۱۵ ماه مبارک رمضان، سالروز شهادت «شهید ثانی» (۹۶۵هـ.ق)
شرایط دشوار در تألیف مسالک
آیتالله العظمی شبیری زنجانی:
در فهرست کتابخانه مجلس سِنا نسخهای از مسالک الأفهام شهید ثانی معرفی شده که از نسخه محمد لاهیجانی، شاگرد شهید ثانی استنساخ شده است. لاهیجانی میگوید: شهید در حالی مسالک را مینوشت که از دهی به دهی و از کوهی به کوهی میگریخت.
شاهد صدق این کلام، اجازهنامهای است از شهید ثانی که یک سال قبل از شهادتش نوشته و در بحارالأنوار هم نقل شده است که در آن شهید به ناتمام بودن مسالک اشاره میکند؛ در حالی که مسالک موجود، تمام است و این نشان میدهد که شهید پس از آن اجازه، مشغول اتمام کتابش بود.
▪️جرعهای از دریا، ج ۴، ص ۳۷۸
#پوستر
——
🌐مرکز فقهی امام محمد باقر علیه السلام
@mfeqhi
✨ محبت در معاشرت با مردم
🔻در سرشت و طينت او برترين نشانههاى انسانيت وجود داشت. هركه او را ميديد به ديدهاش بزرگ مىآمد و هركه با او معاشرت داشت به او محبّت پيدا ميكرد و هر دوست يا دشمنى كه سخن يا خطبهى او را ميشنيد، بهآسانى درنگ ميكرد تا او سخن خود را تمام كند و خطبهاش را به پايان برد.
📝 گزیدههایی از کتاب «صلح امام حسن(علیهالسلام)» ترجمه حضرت آیتالله خامنهای
🌙 @khamenei_ir | #بهار_قرآن
🔔 فراخوان مقالات همایش ملی «علامه مصباح یزدی فیلسوف علوم اجتماعی اسلامی» منتشر شد
جزئیات بیشتر:
hawzahnews.com/xb84p
سرود| عشق بی همتا حسن 1.mp3
11.07M
•°🌱
🎧 لاكريم الا حسن
🎙محـمـد حســین پویانفـر
📆شب ١٥ رمضان ١٤٠٠
📍مسجدگياهي تجريش
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
8.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 پذیرش دانشجو دانشكده صدا و سيما ـ قم (دانشكده دين و رسانه) در مقطع کارشناسی ارشد از میان طلاب فارغ التحصیل سطح دو حوزه های علمیه (برادران و خواهران) و فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی مؤسسات آموزش عالی حوزوی
🔹 در سه رشته:
- تولید سیما
- ادبیات نمایشی
- علوم ارتباطات اجتماعی
📌 با امکان استخدام در سازمان صدا و سیما پس از فراغت از تحصیل
⏳ ثبت نام تا ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۰
✅ اطلاع از جزئیات و نحوه ثبت نام در سايت:
www.qomirib.ac.ir
☎️ شماره تماس:
۰۲۵۳۲۹۰۴۰۰۶
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز پنجشنبه:
9 اردیبهشت ماه 1400
16 رمضان المبارک 1442
#حدیث_روز: معیارهای شناخت افراد
أَمِيرَ اَلْمُؤْمِنِينَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ فِي بَعْضِ خُطَبِهِ: «أَيُّهَا اَلنَّاسُ اِعْلَمُوا أَنَّهُ لَيْسَ بِعَاقِلٍ مَنِ اِنْزَعَجَ مِنْ قَوْلِ اَلزُّورِ فِيهِ وَ لاَ بِحَكِيمٍ مَنْ رَضِيَ بِثَنَاءِ اَلْجَاهِلِ عَلَيْهِ اَلنَّاسُ أَبْنَاءُ مَا يُحْسِنُونَ وَ قَدْرُ كُلِّ اِمْرِئٍ مَا يُحْسِنُ فَتَكَلَّمُوا فِي اَلْعِلْمِ تَبَيَّنْ أَقْدَارُكُمْ».
🌹 امير المؤمنين على عليه السّلام فرمودند: اى مردم! بدانيد كسى كه از سخن ناحق كه به او گويند از جاى خود كنده مىشود (عصبانی شود) عاقل نيست. آنكه از ستايش نادان خوشش مىآيد حكيم نيست. مردم فرزندان كارهاى خوب خويشاند.
و ارزش هركس به اندازه كارى است
كه به خوبى انجام مىدهد. در مورد علم سخن بگوييد تا قدر و منزلت شما آشكار گردد.
کتاب شریف الکافی جلد ۱ صفحه ۵۰
🔰 آمادگی برای ورود به ساحت لیلةالقدر
🔺️رهبر انقلاب: در ماه رمضان، دلها را تا میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود به ساحت مقدس لیلةالقدر آماده شوید. شب سلامت دلها و جانها، شب شفای بیماریهای اخلاقی و مادی و اجتماعی که امروز متاسفانه دامان بسیاری از ملتهای جهان، از جمله ملتهای مسلمان را گرفته است! سلامتی از همه اینها، در شب قدر ممکن و میسر است؛ بشرطی که با آمادگی وارد این شب شوید.
#بهار_قرآن
🌙 @Khamenei_ir
✨﷽✨
✅نام گذاری امام حسن از سوی خداوند
✍️جابر بن عبدالله میگوید: هنگامی که حضرت زهرا امام حسن (علیه السلام ) را به دنیا آورد، به امام علی(ع) گفت: «برایش نام انتخاب کن». علی(ع) فرمود: «من در نامگذاری این فرزند بر پیامبر خدا پیش نمیگیرم».
قنداقه امام حسن را خدمت رسول الله (ص) آوردند و گفتند: یا رسول الله! برایش نام انتخاب کن. پیامبر فرمود: «در این نامگذاری بر خدای متعال سبقت نمیگیرم». پس خدای متعال به جبرئیل وحی فرستاد که محمد(ص) صاحب فرزند شد، به جانب وی برو، تبریک بگو، و به او بگو که علی نسبت به تو مثل هارون نسبت به موسی است، پس نام فرزند هارون را بر وی بگذار. جبرئیل بر پیامبر(ص) فرود آمد، تولد فرزند را از جانب خداوند بر وی تبریک گفت و گفت: خدای متعال فرمود: «نام مولود فاطمه را به اسم پسر هارون نامگذاری کن».
💥پیامبر فرموند: «نام پسر هارون چیست؟» جبرئیل گفت: شبر. پیامبر (ص) فرمود: « زبان ما عربی است!» پس جبرئیل در جواب گفت: «او را حسن نام بگذار» و پیامبر نام حسن را برایش برگزید.
📚بحار الانوار، ج 43، ص 238، و به همین مضمون روایات بسیارى در کتب اهل سنت نقل شده که بیشتر آنها در ملحقات احقاق الحق، ج 10، ص 492 به بعد ذکر شده است.
رسالت حوزویان تبیین خطوط و ضوابط مقام معظم رهبری در انتخابات است;
آیتالله اعرافی در جمع مدیران و معاونین حوزههای علمیه:
انتخابات ۱۴۰۰ در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی، سند الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت و برنامه هفتم توسعه قرار دارد و دولت منتخب این دوره می تواند نقش مهمی در این زمینه ها و تحقق اهداف والای این اسناد ایفا کند.
باید حضور و مشارکت حداکثری اولین موضوع مورد توجه ما باشد.
وظیفه دوم تبیین خطوط و ضوابطی است که مقام معظم رهبری در باب انتخابات مطرح فرموده اند.
در امتحانات حوزه علمیه نیز تغییراتی ایجاد شد تا مبلغین حوزوی نیز بتوانند در ترسیم و تبیین خطوط و ضوابط مدنظر مقام معظم رهبری ایفای نقش نمایند.
در موضوع مذاکرات مقام معظم رهبری نکاتی را فرمودند که در قانون مجلس هم آمده و مطالبه جدی ما حوزویان نیز هستند؛
یکی از این نکات رفع تمامی تحریمهاست؛
راستی آزمایی قبلی و اقدام به بازگشت در مرحله بعد و همچنین فرونرفتن در مذاکرات فرسایشی از جمله مطالبات ما از دولت هستند.
حوزه بر عهد همیشگی خود که در کنار مردم و در خدمت مردم بودن با کمال دلسوزی، خیرخواهی و تواضع است مانده و از پایبندی به ارزشهای اسلام و انقلاب کوتاه نخواهد آمد.
@sotohaali
زمانی که زبيريان به کوفه حمله کردند و مختار و یارانش را محاصره کردند و تحریمهای فلج کننده اقتصادی را بر یاران مختار تحمیل کردند، مختار پیکی به سوی ابراهیم بن مالک اشتر فرستاد و از ابراهیم خواست که به میدان بیاید اما ابراهیم حرف مرد میدان را گوش نکرد و ميدان را فدای ديپلماسي کرد، ابراهیم دشمن اصلی را امویان می دانست و معتقد بود با زبيريان باید مذاکره کرد نه مبارزه. مرد میدان در میدان تنها ماند و شهید شد.
ابراهیم خائن نبود اما نامرد میدان شد.
ابراهیم خائن نبود اما باعث شهید شدن مرد میدان شد.
ابراهیم خائن نبود اما بعد از شهادت مرد میدان باز هم با قاتلان مرد میدان وارد مذاکره شد و به خواسته های آنها تن داد.
از تاریخ عبرت بگیریم
مرد میدان، یادت بخير