فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ وَ أَعْرِضْ عَنِ الْمُشْرِكِينَ «94»
پس آنچه را بدان مأمور شدهاى آشكار كن و از مشركان اعراض نما (و به آنان اعتنا نكن).
🍃🍃🌸🍃🍃🌸
إِنَّا كَفَيْناكَ الْمُسْتَهْزِئِينَ «95»
همانا ما تو را از (شرّ) استهزا كنندگان كفايت كرديم.
🍃🍃🌸🍃🍃🌸
الَّذِينَ يَجْعَلُونَ مَعَ اللَّهِ إِلهاً آخَرَ فَسَوْفَ يَعْلَمُونَ «96»
همانان كه معبود ديگرى را در كنار خداوند قرار مىدهند. پس به زودى حقيقت را خواهند فهميد.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
آفتابگردان احمد آباد @ahmadabadbasig
🔴عاشورا تکرار شدنی است
🔹یکی از ابعاد قیام عاشورا که منطبق بر جامعه امروز ما نیز میباشد، جنگشناختی است که ریشههای آن از غدیر شروع شد و در نهایت منجر به واقعه عاشورا گردید.
تغییر در نگرشها و ارزشهای جامعه از طریق نگاه ارتجاعی به مسائل، همان نسخهای است که جریان تحریف از طریق آن عاشورا را رقم زد و دقیقا مصداقهای آن در جامعه امروز ما به روشنی نمود دارد.
🔸البته #جنگشناختی همیشه بوده و هست. جنگشناختی یعنی همین که در بحبوحه جنگ صفین، این قدر فضای ذهنی و ادراکی علیه حضرت امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) تنگ شده بود که برخی مانند ربیعبن خثیم که جزو زُهاد ثَمانیه یا هشت زاهد معروف قرن اول بود در حقانیت طرفین شک کرده بودند. جنگشناختی مانند آتش افتادن به جنگل است و تر و خشک را جدا نمیکند؛ از ربیعبن خثیم تا آن جوانک غسانی تا سلیمانبن صرد خزاعی و شبثابن ربعی و حتی شمر مجاهد را اسیر خود میکند. کسی که بر فرق امیرالمؤمنین علی(علیهالسلام) ضربه میزند حضرت را میشناخت، مقامش را میشناخت و حتی در برخی روایات تاریخی تنها کسی بود که سه بار دستان امام را گرفته و با ایشان بیعت کرده بود. کسی که گلوی فرزند پیامبر(ص) را برید، او را بهتر از همه میشناخت.
🔹خواص باطل همگی مُردند؛ اما داستان آنها باقی است. امروز شبثها تکثیر شدهاند یکی از آنتنهای ملکه و آلسعود بیرون میزند یکی از لابهلای توئیتر و اینستاگرام. فرق نمیکند ممکن است معمم باشد و چند روزی لُمعه دمشقیه و یا مکاسب خوانده باشد و یا مُکَلایی از دل مکاتب فلسفی و سیاسی و یا شاید بازیکنی که به غیر از دریبل زدن چیزی در وجودش نمیتوان یافت و یا افراطیون دیروزی که امروز به حضرت مهسا و السا دخیل میبندند. تقوایی که لق بزند و بصیرتی که لنگ بماند سرانجامش اینگونه شدن است.
🔸امروز هم مانند هماورد صفین و واقعه عاشورا آنچه نیاز است اول شناخت عرصه است. اول باید شناخت که حق کجاست و باطل کیست؟ چرا که اولین توصیه حضرت امیر(ع) این بود که فرمود: حق با شخصیتها شناخته نمیشود؛ حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی و باطل را بشناس تا اهل باطل را بشناسی. گام دوم عمار شدن و جهاد تبیین است؛ آنچه شمشیر مالک را تیز میکرد و قیام عاشورا را زنده کرد، زبان بران عمار یاسر و روایت زینبی بود.
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
آفتابگردان احمد آباد @ahmadabadbasig
🌹🌺🏴🌹🏴🌺🌹
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین"ع"؛
پاسخ به شبهات محرم:
💢اگر از ابتدا امام حسین(ع) قصد قیام داشت، پس چرا خانواده شان را همراه خود بردند؟ چه ضرورتی داشت که زن و بچه اش را آواره کند؟
امام حسین(ع) که مطمئن بود قیامش منتهی به شهادت میشود؛ چه مصلحتی در همراهداشتن خانوادهاش میدید؟
همین ابهام بدان انجامید که حضرتشان مورد اعتراض برخی اطرافیان قرار گیرد.
به عنوان نمونه، ابن عباس به ایشان عرضه داشت:
«پسرعموجان! به سراغ کوفیان مرو، همانا آنان گروه فریبکار هستند ... و اگر از روی ناچاری به کوفه میروی، زنان و کودکان را به همراه مبر که ایمن نیستم از اینکه انتقامجویانه تو را همچون عثمان بن عفان، در حالی بکشند که زنان و کودکانت نظارهگر کشته شدن تو باشند»
📚الاخبار الطوال صفحه 244
✅امام حسین"ع" اطرافیانش را با این سخن خطاب قرار داد:
در عالم رؤیا جدّم به من فرمود: «انَّ اللهَ شاءَ انْ یَراکَ قَتیلاً»؛
«خدا میخواهد تو را کشته ببیند».
گفتند: پس اگر اینطور است، چرا خانواده را همراهتان میبرید؟ که پاسخ شنیدند:
این را هم جدّم فرمودند:
«انَّ اللهَ شاءَ انْ یَراهُنَّ سَبایا»
«خدا میخواهد آنان را در لباس اسارت ببیند»
منبع : اللهوف صفحه ۶۵
تمام کسانى که همراهی اهلبیت امام حسین(ع) را با ایشان برخلاف مصلحت تشخیص دادند؛ با حساب و منطق مادی خودشان به این تشخیص ؛ رسیده بودند ؛ اما حضرتشان"ع" پاسخی میداد که از جنبه دیگری به ماجرا پرداخته و جنبه معنوى مطلب و قبولی اراده و خواست خدا: را بیان میکرد.
سید بن طاووس میگوید:
«از مواردی که ممکن است سبب همراهی زنان اهل بیت(ع) تلقی شود این است که اگر امام حسین(ع) زنان و فرزندان خود را در مدینه و یا جایی غیر از آن ؛ میگذاشت ؛ احتمال میرفت که یزید بن معاویه لعنت الله علیه ؛ زن و فرزند امام را دستگیر کرده و سپس عواقب شوم و رفتارهای زنندهای پیش میآمد که امام حسین(ع) را از جهاد و شهادت باز میداشت»
منبع : اللهوف صفحه84
امام حسین(ع) در مدینه خانه امنی و فرد امینی سراغ نداشت تا خانوادهاش را به آنجا بفرستد و هنگام خروج از مدینه ؛ هیچکس هم به او پیشنهاد نکرد که من از خاندان تو حمایت میکنم ؛ لذا امام حسین(ع) نگران اسیر شدن خانواده خود در حال حیاتش بود؛ زیرا احتمال قوی وجود داشت که دولتمردان و مأموران یزید ؛ زنان و فرزندان امام را در همان مدینه ؛ دستگیر کرده و به گروگان بگیرند.
در نتیجه ؛ امام علیه السلام به ناچار برای خلاصی و رهایی زنان و خواهران خود ؛ مجبور میشد خود را معرفی و تسلیم نماید و بعد از تسلیم نیز دو پیشنهاد بناچار بر سر راهش گذاشته میشد ؛ یا با ذلت و خواری بیعت کند و یا به شیوه مرموزی به قتل میرسید و هیچ دردسری هم برای دستگاه حاکم به وجود نمیآمد....؛
السلام علیک یا آل الله"ع".....😭
آجرک الله یا صاحب الزمان"عج"...🌸🏴
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
آفتابگردان احمد آباد @ahmadabadbasig
بر نام حُسینْ و کَربَلایش صَلَواتْ
بر نام ابوالفَضْل و وَفایَشْ صَلَواتْ
بر اَهْلِ حَرَمْ بہ حَقِّ زَهراء(س) صَلَواتْ
بر جملہ یِ یاوران مُولا صَلَواتْ...
روز پنج شنبه هدیه به ارواح طیبه اموات و شهدای عزیز صلوات 🤲