eitaa logo
آگاهی بصیرت
90 دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
4.6هزار ویدیو
30 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅🎥منفعت آمریکا در حمایت از معترضین است جان بولتون در مصاحبه با شبکه الحدث عربستان: 🔹منفعت آمریکا در حمایت از معترضین و ایجاد شکاف و اختلاف در جامعه ایرانی است. 🔹لازم است علاوه بر آمریکا، افرادی در کشورهای منطقه نیز به کمک معترضین بشتابند.
✅ سناریوی رسانه‌ای تروریست‌ها در سیستان و بلوچستان 🔹به گزارش خبرگزاری تسنیم، جمع زیادی از مردم شهرستان‌های مختلف استان سیستان و بلوچستان تاکنون خود را برای حضور در نماز جمعه اهل سنت این هفته به زاهدان رسانده‌اند. 🔹در چنین شرایطی در اخباری که از سوی جریان‌های تجزیه طلب تروریست حوزه سیستان و بلوچستان منتشر می‌شود، سناریوی رسانه‌ای جدیدی در حال شکل‌گیری و گسترش است. 🔹روند به این صورت طراحی شده که افراد وابسته به این جریان با انتشار مطالبی در شبکه‌های اجتماعی از یک سو تلاش دارند تا به واسطه فراخوان‌های گوناگون و تحریک عمومی با تکیه بر واژگانی همچون «انتقام» مردم را به دست گرفتن سلاح و خونریزی دعوت کنند و از سوی دیگر ادعا کرده‌اند سناریوی تروریستی برای جمعه زاهدان یا دیگر شهرهای استان در راستای خونریزی مجدد در استان محتمل است و در این سیر انگشت اتهام را در اقدامی پیش دستانه سمت نظام نشانه رفته‌اند. 🔹«ح.س» سردمدار شاخه رسانه‌ای این جریان که وابسته به گروهک «مالک ریگی» بوده نیز پیشاپیش اعلام کرده هر اتفاقی در سیستان و بلوچستان بیافتد مسئولیتش با سپاه و نهادهای انتظامی و امنیتی است. 🔹از این رو لازم است مردم استان هوشیاری به خرج داده و نهادهای امنیتی و انتظامی با تاکید دوچندان بر اقدامات پیشگیرانه سناریوی تجزیه طلبان و بدخواهان را خنثی کنند.
با رشد انفجاری از اینستاگرام پیشی گرفت / پا به پا با واتساپ 🔘 گزارش تحلیلی فمپ از اعداد و ارقام Google Trends پس از حدود یک ماه اعمال فیلترینگ در کشور اواخر شهریورماه، در پی اغتشاشات خیابانی، مسئولین کشور تصمیم به فیلتر دو برنامه اینستاگرام و واتساپ گرفتند. حالا پس از گذشت بیش از یک ماه از این اتفاق، بررسی آمارهای گوگلِ خودشان واقعیت‌های جالبی را نشان می‌دهد: 🔸 جستجو مردم حول روبیکا بیش از و جستجو حول ایتا بیش از شده. 🔹 از طرف دیگر ایتا به وضوح از سروش+ پیشی گرفته و شاید بتوان گفت برند پیام‌رسان ملی دیگر در دستان سروش+ نیست و مردم ایران ایتا را بیش از سروش+ جستجو می‌کنند. 🔸 همۀ این‌ها درحالی‌ست که جستجو حول اینستاگرام و واتس‌اپ به نصف حجم جستجوها پیش از فیلترینگ رسیده است و باعث عقب افتادن این دو برنامه از روبیکا و پا به پا شدن با ایتا شده است. 🔹 نکته جالب دیگر این است که اکنون حجم جستجوها حول روبیکا به حجم جستجوها حول واتس‌اپ و اینستاگرامِ پیش از فیلترینگ رسیده است. به نظر می‌رسد وضعیت پیش آمده در مقایسه با فیلترینگ تلگرام در سال ۹۷ به شدت متأثر از چند پارامتر جدید است: 🔸 اعمال فیلترینگ در این دوره جدی‌تر از دوره قبل بوده تا حدی که حتی به کمک VPNها امکان دسترسی به این دو بدافزار به‌طور کامل برقرار نبود. 🔹 سرویس‌های بومی علی‌رغم مواجه شدن با موج مهاجرت به سمت خود، این‌بار مانند سال ۹۷ در عمل از کار نیفتادند و توانستند پایداری سرویس‌های خود را حفظ کنند.
✅ بله آزاد هستید ولی با یک قید؛ در تخریب اسلام و جمهوری اسلامی آزاد آزاد هستید ولی اگر بخواهید از اسلام و انقلاب دفاع کنید صفحات شما پشت سرهم مسدود میشود. 🟦 یکی از صفحات دیگر بخاطر چند پست و استوری در مورد مسدود شد. تا الان ۳۰ صفحه در کلاب هاوس و ۴ صفحه در اینستاگرام با فالورهای قابل توجه ای مسدود شده است. 🟩 برای ما نه صرفا فالور مهم است نه صفحه و هر بار مسدود کردید با قدرت بیشتر صفحه دیگر را ایجاد کردیم. 🟥دوستانی که اینستاگرام دارند صفحه منهای جهل و صفحه اسلامکده را فعلا دنبال کنید. 🟪 برخی از دوستانی که ما را متهم میکردند شما دنبال فالور هستید الان از ترس اینکه صفحاتشون مسدود نشود یا کلا فعال نیستند یا در صفحه اصلی فعالیت نمیکنند. کسی که دنبال فالور باشد طوری فعالیت میکند که صفحاتش مسدود نشود نه طوری که وظیفه اش است. 🟥 قطعا برای اینکه حرف ما شنیده شود نیاز به فالور است ولی فالور و همه چیز تا مرز ارزش ها است و اگر کسی به ارزش های ما حمله کند قطعا دفاع میکنیم گرچه صفحه چند میلیونی هم مسدود شود. 🟦 الحمدلله این فتنه عیار خیلی ها را نشان داد.
صحيفة النبأ العدد 362.pdf
5.68M
داعش علاوه بر بیانیه رسمی که منتشر کرد و مسئولیت حمله تروریستی در حرم حضرت شاهچراغ را برعهده گرفت، در ارگان رسمی خودش (هفته نامه نباء) نیز گزارش مفصلی از این اقدام تروریستی منتشر کرده و با افتخار نوشته که توانسته ۱۵ ایرانی مجوس را بکشد. اما همزمان پرفسورهای عالم سیاست دست بردار نیستند و میگویند این کار خود جمهوری اسلامی بود تا حواس مردم را پرت کند نه داعش! این جماعت فرق شان با داعش در مدل ترور کردن است، داعش جان مردم را ترور میکند و آنها ذهن مردم را.
✅ واشنگتن و تل آويو از ترس جنگ به بيروت امتياز دادند آموس هوکشتاین میانجی آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائيل: 🔹دلیل چشم پوشی‌ها و امتیاز دهی‌های آمریکا و اسرائيل به نفع لبنان، ترس از شکل گیری جنگ بوده است. 🔹جنگ یک تهدید واقعی بود و در صورت وقوع، همه میادین نفت و گاز و همراه با آن تجارت بین‌المللی در دریای مدیترانه و مهم‌تر از همه جریان منابع انرژی میان خلیج فارس و اروپا مختل می‌شد.
202030_771402252.MP3
9.64M
📢 شماره۴۷۵ 💠کنکاش 💠گفت‌شنودی با صاحب‌نظران در رادیو صدای انقلاب 💠بررسی حادثه تروریستی و عوامل و دلایل آن 💠نقش آمریکا و غرب در اداره اغتشاش 🎙دکتر ابوالفضل ظهره‌وند کارشناس ارشد سیاسی 🆔 @sedayeenghelab_ir ➖➖🍃🌺🍃➖➖🍃🌺🍃➖➖ 📻| https://rubika.ir/sedayeenghelab_ir 📻| https://t.me/sedayeenghelab_ir 📻| eitaa.com/sedayeenghelab_ir 📻| splus.ir/sedayeenghelab_ir
✅ کشف ۸۰ قبضه سلاح جنگی در آذربایجان غربی فرمانده انتظامی آذربایجان غربی: 🔹پلیس امنیت عمومی انتظامی استان طی عملیاتی منسجم موفق شد افرادی که با ورود سلاح قصد ایجاد ناامنی در کشور داشتند، را شناسایی کند. 🔹در بازرسی از خودروهای متهمان در مسیر ارومیه –اشنویه تعداد ۵۵ قبضه سلاح و در مسیر ارومیه_مهاباد تعداد ۲۵ قبضه سلاح شکاری و جنگی کشف و ضبط شد. 🔹در این زمینه ۴ نفر متهم دستگیر و از آنها ۳ دستگاه خودرو (پژو ۲۰۶، سمند و پیکان) توقیف و برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ مهاباد آرام است 🔹با وجود خسارت فراوان برخی اغتشاشگران به اموال دولتی، خصوصی و مردم هم‌اکنون امنیت مطلوبی در شهر برقرار است و هیچ‌گونه مشکل، تجمع و اغتشاشی در سطح منطقه وجود ندارد و اوضاع در تحت کنترل نیرو‌های انتظامی است.
✅ دلنوشته فرمانده کل ارتش برای آرتین 🔹امیر سرلشکر موسوی: کاش من به‌جای پدر، مادر و برادرت به خون غلطیده بودم و تو اکنون تنها و داغدار نبودی! 🔹پسرم آرتین؛ اگر چه قلبم آزرده دلتنگی توست، اما کاش زخم‌های دل تو، روی سینه‌ام انباشته می‌شد و تو را غصه‌دار و دلتنگ پدر، مادر و برادرت نمی‌دیدم. 🔹فرزند عزیزم، انسان نمایی که تو را داغدار کرد، حیوان دست‌آموزی است که ساخت آمریکا، رژیم صهیونیستی و تفکر رژیم سعودی است. اما سرباز ایرانی دندان می‌فشارد و صبوری می کند تا در زمان خود به اذن رهبر و فرمانده‌اش طومارشان را در هم بپیچد. 🔹کاش پیامت را همه می‌شنیدند. آن‌هایی که به بهانه‌ای، ناخواسته یا نادانسته، قدرت دفاعی و امنیتی کشور را تضعیف و مشغول کردند و فرصت جولان به عروسک‌های دست‌آموز دادند تا حرم و حریم را به گلوله ببندند. 🔹کاش می‌شنیدند صدای بچه هایی که یتیم شدند. کاش می‌شنیدند صدای زن‌هایی که بی‌سرپرست شدند. کاش می‌شنیدند صدای پدران و مادران به داغ فرزند نشسته و صدای ضجه برادر و خواهر از دست داده‌ها را و ... کاش می‌شنیدند.
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فیلم کوتاهی که توسط معارضین سوری در سال ۲۰۱۲ برای دعوت عمومی به مبارزه منتشر شد و در آخر حال سوریه بعد اغتشاشات داخلی دیدن دارد شما هم ببینید قبل از آنکه داعش در سوریه اعلام موجودیت کند، معترضین و مبارزین ضد دولتی به کمک دولت های خارجی درحال سرنگونی دموکراتیک نظام سوریه بودند تا اینکه برنامه اصلی همه چیز را دور زد، ظهور داعش در آخرالزمان ۲۰۱۲...
✅ سناریو دسته‌وپا شکسته بعدی برای اینکه جنایت شاه‌چراغ رو بندازن گردن نظام سکانس اول میان تصویر تروریست رو میزارن با یه هویت جعلی که نسبتش بدن به حشت الشعبی سکانس دوم برای اینکه ثابت کنن طرف از خود نظام هستش، تصویرش رو که پشت رهبر داره برای حاج قاسم نماز میخونه رو میارن اما انقدر پخمه هستن که نمیدونن اونی که پشت رهبر داره نماز میخونه پسر خود حاج قاسم هستش، یه چهره شناخته شده است که نمیشه باهاش هویت جعلی ساخت :)