🟥 آیا امام حسین علیهالسّلام از آغاز میدانستند به شهادت میرسند (بخش بیستم)
عبداللهبنعمر در بَدو ورود امام حسین علیهالسّلام به مکّه، نزد حضرت آمد و کوشید حضرت را از مبارزه علیه دستگاه حکومت منصرف کند. حضرت در پاسخ فرمودند: يا اَبا عَبْدِ الرَّحْمٰنِ اَ ما عَلِمْتَ اَنَّ مِنْ هَوانِ الدُّنْيا عَلَى اللّٰهِ اَنَّ رَأْسَ يَحْيَى بْنِ زَكَرِيّا اُهْدِیَ اِلىٰ بَغِیٍّ مِنْ بَغايا بَنِی اِسْرائِيلَ اَ ما تَعْلَمُ اَنَّ بَنِی اِسْرائِيلَ كانُوا يَقْتُلُونَ ما بَيْنَ طُلُوعِ الْفَجْرِ اِلىٰ طُلُوعِ الشَّمْسِ سَبْعِينَ نَبِيّاً ثُمَّ يَجْلِسُونَ فِی اَسْواقِهِمْ يَبِيعُونَ وَ يَشْتَرُونَ كَأَنْ لَمْ يَصْنَعُوا شَيْئاً فَلَمْ يُعَجِّلِ اللّٰهُ عَلَيْهِمْ بَلْ اَمْهَلَهُمْ وَ اَخَذَهُمْ بَعْدَ ذٰلِكَ اَخْذَ عَزِيزٍ ذِی انْتِقامٍ اتَّقِ اللّٰهَ يا اَبا عَبْدِ الرَّحْمٰنِ وَ لا تَدَعَنَّ نُصْرَتِی: ای اباعبدالرحمان (کُنیهی او بوده) آیا نمیدانی یکی از نشانههای بارز پستی دنیا، این است که سر یحیی پسر زکریّا، پیغمبر خدا را بریدند و به یکی از زنان زناکار بنیاسرائيل هدیه دادند؟ آیا نمیدانی که بنیاسرائیل بین طلوع فجر و طلوع شمس، هفتاد پیغمبر را سر میبریدند و میکشتند (ببینید چه فاصلهی کوتاهی! حدود یک یا یکونیم ساعت!) و بعد که آفتاب میزد، به بازارها میآمدند، در مغازههایشان مینشستند و میخریدند و میفروختند؛ مثل اینکه اصلاً هیچ کاری نکردهاند. خدا با وجود اینهمه جنایتی که بنیاسرائیل کردند، در عقوبت آنها شتاب نکرد. به آنها مهلت داد تا هرچه در باطنشان هست بیرون بریزند. ولی بعد خدا بهشدّت از آنها انتقام کشید. بعد فرمودند ای عبداللهبنعمر! از خدا بترس و از حمایت من دست برندار و حمایت مرا رها نکن.
بعد از این ماجرا، محمّد حنفیّه از مدینه یک نامه به امام حسین علیهالسّلام مینویسد تا بلکه بتواند امام حسین علیهالسّلام را منصرف کند. امام حسین علیهالسّلام پاسخ آن نامه را میدهند. نامه خیلی کوتاه است و خطاب به محمّد حنفیّه و همهی بنیهاشم است که دور و بر محمّد حنفیّه هستند: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ؛ مِنَ الْحُسَيْنِ بْنِ عَلِیٍّ اِلىٰ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ وَ مَنْ قِبَلَهُ مِنْ بَنِیهاشِمٍ؛ اَمّا بَعْدُ فَاِنَّ مَنْ لَحِقَ بِی اِسْتُشْهِدَ وَ مَنْ لَمْ يَلْحَقْ بِی لَمْ يُدْرِكِ الْفَتْحَ؛ وَ السَّلامُ: به نام خداوند بخشندهی بخشایشگر، از حسین فرزند علی، به محمّد فرزند علی (همان محمّد حنفیّه) و کسانی که از بنیهاشم همراه و اطراف او هستند. امّا بعد، هرکس به من ملحق شود، شهید خواهد شد. امّا بدانید هرکس هم تخلّف کند و به من ملحق نشود، فکر نکند پیروز میشود. فکر نکنید با ملحق نشدن به من به عزّتی دست پیدا میکنید.
این کسانی که میگویند امام حسین علیهالسّلام نمیدانستند شهید میشوند، این نامه در بدو ورود به مکّه است. امام حسین علیهالسّلام از اوایل ماه شعبان تا حدود هشتم ماه ذیالحجّه در مکّه میمانند. در همان بدو ورود به مکّه این نامه را مینویسند و میگویند هرکس به من ملحق شود شهید خواهد شد. پس حضرت میدانند که شهید میشوند.
در این سلسله نوشتار، به تحلیل دیدگاهی پرداختیم که معتقد است امام حسین علیهالسّلام زمانی که حرکت خود را آغاز کردند، از اینکه به شهادت خواهند رسید، آگاه نبودند؛ وگرنه کاری که کردند، به هلاکت انداختن خویش، و خلاف دستور قرآن کریم بود و ایشان را از عدالت ساقط میکرد. ما دلایل و شواهدی ارائه کردیم که نشان میدهد اوّلاً حضرت اباعبداللهالحسین علیهالسّلام از شهادت خود آگاه بودند و ثانیاً، این آگاهی، ایشان را از عدالت ساقط نمیکند.
در ردّ دیدگاه مطرح شده، مطالب دیگری نیز داریم که بهعلّت پایان یافتن ایّام محرّم و صفر، مجال طرح آنها وجود ندارد. از علاقهمندان دعوت میکنیم لینک زیر را لمس و فایل صوتی را استماع بفرمایند.
http://ahlevela.ir/mp3-sort/mabahese-sire-va-tarikh/06%20ashnaii-ba-shakhsiiat-va-zendegani-emam-hosein-alaihessalam/53%20emam%20hosein%20a%20az%20aghaz%20midanestand%20shahid%20mishavand%20(881122).mp3
⚫️ در همین دو سه روز آخر عمر پیغمبراکرم صلّي الله عليه و آله و سلّم است، یکی از همین روزها به امیرالمؤمنین عليه السّلام میفرمایند:
علی جان به مسجد برو. اصحاب در مسجد جمعند و پیام مرا به اصحاب ابلاغ کن (حال همه اصحاب منقلب است).
اَلا مَن عَقَّ والِدَیْهِ فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ؛
اَلا مَنْ اَبَقَ مِنْ مَوالیهِ فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ؛
اَلا مَنْ ظَلَمَ اَجیراً اُجرَتَهُ فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ؛
اَلا مَن عَقَّ والِدَیْهِ فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ،
آگاه باشید! کسی که عاقّ والدین شود، لعنت خدا بر او! کاری بکند که عاقّ والدین شود، لعنت خدا بر او!
اَلا مَنْ اَبَقَ مِنْ مَوالیهِ فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ،
کسی که در برابر مولای خودش سرکشی و نافرمانی کند، لعنت خدا بر او!
اَلا مَنْ ظَلَمَ اَجیراً فَعَلَیهِم فَلَعْنَةُ اللهِ عَلَیْهِ،
کسی که کسی را برای کاری استخدام و اجیر کرده باشد و بعد به او ظلم کند، حقّ او را ندهد، لعنت خدا بر او باد!
امیرالمؤمنین عليه السّلام میفرمایند من داخل مسجد آمدم؛ پیام رسولالله صلّي الله عليه و آله و سلّم را به اصحاب ابلاغ کردم؛ اصحاب تعجّب کردند؛ این چه پیامی است که پیغمبر صلّي الله عليه و آله و سلّم فرستادهاند؟ از امیرالمؤمنین عليه السّلام پرسیدند مقصود رسولالله صلّي الله عليه و آله و سلّم از این جملات چیست؟ امیرالمؤمنین عليه السّلام فرمودند من میروم از پیغمبر صلّي الله عليه و آله و سلّم میپرسم، برمیگردم و به شما میگویم. امیرالمؤمنین عليه السّلام میدانستند که معنی جملات چیست؛ منتهی میخواهند آن را مستند به رسولالله صلّي الله عليه و آله و سلّم کنند. امیرالمؤمنین عليه السّلام آمدند؛
پیغمبراکرم صلّي الله عليه و آله و سلّم فرمودند: علی جان! برو به آنها بگو من و تو، دو پدر این امّت هستیم و هرکس کاری کند که عاقّ من و تو قرار بگیرد، لعنت خدا بر او باد! علی جان! من و تو، دو مولای این امّتیم؛ هرکس در برابر من و تو سرکشی و سرپیچی کند، لعنت خدا بر او باد!
علی جان! من و تو، دو اجیر و خدمتگزارِ این امّتیم؛ هرکس به اجیر ظلم کند، لعنت خدا بر او باد!
امیرالمؤمنین عليه السّلام به مسجد آمدند و فرمایش رسولالله صلّي الله عليه و آله و سلّم را بیان کردند. ببینید روزهای آخر کاملاً معلوم است پیغمبر صلّي الله عليه و آله و سلّم نگران چه فاجعه عظیمی هستند.
استاد مهدی طیّب
🆔 @ahlevela
◾️اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا اَهْلَ بَيْتِ النُّبُوَّةِ،
وَمَوْضِعَ الرِّسالَةِ، وَمُخْتَلَفَ الْمَلائِكَةِ،
وَمَهْبِطَ الْوَحْىِ، وَمَعْدِنَ الرَّحْمَةِ،
وَخُزّانَ الْعِلْمِ، وَمُنْتَهَى الْحِلْمِ،
وَاُصُولَ الْكَرَمِ، وَقادَةَ الاُْمَمِ،
وَاَوْلِيآءَ النِّعَمِ، وَعَناصِرَ الاَْبْرارِ،
وَدَعآئِمَ الاَْخْيارِ، وَساسَةَ الْعِبادِ، وَاَرْكانَ الْبِلادِ،
وَاَبْوابَ الاْيمانِ، وَاُمَنآءَ الرَّحْمنِ،
وَسُلالَةَ النَّبِيّينَ، وَصَفْوَةَ الْمُرْسَلينَ،
وَعِتْرَةَ خِيَرَةِ رَبِّ الْعالَمينَ،
وَ رَحْمَةُاللهِ وَ بَرَكاتُهُ
فرازهایی از #زیارت_جامعه_کبیره
┈┉┅━❀🏴❀━┅┉
@ahlevela
🎬 🕊 كليپ الـــی الرّفيـــق اعلـــی
🎤 استاد مهدی طیّب
#كليپ #سيره_و_تاريخ #پیامبر_اکرم
🟦 در آپارات
┈┉┅━❀🏴❀━┅┉
@ahlevela
💠 برای نمازهای ظهر روزهای جمعه، قنوتی منسوب به امام رضا عليهالسّلام در مورد امام عصر ارواحنافداه است، که مقیّد شوید در قنوت نمازهای ظهر #جمعه تان، این دعا را بخوانید. امیدواریم ائمّه جمعه قنوتها را خیلی مختصر نکنند و چه خوب بود که امام جمعه هاي ما، این #قنوت امام رضا عليهالسّلام را در قنوت نماز جمعه هايشان میخواندند؛ امّا اگر آنها هم نخواندند، امیدواریم طوری قنوت بخوانند که شما فرصت داشته باشید، خودتان این دعا را بخوانید و اگر هم به نماز جمعه نرفته بودید و نمازتان را فُرادیٰ میخواندید، مقیّد باشید این دعا را در قنوت نمازتان بخوانید:
✨اَللّـٰـهُمَّ اَصْلِحْ عَبْدَكَ وَ خَليفَتَكَ بِما
اَصْلَحْتَ بِهِ اَنْبِياءَكَ وَ رُسُلَك،َ وَ حُفَّهُ
بِمَلائِكَتِكَ وَ اَيِّدْهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ مِنْ
عِنْدِكَ، وَ اسْلُكْهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ وَ مِنْ
خَلْفِهِ رَصَداً يَحْفَظُونَهُ مِنْ كُلِّ سُوءٍ،
وَ اَبْدِلْهُ مِنْ بَعْدِ خَوْفِهِ اَمْناً يَعْبُدُكَ لا
يُشْرِكُ بِكَ شَيْئا،ً وَ لا تَجْعَلْ ِلاَحَدٍ مِنْ
خَلْقِكَ عَلىٰ وَلِيِّكَ سُلْطانا،ً وَ ائْذَنْ لَهُ
فِي جِهادِ عَدُوِّكَ وَ عَدُوِّه،ِ وَ اجْعَلْنِي
مِنْ اَنْصارِهِ -اِنَّكَ عَلىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
✨ خداوندا! کار ظهور و قیام بندهی برگزیده و خلیفه شایستهات را سامان بخش؛ همانگونه که امور پیامبران و فرستادگان خویش را اصلاح نمودی و او را با فرشتگانت احاطه ساز و از سوی خویش با روحالقدس او را یاری فرما، و از پیشِ رو و پشت سر او دیده باناني همراه وی گردان، تا از هر آسیب و گزندی نگاهش دارند، و ترس و هراس او را به امن و امان بدل ساز، که او تنها تو را می پرستد و هیچ چيز را همتا و همانند تو نمی پندارد، و از برای هیچ يك از آفریدگانت بر ولیّ خودت برتری و چیرگی قرار مده، و برای جهاد با دشمنت و دشمنش به او اذن و اجازه عطا فرما و مرا از یاران او قرار ده. همانا تو به هر کاری توانایی.
🆔 instagram.com/ahlevela
🆔 eitaa.com/ahlevela
🆔 aparat.com/ahle_vela
🌐 www.ahlevela.com
🟩 پیامبراکرم صلّیاللهعلیهوآله فرمودند:
حسن و حسین دو فرزند من و دو امامند؛ چه قیام کنند و چه صلح!
یعنی قیام یا صلح هیچیک هدف نیست. حرکت در مسیر رضایت الهی هدف است.
ماندن و خون دل خوردن امام حسن علیهالسّلام چهبسا دشوارتر از قیام امام حسین علیهالسّلام بود.
استاد مهدی طیّب، با تلخیص.
┈┉┅━❀🏴❀━┅┉
@ahlevela
🟨 عنايت رضوي، عنايت خاصّي است و اين سرزمين به طور ويژه از اين عنايات خاص برخوردار است. هرچه كه در اين كشور داريم از پرتو الطاف عليّبنموسيالرّضا عليهآلافُالتهيّةوالثّناء هست. الْحَمْدُ لِلّٰهِ رَبِّ الْعالَمِينَ.
🟨 اميدواريم خدای متعال توفيق درك و شكر اين نعمت بزرگ را به ما عنايت كند و از خوان معارف رضوی بيشتر بهرهمند شويم و با منابعي مثل عيون اخبارالرّضا كه بيانات آن بزرگوار را به طور تخصّصي جمعآوری كردهاند، رابطهٔ نزديكتري برقرار كنيم و با حقايق بلندی كه حضرت رضا عليهالسّلام بهسبب موقعيّت ويژهای كه در آن قرار گرفتند، امكان طرح آن برايشان فراهم شد و امامان پيشتر چنين فرصتی برايشان فراهم نبود، بيشتر آشنا شويم.
🟨 امیدواریم خداوند هم شناخت معارف رضوی و هم ارتباط صميمی و محبّت عميقِ توأم با يگانگی و فانی شدن در آن حضرت را روزی ما بفرمايد. كليد اين پیوند و یگانگی هم رسيدنِ به مقام رضاست. كليد ارتباط با آن بزرگوار و شاهراه وصل شدنِ به حقيقت رضوی، راه يافتنِ به مقام رضاست.
🟨 درمورد مقام رضا مفصّل خدمتتان صحبت كردهام؛ چه در مباحثی كه در شرح كتاب مصباحالهدی داشتیم، چه در شرح كتاب شراب طهور و چه به مناسبتهای ديگر که در رابطه با حضرت رضا عليهالسّلام صحبت كردیم. در اين زمينه مطالب فراوانی خدمت شما عرض شده و در سایت اهل ولاء در دسترستان است.
🟨 در سجدهٔ زيارت عاشوراء به خداوند عرض می کنیم: اَللّٰهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشّٰاکِرِینَ عَلیٰ مُصٰابِهِمْ. خدایا تو را شكر، حمد شاکران به خاطر اين مصائبی كه بر اهلبيت عليهمالسّلام وارد شد. حمد، آن هم حمد شاكران، در مصيبت اهلبيت عصمت و طهارتی كه جان ما هستند و همهٔ وجود ما در جذبهٔ محبّت آنهاست. چطور ممكن است انسانی به خاطر مصائبی كه بر محبوب و معشوقش وارد شده است، شكر و حمد بهجا بياورد!؟ و اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ عَلىٰ عَظِيمِ رَزِيَّتِى! خدا را شكر! به خاطر عزای بزرگی كه من به آن مبتلا شدم. يعنی اين مصيبت كه بر آنها وارد شد، فيالواقع مصيبت من بود، رزيه، سوگ و عزایی برای من بود. اینها جلوههای قلّهٔ مقام رضاست. اینکه شرایط زندگی انسان به کام باشد و او شکر کند، خوب است؛ شکرِ در نعمت خیلی خوب است؛ اینکه انسان قدر بداند؛ بداند که چه چیز ارزشمندی به او عطا شده است و عطاکنندهٔ این هدیه چه حقیقت نازنینی بوده است، و به هر دو لحاظ شاکر باشد؛ هم شکر نعمت و هم شکر مُنعِم را بهجا بیاورد، خیلی ارزشمند است. امّا افق بلندتر مقام رضا جایی است که انسان مبتلا، مصیبتزده و عزادار است و خدا را بر آن مصیبت و عزا شُکر میگزارد و میگوید اَلْحَمْدُ لِلّٰهِ عَلىٰ عَظِيمِ رَزِيَّتِى! ارتباطِ با حقیقت رضوی و دلدادگیِ به علیّبنموسیالرّضا علیهالسّلام، راه رسیدن به این قلّهٔ بلند است.
🟨 کسی که با امام رضا علیهالسّلام صمیمی و یگانه شود، کمکم بویی از این کمالات از او استشمام میشود. کسی هم که از این حقایق بهرهمند باشد؛ یعنی در منازل رضا سِیر کند، به حقیقت رضوی واصل و با امام رضا علیهالسّلام مرتبط میشود. مقام رضا از بلندترین مقامات در سِیر معنوی انسان و از مرتفعترین قلّههای کمال انسانی است و چه سعادت بزرگی است که انسان به این مقام راه پیدا کند. رسيدنِ به قلّهٔ مقام رضا كار اوليای بزرگ خداست و لذا اگر گاهي از خدا دلخور میشويم و يا از خدا گله میكنيم، که با رضا همخوانی ندارد، خيلی از خودمان مأيوس نشويم، چون ما طفل راهیم و تا مقام اولیاء راه درازی در پیش داریم. ما طفل این راهیم و در این مسیر داریم تاتیتاتی میکنیم و سعی میکنیم راه رفتن را یاد بگیریم. لذا اگر بعضی وقتها زمین هم خوردیم، خلاف انتظار و حادثهٔ غیر منتظرهای نیست. بچّهای که راه رفتن بلد نیست و تازه میخواهد راه رفتن را یاد بگیرد، لازمهٔ راهرفتن یادگرفتنش، زمین خوردن هم هست. لذا اگر زمین خوردیم، زانوی غم به بغل نگیریم و مأیوس نشویم و نگوییم ما به درد این راه نمیخوریم و اهل این مسیر نیستیم، دیدی من اوقاتم از خدا تلخ شد! دیدی بعد از این همه وقت، از خدا گله کردم! بدانیم که مقام رضای مطلق مال چهارده معصوم صلواتاللهعلیهماجمعین است؛ حتّی سایر انبیای الهی علیهمالسّلام در تمامیّت این راه نبودهاند و گاهی نزد خدا گله کردهاند.
🎤 استاد مهدی طیّب، ۲۳ خرداد ۱۴۰۱
┈┉┅━❀🏴❀━┅┉
@ahlevela
⁉️ روزهای نخستین ماه ربیع الاول ، شادی و یا عزاداری؟؟ (بخش اول)
🟥 پرسش :
سلام. اوایل ماه ربیع به خاطر اتفاقاتی که افتاده ایام شادی نیست؛ اما چیزی که با آن مواجه هستیم، این است که چه در فضای مجازی، چه غیر آن، با سیل پیامکهای تبریک به خاطر آغاز ماه ربیع روبرو میشویم و اگر ما هم بخواهیم دربارهی وقایع اوایل ربیع صحبت کنیم، میگویند دیگر بعد از دو ماه عزاداری مردم کشش این را ندارند که شما دوباره بخواهید راجع به این وقایع صحبت کنید و اینها باعث میشود که مردم از دین زده شوند؛ از آنطرف برخی گروهها دههی محسنیه می گیرند. اینکه میگویند ممکن است مردم از دین زده شوند چون دو ماه عزاداری سنگین بوده است، آیا دلیل موجهی است که راجع به وقایعی که در این ایام اتفاق افتاده، صحبت نکنیم؟
✔️ پاسخ :
سلام. دو نکته وجود دارد؛ یکی اینکه واقعیات تاریخی را نباید فراموش کرد و ناگفته گذاشت و در برابرش سکوت کرد، متأسفانه برخی به دلایل مختلف، از جمله حفظ وحدت جامعهی اسلامی و دامن نزدن به اختلافات شیعه و سنی، و برخی دیگر با گرایشهای روشنفکرانه غربی مثل تفکرات پولورالیستی و تلورانس و تحمل و امثال اینها ورود به تحقیقات تاریخی در این عرصهها را نفی میکنند و میگویند سکوت کنیم.
این سکوت باعث فراموشی در خود جامعهی شیعه هم خواهد شد، کمااینکه بعضاً به اساتید تاریخ اسلام و معارف برخورد میکنیم که میگویند چنین صحبتهایی ساختگی است و اصلاً نبوده است! یعنی آنقدر ما سکوت کردیم و این بحثها را نگفتیم و در را بستیم که واقعیتهای مسلّمی که به استناد کتب خود اهل سنت کاملاً قابل اثبات است، به اینکه اینها را غلات (شیعیان جاهل) ساختند، تبدیل شد.
پس باید تحقیق شده و حقایق روشن شود و در جامعهی شیعی و در کلاسها این مسائل بیان شوند؛ منتها این حقایق باید با ادبیات محترمانه و با استدلالات متقن و قوی بیان شود تا نسلهای بعدی ما هم از این واقعیات بی خبر نمانند. کما اینکه نسلی که الان پرورش پیدا میکند، چنین اتفاقی برایش افتاده و بسیاری از آنها اصلاً این حرفها را نمیدانند و اگر هم بشنوند تکذیب میکنند. در حالی که با استدلالات کاملاً قوی، مسلّم است.
اما بحث دوم؛ بحث احتیاط در بیان این حقایق در فضاهایی است که اهل سنت هم حضور دارند یا حداقل، گزارشش به اهل سنت میرسد؛ خصوصاً باید مراقب باشیم که ادبیات ما، ادبیات هیجانی و بعضاً توهین آمیز نباشد.
در لعن، اصلاً توهین و جسارت و بددهنی و فحاشی و بی ادبی نیست؛ لعن یک دعاست که خدایا او را از رحمت خودت محروم کن. لعن اصلاً هیچ نوع بی ادبی و جسارت نیست.
بنابراین اگر با یک ادبیات مؤدبانه، بعد از استدلالات متقن علمی و مستند به منابع خود اهل سنت، این مسائل بیان شوند، چنین پیامدهایی نخواهند داشت.
ولی خدای نکرده وقتی جاهلانه، مثلاً به اسم نهم ربیع و امثال آن درست روزی که روز بعد از شهادت امام معصوم ماست، جشن بگیریم و بعد هم جشنمان به نحوی آلوده به فحاشی و بد دهنی و رفتارهای بسیار زشت و زننده شود، اینها را فیلمبرداری کرده و بعد هم بین وهابیها پخش کنند، وهابیها به خون شیعهها تشنه میشوند و بعد هم به جان شیعیان میافتند.
در بیشتر کشورها برخلاف ایران اکثریت شیعه نیستند، در کشورهای مجاور ما اکثریت با اهل سنت یا حتی بعضاً اکثریت با وهابیهاست، و خدا میداند آن شیعههای در اقلیت، چه بر سرشان خواهد آمد. بنابراین اینها را باید از هم تفکیک کنیم.
لذا طبیعتاً اینکه در روزهای نخستین ماه ربیع، ما این واقعیتها را بازگو کنیم و مورد تحقیق علمی قرار دهیم، هیچ مانعی ندارد، اما اینکه خدای نکرده بستری برای رفتارهای تحریک کننده و به نفع دشمنان شیعه و سنی شود، در واقع جنگی را دامن بزنیم که فقط دشمنانی که میخواهند ریشهی اسلام کنده شود سود ببرند، غلط است.
نکتهی بعد؛ اینکه حالا ما در روزهای نخستین ماه ربیع سیاهپوشی ماه محرم و صفر را ادامه دهیم، این را هم خیلی توصیه نمیکنیم. کسی را نهی نمیکنیم اما چیز ممدوحی هم نمیدانیم...
اینکه ما دو ماه محرم و صفر را که ایام عزاداری ابا عبدالله الحسین علیه السّلام است، سیاه بپوشیم و بعد از اتمام ماه صفر در ماه ربیع، و ماه بعدش هم بگوییم این زمان هم ایامی هست که به منزل امیرالمؤمنین و حضرت زهرا سلام الله علیهما حمله شد و آن مصائب پیش آمد و این روزها امیرالمؤمنین علیه السلام داغدار هستند و حضرت زهرا سلام الله علیها بستری هستند و امثال اینها، و ایام عزا را به شهادت حضرت زهرا برسانیم و بعد هم دو ماه ایام فاطمیه بگیریم؛ به این ترتیب شش ماه سیاهپوشی پیوسته خواهیم داشت.
بعد در شش ماه دیگر سال هم بهانههای دیگری مشابه ممکن است پیدا شود. این چیز قشنگی نیست که تماماً سیاهپوشی باشد.
ادامه دارد....
#پرسش_و_پاسخ - ۳۶۸
برگرفته از کانال اهل ولا 👇👇👇
@ahlevela_channel