1⃣ همیشه از پسرش حرف زده اند.... از پسری که برای حفظ امام زمان خویش، با تمام وجود جنگید و هرگز خواسته ی خود را بر خواسته او مقدم نکرد....
👌 عباس را می گویم... ماه بی بدیل پیوند میان حبل المتین و #ام_البنین... !!
👈 و امروز در سالروز وفات مادرش #حضرت_ام_البنین (س) سخن از مقام و شأن پسر را وامی گذاریم و می پردازیم به شأن و مقام مادرش !
👌 که در آغوش چنین مادریست که چنان پسری تربیت میشود.....
👈 ورای همه آنچه از زندگی و مرام آن بانو نقل شده، آنچه شأن و منزلت ایشان را روشن تر می کند، تأمل در زیارتنامه ایشان است.
👈برای حضرت ام البنین (س) دو زیارتنامه نقل شده که یکی مختصر ، و دیگری کاملتر است و در آن ابعاد مختلفی از کمالات آن حضرت بیان شده است.
ادامه👇👇👇
🆔 @afzayeshetelaat
2⃣ امام علی (ع)، حدود ۱۲ الی ۱۵ سال(به اختلاف نقل تاریخ) بعد از شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از برادرش عقیل درخواست میکند تا زنی که از خاندانی با اصل و نسب، شریف، شجاع و پهلوان باشد، را پیدا کند تا با او ازدواج نماید.
❗️( درسی برای جوانان در ویژگیهای مناسب برای انتخاب همسر! )❗️
👈 از آن طرف، دوشیزه «فاطمه کلابیه بنت حزام» در رؤیای صادقه ای دید که نوری بر او تابید، سپس ماه از آسمان به دامنش افتاد، آنگاه سه ستاره از آسمان در دامنش قرار گرفت!
👌 این خواب را برایش چنین تعبیر کردند که همسری از بزرگان نصیبش خواهد شد و چهار پسر مثل ماه و ستاره، در دامن او بزرگ خواهند شد.
↩️ وقتی سخن از خواستگاری علی (ع) شد؛ آن را تعبیر خواب ایشان دانسته و علیرغم اختلاف سنی و مجردبودن فاطمه بنت حزام، اما به خواستگاری حضرت، پاسخ مثبت دادند.😊
👈روز اولی که فاطمه کلابیه پا در خانه علی ع گذاشت، حسن و حسین علیهماالسلام مریض بوده و در بستر افتاده بودند.😔
عروس تازهٔ ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان، به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت، ایشان خود را وقف خدمتگزاری به فرزندان علی ع و فاطمه زهرا س کرده بود و هرگاه وارد خانه میشد، از حضرت زینب اجازه می گرفت☝️
👈 وی بقدری عاقل، مؤمن، متواضع و با کمالات نیکو بود و آیین همسرداری را به نحو شایسته ای انجام داد که خیلی زود رضایت امام علی ع را جلب نمود ، امام مقدم او را گرامی داشت و از صمیم قلب در حفظ حرمتش کوشید.
خوشا بر آن بانویی که همسرش (آنهم همسری چون علی ع!!) چنین از او راضی باشد.🌹
ادامه👇👇👇
🆔 @afzayeshetelaat
3⃣ یک نمونه از ایثار و درک بالای این بانو، آن است که اسم ایشان فاطمه است نه #ام_البنین !!
👈 اما وقتی با علی (ع) ازدواج نمود، پیشنهاد کرد که او را«فاطمه» صدا نزند تا فرزندان حضرت زهرا (س) از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش نیفتند و خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بی مادری آنها را آزار ندهد.😔
↩️ حضرت علی(ع) نیز باتوجه به رؤیای صادقه آن بانو، علیرغم اینکه ایشان هنوز فرزندی نداشت، وی را #ام_البنین نامید.👌
👈 حسن رفتار #حضرت_ام_البنین با فرزندان زهرا (س) و احترام متقابل فرزندان زهرا (س) از وی، درس بزرگی برای همه است.👌
👈 منقول است که زینب کبری (س) خطاب مادر به امالبنین داشتهاند و هم خود ایشان و هم جناب امکلثوم (س) دست امالبنین را میبوسیدند.
👌 #حضرت_ام_البنین (س) اوج وفاداری به حضرت علی (ع) را در تربیت فرزندانی صالح و وقف کردن آنها در راه خدمت و جانفشانی برای امام حسین (ع) و عدم ازدواج بعداز شهادت امام علی (ع) را از خود نشان داد و به همین خاطر در زیارت نامه ایشان مفتخر است که بگوییم :
🙏 «السلام علیک یا عزیزة الزهراء» !!
👌عزیز حضرت زهرا بودن، مدالی است که تنها بر سینه #ام_البنین میدرخشد 💫✨
#مادر_ادب
ادامه دارد👇👇👇
🆔 @afzayeshetelaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچه مادر هست
قربان چنین نامادری....♥️
◾️بیان بخشی از فضائل خانم
حضرت #اُم_البنین (سلام الله علیها)
🎤حجّت الاسلام والمسلمین عالی
#وفات_حضرت_ام_البنین 🥀 #تسلیٺ_باد
🆔 @afzayeshetelaat
مسیر سعادت🏝️
3⃣ یک نمونه از ایثار و درک بالای این بانو، آن است که اسم ایشان فاطمه است نه #ام_البنین !! 👈 اما و
4⃣ کمال معنوی #ام_البنین و مقام صبر و تحمل این مادر، در جمله معروف ایشان ، هنگام شنیدن خبر شهادت چهار فرزند خویش، زینت بخش صفحات تاریخ کربلا شده است. ✨
😔 با آنکه بشیر خبر شهادت حضرت ابو الفضل علیه السلام 34 ساله، عبد اللّه 24 ساله، عثمان 21 ساله و جعفر 19 ساله را به مادرشان می دهد، وی صبر و بردباری می کند و فقط از سلامتی امام خود می پرسد.👏
👈ایشان حتی در شیوه عزاداری خود، ولایت و امامت را مقدم می دارد.
حضرت ام البنین (س) در بقیع، پنج صورت قبر درست کرده بود. چهار قبر در یک ردیف به عنوان قبور پسرانش و یک قبر دربالای آنها به عنوان مزار امام حسین(ع).
کنار چهار قبر می نشست و می گفت: شما مادر دارید، اما حسین(ع) مادر ندارد 😭
و بعد نزد قبر حسین(ع) می نشست و گریه می کرد.😭
👈احساس مادر نسبت به فرزند معلوم است، اما تمام احساسات و عواطف مادری #ام_البنین، تحتالشعاع عقیده و ایمان واقع میشود.
👌و این گونه مادری جزو نمونههای نادر است.
#مادر_ادب
#وفات_حضرت_ام_البنین
ادامه دارد👇👇👇
🆔 @afzayeshetelaat
❗️تکرار دوباره داستان فداکاری ریزعلی
این بار در روستای قلعه نو شفیع آباد جغتای(خراسان رضوی)🌹
🔹 محمد مهدی عباسی، نوجوان ۱۴ساله اهل روستای قلعه نو شفیع آباد است که چند روز قبل با اعلام یک نقص فنی در ریل نزدیک محل بازی اش به اداره راه آهن، فداکاری ریزعلی در کتاب درسی را تکرار میکند.
مهدی : یک لحظه داستان ریزعلی فداکار یادم آمد کلافه شده بودم، گوشی همراهم نبود، تنها چیزی که به ذهنم رسید به مادرم بگویم، چون میدانستم شماره ایستگاه را دارد، با سرعت تمام به سمت خانهمان میدویدم، از خدا میخواستم اتفاقی بدی نیفتد تا بتوانم از وقوع این حادثه جلوگیری کنم که خدا را شکر با کمک مادرم توانستیم مسوول راه آهن را در جریان این اتفاق قرار دهیم.
شرح بیشتر در ↙️
http://fna.ir/f2f76u
➖➖➖➖➖➖➖
✍ نوجوانان همیشه خاطرات قهرمانان را به خاطر می سپارند و منتظرند تا روزی مثل آنان شوند، و چقدر خوب است که قبل از اینکه نوجوانان با قهرمانان خیالی و افسانه ای آشنا شوند 👈 آنان را با قهرمانان واقعی آشنا کنیم.
👌 قهرمانانی چون #حاج_قاسم و سایر شهدای بزرگ 🌷
🆔 @afzayeshetelaat
🔴 پاسخ به عصبانیت....
🔻 #روحانی:
🔹 من از وزیر ارتباطات تشکر میکنم. کسی را برای افزایش پهنای باند نمیتوان محاکمه کرد
🔹اگر میخواهید محاکمه کنید؛ من را محاکمه کنید، دستور من بوده است!
✅ #پاســـخ:
🔹اولا شما که اختیارندارید چطور چنین دستوری صادر فرمودید!!
🔹ثانیا پهنای باند را به عنوان آدرس غلط برای فریب مردم طرح نکنید.
🔹دولت ۸۰۰ میلیارد پول از مردم برای اینترنت زیادی گرفته پس دهد و قماربازی در فضای مجای را تعطیل کند. ممنون
🖌 #عبدالله_گنجی
✨سهم امروزمون از یاد مولای غریب
💫💫💫💫💫
🔴 ذکری بسیار مجرب برای توسل به امام زمان
🔵 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادركنی
🌕 قسمتی از بیانات حضرت آیت الله ناصری که در مورد اسم اعظم ایراد فرموده اند :
🔹 حضرت آیتالله سید محمد كشمیری، استاد ما و از اولیای الهی و اوتاد بود. علمای نجف درباره عظمت پدر ایشان حضرت آیتالله سید مرتضی كشمیری میگفتند، اگر ایشان ادّعای نبوت میكرد نمیتوانستیم ردّ بكنیم. ایشان اهل چنین ادّعاهایی نبود و علمای نجف برای بیان عظمت معنوی ایشان چنین میگفتند. ایشان ارتباط فوقالعادهای با حضرت حقّ، داشت و معجزات و كرامات عجیب و بسیاری از ایشان نقل شده است.
🔹 داستانهای محیّرالعقولی که بعضی از آنها را به خاطر دارم. آیتالله سید مرتضی هم همینطور بود. معروف و مشهور بود که در نجف، فقط شبهای جمعه از خانه بیرون میآمد و به حرم امیرالمؤمنین - علیه السلام - مشرف میشد و تا قبل از اذان صبح به منزل باز نمیگشت. ایشان چیزی از كسی قبول نمیكرد. مجتهدی مسلم و خیلی مورد توجه همگان، امّا کاملاً منزوی بود. از خانه بیرون نمیآمد و چیزی از بازار نمیخورد. خودش آردی در منزل تهیه میكرد و به نانوای متدیّنی میداد كه برای ایشان این نان را میپخت. خطّش خیلی زیبا بود. تابلوهایی را با عبارت «یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان ادركنی» مینوشت و به پسرش میداد. او هم آن تابلوها را چاپ میكرد و میفروخت و پولش را به پدر میداد. پدر هم زندگی خود را با آن اداره میكرد. آن وقت ایشان استاد اخلاق ما بود. من به خدمت ایشان میرسیدم. خودشان مكرّر به بنده میگفتند: «به یك حمد خواندن، مرده زنده میكردم».
🔹 یكی از دفعاتی که به دیدار ایشان رفته بودم، از ایشان اسم اعظم را خواستم. ایشان ندادند ولی گفتند اگر اسم اعظم را میخواهی به در خانه امام زمان - عجل الله تعالی فرجه الشریف - برو و از این اسم شریف: «یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدركنی» نگذر. این اسم اعظم حق است، به آن توجه داشته باش.
🔹 به دنبالش این ماجرا را برای بنده تعریف کردند که، سفری به خراسان رفته بودم. در مسیر برگشت از تهران به قم رفتم تا یکی از آشنایان و بستگان را ببینم و بعد به عراق بازگردم. در نیمه شبی كه هوا سرد بود، اتوبوس مرا جلوی صحن حضرت معصومه - سلام الله علیها - پیاده كرد. من هم پیاده شدم.
🔹 امّا من پیرمرد هشتاد و پنج ساله با چمدان و ساك كجا بروم؟ من که آدرس را بلد نیستم و كسی هم نیست که از او نشانی را بپرسم. مقداری ایستادم، دیدم خبری نشد. با خودم گفتم ما که صاحب و ملاذ و ملجأ داریم. بهتر است از ایشان استمداد کنم. میگفت، ساك را به یك دست گرفتم و عصا و چمدان را هم به دست دیگر. چشمانم را بستم و در پیادهرو به طور مرتب میگفتم: «یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدركنی» مكرّر این اسم را تکرار میکردم و راه میرفتم. یكدفعه سنگین شدم و بعد از آن نگاه كردم و دیدم بر در یك خانهام. نگاه كردم، دیدم اسم همین اقوام ما بر در نوشته است. در زدم، آمد و دیدم خودش در را باز کرد و متحیرانه از من پرسید، چطور و با چه آمدی؟ گفتم آمدم دیگر و به داخل خانه رفتم.
🔹 اسم حضرت بقیـةالله(ع) اسم اعظم حضرت حقّ است. در گرفتاریهای روحی، معنوی، جسمی، مادی توجه و توسّلتان به این اسم شریف باشد. خدا شاهد است بنده مكرّر گرفتاریهای مختلفی داشتم مخصوصاً در فشارها و ناراحتیهای خارجی با این ذکر نتیجة قطعی گرفتهام. ذکر «یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادركنی» را یادداشت كنید و در مواقع گرفتاری متوسّل و متوجه به حضرت بقیـةالله ـ روحی له الفدا ـ بشوید، انشاءالله نتیجه قطعی خواهید گرفت. این ذکر، عدد هم ندارد و ایشان به من عدد نفرمودند که برای جواب گرفتن چند بار آن را تکرار کنم. لازم است مرتب آن را تکرار کنید و همین طور بگویید.
📚 منبع : ماهنامه موعود شماره 100
#مهدویت
🔴چرا به خدا توکل نمیکنید؟
📍وَمَا لَنَا أَلَّا نَتَوَكَّلَ عَلَى اللَّهِ وَقَدْ هَدَانَا سُبُلَنَا وَلَنَصْبِرَنَّ عَلَىٰ مَا آذَيْتُمُونَا وَعَلَى اللَّهِ فَلْيَتَوَكَّلِ الْمُتَوَكِّلُونَ
(سوره ابراهیم آیه ۱۲)
📍ﻭ ﻣﺎ ﺭﺍ ﭼﻪ ﻋﺬﺭ ﻭ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺍﻱ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻧﻜﻨﻴﻢ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﻫﺎﻱِ [ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﻲ ﻭ ﺳﻌﺎﺩﺕ ] ﻣﺎﻥ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻛﺮﺩ ، ﻭ ﻗﻄﻌﺎً ﺑﺮ ﺁﺯﺍﺭﻱ ﻛﻪ [ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺩﻋﻮﺕ ﺑﻪ ﺗﻮﺣﻴﺪ ] ﺍﺯ ﻧﺎﺣﻴﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻣﻰ ﺭﺳﺪ ، ﺷﻜﻴﺒﺎﻳﻲ ﻣﻰ ﻭﺭﺯﻳﻢ ، ﭘﺲ ﺑﺎﻳﺪ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻨﻨﺪﮔﺎﻥ ﻓﻘﻂ ﺑﺮ ﺧﺪﺍ ﺗﻮﻛﻞ ﻛﻨﻨﺪ .✳✳✳
📍" ﺗﻮﻛﻞ" ﺩﺭ ﺍﺻﻞ ﺍﺯ ﻣﺎﺩﻩ" ﻭﻛﺎﻟﺖ" ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻰ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻭﻛﻴﻞ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺍﻳﻦ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺩﺍﻧﻴﻢ ﻛﻪ ﻳﻚ ﻭﻛﻴﻞ ﺧﻮﺏ ﻛﺴﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺣﺪ ﺍﻗﻞ ﺩﺍﺭﺍﻯ ﭼﻬﺎﺭ ﺻﻔﺖ ﺑﺎﺷﺪ: ﺁﮔﺎﻫﻰ ﻛﺎﻓﻰ، ﺍﻣﺎﻧﺖ، ﻗﺪﺭﺕ، ﻭ ﺩﻟﺴﻮﺯﻯ.
ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻧﻴﺰ ﺷﺎﻳﺪ ﻧﻴﺎﺯ ﺑﻪ ﺗﺬﻛﺮ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻛﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻳﻚ ﻭﻛﻴﻞ ﻣﺪﺍﻓﻊ ﺩﺭ ﻛﺎﺭﻫﺎ ﺩﺭ ﺟﺎﻳﻰ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺷﺨﺼﺎ ﻗﺎﺩﺭ ﺑﻪ ﺩﻓﺎﻉ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﺯ ﻧﻴﺮﻭﻯ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻛﻤﻚ ﺍﻭ ﺑﻪ ﺣﻞ ﻣﺸﻜﻞ ﺧﻮﻳﺶ ﻣﻰ ﭘﺮﺩﺍﺯﺩ.✴✴✴
#کلام_وحی