هدایت شده از 🍃محمدعلی صدر
🔴عکسی به عمق یک فتنه
یکی از تفاوتهای آشکار فتنه ۱۴۰۱ با موارد مشابه، قبحزدایی از تجزیهگرایی بود:
1️⃣با تحلیل محتوای مصاحبههای شبکههای فارسی به یک کلمه پرتکرار برمیخورید: تجزیه
2️⃣قاطبهی میهمانان آنها از چهرههای تجزیهطلب اقوامند و بارها گفته شد که نقشه ایران پسا ج.ا متفاوت است!
3️⃣برجسته ترین شعارهای فتنه از جمله شعارهای امروز برخی دانشجویان تبریز را بررسی کنید؛ تماما از جمله زن، زندگی، آزادی برآمده از گروههای تجزیهطلب جنایتکار است.
4️⃣نفس انتخاب مهسا امینی بعنوان دالّ مرکز فتنه که کلیپ او با لباس شبیه جنایتکاران کموله وایرال، و وابستگی پسرخالهاش به این گروهک ثابت شد گواه فتنه ای متفاوت بود.
5️⃣در تظاهرات خارج و حتی اغتشاشات داخلی، برای اولین بار این حجم پرچم تجزیه طلبانه حضور دارد که بعید است تمام آنها را تجزیه طلبان قومیتی به دست گرفته باشند و ریشه را باید در دستهای پنهان دیگر جست.
6️⃣به چنیش عکسهای تظاهرات دقت کنید. معاندین از جمله سیماثابت عامدانه و از میان این همه تصویر، بر یک مفهوم تاکید دارند: تجزیه
⭕حال چرا فتنه جدید، مرزهای ایران را نشانه رفته؟
پاسخ ساده است
✅الف.نومیدی از قیام توده و میلیونی مردم علیه حکومت و چرخش بسمت خیزش قومیتی(تاکتیکی که از 57 در کردستان و گنبد و خوزستان و.. کلید خورد و به محاق رفت)
✅ب. تضعیف غیرت ملی ما از طریق به تصویرکشیدن مکرر و عادیساز نمادهای تجزیه در پرده های لطیفی چون کلیپ رقص مهسا و برلیننشینهای متمدن! با پرچم کموله
👈در یک جمله؛ هدف دشمن،به زیر کشیدن ایران قوی است🇮🇷
✒دکترمحمدعلی صدر
#نشر_حداکثری
@siyasatbrotoush
۱ آبان ۱۴۰۱
تمام توانشان را گذاشتند برای راهپیمایی ۲۲ اکتبر در برلین اما به اندازهی یک راهپیمایی ۲۲ بهمن در یک استان ایران نتوانستند آدم جمع کنند، همینهایی هم که آوردند با ضرب ساندویچ مجانی بود یا از اساس کرایهای بودند
@zananegiii
۱ آبان ۱۴۰۱
🚨 بسیاری از مشکلات گذشته راهکار داشته اما به آن نپرداختند...
✍رهبر انقلاب: بسیاری از مشکلات ما در این سال های گذشته، #مشکلات_مدیریتی بوده؛ راهکار وجود داشته، [امّا] مدیریّت ها به آن راهکار نپرداختند. حالا امیدواریم که این دولت فعلی انشاءالله با جدّیّت دنبال کند، که نشانههایش دارد دیده میشود.
۱۴۰۱/۷/۲۷
۱ آبان ۱۴۰۱
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
زنان محور تغییر.mp3
24.58M
🎙 #نشر_حداکثری| صوت کامل جلسه «زنان، محور تغییر»
◾️تعریف فمینیسم از زن
◾️برنامه سرویسهای اطلاعاتی برای زنان
◾️ترویج همجنسگرایی توسط مولاوردی
◾️زن، میتواند انسان را درست کند
◾️زن، جنس دوم نیست
◾️ایجاد تشکّلهایی برای خانمها
◾️فیلمهای فمینیستی در سینمای ایران
◾️کارکرد هیأتهای زنانه در تمدن اسلامی
◾️نگاه فمینیستی بین مذهبی ها
◾️نقش های پنجگانه زنان
👤 مرحوم استاد محمد حسین فرج نژاد
#حجاب
#زن_عفت_افتخار
🆔 eitaa.com/farajnezhad110
🆔 aparat.com/Faraj_Nejad
🆔 t.me/Faraj_Nejad
۲ آبان ۱۴۰۱
۲ آبان ۱۴۰۱
21.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ جدال دو اسلام بر سر آزادی زن
🔹گوردین ترولر مستندساز آلمانی به همراه همسرش کلود دفارژ، اواخر سال ۵۸ به ایران میآیند.
🔸آنها چند سالیست «وضعیت زنان در جهان» را سوژه مستندسازیشان کردهاند،و حالا یکسال پس از پیروزی #انقلاب_اسلامی به ایران آمدهاند تا وضعیت زنان ایرانی را در دوگانهی #آزادی و #حجاب به تصویر بکشند. دوگانهای که باعث جدال بین #اسلامگراها و #غربگراها شده است.
🔹اما مشاهدات میدانی و گفتوگوها،تصویر ذهنیشان را به هم میریزد.
🔸آنها که پیش از انقلاب هم چندبار به ایران سفر کرده بودند، اینبار با وضعیت جدیدی مواجه میشوند؛ زنانِ باحجابِ پس از انقلاب اسلامی، به شدت سیاسی هستند؛در فعالیتهای اجتماعی حضور پرشوری دارند و در حوادث مختلف نقشآفرینند.
🔹ترولر در توصیف این وضعیت میگوید: از زمانی که مذهب به مرکز #مبارزه_سیاسی بدل شده، #زنان در حال پیشروی هستند؛ در اسلامی که #خمینی ارائه میدهد آنچه پیشتر برای زنان خلاف مذهب دانسته میشد حالا میتواند بهنام اسلام مطالبه شود.[و این یعنی] جدال اصلی بین دو نوع قرائت از اسلام است؛ #اسلام_اصیل و #اسلام_تحریف_شده! و مبارزه تودهها در انقلاب اسلامی هم نه فقط با شاه بلکه با اسلام تحریف شده بود.
🔸تولد دوبارهای که #اسلام_ناب برای زنان به ارمغان آورده،افق نویی به روی کارگردان باز میکند تا او هم اسم مستندش را بگذارد: «آزادی با حجاب»
🔺پ.ن: همان اسلام ناب و اصیلی که سال ۵۷ بر جذابیت #آزادی_جنسی غلبه کرد و جوانان را به میادین مبارزه با انواع #استثمار کشاند، هنوز هم میتواند کارگشا باشد؛کافیست برگردیم به اسلام ناب...
@zananegii
۲ آبان ۱۴۰۱
۳ آبان ۱۴۰۱