eitaa logo
افشون و پریشون
3.4هزار دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
2.7هزار ویدیو
5 فایل
ما همونایی هستیم که به درآوردن روسری تو خیاااابون نمی گیم یواشکی!😮😉 به افشونی موها تو جامعه نمیگیم آزادی!☺️ به پریشونی نمیگیم خوشبختی✌️ کپی آزاد ( #با_ذکر_منبع ) آدرس ما در اینستاگرام: afshun_o_parishun@ ادمین کانال: @zbabaee99
مشاهده در ایتا
دانلود
گسترش خشونت جنسی به چه دلیل؟ گزارش عفو بین الملل: گسترش خشونت جنسی در دانمارک در سایه ی ناکارآمدی نظام قضایی. واقعا انتظاری که اینا از آدما دارن رو خود خدا هم که انسان رو آفریده نداره ازش. جامعه رو از محرک های جنسی اشبااع میکنن و علت گسترش خشونت جنسی رو ناکارآمدی نظام قضایی میدونن😳 پ ن۱: الان اگه سیستم قضایی درست شه دیگه مشکلی نیست؟؟ پ ن۲: من گفتم اینا به پیشگیری اعتقادی ندارن و کلا تو کار درمانن. شما باور نکردید😬 _______________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
🤚 ما همونایی هستیم که به افشون و پریشونی موها تو خیابونهااا نمیگیم آزادی.✌️ و به تحقیر و عرضه کردن زن نمیگیم زندگی! 😉 💥 افشون و پریشون💥 تنها کانال طنز 😂در نقد آدم های افشون و پریشونِ ضدعفاف و حجاب...👻 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ✅ کانال «افشون و پریشون» زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف. 👇 https://eitaa.com/joinchat/504102970C06f618a306
🔔 دنیا هنو قشنگیاشو داره 🔹 مصی کلیمی😂😂 ______________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رونمایی از پرچم جدید ایالت متحده امریکا😂😂😂😂 امام خامنه ای فرموده بودن که جهان در حال تغییر است و جهان جدیدی به وجود خواهد آمد. ان شاءالله به‌ زودی تمام پرچم های دنیا را منقش به کلمه مبارک الله خواهیم کرد.🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 پ. ن به کوری چشم آمریکا که در جدول جام جهانی پرچم ایران را بدون الله به نمایش گذاشت. ________________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
تمام هستی من خاک پایتان بانو! و جان عالم هستی فدایتان بانو! میلاد با سعادت حضرت زینب سلام الله علیها و روز پرستار مبارک 🌺🌺🌺🌺 __________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
👆نظر مردم ایران در مورد نقش در حفظ در . ✍️ نتایج نظرسنجی ملی که در سال ۱۴۰۰ در اینستاگرام و پیامک های ارسالی به شبکه ۵ از اقشار مختلف مردم ایران انجام شده است. ❇️ اونهایی که می‌گویند نتایج این نظرسنجی رو قبول ندارند، همین الان خودشون تو این نظرسنجی شرکت کنند، الف) یا ب) ؟ 🔹شما میتوانید قسمت‌های مختلف برنامه چراغ را از این آدرس ببینید و دانلود کنید. 👈 [برنامه چراغ] _____________________ ◀️کانال چراغ همـراهی برای درست تـر دیدن برای ، رسانه باشید و به کانال[چراغ] بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذوق‌زدگی یک "شهروند مزدورِ آمریکایی" از ناراحتی میلیون‌ها ایرانی! ‌ مصیح علینژاد در گفتگو با شبکه آمریکایی "سی‌ان‌ان" باخت تیم ملی ایران در برابر آمریکا را با هم‌وطنان آمریکایی خود جشن گرفت! ________________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گاهی شرافت یک اجنبی هم از یک برانداز بیشتراست. اینایی که می‌بینید امروز مثل کفتار زوزه می‌کشن دور و بر ایران و از باخت تیم ملی ایران خوشحال و شادند همون حرام لقمه هایی هستند که دروازه های ایران را برای اسکندر و چنگیز و... باز کردند و بابتش سکه و... گرفتند. تاریخ نامشان را با لجن خواهد نوشت، ننگ مزدوری و وطن فروشی پاک نمیشه.😡 ____________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
هدایت شده از 🇮🇷 جواهرانه 🇵🇸
۵ کتاب و برای نوجوانان👌 📍پاسخِ شبهات و چالش های ذهنی روز در قالب داستان های پرجاذبه و بر اساس امروز. 📍پرداختن به موضوعات مهمی که کمتر مورد توجه نویسندگان بوده است. 📍به تصویر کشیدن واقعیت و مفهوم در اندیشه غرب و در دوران سلطنت پهلوی در مقایسه با جایگاه زن در اندیشه اسلامی. ❤️ کتاب های جذابی که شروعش با شما اما تمام کردنش....👌👌 ✅ مورد تأیید هیئت علمی دانشگاه تخصصی مجازی عفاف و کارشناسان محتوایی_هنری موسسه فرهنگی خیبر. ✅ برگزیده شده از میان بیش از ۱۰۰ رُمان مطرح کشور. 👌 ✍ خاطرات سفیر (نویسده: نیلوفر شادمهری) ✍ حریر (نویسنده: فاطمه سلطانی) ✍ فرشته ها هم عاشق می‌شوند (نویسنده: نعیمه اسلام‌لو) ✍ پنجره چوبی (نویسنده: فهیمه پرورش) ✍ نرگس ( نویسنده: رحیم مخدومی) ☎️ جهت سفارش میتوانید با این شماره تماس بگیرید: ‏‪‏‪09392696932‬‏‬‏ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📣 کانال جواهرانه، زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف، پاسخگوی دغدغه های به روز جوانان. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1130102787C66c4502167
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیطان، وکیل مدافع مصیح آشوب‌ساز خاورمیانه و شیطان فرانسوی، از القاب فردی است که این روزها در تقابل مستقیم با ایران، هماهنگ کننده ملاقات مصیح علینژاد با مکرون بوده است. برنارد هنری لوی، فرد یهودی است که از سوریه و افغانستان تا اوکراین، هر کجا که جنگ بوده است حضور فعال داشته است. _________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.
هدایت شده از 🇮🇷 جواهرانه 🇵🇸
18.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زن،زندگی،آزادی؟!! یا توحش؟؟!! ✅گشت ارشادانه۶ طرفداران شعارِ زن، زندگی، آزادی؛ شما کسانی رو که مرتکب جنایت ها، بی حرمتی ها، ناجوانمردی ها شدند رو از خودتون نمیدونید! شاخص و حد و مرز آزادی که صحبت میکنین کجاست؟ چه کسی صلاحیت داره معیارِ این آزادی رو تعیین کنه؟ داستایوفسکی: اگر خدا نباشد همه چیز آزاد است! پشت پرده شعارهای قشنگ روشنفکری.😐 🎥پاسخ خانم اسلاملو (نویسنده و پژوهشگر در حوزه زن و خانواده).👌 ۶ ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 📣 کانال جواهرانه، زیر نظر دانشگاه تخصصی عفاف، پاسخگوی دغدغه های به روز جوانان. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1130102787C66c4502167
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدرت نمایی با اسلحه سه بار افتاده زندان، بخاطر نگهداری مواد و دعوا و مهریه..تَکرار میکنم مهریه!!! هیچی دیگه، لیدر‌ِ زن، زندگی‌، آزادی هستن...خودشم‌ به تنهایی اسدآباد همدان رو آباد کرده!!! ___________________ ◀️افشون و پریشون تنها کانال طنز😂 در نقد افشون و پریشونیهای ضد عفاف و حجاب برای ، رسانه باشید و به کانال [افشون و پریشون] بپیوندید.