🌸 با عرض تبریک به مناسبت #عید_غدیر🌸
⁉️ پرسش: آیا تشهد به #ولایت جزء اذان است؟ نظر شما راجع به #اشهد_ان_علی_ولی_الله در اذان و اقامه چیست، آیا بدعت است؟
🔰 آیا در زمان رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم عبارت #اشهد_ان_علیا_ولی_الله در اذان و اقامه گفته می شد؟
امتداد حکمت
🌸 با عرض تبریک به مناسبت #عید_غدیر🌸 ⁉️ پرسش: آیا تشهد به #ولایت جزء اذان است؟ نظر شما راجع به #اشه
✍ #پاسخ: مطلق شهادت به #ولایت_حضرت_علی (ع)، نه تنها بدعت نیست بلکه از واجبات دین اسلام می باشد ؛ و انکار آن ـ چه از سوی شیعه و چه از سوی اهل سنّت ـ مساوی با انکار قرآن کریم می باشد چرا که خداوند متعال فرموده است:« إِنَّما وَلِیُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذینَ آمَنُوا الَّذینَ یُقیمُونَ الصَّلاهَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکاهَ وَ هُمْ راکِعُون ـــ ولىّ شما، تنها خداست و پیامبر او و آنها که ایمان آوردهاند همانها که نماز را برپا مىدارند، و در حال رکوع، زکات مىدهند»(مائده:۵۵)
🔰شیعه و سنّی اتّفاق نظر دارند که منظور امیرمومنان علی (ع) می باشد. پس اصل شهادت به #ولایت حضرتش لازمه ی تصدیق قرآن کریم می باشد؛ و اگر کسی به ولایت حضرتش معتقد نباشد منکر این آیه شریفه می باشد.
🔸گذشته از این آیه، #حدیث_متواتر_غدیر من کنت مولاه فهذا علیّ مولاه نیز ولی بودن حضرتش را اثبات می کند. دقّت شود، که می گوییم ولی نه امام از نظر شیعه، ولی شامل امام نیز می باشد؛ ولی اهل سنّت با اینکه ولایت حضرتش را به معنای محدودی قبول دارند ولی قائل به این نیستند که این آیه دلالت بر امامت داشته باشد.
🔸 سلمان_فارسی در عصر پیامبر در اذان و اقامه بعد از گواهی به یکتایی خدا و رسالت پیامبر(ص ) به ولایت امیرمؤمنان علی (ع ) شهادت می داد. یکی از اصحاب به محضر رسول خدا(ص) رسیده و عرض کرد: ای رسول خدا! امروز موضوعی را شنیدم که قبلا نشنیده بودم
🔰پیامبر فرمود: آن موضوع چیست؟ او عرض کرد: سلمان اذان می گفت، شنیدم او بعد از گواهی به یکتایی خدا و رسالت پیامبرش، به ولایت علی (ع) گواهی داد
پیامبر فرمود: #سمعتم_خیراً ــ چیز خوبی شنیده اید
✍ #پرسش: با توجه به اینکه حضرت #امام_حسین(ع) که مقام بصیرت داشته اند و آگاهی کامل به آینده سفر خویش داشته اند چرا به این سفر رفته اند و یا چرا خانواده خود را به وادی خطر برده اند
لطفا پاسخی تفضیلی و کامل برای برطرف شدن شبهه ما محبت بفرمایید؟
🔸 #امام_حسین(ع) دقیقاً به همین سبب که علم غیب دارد، با اهل و عیالش به کربلا می رود. چون به علم غیبش می داند که مأمور خداست برای اتمام حجّت برای تمام دورانها
🔰 #امام_حسین(ع) نیز مأمور خداست که برای اتمام حجّت برای تمام دورانها، و برای محافظت اصل اسلام از انحراف اساسی، قیام نماید؛ و در این راه تسلیم شهادت شود و مأمور است که برای این منظور، اهل و عیال خویش را هم همراه خویش ببرد. بلی همه ی آنها مختار بودند که اطاعت نکنند؛ لکن خدای تعالی کسانی را برای مأموریّتهای هدایتی انتخاب می کند، که می داند آنها حقّ را اختیار می کنند.
✍ #امام_حسین(ع) از جانب خدا فرمان داشته که اهل و عیال خویش را هم با خود ببرد. چون خدا می خواست با این خاندان و با برگزیدگانی که بعداً به آنها ملحق شدند، حجّت خویش را برای بندگانش تمام نماید؛ و دین خود را محافظت کند.
🔸 #امام_حسین افزون بر درسهای هدایتی که با قیام خود برای تمام ادوار تاریخ می داد، و افزون بر عبرتهایی که برای آیندگان پدید می آمد، دستوری ویژه نیز داشته مبنی بر اینکه حجّت و بیّنه را به اتمام برساند تا عذری برای کسی از مردمان زمانش و برای آیندگان نماند؛ تا بعد از آن، هر کس به هلاک معنوی گرفتار می شود، با وجود حجّت کافی باشد؛ و هر کس هم هدایت می یابد، با وجود حجّت کافی باشد.
🔰لذا #حضرتش تمام عناصر لازم را در قیام خود جای دادند. در قیام حضرتش، نوزاد بود، کودک بود، نوجوان بود، جوان بود، میانسال بود، اشخاص پیر نیز بودند. جنس مؤنّث بود، جنس مذکّر هم بود. سیاه بود، سفید هم بود. آزاد بود، برده هم بود. هاشمی بود، غیر هاشمی هم بود. از اصحاب رسول خدا بود، از تابعین و تابعین تابعین هم بود. فقیر بود، غنی هم بود. افراد مشهور بودند، افراد گمنام هم بودند. عرب بود، عجم هم بود. کهنه مسلمان بود، تازه مسلمان هم بود. از اوّل صالح بود، توبه کار هم بود. نوعروس و نو داماد بود، همسران دیرینه هم بودند. سخنرانی بود، موعظه بود، شمشیر هم بود. نماز بود، انفاق بود، قرآن بود، امر به معروف و نهی از منکر بود، حجّ بود، حجاب بود، تشنگی بود، سخا بود، صفا بود، وفا بود، شجاعت بود، حیا بود، علم بود، حلم بود، شهادت بود، اسارت بود، سیاست بود، حکمت بود، حبّ فی الله بود، بغض فی الله بود؛ و … .
✍در یک کلام، این قوم #مأمور_خدا بودند تا مدرسه ای تأسیس نمایند که با وجود آن، تا قیامت برای کسی عذری نماند. هر بهانه ای که مردم بخواهند برای ترک دفاع از اصل اسلام بیاورند، #کربلا و #عاشورا آن را باطل می کند.
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #پرسش:
#امام_حسین(ع) چون به کربلا رسیدند پرسیدند نام این سرزمین چیست.همین که نام #کربلا را شنید فرمود این مکان جای فرود آمدن ما و محل ریختن خون ما و جایگاه قبور ماست.این خبر را جدم #رسول_خدا به من داده است.این رو میدانم که امام دارای علم لدنی می باشند.
وقتی امام می داند چه لزومی برای پرسش از اصحاب است؟
#پاسخ:
🔰 وقتی معلّم جواب سوالات را می داند، برای چه از دانش آموزان می پرسد؟ برای آنکه بهتر در خاطرشان بماند. وقتی مادر خودش نام اشیاء را می داند، برای چه از کودک تازه زبان باز کرده اش می پرسد که « این چیه؟» می خواهد فرزندش نام اشیاء را یاد بگیرد. پس سوال کردن، لزوماً ناشی از جهل نیست
🔸 #امام_حسین(ع) نیز پرسیدند تا مطلب به صورت حدیث در آید و در تاریخ بماند، تا آیندگان بفهمند که حضرتش اتّفاقی در آن نقطه فرود نیامده اند، بلکه برنامه ی از پیش تعیین شده دارند. نحوه ی سوال نمودن حضرت نیز نشان می دهد که برای دانستن نمی پرسند؛ بلکه می پرسد که آنها نام #کربلا را بیاورند تا حضرتش بفهماند که برنامه ای پیش تعیین شده برای آن حضرت است، که خداوند متعال به واسطه ی.پیغمبرش از آن خبر داده است.
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍ #پرسش:
چرا کسانی مثل #زهیر_بن_قین یا #حر_بن_یزید فقط در ملاقات بسیار کوتاهی که با امام داشتند به مقامی رسیدند که امام فرمود من یارانی باوفاتر از یاران خود سراغ ندارم.چه بود که آنها را اینگونه منقلب کرد؟
نقل شده امام فقط یک نگاه به چهره #زهیر کرد و دنیایش عوض شد و همه چیز را رها کرد و به #امام پیوست یا #حر سد راه امام شد ولی در آخر در رکاب امام به شهادت رسید؟