هر چند که این مسئله در مورد پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله به اوج خود می رسد، اما قرآن در بیان سرگذشت حضرت مریم سلام الله علیها هم به یکی از دشوارترین این امتحان ها که درباره مریم مقدس رخ داد، اشاره می فرماید. در آن زمان که دوران حمل پايان گرفت ، و لحظات طوفانى زندگى مريم شروع شد، احساس كرد لحظه اى را كه از آن مى ترسيد فرا رسيده است ، لحظه اى كه هر چه پنهان است در آن آشكار مى شود و رگبار تيرهاى تهمت مردم بى ايمان متوجه او خواهد شد. به قدرى اين طـوفان سخت بود و اين بار بر دوشش سنگينى مى كرد كه بى اختيار (گفت : اى كاش پيش از اين مرده بودم و به كلى فراموش مى شدم )!. از همین جمله شدت ترس و ناراحتی مریم را از زخم زبان و تهمت مردمان میتوان فهمید و راستی هم برای دختری همچون مریم که تا آن ساعت در کمال عفت و تقوی زندگی کرده و از نظر خانوادگی هم از خاندان اصیل و پاکدامن به دنیا آمده بود، بسیار تلخ و ناگوار است که او را به آلودگی و زنا متهم سازند، و با توجه به اینکه زنان از نظر احساس و عواطف حساس تر از مردان هستند و پیشامدهای ناگوار و ناملایمات زودتر آنها را تحت تأثیر قرار میدهد، میتوان فهمید که آن ساعتها چقدر برای مریم دشوار و سخت گذشته است. هرچند که در همان لحظه خدای رحمان او را مورد حمایت خود قرار می دهد و نمی گذارد این خجالت زیاد به طول بینجامد.
🔷 آیه روز :
فَأَجَاءهَا الْمَخَاضُ إِلَى جِذْعِ النَّخْلَةِ قَالَتْ يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَذَا وَ كُنتُ نَسْيًا مَّنسِيًّا (مریم / آیه 23)
🔶 ترجمه :
درد زایمان او را به كنار تنه درخت خرمایى كشاند; (آنقدر ناراحت شد كه) گفت: «اى كاش پیش از این مرده بودم، و بكلى فراموش مى شدم!»
📅 یکشنبه 17 تیر 1397
#اجتماعی ، #تهمت ، #زبان ، #مریم ، #زایمان
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
🌑سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد.🌑
📋 گزاره: درباره اهمیت علم فقه ؛ این آیه اشاره به مسئله مهمی دارد و آن اينكه : گر چه جهاد بسيار پر اهميت است و تخلف از آن ننگ و گناه ، ولى نبايد همه به جهاد بروند بلكه لازم است هر جمعيتى از مسلمانان به دو گروه تقسيم شوند گروهى فريضه جهاد را انجام دهند، و گروه ديگرى به آموزش فقه در دین بپردازند. شك نيست كه منظور از (تفقه ) در دين فراگيرى همه معارف و احكام اسلام اعم از اصول و فروع است ، زيرا در مفهوم تفقه ، همه اين امور جمع است ، بنابراين آيه فوق دليل روشنى است بر اينكه همواره گروهى از مسلمانان به عنوان انجام يك واجب كفائى بايد به تحصيل علم و دانش در زمينه تمام مسائل اسلامى بپردازند، و پس از فراغت از تحصيل براى تبليغ احكام اسلام به نقاط مختلف ، مخصوصا به قوم و جمعيت خود بازگردند، و آنها را به مسائل اسلامى آشنا سازند. بنابراين آيه فوق دليل روشنى است بر وجوب تعليم و تعلم در مسائل اسلامى ، و به تعبير ديگر هم تحصيل را واجب مى كند، و هم ياد دادن را، و اگر دنياى امروز به تعليمات اجبارى افتخار مى كند، قرآن در چهارده قرن پيش علاوه بر آن بر معلمين نيز اين وظيفه را فرض كرده است. این آیه مبنای تشکیل مدارسی است که مخصوص فقه است و البته امام صادق علیه السلام بنیانگذار چنین مدارسی (در خصوص فقه شیعه) محسوب می شوند.
🔷 آیه روز :
وَ مَا كَانَ الْمُؤْمِنُونَ لِيَنفِرُواْ كَآفَّةً فَلَوْلاَ نَفَرَ مِن كُلِّ فِرْقَةٍ مِّنْهُمْ طَآئِفَةٌ لِّيَتَفَقَّهُواْ فِي الدِّينِ وَ لِيُنذِرُواْ قَوْمَهُمْ إِذَا رَجَعُواْ إِلَيْهِمْ لَعَلَّهُمْ يَحْذَرُونَ (توبه / آیه 122)
🔶 ترجمه :
شایسته نیست مؤمنان همگى (بسوى میدان جهاد) كوچ كنند; چرا از هر گروهى از آنان، طایفهاى كوچ نمى كند (و طایفهاى در مدینه بماند)، تا در دین (و معارف و احكام اسلام) آگاهى یابند و به هنگام بازگشت بسوى قوم خود، آنها را بیم دهند؟! شاید (از مخالفت فرمان پروردگار) بترسند، و خوددارى كنند!
📅 دوشنبه 18 تیر 1397
#عترت ، #اجتماعی ، #فقه ، #علم ، #جهاد
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 گزاره: آن ها که به قانون خدا حکم نمی کنند؛ در ابتدای آیه خداوند از دستور خود به مسیحیان پس از نزول انجیا سخن می گوید و این که انتظار داشته است که بر مبنای آنچه در انجیل به آن ها نازل شده است، در تقابل ها حکم کنند. از این آیه نتیجه می گیریم مبنای قضاوت فقط و فقط احکام الهی باید باشد. حال اگر کسی این مسئله را قبول نداشته باشد، همان طور که در انتهای آیه بیان می شود، فاسق است. فاسق یعنی خارج، خارج از فرمان خدا، خارج از مرز بندگی خدا. جالب است که خداوند در آیات قبل با همین سیاق کسانی را که به قانون خدا حکم نمی کنند را کافر و ظالم هم می نامد. زیرا كسى كه بر خلاف حكم خداوند داورى مىكند ، از یك طرف ، قانون الهى را زیر پا گذاشته و كفر ورزیده و از طرف دیگر با عدم رعایت عدالت به انسان بىگناهى ستم و ظلم كرده و از طرف سوم از مرز وظيفه و مسئوليت خود خارج شده و فاسق گردیده است.
🔷 آیه روز :
وَ لْيَحْكُمْ أَهْلُ الإِنجِيلِ بِمَا أَنزَلَ اللّهُ فِيهِ وَ مَن لَّمْ يَحْكُم بِمَا أَنزَلَ اللّهُ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ (مائده / آیه 47)
🔶 ترجمه :
اهل انجیل ( پیروان مسیح) نیز باید به آنچه خداوند در آن نازل كرده حكم كنند! و كسانى كه بر طبق آنچه خدا نازل كرده حكم نمى كنند، فاسقند.
📅 سه شنبه 19 تیر 1397
#احکام ، #قضاوت ، #عدالت ، #فسق ، #فاسق ، #انجیل ، #حکم
افسران آتش به اختیار
@afsaranatashbeakhtear
💠 حدیث روز 💠
❓ چگونه از مرگ نترسیم
🔹عَنْ جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ عَنْ أَبِيهِ (ع) قَالَ: أَتَى النَّبِيَّ (ص) رَجُلٌ فَقَالَ لَهُ مَا لِي لَا أُحِبُّ الْمَوْتَ فَقَالَ لَهُ أَ لَكَ مَالٌ قَالَ نَعَمْ قَالَ فَقَدَّمْتَهُّ، قَالَ لَا ، قَالَ فَمِنْ ثَمَّ لَا تُحِبُّ الْمَوْتَ.
🔳 امام صادق(ع) از پدر بزرگوارش علیهماالسلام روایت کرد که: مردی نزد پیامبر(ص) آمد و گفت: نمیدانم چرا مرگ را دوست ندارم.
حضرت به او فرمود: آیا مالی داری؟ گفت: بله.
پیامبر فرمود: آن را از پیش فرستاده ای؟ گفت: نه.
پیامبر فرمود: به همین خاطر است که مرگ را دوست نداری.
📚 خصال، ج۱، ص۱۳
توضیح: منظور از پیش فرستادن مال و ثروت انفاق آن در راه خدا است.
@afsaranatashbeakhtear