📎در باب چگونگی مقابله با «جنگ رسانهای دشمن» «امپراطوری رسانهای» آن، و «دیکتاتوری رسانهای»:
♾ #جهاد_تبیین در بستر #فضای_مجازی
🔸️آنچه عموما در فعالیتهای فرهنگیِ مردمی مشاهده میشود، توقف روی "#ابزار" فضای مجازی به جای توجه به "#فرم" و "#محتوا" در قالبهای هنری و بهرهمندی از آنهاست. به طوری که کمتر کسی در عرصه فعالیت فرهنگی و تبیین و انتشار حقایق ضرورت فراگیری قالبهای هنری را احساس میکند. علیرغم توصیههای مکرر #امام_خامنهای در بهرهگیری از #هنر و توجه به کارکرد فوقالعاده آن در انتقال مفاهیم، ورود جوانان در عرصه #جنگ_نرم در فضای مجازی، عمدتا در قالب فعالیتهای واکنشی، سطحی و زودگذر و در موضع دفاع از آنچه مورد تهاجم واقع شده، بوده است و فقدان خلاقیت، کنشگری و تهاجم در آنها به شدت احساس میشود. فضای مجازی با وجود فرصت کمنظیری که در اختیار کاربران قرار میدهد محدودیتهای اجتنابناپذیری را نیز تحمیل میکند. از جمله اینکه فرصت تفکر و نقد و تحلیل را از افراد میگیرد، عادت به مطالعه و درک مفاهیم را تضعیف میکند، فرهنگ کتابخوانی را مورد تهاجم قرار داده و شتابزدگی و عجله را جایگزین طمأنینه و آرامش کرده است. اما از آنجایی که امروزه فضای مجازی یک واقعیت اجتنابناپذیر است، برای بهرهمندی حداکثری از آن باید اندیشید و در این اندیشه جدیت به خرج داد.
🔹️ویژگیهای فضای مجازی بیشترین مناسبت را با #نفس_اماره و امیال و هوسهای انسان دارد و به نظر میرسد بر پایه پرورش نفسانیت انسان بنیانگذاری شده است. در حالی که دین اسلام پیوسته انسانها را به #تفکر و اندیشه دعوت کرده و به مقابله با امیال و هواهای نفسانی پرداخته و دستور به پرورش #عقل و استعدادهای والای انسانی همچون روحیه حقطلبی، ایستادگی در راه حق و آزادی از بند وابستگیها و هواهای نفسانی داده است. بعبارت دیگر، یکی #نفسانیت را پرورش میدهد، آن دیگری، عقلانیت و #معنویت را و جنگ هم دقیقا همینجاست: تقابل معنویت با نفسانیت. و عرصه، عرصهی به شدت حساسی است؛ چرا که ابداع، طراحی و مدیریت ابزار فضای مجازی در دست جبهه مقابل است و ما ناگزیر باید در میدان دشمن و با قوانین آن بازی کنیم.
🔸️فضای مجازی و شبکههای اجتماعی قالبهای هنری مخصوص به خود را ارائه داده است. مثل عکسنگاری، فیلمهای یکدقیقهای، متون کوتاه در فرم توییت و زیرنویس که ویژگی بارز همه آنها، محدودیت و فرصت بسیار کوتاه در انتقال مفاهیم است. یعنی ظرفیت "فرم" در مقایسه با "محتوا" به شدت اندک است (گر بریزی بحر را در کوزهای چند گنجد قسمت یکروزهای) و بازار تقطیعها و سوتعبیرها هم به تبع آن داغ است و فرصت برای شک و شبههافکنی به خوبی فراهم شده است.
🔹️حال باید بیاندیشیم که در این مجال کوتاه چه میتوان کرد. چگونه میتوان مفاهیم عالی اسلام و انقلاب را هنرمندانه در قالبهای کوچکشده جا داد، به آنها عمق بخشید و تا اعماق جان مخاطب رسوخ داد. به نظر میرسد صاحبان اندیشه، هنرمندان و نویسندگان باید به فکر ابداع قالبهای هنری جدید در این راستا باشند. مثلا میتوان به اختراع قالبهای شعری کوتاه و جدید فکر کرد یا طرح نویی در قالبهای روایی درانداخت و یا مناظرههای چند خطی و سوال و جوابهای یک دقیقهای طراحی کرد. در اینجا آنچه باید مورد توجه قرار گیرد ابتکار در پدید آوردن فرمهای هنری جدید است که اختراع خود ما و مخصوص دوران جهاد تبیین باشد. (برای مثال قالب هنری #مداحی مخصوص شیعیان است که در دوران انقلاب اسلامی بخوبی مورد استفاده قرار گرفته است.)
🔸️سخن آخر آن که رزمندگان جهاد تبیین در بستر فضای مجازی باید هم به "محتوا" تسلط پیدا کنند، هم به "فرم" و هم به "ابزار". در شرایطی که "ابزار" فرهنگ و هنر را دشمن معین کرده است باید بکوشیم تا تعیینکنندهی "فرم" و "محتوا"، ما باشیم.
✍خدا میبیند
#جهاد_تبیین
#خلاقیت
#هنر
🇮🇷 🌐 کانال شم سیاسی ↙️
🇮🇷 @SHamme_Siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتم: خدایا این همه سختی چرا
گفت: قطعا با هر سختی آسانی است(شرح۶)
گفتم: بارالها تو کجایی
گفت: من نزدیکم و دعای دعا کننده را هنگامی
که مرا بخواند اجابت میکنم(بقره۱۸۶)
گفتم: پروردگارا دلم آشوبه
گفت: خداوند به آنچه در دل دارید آگاه است(بقره۲۳۵)
گفتم: یارب خیلی خسته ام
گفت: از رحمت خدا ناامید نشوید(زمر۵۳)
گفتم: خدایا خیلی تنهام
گفت: من از رگ گردن به شما نزدیکترم(ق۱۶)
گفتم: چرا دعاهایم را اجابت نمی کنی
گفت: شاید تو چیزی را دوست داشته باشی
حال آنکه به ضرر تو باشد
و من چیزهایی می دانم که تو نمی دانی(بقره۲۱۶)
گفتم: خداوندا پس کی دعاهایم را اجابت می کنی
گفت: تو چه میدانی شاید موعدش نزدیک باشد(احزاب۶۳)
الهی آمین ۔ ۔ ۔🤲🌺
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴بـه نظــرتـون اگـر
همه چی ایده آل بود
و مـشـقـتی نداشـت،
اسمـش جهـــاد بود؟👆
#فـــــــرزنــد_آوری
[ •🗒🖌•]
#طرحانسانسازی
نظر دیگری در باب معیار فعل اخلاقی وجود دارد که بسیار قابل توجه است؛ میگوید: اخلاق عبارت است از ملکاتی که انسان باید خودش را براساس آنها بسازد، به عبارت دیگر اخلاق یعنی طرح انسانسازی.
[قائلان به این نظریه] میگویند ما قوا و غرایز زیادی به طور بالقوّه داریم، ولی باید جدولبندی کنیم و اینها را با یک نسبت و حساب معین پرورش بدهیم.
#اخلاق
#استادمطہرے
╭┈┈•••✾••✾•••┈┈╮
🌹@ehia_news
╰┈┈•••✾••✾•••┈┈╯
🔰شاخصه های پیشرفت اسلامی
۱.عزت ملی و اعتماد به نفس ملی
۲.عدالت
۳. تحرک دائمی
۴.پیشرفت به همراه معنویت
۵.جامعیت نسبت به تمام ابعاد زندگی انسان
✍️محتوای کار شده توسط کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معرفتی
#پست_سی_چهارم
🖇کانال نقشه راه در ایتا،گپ،تلگرام و روبیکا
📱@Naghshe_rah313
حق الناس همیشہ پول نیست!
گاهے "دل" است!
دلے ڪہ باید بہ دست مےآوردیم و نیاوردیم!
دلے ڪه باید مےدادیم و ندادیم!
دلے ڪه شڪستیم و رها ڪردیم!
دلی که.با تهمت
و قضاوت نادرست رنجاندیم
خدا از هر چہ بگذرد
از"حق الناس"نمےگذرد!
حواسمان باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️بار اول ، او رفت و من جاموندم و جفتمون خندیدم😂😂
✌️ ولی بار بعدی ، رفتن او و جاموندن خودم اصلا خنده دار نبود😭😭
شهیدحمیدسیاهکالیمرادی
کپــــــــــی : آزاد ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما ناهار خوردی؟؟
#رئیسی
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
هدایت شده از محمدمحمدی حاجی بهزاد
.
🚨ورود کشور به جنگ ادراکی ولازمه آن تبیین است
➖پس از چهار مرحله جنگ، کشور وارد پنجمین مرحله جنگ با نظام سلطه شده است.
⛔جنگ سرد، سخت، نیمه سخت و جنگ نرم مراحلی بود که کشور به انحاء مختلف با آن مواجه شده و حال ایران اسلامی وارد پنجمین مرحله جنگ یعنی جنگ شناختی یا جنگ ادراکی شده است.
🔝اما جنگ ادراکی یا شناختی چیست؟!
⁉️آیا افرادی را در اطراف خود درک کرده اید که نسبت به مراجع عظام تقلید و علما و روحانیت، نگاهی محترمانه داشته اند و امروز نگاه آنها مبدل به نفرت شده باشد!؟
❓آیا کسانی را می شناسید که نسبت به مقدسات، تعصب داشته و مدافع آنها بوده اند اما امروز به جرگه توهین کنندگان به مقدسات وارد شده باشند!؟
❓ آیا تا به حال با افرادی مواجه شده اید که تا چندی قبل به اعتقادات خود به شدت پایبند بوده اند و امروز اعتقادات خود را خرافات تلقی کنند!؟
❓آیا با کسانی دم خور بوده اید که به رهبری جامعه خود عشق می ورزیدند اما حال با دید بدبینانه از ولایت و رهبری یاد کنند!؟
❌جای تعجبی وجود ندارد. این افراد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اند بدون اینکه جراحتی در بدن خود احساس کنند اما ادراک و شناخت وی مورد حمله قرار گرفته است.
➖این نوع جنگ شکل تکامل یافته تر و البته اثر گذارتر جنگ نرم بوده که متکی بر زیر ساخت رسانه های نوین سایبری است که با ایجاد یک پارادایم(چارچوب و پیش فرض های ثابت) ذهنی، به شناخت و ادراک افراد، مطابق خواست خود جهت می دهند بدون اینکه شخص متوجه این تغییر رفتار باشد و یا حتی به این فرآیند، شک کند.
➖هوشیاری دینی توام با مطالعه مبانی دین و یا به بیان ساده تر " بصیرت دینی" مهمترین و کارآمدترین راه مقابله با این تهاجم میباشد...
➖دقت کرده اید همواره مقام معظم رهبری مدتها قبل از هر رخدادی هشدارهای لازم را اعلام میکنند؟
➖خاطرتان هست که ایشان چقدر بر بصیرت مردم تاکید میفرمودند؟ حال پس از گذشت مدتی، علت هشدار ایشان مشخص میشود...
➖ اصالت دینی توام با هوشیاری و کیاست مومن، نمادی از تقوای الهی است که لازمه جلب رضایت حق است.
➖حواسمان باشد که دشمن هیچگاه به طور مستقیم وارد عرصه منفی سازی چهره دین، معصومین و علما دینی و چهره ولایت فقیه نخواهد شد بلکه با ایجاد سناریوها و اتفاقات از پیش نگاشته شده وبا جریانات منفی سازی چهره علما و دلسوزان نظام، پروژه بی اعتماد سازی خود را پیاده و با سوء استفاده از افکار عمومی، آن را انتشار میدهد.
➖حفظ ایمان در هیچ عصری به دشواری این زمان نبوده چرا که تمامی حق با مظاهرش در برابر تمامی باطل با مظاهر خود قرار گرفته و چه بسا میشود گفت دوران آخرالزمانی که منتهی به ظهور حجت خدا(عج) میشود فرا رسیده و زمانه های غربال شدن یکی پس از دیگری فرا میرسد.
➖در چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب، ما با یک جنگ شناختی روبرو هستیم. اینکه دشمن به جنگ شناختی روی آورده است چند علت دارد:
1⃣ جنگ نظامی و سخت موجب وحدت داخلی است ولی جنگ شناختی وحدت شکن است.
2⃣ جنگ سخت هزینه بر است ولی جنگ شناختی هزینه اش اندک است.
3⃣ دستاورد جنگ شناختی به مراتب بیشتر و ماندگارتر از جنگ سخت و نیمه سخت است.
⁉️سئوال: ابزار های جنگ شناختی دشمن چیست؟
➖ایجاد یاس و ناامیدی و بن بست نمایی از مسیر آینده.
➖تحریف در واقعیات و تردید در درستی مسیر طی شده انقلاب.
🔚نکته آخر اینکه این جنگ مسلماً برای مقابله نیاز به آرایش جنگی خاص دارد که جهاد تبیین و روایت درست گذشته و حال و ایجاد امیدواری به آینده براساس قرائت های اصیل از آرمانهای انقلاب، گام اساسی آن است.
#جهاد_تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🔺اهمیت سفر مهم آقای رئیسی به قطر پس از ۱۰ سال
#روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*نور پردازی اذان در آبهای جزیره کیش. عالی بود*👌👌👌☝️☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تصوری که آمریکاییها از قدرت ایران دارند به مراتب واقعی تر از برخی سیاسیون کشور است
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روسری پوشیدن نماینده پارلمان اتریش در اعتراض به قانون منع حجاب در مدارس ابتدایی
🇮🇷 #اتحادیه_عماریون
🔺#همدلی
🔻#انقلابی_گری
@khakestary_amar
🍃 #برگی_از_یک_کتاب
📓 نام : " شاهرخ "
✍ نویسنده : " گروه نویسندگان "
📑 انتشارات: " شهید ابراهیم هادی "
📖 توضیحات :
این کتاب با قلمی روان و ساده به بیان خاطرات مربوط به سردار شهید مفقود الاثر، شاهرخ ضرغام از شهدای فدائیان اسلام می پردازد.
📗 گردآورندگان در مقدمه این کتاب اشاره می نمایند: «قصد ما بر این بود که زندگی این ره یافته وصال و این سردار بی مزار و این پهلوان شجاع را که نزدیک به سه دهه از پروازش به آسمان می گذرد، بی کم و کاست بیان کنیم.»
📕 روایت زندگینامه شهید، از تحولی روحی و معنویِ شهید ضرغام در جریان حوادث قبل از انقلاب تا انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی حکایت می کند. تحولی که ریشه در مفاهیم و معارف عمیق اسلام دارد و بازگشت به خویشتن و توبه نصوح را برای هر انسانِ طالبِ حقیقت بازگو می کند. در این رابطه در مقدمه کتاب با اشاره به آیات آخر سوره فرقان آمده است: «شاهرخ را به راستی می توان مصداقی کامل برای این آیه قرآن(کسی که توبه کند و ایمان بیاورد و کار شایسته انجام دهد، اینها کسانی هستند که خدا بدیهایشان را به خوبی تبدیل می کند) معرفی کرد. چرا که او مدتی را در جهالت سپری کرد اما ...
📚 #معرفی_کتاب
هدایت شده از محمدمحمدی حاجی بهزاد
.
📌ده فرمان دشمن
▪️۱۰ فرمانی که رسانههای #دشمن روی آن متمرکز هستند و همه روزه از سوی ارتش رسانهای ناتو در لندن، واشنگتن، پاریس و تلآویو و روی آن کار میشود:
✔۱. مخفی کردن پیشرفتهای ایران.
✔۲. ضریب دادن به مشکلات و نارساییها.
✔۳. بزرگنمایی پیشرفتهای دشمن و کشورهای متخاصم.
✔۴. تسری دادن فساد یک یا چند مسئول به همه نظام.
✔۵. ناامید کردن مردم از بهبودی اوضاع.
✔۶. کشتهسازی در اعتراضات و تجمعات و شورشها.
✔۷. تمسخر روحانیت با اندک بهانهای.
✔۸. ترویج و تبلیغ آدم ناکارآمد و بیعرضه در انتخابات.
✔۹. فساد مسئول منتخب مردم مساوی با فساد نظام.
✔۱۰. توهین و تخریب قهرمانان سیاست و خدمت به کشور و جلوگیری از الگو شون آنها.
🖌پ.ن: باید این #ده_فرمان مورد توجه مبلغین و فعالین فرهنگی سیاسی جامعه باشد و برای روشنگری افکار عمومی ضمن تبیین نقشه دشمن، نمونههایی از مصادیق آن را ذکر کرده و بصیرتبخشی کنند.
#جهاد_تبیین
هدایت شده از 💜🌿فقط دخترا 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_تصویری
🎙 آيت الله مرتضی تهرانی (ره)
👈🧕من اگر چادر سر کنم من را مسخره می کنند❗️
@hamsarambash1
🔰بیانیه گام دوم درس خارج حوزه است🔰
✅ تبلیغ دین قبل و بعد از انقلاب باید تفاوت داشته باشد.
✅ مبلغ باید زمان شناس باشد
✅ مقام معظم رهبری نیز در خصوص تبلیغ دین تاکید ویژهای دارند که مبلغ باید زمان شناس و جریان شناس باشد.
✅ آثار و برکات ولایت باید برای مردم بیان شود. جامعه ولایی و نظام ولایی را باید توصیف کرد، دین باید برای مردم به صورت توصیفی تبیین شود.
✅ جهاد تبیین ناظر به مصداق دین و انقلاب اسلامی است؛ بیانیه گام دوم درس خارج حوزه است، چراکه بسیار عمیق است، باید بیانیه برای مردم تبیین شود.
✅ اگر دین را به سیاق توصیفی و کارکرد گرایانه تبلیغ کنیم، آمادگی پیدا میکنیم تا مواضع انقلاب را تبیین کنیم و از آن دفاع کنیم، حق انقلاب است تا مردم عاشق آن شوند، شهید سلیمانی چه طور با انقلاب زندگی میکرد.
✅ باید فایده جهانی ولایت فقیه را مشاهده کرد تا به عظمت آن پی برد، دشمنان در شبهات در صدد به اشتباه انداختن ذهن ما است، اما اگر کارکرد گرایانه عمل کنیم توطئه دشمنان را خنثی خواهیم کرد.
مردم به چگونگی مدیریت پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) نیاز دارند، در واقع به توصیف نیاز دارند نه به اثبات، ان شاءالله بتوانیم با تغییر رویکرد از برهان به توصیف به معارف دین برسیم./حوزه/حجت الاسلام پناهیان.
#رحا
#رسالت_حوزه_انقلابی
@resalathozehenghelabi
هدایت شده از محمدمحمدی حاجی بهزاد
💢در مقابل شبهات و تخریبها سکوت نکنیم
⛔با شدت گرفتن فشار اقتصادی به زندگی مردم و افزایش قیمتهای سرسامآور، به ظاهر پر هزینهترین موضع، دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است. این حالت روانی ترس از هزینه دادن و احیانا فحش و ناسزا شنیدن، سبب شده تا تقریبا هیچ کسی جرئت نکند سرش را از پشت خاکریز بالا بیاورد و از انقلاب خمینی دفاع بکند.
❌این عدم جرئت هرچه طولانیتر میشود و از فردی به فرد دیگر منتقل میشود، ایجاد یک سکوت وهمناک میکند.
▪︎همه با خودشان میگویند:
▪️ما در اقلیتیم و اگر حرفی بزنیم، افکار عمومی با ما برخورد سختی خواهد کرد.
▪︎در نتیجه این دسته افرادی که مدافع یک نگرش هستند، همه دست به دست هم میدهند و سکوت را عمیقتر میکنند و به آتش توهّم اقلیت میدمند. هرچه زنجیره سکوت ادامهدارتر، سکوت وهمناکتر ...
▪️حال در این فضای ساکت وهمانگیز، فقط یکصدا به گوش میرسد، صدای ضد انقلاب با تمام توان، با تمام ابزارهای رسانهای و تبلیغی!
▪️او شروع میکند حقائق را وارونه جلوه دادن. حقائق را پوشاندن. باطل را به جای حق نشاندن و کافیست یک نادانی آتو به دستشان بدهد تا آنها با تمام توان وارد میدان شوند و سایتها و شبکههای اجتماعی و روزنامههایشان پُر بشود.
❓نمونه میخواهید؟ مثل همین ماجرای اخیر اهواز و آن فاجعه ...
▪︎خانم الیزابت نوپل نیومن به این حالت میگوید: «مارپیچ سکوت» یعنی چی؟
▪︎یعنی در خصوص یک موضوع مناقشهانگیز، مردم درباره افکار عمومی حدسهایی میزنند. آنها سعی میکنند دریابند که در اکثریت قرار دارند یا در اقلیت و سپس میکوشند که تعیین کنند که آیا تغییر افکار عمومی در جهت موافقت با آنهاست یا خیر.
▪️حالا اگر آنها احساس کنند که در اقلیت هستند یا افکار عمومی در جهت مخالفت با آنهاست، ترجیح میدهند که سکوت اختیار کنند. هر چقدر این دسته بیشتر سکوت کنند، جریان افکار عمومی نیز گمان میکند که حرف جدید دیگری وجود ندارد، لذا مارپیچ سکوت تشدید میشود.
▪️نظریه مارپیچ سکوت این را میگوید که: مردم به شدت از انزوا میترسند. بیشتر مردم از ترس انزوا، بر ضد قضاوتها و ارزیابیهای خودعمل میکنند.
▪️اما چند نکته مهم در خصوص مارپیچ سکوت و رسانههای جمعی:
1⃣ اگر مردم احساس کنند دارای عقاید مشترک با دیگران هستند، درباره آن با یکدیگر صحبت میکنند؛ اما اگر احساس کنند فقط خودشان صاحب عقیده خاصی هستند، آن عقیده را آشکارا ابراز نمیکنند.
2⃣ افراد ممکن است، از رسانههای جمعی به عنوان منبع انتقال عقائد استفاده کنند، اگر اعتقاد خاص آنها در رسانه مطرح نشده باشد، آنها نتیجه میگیرند که آن عقیده مورد پذیرش عمومی نیست.
3⃣ بسیاری از افراد که عقیده خاصی دارند به سبب ترس از انزوا آنرا بیان نمیکنند، لذا هرچه بیشتر افراد ساکت بمانند، دیگران احساس میکنند که عقیده مخالف وجود ندارد، بنابراین مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
4⃣ اما نکته مهم این است که در این فرآیند مردم بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اتّکا و اعتماد میکنند تا به آنچه واقعا فکر میکنند.
▪️در این بین ماها شعار میدهیم که شیعیان تنوری هستیم! دروغ میگوئیم؛ ما شیعیانِ فقط احساسی هستیم!
▪︎شیعیانی که ضرری برای استکبار ندارند! ما خیلی گوگولی موگولی هستیم! مرد جنگ نیستیم.
▪︎هر شب، استوری احساسیمان ترک نمیشود. اما دریغ از یک کلمه حرف حق! یک کلمه دفاع از عقبه پرافتخار انقلاب خمینی.
▪️هیچکس جرئت نمیکند از جایش تکان بخورد و این سکوت تو در تو را بشکند!
▪️ در جهاد تبیین اولین قدم، شکستن این سکوت است. دست به دست هم بدهیم و مثل یک شبکه منظم، با صراحت، شجاعت و منطقی از آرزوی_انبیاء دفاع کنیم.
آیا یک مَرد نیست که سر از پشت خاکریز بیرون آورد و با یک الله اکبر خط را بشکند؟!
❓جنگ را نمیبینید؟! خمینی در جماران تنهاست! همت کجاست؟!
▪️هل من ناصر خامنهای بلند است. کجاست سلیمانی که در این جنگ ترکیبی، فرماندهی کند و لشکر حزب الله را امامت؟!
✔ فرمان جهاد رسیده. #جهاد_تبیین! سرت را از پشت آن ترس لعنتی، بیرون بیاور و از شرفت بگو. از معجزه امام خمینی دفاع کن!
▪︎ولایتمداری به حرف نیست! مرد عمل کجاست؟!
▪︎حرف بزن!
▪︎چهره به چهره! استوری به استوری!
▪︎فرد به فرد ! گروه به گروه!
▪︎لات کوچه خلوت نباش ! در این #جنگ_ترکیبی، شمشیر بکش! اقدام کن!
#جهاد_تبیین
🔰دوره زمستانه
مدرسه فرهنگ و علوم اسلامی ضحی
🇮🇷عقلانیت اجتماعی انقلاب اسلامی
🗓11 اسفند 1400 الی 30 اردیبهشت 1401
🔻در قالب 50 ساعت درس گفتار
▫️به صورت حضوری و مجازی | شهر مقدس قم.
▪️هزینه ثبت نام 100 هزار تومان.
⏰ مهلت ثبت نام تا 10 اسفند ماه.
فرم ثبت نام 👇
Formaloo.com/zoha
🔹 مدرسه فرهنگ و علوم اسلامی ضحی
@m_zoha