aac_1_65443854.mp3
1.74M
🎵 تفسیر آیه منتخب جزء نهم (شرح آیه ۱۹۹ سوره مبارکه اعراف )
➕ سه توصیه اخلاقی(خلق عظیم)
🗂 حجم : ۱/۵ مگابایت
👤 #حجت_الاسلام_رفیعی
✔️کانال سمت خدا
💠 @samtekhoda3
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
شرح دعای افتتاح، جلسه 8.mp3
7.89M
🔊 #صوت_مهدوی
🔖 #شرح_دعای_افتتاح
👤استاد #پناهیان ؛ جلسه ٨
📝 یکی از نتایج خواندن #دعای_افتتاح ، ایجاد محبت به اولیاء خداست؛ و این محبت مقدمه ی تقرب الی الله است.
🔖 ویژه ماه #رمضان
کانال سفیـــران زینبیــــون
@safiranzenabiyoon
⭕️ریشه تجرّی علیه حجاب
چه عاملی سبب شد تا عده ای نه تنها به قانون حجاب وقعی ننهند، بلکه در نقش مدعی، عناصر ارزشی را مورد ضرب و شتم قرار دهند؟
علامه مصباح:
🔻 کساني در تلويزيون آمدند و در مصاحبههاي تلفني و حضوري صحبتهايي کردند؛ گفتند: امر به معروف و نهي از منکر وظيفه مردم است.❗️❗️
🔻 ... ميگويند: «وظيفه دولت اسلامي اين است که به قانون عمل کند و قانون ميگويد: مسايل امنيتي به نيروي انتظامي و مسايل فرهنگي هم به نيروهاي فرهنگي مربوط ميشود. شما مقاله بنويسد، بحث کنيد، راديو و تلويزيون درباره اينها برنامه اجرا کنند، ما هيچ حرفي نداريم و هزينهي آن را هم تأمين ميکنيم، اما اينکه نيروي انتظامي به خاطر رعايت نکردن حجاب با اسلحه برود جلوي کسي را بگيرد دليل قانوني ندارد.» ❗️❗️
👈 ... به نظر بنده اشکال اصلي از آنجاست که ما صريحاً روي اين مسئله تأکيد نکرديم که وظيفه دولت اسلامي حفظ ارزشهاي اسلامي است. حفظ ارزشهاي اسلامي در مقدمه قانون اساسي آمده است و درسوگندنامه رئيس جمهور هم هست که قسم ميخورد که ارزشهاي انقلاب اسلامي را رعايت کند و آنها را پاس بدارد. اصول ديگري هم هست که ميشود از آنها استفاده کرد.
♦️ اما اينکه ما ميگوييم وظيفه دولت تنها حفظ امنيت نيست و حفظ ارزشهاي اسلامي وظيفه دولت است، مسئلهاي نيست که اختصاص به دولت ما داشته باشد؛ بلکه در تمام دنيا حتي در همه نظامهاي لائيک يکي از وظايف نيروي انتظاميشان حفظ عفت عمومي و ارزشهاي جامعه است؛ البته مصاديق عفت عمومي فرق ميکند. آنها يک چيز را ارزش ميدانند و ما يک چيز ديگر را، ولي اين يک اصل است.
👈 سخنرانی 4 تیرماه 89 ( در نوزدهمین نشست انجن فارغ التحصیلان مؤسسه امام خمینی (ره))
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
#کی_گفته_خدا_هست؟
⁉️كي گفته خدا هست ؟! كي گفته خدا مهربانه ؟! كي گفته به فكر بنده هاش هست ؟! من اين حرفها را قبول ندارم ، . بگو ببينم اگر خدا وجود داشت . آيا اين همه مريض مي شدند ؟ بچه بي سرپرست پيدا مي شد ؟ اين همه درد و رنج وجود داشت ؟ اگر خدا بود اين همه زن بيوه و مطلقه وجود داشت ؟
« نه من نمي توانم خداي مهرباني را تصور كنم كه اجازه مي دهد اين چيزها وجود داشته باشد .»
🍃مشتري لحظه اي فكر كرد اما جوابي نداد چون نمي خواست جر و بحث كند . پس از تمام شدن اصلاح سر و صورتش خدا حافظي كرد و هنوز چند قدمي دور نشده بود كه دوباره به مغازه آرايشگري برگشت و به آرايشگر گفت: به نظر من آرايشگرها هم وجود ندارند !
آرايشگر با تعجب گفت: اين چه حرفي است ؟ من همين الان موهاي تو را كوتاه كردم .
مشتري دوباره گفت: « نه ، آرايشگرها وجود ندارند ، چون اگر وجود داشتند هيچ كس مثل مردي كه آن بيرون است با موهاي بلند و كثيف و ريش اصلاح نكرده و ژوليده پيدا نميشد .»
آرايشگر با قيافه حق به جانب گفت:« مي داني چيست ؟ موضوع اين است كه مردم بايد به ما مراجعه كنند تا اصلاحشان كنيم »
مشتري تاييد كرد « دقيقا نكته همين است . خدا هم وجود دارد تنها مشكل همين است كه ما به او مراجعه نمي كنيم . اگر به او و دستورات او مراجعه و عمل مي كرديم . ديگر اين همه درد و رنج وجود نداشت .»
قربانت گردم ،قصه همين است . ببين ! خداوند در قرآن ، يعني همان دفترچه راهنما و به قول امروزي ها كاتالوگ زندگي ما چه فرموده:« استعينوا بالصبر و الصلاه » ( 45 /بقره)از صبر و نماز كمك بگيريد .
📚کانال #استادمحمدی👇👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
💠باید توجه داشته باشید که #حجابی که اسلام قرار داده است، برای حفظ آن ارزش های شماست. هر چه را که خدا دستور فرموده است که، آن ارزشهای واقعی که اینها دارند و ممکن است به واسطه وسوسه های شیطانی با دست های فاسد استعمار و عمال استعمار پایمال می شدند. اینها، این ارزشها زنده بشود.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ١٩، صفحه ١٢٠
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
Panahian-Clip-KhodayaVagheanManoBakhshidy-64k.mp3
3.66M
🎵خدایا! واقعا من بخشیده شدم؟!
➕یک نکته جالب درباره دعای کمیل
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir