🎥اقدام جالب توجه دختران انقلاب در برابر ولنگاری بازیگر سرشناس و مطرح کشور
ببینید دختران انقلاب چطور حال این بازیگر سرشناس که از لیدرهای جریان اغتشاشگران هست رو می گیرند و اون رو مجبور به واکنش می کنند.💪😁😂
اگه همه ی مدعیان انقلابی گری به همین اندازه دغدغه داشته باشند به سرعت ریشه ناهنجاری ها برچیده خواهد شد..
فیلم کامل و علت جفتک اندازی های اخیر این سلبریتی در کانال زیر سنجاق شده #حتما_ببینید و در سطح گسترده منتشر کنید تا شاید تلنگری باشه و مردم هم از پشت پرده خباثت این جماعت آگاه بشن.👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
کانال پرمخاطب #اخبار_ویژه ، کانال مورداعتمادی که ضدانقلاب را با اخبارش کلافه کرده وارد ایتا شد و کمتر از چند ماه ۴۲ هزار نفری شد. #حتما_عضو_بشید. 👆👆👆
28.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ اینستاگرام این پست را حذف میکند! / از مدفوعخوری کیم کارداشیان تا برهنگی زنان مسلمان...
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ زمان شاه هیچ اختلاسی نبود | بود ؟
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
.
♻️ بر اساس اسناد افشاشده پنتاگون، «خوزه لوپز پورتیو» #رئیس_جمهور اسبق مکزیک در سالهای ۱۹۷۶ الی ۱۹۸۲ مأمور #سازمان_سیا بوده است.پس از اشغال لانه جاسوسی آمریکا اسناد ارتباط و دریافت حقوق بنیصدر از سازمان سیا هم بیرون آمد.این خط و این نشان، اسناد ارتباط #بنیصدر_دوم با #Mi6_انگلیس هم روزی عیان خواهد شد.
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
✅عنوان سازی های رسانهای
🔹«عنوان سازی» یکی از مهمترین و در عین حال موثرترین روش های رسانه ای برای تاثیر مشخص بر مخاطب است. با این روش #رسانه میتواند به صورت «هدفمند»، مفهوم موردنظر خود را در ذهن مخاطب ایجاد و ضمن تکرار، آن را در ذهن نهادینه سازد.
🔹آنچه در این روش رخ میدهد، هدفگیری «ضمیر ناخودآگاه مخاطب» است. در «عنوان سازی»، رسانه با استفاده از کلماتی با «مفاهیم نزدیک به هم» اما متفاوت در معنا، وارد عمل میشود و «مخاطب» بدون در نظر گرفتن بار معنایی متفاوت واژه ها، تحت تاثیر آنها قرار میگیرد.
🔹به کلمات زیر دقت کنید و ببینید که به ظاهر همه آنها یک معنا دارند، در حالی که در واقع بار معنایی و روانی هر کدام از کلمات با دیگری تفاوت دارد. همین عنوان سازی باعث میشود ما فردی را شهید، اما بی بی سی کشته بخواند. همین روش باعث میشود ما برخی را منتقد، اما رسانه هایی آنها را معترض بنامند. در ظاهر برای مخاطب هر دو اینها یکی است اما در عمل با یکدیگر فرق دارند.
⬅️رزمنده ـ جنگجو ـ مبارز
⬅️دولت ـ نظام ـ رژیم ـ حکومت ــ حاکمیت
⬅️واکنش ـ تلافی ـ دفاع
⬅️عدم احراز صلاحیت ـ رد صلاحيت
⬅️سانسور ـ تحريف
⬅️معترض ـ آشوبگر
⬅️فرار ـ عقب نشينی
⬅️اعتصاب ـ تحصن ـ تجمع ـ راهپیمایی ـ تظاهرات
⬅️هلاکت ـ مرگ ـ وفات ـ شهادت
و......
🔹«واژه ها» در اخبار، بی دلیل انتخاب نمیشوند. هر واژه بر روی #مخاطب اثر خاص خود را دارد. حواسمان به واژه ها باشد.
@amniatemeli
🔰 درسهای نمایندگان کنگره برای لیبرالهای ایرانی/ بخش اول
✍مهدی جمشیدی
🔹گاهی رهبر معظمّ انقلاب در میانۀ گفتههای خویش، ارجاعهایی به غرب میدهند و منطق آنها را در عمل توضیح میدهند، امّا روایتی که از غرب ارائه میکنند برخلاف روایتهای روشنفکران ایرانی از واقعیّتهای آنجاست. ازاینرو، برخی تردید میکنند که آیا روایت ایشان از منطق حکمرانی در غرب، حقیقت دارد یا ایشان به دلیل مقابله و مواجههاش با تمدّنی غربی، چنین تصویری را عرضه میکنند؟
🔹هرچند مطالعۀ بسیاری از واقعیّتهای قدرت و دولت در غرب، میتواند بیانگر صدق و درستی روایت ایشان از غرب باشد، امّا به نظرم جلسهای که نمایندگان کنگرۀ آمریکا برای بهاصطلاحتوضیحخواهی از مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک برگزار کردند، بیش از واقعیّتهای دیگر، خصوصیّت آشکارکنندگی دارد و میتواند به زبان صریح، حقایق را به مخاطب ایرانی بنمایاند. ازاینرو، چند لایه از آنچه که در این جلسه گذشت را ارائه میکنم.
1⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، دوگانۀ «حاکمیّت» و «مردم» نساختند و نگفتند که حضور در شبکههای اجتماعیِ بیگانه را باید به «انتخاب خودِ مردم» واگذار کرد و ما به عنوان کسانی که در حاکمیّت هستیم، نباید در این روند طبیعی، «مداخله» کنیم و بخواهیم به آن جهت بدهیم. آنها مردم را «در برابر حاکمیّت»، تصویر و توصیف نکردند و به این طریق، حاکمیّت را «منفعل» و «بیعمل» نساختند. آنها آشکارا «به جای مردم» تصمیم میگرفتند و «به جای مردم» سخن میگفتند، درحالیکه «انتخاب مردم»، همان بود که در «عمل» انجام داده بودند؛ یعنی حضور گسترده در مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک.
🔹این حضور عملیِ مردم، هرگز مجوزی برای «عقبنشینی» و «انفعال» نمایندگان کنگرۀ آمریکا نشد و در درون آنها، «تعارض منافع» ایجاد نکرد که خود را در مقابل مردم قرار ندهند. آنها مدعی نشدند که چنین منطقی، موجبات «شکاف دولت و ملّت» را فراهم میآورد و جامعه را تحریک میکند و میشوراند.
2⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا به عنوان «تکثّر سلایق» و «تعدّد علایق» در جامعه، اجازه ندادند که جامعه با انتخابهای خودش تنها بماند و هیچ «هدایت» و «جهتدهی» و «اثرگذاریِ» حاکمیّتی در میان نباشد، بلکه آشکار از تهدیدها و چالشهای حضور در شبکۀ اجتماعی تیکتاک سخن گفتند و با وجود «مقبولیّت» این شبکه در آمریکا، وجود آن را یک خطر بزرگ شمردند. آنها بهرسمیّتشناختن دیگریها و تنوّعها را به معنی «عدمسیاستگذاری» و «خلاءتدبیر» معنا نکردند و مسیر «ولبودنِ فضای مجازی» را در پیش نگرفتند.
3⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، بسیار به «امنیّت ملّی» ارجاع دادند و همۀ مطلوبهای دیگر خود را در سایۀ آن تفسیر کردند و هیچ تناقض و تعارضی را با آن برنتافتند. امنیّت ملّی، در رأس همۀ مقدّسات آنهاست و هیچ امری از نظر اهمّیّت و اولویت، در کنار آن نیست. آنها نهتنها از «ارجاعدادن به امنیّت»، شرمنده و سرافکنده نبودند، بلکه چنان قاطع و راسخ سخن میگفتند که گویا به کتاب مقدّس استناد میکردند. در آنجا، «استدلال امنیّتی» همچون یک نقطۀ ضعف و در برابر رویکردهای دیگر نیست. آنها حتّی «لیبرال-دموکراسی» را نیز در سایۀ امنیّت پذیرفتهاند و با آن مقیّد و محدود کردهاند.
👇ادامه در بخش دوم
eitaa.com/noheday/1047
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
30.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ این کلیپ را حتما ببینید ♨️
♻️ چرا میگوییم جنبش فواحش (۱۸+)
🔰 حمید رسایی: بارها گفتیم و نوشتیم که مسأله حجاب سر نیست بلکه هدف اصلی اینها از شعار #زن_زندگی_آزادی چیزی نیست جز ترویج فساد و فحشا و از بین بردن اصول اخلاقی حاکم بر خانوادههای ایرانی. باور نمیکنید؟ کافی است این پازلهای کنار هم چیده شده در این ۷ دقیقه را ببینید تا یقین کنید که با #جنبش_فواحش روبرو هستید...
🔹 باید به برخی گفت: اگر شما با این اقدامات موافق نیستید از این حرکت فاصله بگیرید
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
✍ از عماد افروغ تا "م.نصیری"/ "خطای بینشی" یا "مشکل گرایشی"؟
شبیر فیروزیان
⚠️ برادر عزیزی تصویر مرحوم "عماد افروغ" و فرد دیگری که زمانی انقلابی بود و در سالهای اخیر کاملا ضدانقلاب شده و اخیراً در یک مناظره به بهانه نقد سخنان رهبرانقلاب، توهین زشتی به ایشان کرده را برایم فرستاده و پرسیده فرق این دو نفر چیست؟
در پاسخ نوشتم:
⚠️ این دو خیلی با هم فرق دارند. "عماد افروغ" سلیم النفس بود. دلسوز و دغدغه مند بود. حتی انتقادات غلطش به رهبر انقلاب از روی دلسوزی بود. "شبهه علمی" داشت، نه "شهوت عملی". به دنبال "حقیقت" بود. برخی تحلیلهایش "خطا" داشت و به نظرم خطایش هم به دلیل "آرمانگرایی صِرف" و "ندیدن برخی واقعیات" و "عدم آشنایی با اجرائیات" و "عدم درک برخی مصلحت ها" بود. در یک کلمه، "خطای بینشی" داشت، نه "مشکل گرایشی".
⚠️ اما فرد دوم، "شهوت عملی" دارد، نه "شبهه علمی". او از انقلاب اسلامی و رهبر انقلاب، "نفرت" دارد. مناظره و گفت و گو با او بی فایده است. شاید تنها فایده اش این باشد که امراض روحی اش بیشتر آشکار می شود. هیچ وقت قانع نمی شود. اساساً نمی خواهد قانع شود. چون مشکلش "بینشی" نیست، "گرایشی" است. گرایشات و امیالش دچار اختلال است: "الّذِینَ فِی قُلُوبِهِم مَرَض".
امیال و هواهای نفسانی اش بر او حکومت می کنند و از این رو، ابزارهای ادراکی اش از کار افتاده:
🔸 أَفَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ وَأَضَلَّهُ اللَّهُ عَلَىٰ عِلْمٍ وَخَتَمَ عَلَىٰ سَمْعِهِ وَقَلْبِهِ وَجَعَلَ عَلَىٰ بَصَرِهِ غِشَاوَةً فَمَن يَهْدِيهِ مِن بَعْدِ اللَّهِ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ؛ ﭘﺲ ﺁﻳﺎ ﻛﺴﻲ ﻛﻪ ﻣﻌﺒﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﻫﻮﺍﻱ ﻧﻔﺴﺶ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺩﻳﺪه اﻱ؟ ﻭ ﺧﺪﺍ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻋﻠﻢ ﻭ ﺁﮔﺎﻫﻲ ﺧﻮﺩ [ﺑﺮ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﻫﺪﺍﻳﺖ ﻧﻴﺴﺖ] ﮔﻤﺮﺍﻩ ﻛﺮﺩ، ﻭ ﺑﺮ ﮔﻮﺵ ﻭ ﺩﻟﺶ ﻣُﻬﺮ ﻧﻬﺎﺩ، ﻭ ﺑﺮ ﭼﺸﻢ [ﺩﻟﺶ] ﭘﺮﺩﻩ ﺍﻱ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ." (جاثیه: ٢٣)
اینکه منشا این "بیماری روحی" چیست را نمی دانم؛ مال حرام، هم نشینی با اهل نفاق یا ...؟
⚠️ شاید در مقایسه مرحوم عماد افروغ با فرد دوم، این کلام امام امیرالمومنین(ع)، راهگشا باشد:
🔸«فَلَيْسَ مَنْ طَلَبَ الْحَقَّ فَأَخْطَأَهُ كَمَنْ طَلَبَ الْبَاطِلَ فَأَدْرَكَهُ؛ كسى كه در جستجوى حق بوده و خطا كرده مانند كسى نيست كه به دنبال باطل بوده و آن را يافته است.» (نهج البلاغه؛ خطبه61)
⚠️ و در پایان این دعا را هیچگاه از یاد نبریم:
🔸"رَبَّنَا لَا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا؛ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ! ﺩﻝ ﻫﺎﻳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺁﻧﻜﻪ ﻫﺪﺍﻳﺘﻤﺎﻥ ﻓﺮﻣﻮﺩﻱ ﻣﻨﺤﺮﻑ ﻣﻜﻦ." (آل عمران: ٨)
@basaer_fi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽
🔥«يُرْسَلُ عَلَيْكُمَا شُوَاظٌ مِنْ نَارٍ وَ نُحَاسٌ فَلَا تَنْتَصِرَانِ...»
«شعلههایی از #آتش_بیدود و #دودهایی_متراکم بر شما فرستاده میشود؛ و نمیتوانید از کسی یاری بطلبید!»
الرحمن- ۳۵
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
در حالی که ساعتی پیش فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان برای اولین بار در طول یک دهه گذشته وارد فرودگاه بین المللی دمشق شد، منابع کویتی هم اعلام کردند که هفته آینده وزیر امور خارجه این کشور نیز برای دیداری رسمی راهی سوریه خواهد شد. این نخستین سفر وزیر امور خارجه کویت از سال ۲۰۱۰ به سوریه است. کشورهای عربی در حالی زنگ دروازههای دمشق را به صدا در میآورند که منطقه غرب آسیا در حال تغییرات اساسی بوده و تحولات جدی به خود میبیند، تحولاتی که به باور بسیاری از کارشناسان غیر قابل پیش بینی و غافلگیرکننده است.
@syriankhabar