🍃آخر الزّمان🍃
در روایتی چند بحث «آخر الزّمان» به عنوان مرحله نوین و متکامل زندگی بشر مطرح شده است؛ از جمله، پیامبر خدا« صلی الله علیه و آله » به حضرت علی« علیه السلام » فرمود: آیا تو را بشارت ندهم؟ آیا تو را خبر ندهم؟ عرض کرد: بلی ای رسول خدا! آن حضرت فرمود: «هم اینک جبرئیل نزد من بود و مرا خبر داد: قائمی که در #آخر_الزّمان ظهور می کند و زمین را پر از عدل و داد می سازد _ همان گونه که از ظلم و جور آکنده شده _ از نسل تو و از فرزندان #حسین« علیه السلام » است».
📚مهدویت وآینده سیاست از دیدگاه شیعه ص۷۲
https://eitaa.com/joinchat/926220608C8974ab6493
✨واژه #آخرالزمان در دو معنای کلی به کار رفته است :
1️⃣ مدت زمانی که با ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم آغاز و با شروع قیامت پایان می یابد. از این رو پیامبر را، پیامبر #آخرالزمان نامیده اند.
2️⃣ به مدت زمانی که با ولادت امام زمان ارواحنافداه آغاز و اتفاقات عصر غیبت و عصر ظهور، در آن دوره رخ می دهد و با شروع قیامت پایان می یابد، #آخرالزمان گویند.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
https://eitaa.com/joinchat/926220608C8974ab6493
🥀اسرار فتنه و بلا🥀
فتنه به معنای مصیبت و بلا و یا به معنای امتحان و آزمایش است و خداوند هر ملّتی را به چیزهایی امتحان و #آزمایش می نماید تا برای آنان روشن شود که با ادّعا از کسی چیزی پذیرفته نمی شود و پاداش اعمالشان مطابق انتخاب و عملکرد آن ها می باشد و هرگز ظلمی به آنان نخواهد شد، از این رو همان گونه که گذشت #خداوند در اوّل سوره عنکبوت درباره امّت های پیشین می فرماید: «أَ حَسِبَ النَّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنَّا وَ هُمْ لا یُفْتَنُونَ * وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذینَ مِنْ قَبْلِهِمْ فَلَیَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذینَ صَدَقُوا وَ لَیَعْلَمَنَّ الْکاذِبینَ»
یعنی: «آیا مردم گمان می کنند که [ با گفتن "لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ، مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّه" اسلام آنان پذیرفته می شود و] مورد آزمایش قرار نمی گیرند؟ در حالی که ما امّت های پیشین را امتحان و آزمایش نمودیم تا راستگو از دروغگو معلوم گردد.
📚عنکبوت آیه۲،فتنه های آخرالزمان ص۶
https://eitaa.com/joinchat/926220608C8974ab6493
«فتنه وآزمایش»
در هر زمانی خداوند مردم را آزموده و فتنه هایی برای آنان رخ داده است، در آن فتنه ها عدّه ای گمراه و عدّه ای در راه #حقّ ثابت مانده اند، این سیر از زمان حضرت آدم علیه السلام شروع و در زمان هر پیامبر و وصیّ پیامبری نیز ادامه داشته است، همان گونه که قرآن می فرماید: «أَمْ حَسِبْتُمْ أَنْ تَدْخُلُوا الْجَنَّهَ وَ لَمَّا یَأْتِکُمْ مَثَلُ الَّذِینَ خَلَوْا مِنْ قَبْلِکُمْ مَسَّتْهُمُ الْبَأْساءُ وَ الضَّرَّاءُ وَ زُلْزِلُوا...»
یعنی: «آیا گمان کردید که داخل بهشت خواهید شد در حالی که هنوز رخدادهایی که بر اقوام و پیشینیان شما وارد شد، بر شما وارد نشده است؛ آنان به قدری گرفتار شدند که به لرزه درآمدند و...»
📚بقره ۲۱۴،فتنه های آخرالزمان ص۵
#اللهمعجـللولیڪالفـرج
https://eitaa.com/joinchat/926220608C8974ab6493
#حدیث_موضوعی
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم
درباره #ویژگیهای_مردم #آخرالزمان می فرمایند :
💢در آن زمان دین مردم در حد هم و غم، و همت آنها برای شکم شان است. برای طلا و نقره، رکوع و سجود میکنند و همواره در سرگردانی خواهند بود،. نه مسلمان اند و نه مسیحی
📚مستدرک الوسائل ص 133
https://eitaa.com/joinchat/926220608C8974ab6493