🔰 سخننگاشت | رژیم خبیث از این هم ضعیفتر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرتنمایی مجموعههای ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمندتر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوانتر و زبونتر خواهد کرد.
🔺️ بخشی از پیام رهبر انقلاب به ملت فلسطین در پی پیروزی مقاومت در جنگ دوازده روزه بر رژیم صهیونیستی. ۱۴۰۰/۲/۳۱
📥 نسخه قابل چاپ👇
https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=47869
صدرالدین محمد بن ابراهیم قوام شیرازی معروف به ملاصدرا در نهم جمادی الاولی سال 980 در شیراز دیده به جهان گشود تا روزگاری، شکوه صدر المتألهین را رقم زند.
پدرش میرزا ابراهیم بن یحیی قوامی شیرازی از کارگزاران ولایت فارس بود که سرشناس و امین در بازار هم بود. وی با انتخاب معلمان و اساتید خوب و مجرب در تربیت یگانه فرزندش کوشید و در آموزش علوم متعارف زمان به ایشان کوتاهی نکرد.
ملاصدرا در سن ۶ سالگی به همراه پدرش در پی شاه محمد خدابنده به قزوین پایتخت آن دوران صفویان رفت و دوران نوجوانی و جوانی اش را در آن سامان سپری کرد، او درمدرسه «التفاتیه» قزوین حجره ای داشت که هم اکنون نیز برای بازدید طلبه ها و گردشگران پابرجاست، سنگ بنای شخصیت علمی و اخلاقی او در حوزه های علمیه قزوین بود در همان جا با شیخ بهایی و میرداماد آشنا شد و پس از انتقال پایتخت به اصفهان، با استادانش به اصفهان مهاجرت نمود.
صدرالمتالهین، حکیم خانه به دوشی بود که به جرم آزادگی روح و فکر ، مجبور شد از پایتخت و پایتخت نشینان روی گرداند. وی در مقدمه ی کتاب " اسفار" ، دلایل بیزاری خود را از جاهلان فرزانه نمای زمان خویش و عزلت خود در کهک (روستایی دورافتاده در سی کیلومتری شهر قم) را بیان داشته است. پس از بازگشت به شیراز ، شهرت صدرای شیرازی عالمگیر شده بود و طالبان حکمت از نواحی و اطراف برای درک فیض به حضورش می شتافتند.
او خود در مقدمه ی اسفار می گوید: «..... به تدریج آنچه در خود اندوخته بودم، همچون آبشاری خروشان فرود آمد و چون دریایی پر موج، در منظر جویندگان و پویندگان قرار گرفت. »
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز یکشنبه:
2 خرداد ماه 1400
11 شوال 1442
#حدیث-روز: فقط براى برپا داشتن حق!
🔅 #امام_علی_علیه_السلام:
🔹 «ـ فِي الشَّكوى مِمَّن يَميلُ إلى مُعاوِيَةَ مِن أصحابِهِ ـ: يا وَيحَهُم، مَعَ مَن يَميلونَ ويَدَعونَني! فَوَاللّهِ ما أرَدتُهُم إلّا عَلى إقامَةِ حَقٍّ ولا يَريدُهُم غَيري إلّا عَلى باطِلٍ».
🔸 «ـ در شِكوه از يارانش كه به سوى معاويه مى رفتند ـ: واى بر آنان! سوى چه كسى مىروند و مرا نيز بدان فرا مىخوانند؟! به خدا سوگند، من آنان را نخواستم، جز براى برپا داشتن حق و ديگران آنها را نمىخواهند، مگر بر باطل».
📚 تاريخ اليعقوبی : ج ٢ ص ١٨٤
#ویژه_طلاب
دورۀ نظام جامع اندیشه اسلامی
از 1 تا 30 تیرماه ـ مشهد مقدس
مهلت ثبت نام: تا 10 خرداد 1400
✏️ #ثبت_نام و جزئیات بیشتر: پیشخوان حوزه ـ به آدرس👇
http://reg.ismc.ir/rules/191
لطفا در این خصوص به طلاب عزیز اطلاع رسانی کنید
🌹
🌿
🌾🍂
🍃🌺🍂
💐🌾🍀🌼🌷🍃@nabati1354
«فقه خیلی اهمّیّت دارد؛ یک عدّهای خیال میکنند فقه، چون اسمش فروع دین است یعنی کارهای فرعی؛ نخیر، فقه استخوانبندی و در واقع ستون فقرات زندگی اجتماعی است؛ فقه این است».
مقام معظم رهبری در دیدار طلاب، 18/02/1398
در راستای نظامسازی دیدگاههای فرهنگی و تربیتی و ورودی طلاب جوان و انقلابی به عرصه نظریهپردازی فرهنگی، برگزار میشود:
سلسله جلسات قواعد فقه فعالیتهای فرهنگی و تربیتی.
در کانال:
@feqahat
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🗓 امروز دوشنبه:
3 خرداد ماه 1400
12 شوال 1442
#حدیث-روز: اجر جهاد در راه خدا
🔅 #پیامبر_اکرم_(ص):
🔹 «للجنَّةِ بابٌ يُقالُ له: بابُ «المجاهِدينَ» يَمضونَ إلَيهِ فإذا هُو مَفتوحٌ وَهُم مُتَقَلِّدونَ سُيوفَهُم، وَالجَمعُ في المَوقِفِ وَالمَلائكَةُ تُرَحِّبُ بِهِم».
🔸 بهشت، دروازه اى دارد به نام «دروازه مجاهدان». مجاهدان با شمشيرهاى حمايل شده خود به سوى اين دروازه كه به رويشان باز است پيش مى روند، و خلايق در محشرند، در حالى كه فرشتگان به مجاهدان خوشامد مى گويند.
📚 امالی صدوق ص ۶۷۳ح ۹۰۶
💐 ۳ خرداد سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت، ایثار و پیروزی، گرامی باد.
🗓تقویم شیعه؛ ۱۲شوال سالروز وفات شیخ بهایی رضواناللهعلیه
🔸اخلاق کم نظیر
مجلسی اوّل در «روضة المتقین» در شرح مشیخه ذیل عنوان «أبو یحیی الصنایعی» به تناسب اینکه وی کتابی در فضیلت سوره قدر دارد و شیخ طوسی از وی در باب زیارات، روایاتی نقل کرده است که مشتمل بر ثوابهای فراوان است، از استادش شیخ بهایی به عظمت یاد میکند و میگوید:
زمانی که من در درس شیخ بهایی شرکت میکردم، یک روز در باره روایات «ثوابالأعمال» اشکال کرد که اگر مثلا فلان عمل ثواب هزار حج داشته باشد، برای خود حج قدر و منزلتی نمیماند.
من از آن روایات دفاع کردم و شیخ بهایی در آن مجلس هیچ پاسخی نداد، بلکه تا آخر عمر هم راجع به اشتباه و نظائر این روایات مطلبی نگفت. با اینک من در آن موقع اصغر شاگردان شیخ بهایی بودم و ظاهراً به بلوغ هم نرسیده بودم و در مجلس درس شیخ، غالب فضلای عصر حاضر بودند و شیخ چون به تمام علوم احاطه داشت، به راحتی میتوانست مرا اسکات کند ولی أنانیت به خرج نداد و حرف مرا پذیرفت.
ما چنین فردی را به چشم دیدیم که در اخلاق نظیر نداشت و الآن هم «تشاهد فی أبناء هذا الزمان ما تشاهد!»
🔺روضة المتّقین ج۱۴، ص 404-405
@shobeiryzanjani
📸ما شروعکننده جنگ نبودهایم.
🔹امام خمینی(ره):ما برای حفظ موجودیت اسلام در جهان تنها از خود دفاع کردهایم. و این ملت مظلوم ایران است که همواره مورد حمله جهانخواران بوده است؛ و استکبار از همه کمینگاههای سیاسی و نظامی و فرهنگی و اقتصادی خود به ما حمله کرده است/ ۲۹ تیر ۱۳۶۷
✅ @EMAM_COM