✅ #واجبات را به دو دسته تقسیم می کنند:
١)واجبات #تَوصُّلی:
واجباتی که هدف از انجام آن ها، وصول به مقصود است
و #قصد_قربت در آن ها شرط نیست.
٢)واجبات #تَعبُّدی:
واجباتی که نیاز به #نیّت دارند
و غرض، فقط حصول مقصود و منظور در خارج نیست، غرض انجام واجب است
🍃مثل نماز، نیّت هم میخواهد، یعنی قصد قربت در آن شرط هست.
❇️ #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر
واجبات تَوصُّلی هستند
و هدف، اقامه معروف و از بین رفتن منکر هست.
🔹لازم نیست که نیّت کنیم ولی اگر نیّت کنیم
اجر آن بیشتر است.
🔸حتی به قصد ریا هم می شود امر به معروف و نهی از منکر کرد.
✍🏻 استاد علی تقوی
🍀
🌺🍀
💠💠💠💠
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
آفتابگردان احمد آباد @ahmadabadbasig
فلسطینیها قطعاً پیروز و وارث زمین خواهند بود
مستضعفین چه کسانی هستند؟ مستضعفین را بد معنا میکنند؛ مستضعفین را به افراد فرودست یا حالا اخیراً - یعنی این چند سال اخیر باب شده - اقشار آسیبپذیر [معنا میکنند]، یعنی آسیبپذیران؛ نه، قرآن مستضعف را این نمیداند، قرآن میگوید: «وَنُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَنَجعَلَهُم اَئِمَّةً وَ نَجعَلَهُمُ الوٰرِثین»؛ مستضعفین یعنی ائمّه و پیشوایان بالقوّۀ عالَم بشریّت؛ این معنای مستضعفین است: کسانی که وارثان زمین و همۀ موجودی زمین خواهند بود. مستضعف یعنی آن کسی که بالقوّه صاحب وراثت عالَم است، بالقوّه خلیفةالله در زمین است، بالقوّه امام و پیشوای عالَم بشریّت است.[۱]
خدای متعال در قرآن مکرّر گفته: «کَتَبَ اللهُ لَاَغلِبَنَّ اَنا وَ رُسُلی». «کَتَبَ اللَه» یعنی قانون قطعی خدا است که راه پیغمبران غلبه پیدا خواهد کرد و دیگر بحثی ندارد. «اِنَّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الَّذینَ آمَنُوا»؛ خدا از مؤمنین، دفاع خواهد کرد؛ در این هیچ تردیدی نیست. یا «وَ نُریدُ اَن نَمُنَّ عَلَی الَّذینَ استُضعِفوا فِی الاَرضِ وَ نَجعَلَهُم اَئِمَّة»؛ در این هیچ تردیدی وجود ندارد؛ این قول خدای متعال است.[۲]
[۱]. بیانات در دیدار بسیجیان ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
[۲]. بیانات در دیدار رمضانی دانشجویان ۱۴۰۲/۰۱/۲۹
@fakhrian_ir
این گریهها و روضهها، مظلوم را قوی میکند
رمز بقای این مذهب و بقاء ممالک اسلامی، ممالک شیعی باید ببینیم چه بوده است، ما آن رمز را باید حفظش بکنیم. یکی از رمزهای بزرگی که بالاترین رمز است قضیه سیدالشهداء است. سیدالشهداء (سلاماللهعلیه) مذهب را بیمه کرد. با عمل خودش اسلام را بیمه کرد، نگه داشت و آن نهضتی که آن بزرگوار کرد و شکست داد ولو کشته شد، لکن شکست داد بر اموی و بر دیگران، آن نهضت باید حفظ بشود. اگر ما بخواهیم مملکتمان یک مملکت مستقلی باشد، یک مملکت آزادی باشد، باید این رمز را حفظ بکنیم، این مجالسی که در طول تاریخ برپا بوده است و با دستور ائمه (علیهمالسلام) این مجالس بوده است، خیال نکنند بعضی از این جوانهای ما که این مجالس، مجالسی بوده است که گریه در آن بوده است، حالا ما باید گریه دیگر نکنیم، این یک اشتباهی است که میکنند. حضرت باقر (سلاماللهعلیه) حضرت باقر وقتی که خواستند فوت کنند وصیت کردند که دهسال ظاهراً که در منا اجیر کنند کسی را، کسانی را که برای من گریه کنند. این چه مبارزهای است؟ حضرت باقر احتیاج به گریه داشت؟ حضرت باقر میخواست چه کند گریه را؟ آنوقت هم در منا چرا؟ ایام حج و منا. این همین نقطۀ اساسی، سیاسی، روانی، انسانی است که دهسال در آنجا گریه کنند. خوب مردم میآیند میگویند چه خبر است؟ چیست؟ میگویند این اینطور بود. این توجه میدهد نفوس مردم را به این مکتب و ظالم را منهدم میکند و مظلوم را قوی میکند. ما جوانها دادیم. کربلا جوانها داده، ما این را باید حفظش کنیم. این نمیشود اینطور باشد شما خیال بکنید که گریه است، خیر گریه نیست. یک مسأله سیاسی، روانی، اجتماعی است. اگر قضیه گریه است تباکیاش دیگر چیست؟ تباکی میخواهد. تباکی دیگر یک چیزی شد؟ اصلاً حضرت سیدالشهداء چه احتیاجی به گریه دارد؟ ائمه اینقدر اصرار کردند به اینکه مجمع داشته باشید، گریه بکنید، چه بکنید، برای اینکه این حفظ میکند این کیان مذهب ما را. این دستجاتی که در ایام عاشورا راه می افتند خیال نکنند که ما این را تبدیل کنیم به راهپیمائی. راهپیمائی است خودش اما راهپیمائی با یک محتوای سیاسی، همانطوری که سابق بود بلکه بالاتر، همان سینهزنی، همان نوحهخوانی، همانها، همانها رمز پیروزی ماست. در سرتاسر کشور مجلس روضه باشد، همه روضه بخوانند و همه گریه بکنند. از این هماهنگتر چه؟ شما در کجا سراغ دارید که یک ملتی اینطور هماهنگ بشود؟ کی اینها را هماهنگ کرده؟ اینها را سیدالشهداء هماهنگ کرده است. در تمام کشورهای اسلامی، ملت های اسلامی در روز عاشورا و تاسوعا و مثلاً روز هشتم و چندم، این دستجات با آن عظمت، با آن محتوا همه جا، کی می تواند یک همچنین اجتماعی درست کند؟ در کجای عالم شما سراغ دارید که این مردم اینطور هماهنگ باشند، بروید هندوستان همین بساط، بروید پاکستان همین بساط، بروید اندونزی همین بساط، بروید عراق همین بساط، بروید افغانستان، هر جا بروید همین بساط، کی اینها را هماهنگ کرده؟ این هماهنگی را از دست ندهید.
صحیفه نور، جلد ۱۰ صفحۀ ۲۱۷
@fakhrian_ir
🔴خبرگزاری فرانسه: هنوز کسی نتوانسته دست ایران را بخواند
خبرگزاری فرانسه: ایران راهبرد خود را در قبال جنگ غزه در خفا تعیین میکند؛ بهطوری که اسرائیل و آمریکا دائماً مجبور باشند انگیزهها و اهداف جمهوری اسلامی را حدس بزنند.
تهران تمام گزینهها را مد نظر دارد تا بتواند خود را با تحولات جاری تطبیق دهد، به همین دلیل پیشبینی حرکت بعدی ایران ناممکن است چون دست خود را رو نمیکند.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
┅═ 🌿🌸🌿 ═┅
آفتابگردان احمد آباد @ahmadabadbasig
هدایت شده از حجت ترکیان.مشاور و کارشناس امور تربیتی
شخصیت شناسی_1.m4a
14.98M
نگاه قران به شخصیت شناسی✅
شناخت تیپ شخصیتی و اثرات آن در↪️
تحصیلات
انتخاب رشته
روابط عمومی
ازدواج و...
........................................................
ترکیان.کارشناس امورخانواده🌹
@hojattorkian