افسران بصیر رهبری
✅سوال شما مخاطب عزیز: سوال۱👈 🇮🇷🌺🇮🇷 هزینه تقریبی جنگ طی 8 سال حدودا چه قدر بود؟⁉️🤔 ❎ منتظر پاسخ خود
🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
✅جواب سوال ۱:
خسارات وارد شده بر ایران، طبق برآورد سازمان ملل حدود 100 میلیارد دلار و طبق برآورد ایران حدود 1000 میلیارد دلار است.
@afsaranebasir
افسران بصیر رهبری
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷 ✅ سوال شما مخاطب عزیز: سوال۲👈🇮🇷🌺🇮🇷 علل و عوامل پیروزی ملت ایران در یک نبرد ناجوانمردان
🇮🇷🌺🇮🇷🌺
✅جواب سوال ۲:
دوران دفاع مقدس یکی از باشکوهترین و پرافتخارترین دوران تاریخ ملت ایران است. در این دوران مشعشع و حماسی، ملت ایران و به ویژه جوانان مومن و دلاور آن با تکیه بر قدرت ایمان، عظیمترین قدرتهای مادی دنیا را به زانو درآوردند و قدرت اسلامی را آشکار ساختند. بدون تردید، نقش حضرت امام خمینی(ره) در مدیریت و فرماندهی جنگ، یک نقش بیبدیل است. فرماندهی و مدیریت حضرت امام(ره) را میتوان از عوامل اصلی مقاومت ملت ایران در برابر متجاوزان و تبدیل جنگ تحمیلی به دفاع مقدس دانست. ملت ایران تحت فرماندهی حضرت امام(ره) بر دشمنی غلبه کرد که از اندیشههای برتر نظامی دنیا و تجهیزات مدرن و پیشرفته قدرتهای بزرگ برخوردار بود.
سبک رهبری و فرماندهی حضرت امام(ره) در جنگ، یک سبک دینی و الهی و متفاوت از تمامی سبکهای فرماندهی نظامی در ارتشهای مطرح دنیا بود. رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در خصوص سبک فرماندهی و رهبری امام در دوران دفاع مقدس میفرمایند: «غیر از دوران پیامبر، فرمانده کل قوای عارف و حکیم و عاشق الهی در دنیا سراغ نداریم. ما در هیچ جای دنیا نیروی نظامیای را سراغ نداشته و نداریم که تحت فرماندهی انسانی معنوی و الهی و عارف و دارای رقیقترین احساسات بشری و در عین حال با قاطعیت و صلابتی که هیچ فرماندهی در دنیا از آن برخوردار نیست، به حراست و دفاع از ناموس و حیات شرافتمندانه ملت در برابر متجاوزان بپردازد.»
حضرت امام (ره) یک رهبر و یک فرمانده نظامی الهی بود و توانست با سبک رهبری الهی خویش، جوانان مومن و انقلابی عاشق اسلام را، به رزمندگان اسلام با روحیه جهادی و شهادتطلبی تبدیل کند.
حضرت امام(ره) بهخوبی ماهیت جنگ را برای مردم تبیین فرمودند و جنگ و دفاع را مردمی کردند. ایشان با طرح مسائلی همچون؛ جنگ ما، جنگ بین اسلام و کفر و جنگ بین حق و باطل است، فضای نبرد را از سیاسی بودن و ملی بودن، به فضای اعتقادی سوق دادند و حضور در جبههها جنبه اعتقادی و جهاد فیسبیلالله پیدا کرد. در واقع، حضرت امام(ره) که خود یک رهبر الهی و دارای ولایت الهی بر ملت ایران بودند، موفق شدند مردم مسلمان ایران را همانند مسلمانان صدر اسلام برای دفاع از اسلام بسیج نمایند. حضرت امام(ره) از همین منظر خطاب به رزمندگان اسلام فرمودند: «شما برای حفظ اسلام دارید جنگ میکنید و صدام برای نابودی اسلام. الآن اسلام به تمامه در مقابل کفر واقع شده است.» ایشان در جایی دیگر در همین باره میفرمایند: «این جنگ، جنگ اعتقادات، جنگ ارزشهای اعتقادی ـ انقلابی علیه دنیایی کثیف، زور، پول و خوشگذرانی است.»
@afsaranebasir
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
✅ سوال شما مخاطب عزیز
🔸سوال شماره ۳👇
🔺هدف از تحمیل جنگ به ایران چه بود؟
❎ منتظر پاسخ خود باشید⏰
@afsaranebasir
افسران بصیر رهبری
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷 ✅ سوال شما مخاطب عزیز 🔸سوال شماره ۳👇 🔺هدف از تحمیل جنگ به ایران چه بود؟ ❎ منتظر پاسخ خو
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
پاسخ سوال شماره ۳👇
✅ 🔸 نابودی انقلاب اسلامی و یا حداقل کنترل آن
🔸تشکیل عربستان بزرگ
🔸تصرف خوزستان و گرفتن کل شط العرب
@afsaranebasir
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
سوال شما مخاطب عزیز
🔶شماره ۴👇
✅با توجه به موقعیت برتر نظامی ایران و وضعیت حاکم بر منطقه و داخل، برای تصمیمگیری در مورد آیندهی جنگ چه گزینههایی پیش روی ایران قرار داشت؟
🔶منتظر پاسخ خود باشید⏰
@afsaranebasir
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
پاسخ سوال شماره ۴👇
✅1. ایران بدون در نظر گرفتن خواستههای خود و تنها بر اثر فشارهای بینالمللی و در حالی که نیروهای عراقی همچنان در مناطق اشغالی حضور داشتند، با پذیرش آتشبس، مذاکره با عراق را آغاز میکرد بدون آنکه هیچگونه کنترلی بر آن داشته باشد یا از اهرم فشار برای تأمین خواستههای خود استفاده کند. این روش براساس ضرورت خاتمهی جنگ با هر وضعیتی میتوانست انتخاب شود، اما اینکه آیا انتخاب این راهحل به معنای حل و فصل جنگ به سود ایران بود، با در نظر گرفتن اینکه ایران طرف پیروز جنگ بود، پذیرفتنی نبود.
🔹2. ترک مخاصمه بدون اتمام جنگ راهحل دیگری بود که فرا روی ایران قرار داشت؛ بدین معنا که ایران راهحل اول را نمیپذیرفت، در عین حال از ورود به داخل خاک عراق خودداری میکرد و در مرز خود مستقر میشد. انتخاب این گزینه با توجه به اینکه عراق نفت شهر را در اختیار داشت و روی ارتفاعات و مناطق سرکوب مستقر شده و در عین حال به دنبال فرصت برای بازسازی و تجدید قوا بود چه معنایی داشت. آیا با این روش جنگ به پایان میرسید یا اینکه عراق پس از تجدید قوا مجدداً حملات خود را از سر میگرفت؟ ضمن اینکه، از نظر حقوقی، هیچ گونه آتشبسی میان دو طرف برقرار نشده بود و بهانههای لازم برای از سرگیری مجدد تجاوزات عراق وجود داشت.
نتیجهی هر دو راهحل این بود که روند برتری ایران بر عراق را متوقف و مخدوش میکرد و خطر سقوط احتمالی عراق کاهش مییافت و این برای آمریکا، اروپا و برخی از کشورهای منطقه، که به دنبال پایان دادن به جنگ با هدف جلوگیری از سقوط صدام بودند، بهترین گزینه بود.
🔸3. تنبیه متجاوز با هدف تأمین صلح شرافتمندانه راهحل دیگری بود که ایران انتخاب کرد. امام خمینی بر این نظر بودند:
«امروز که ما قدرت داریم اگر مجرم را رها کنیم، این به معنای آتشبس و صلح نیست؛ ضمن اینکه منطق حکم میکند دشمن عقب راندهشده را باید به نحوی مجازات کرد که برای سالهای سال خیال تهاجم مجدد را از سر بیرون کند.»
@afsaranebasir
رهبری چرا کاری نمیکنند؟ .mp3
6.65M
سؤال شما مخاطب عزیز
🗣🗣🗣چرا رهبری کاری نمیکنند؟ 🤔🤔🤔
پاسخ کارشناس ما:
☘☘☘💬💬 خانم ملیحه مختاری
🍃🌺🍃
@afsaranebasir
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
سوال شما مخاطب عزیز👇
❓سوال شماره ۵
✅ در کشوری که حکومت آن جمهوری اسلامی است، چرا افرادی مثل آقای حسن روحانی از غربال شورای نگهبان عبور داده میشوند که با عملکردشان چهره اسلام و نظام را خدشه دار کنند؟
پاسخ سوال در پیام بعدی👇
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
@afsaranebasir
331.7K
✅پاسخ سرکار خانم عسکری به سوال شماره ۵
🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷🌺🇮🇷
@afsaranebasir