❌توضیحات دفتر مخبر درباره اظهار نظر یک نماینده
🔹در پی اظهار نظر یک نماینده مجلس درباره موضوع عملکرد ستاد اجرای در موضوع تولید واکسن کرونا، دفتر محمد مخبر توضیحاتی منتشر کرده و یادآور شد که ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با وجود تمام کارشکنی ها، مخالفت ها و تحریم ها، توانست به تعهدات خود عمل کند.
🇮🇷 @agahanee 🇮🇷
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 رهبر انقلاب: سلوک فقهی آیتالله میلانی به مرحوم نائینی نزدیکتر بود
🍀مرحوم آیتاللّه میلانی از لحاظ جنبۀ علمی، بدون شک در زمان خودش، یک چهرۀ برجستۀ علمی بود؛ ایشان ملّای بزرگی بود.
🍀عمدهی استفادهی علمی ایشان از مرحوم آقای نائینی و مرحوم آ شیخ محمّدحسین اصفهانی بود که ایشان [از آنها اینجور] اسم میآوردند: میرزای استاد، حاج شیخ استاد؛ به این تعبیر از آنها در درس یاد میکردند؛ لکن سلوک فکریِ فقهیِ ایشان به مرحوم آقای نائینی نزدیکتر بود.
🍀حالا بنده چون درس اصولشان را نمیرفتم، نمیدانم ایشان در اصول چه جوری رفتار [میکرد]، لکن در درس فقه، گرایش ایشان بیشتر [به مرحوم آقای نائینی] بود و ایشان شبیه سبک مرحوم آقای نائینی بحث میکردند و حرف میزدند و کار میکردند.
🍀در درس، بسیار آرام و متین و خوشبیان [بود]؛ حالا خوشبیان به این معنا که ایشان خوشتقریر بودند؛ یعنی [خوش]بیان به این معنی که پشت سر هم حرف بزنند نبود، لکن ایشان بسیار خوشتقریر بود؛ یعنی درس ایشان را هر طلبهای که گوش میکرد واقعاً میفهمید؛ یعنی ایشان اینجوری بحث میکرد. مدرّس برجسته و بزرگی بود.
🇮🇷 @agahanee 🇮🇷
1.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 رهبر انقلاب: نامۀ آیتالله میلانی در حمایت از امام خمینی(ره) یک سند تاریخی است.
🇮🇷@agahanee 🇮🇷
seyyed hashem al heidari3.mp3
زمان:
حجم:
33.1M
⛔️اشتباهات انقلابیون در ایران صدای عراقیها رو هم درآورد ‼️😔
❌️ مشکل اصلی ما در خواص انقلابی و ولایی ماست‼️
🔺هشدار بسیار مهم سید هاشم الحیدری دبیرکل جنبش عهدالله عراق در جمعی از فعالان رسانه های داخلی- قم
⛔️بسیاری از تحلیل های سیاسی نسبتی با مبنای فکری و تصریحات رهبری ندارد‼️
⛔️ ما الان وسط جنگیم، نباید فقط نقاط ضعف ایران را گفت، نقاط قوت را چرا نمیگوییم؟
🔶️چرا به صریح بیانات رهبری توجه نمیکنیم؟
🔷️دیدید در موضوع وعده صادق، نظام و فرماندهان را در جبهه انقلاب متهم به تعلل کردند
🔶️ بعضی ها میگویند رهبری مجبور هستند که یک حرفی را میگویند
🔷️تا شهید رئیسی بود خواص ایشان را همش نقد میکردند، بعد کار به جایی رسید که رهبری فرمودند دلم برای رئیسی سوخت
🔶️جهاد تبیین را با تکرار فسادها و چالش ها اشتباه گرفته ایم
🔷️آیا کل ایران را بی حجابی برداشته؟ چرا دائم روی این تمرکز کردیم؟
⛔️شاخص انقلابی گری فقط حجاب نیست جه با حجابهایی که ضد نظامند و چه کم حجابهایی که حامی نظامند شاخص انقلابی گری اطاعت از ولایت فقیه است
🇮🇷 @agahanee 🇮🇷