🎯بازخورد سریال «آقازاده» در خارج از مرزها؛ شکست تصویر رویایی از ایران!
امیررضا عباس زاده
✂️برشهایی از متن:
📮آقازاده روایتگر فساد و فحشا داخل سیستمی است که نام اسلام را یدک می کشد. گرچه آقازاده نشان می دهد مذهبی های واقعی هم داخل همین سیستم هستند و در آخر هم همین گروه باقی می مانند و منافقان چون کف روی آب می روند؛ اما مخاطب جهان اسلامی ما توقع این مواجهه را ندارد. آقازاده ابهت نظام اسلامی واقع در ایران را برای دلباختگان جمهوری اسلامی در جهان اسلام از بین میبرد. همچو عاشقی که از معشوق خود سیلی میخورد. مات و مبهوت مانده است.
📮این مخاطب به پدر و آقازاده و… به مثابه زندگی واقعی مردم ایران مینگرد و نه بازنمایی زندگی مذهبی هایی که در ذهن نویسنده و کارگردان وجود دارد. حتی لفظ آقازاده کماکان احترام خاصی نزد او دارد. به بازیگران همچو مردم واقعی نگاه می کند. اما این نگاه فانتزی او با دیدن عکس های غیرمذهبی از بازیگران، مخصوصا از بازیگران زن به هم میریزد. ضربه این تصاویر باعث میشود به همه تصاویر از ایران شک کند.
منبع: شعوبا
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
8.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣اقتصاددان وقتی به نفع عموم مردم ایده پردازی نمی کند؛ برای کانون های ثروت می کند!
منبع: محسن قنبریان
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 الگوی سهضلعی اسلام برای #نظامسازی و #جامعهسازی
🔹 الگوی اسلامی برای نظامسازی و جامعهسازی به طور خلاصه یک الگویی است مرکّب از ایمان و علم و عدل؛ این سه عنصر اصلی است.
🔸 ما البتّه در هر سه بخش عقبیم. تحرّک ما تحرّک مناسب و شایستهای نبوده. [اما] انسان در شخصیّتسازیهایی که صورت گرفته، میتواند مشاهده بکند.
🔸 شما با عملکرد خودتان میتوانید این الگو را در چشم مردم جهان شیرین کنید و تبلیغ کنید آن را، برجسته کنید یا خدای نکرده بعکس، آن را از چشمها بیندازید.
🔹 چه مستکبرها بخواهند، چه نخواهند، این الگوی تازه سر برآورده در دنیا، و آنها هم از همین میترسند. کینهتوزیای که شما میبینید آمریکا و بعضیهای دیگر با جمهوری اسلامی دارند، [بخاطر این است که] با اساس مخالفند.
🎙 ۱۳۹۹/۰۶/۰۲ بیانات در ارتباط تصویری با جلسه هیئت دولت
#انقلاب_اسلامی
#تمدن_اسلامی
منبع: دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
🌹امام علی علیهالسلام فرمودند:
🔺أفضَلُ النّاسِ عَقلاً أَحسَنُهُم تَقديرا لِمَعاشِهِ و َأَشَدُّهُمُ اهتِماما بِإِصلاحِ مَعادِهِ؛
🔻عاقل ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر همّت نمايد.
📚 تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص۵۲
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
استوری جالب مرحوم میناوند بعد از خوشحالی غربزدهها از رای آوردن جو بایدن!
🔴 @Rasadd24
✍️ اول مقلد شده بود بعد مجاهد...
✅ گاهی زبان بسته است و مصلحت در آوردن اسم افراد نیست، اما افراد مختلفی را دیدهایم که زمانی در خط مبارزه و عدالتخواهی هستند اما بعد از سالیانی جهت مبارزه آنها به کلی عوض میشود.
✅ مطلب بسیار مهمی وجود دارد که رکن اساسی در مسیر مبارزه است و آیتالله حائری شیرازی با بیان زیبای خود آن را توضیح میدهند:
🔻 امام زین العابدین (علیه السلام) سفری میرفت برای حج. یکی به او رسید، گفت «یا علی بن الحسین! تَرَكْتَ الْجِهَادَ وَ صُعُوبَتَهُ- وَ أَقْبَلْتَ عَلَى الْحَجِّ وَ لِينَتِه؟»، جهاد و جنگ و مسلمان کردن انسانها را رها کردی! چون دردسر داشت و رو به حج کم زحمت آوردی؟ آن عبادت را رها کردی، این عبادت آسان را گرفتی؟ در حالی که خداوند این جور فرموده -برای علی بن الحسین با خنده قرآن میخواند- که: « إِنَّ اللَّهَ اشْتَرى مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَ أَمْوالَهُمْ- بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ يُقاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَ يُقْتَلُونَ- وَعْداً عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ وَ الْقُرْآنِ وَ مَنْ أَوْفى بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ- فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بايَعْتُمْ بِهِ- وَ ذلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيم» (التوبه ۱۱۱)
🔻 این آیات قرآن را به رخ حضرت میکشید، این که خداوند از این مجاهدین جانشان خریده را که بهشت را به ایشان دهد؛ فوز عظیم این است.
حضرت فرمود: خب بفرمایید ادامه دهید! آیه بعدیش را هم بخوان. حضرت آیه بعدی را خواند: «التَّائِبُونَ الْعابِدُونَ الْحامِدُونَ- السَّائِحُونَ الرَّاكِعُونَ السَّاجِدُونَ- الْآمِرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّاهُونَ عَنِ الْمُنْكَرِ- وَ الْحافِظُونَ لِحُدُودِ اللَّهِ وَ بَشِّرِ الْمُؤْمِنِينَ» (التوبه ۱۱۲)
حضرت گفت اینها هستند که حافظ حدو الهی هستند، هر وقت ما دیدیم جهاد تحت امر کسانی است که این صفات را دارند، ما حج را رها میکنیم میآییم در جهاد؛ هر وقت دیدیم که جهاد را کسانی دارند اداره میکنند که این صفات را ندارند، توبه کننده، عبادتکننده، تسبیحگوینده، راکعون و ساجدون و اینها نیستند، اینها «حافظون لحدود الله» نیستند، ما هم آن وقت جهاد را رها میکنیم میآییم سراغ حج.
🔻 در سنه ۱۳۴۴ تا ۱۳۵۰ش؛ در یک کلاس دو عده با شاه مخالف هستند و مبارزه میکنند، هر دو میخواهند فعالیت سیاسی کنند. اما یک عده الان شدهاند از منافقین، یک عده دیگر هم الان یا به شهادت رسیدند یا در قلب مبارزات هستند. هر دو در مدرسه نماز هم میخواندند اما یک عده سر از منافقین در آوردند.
⁉️ چطور شد یکی از منافقین شد و اعدامی اما یکی شهید شد؟
🔻او که رسید در این مقام شهادت، فعالیت سیاسیاش را در تحت لوای کسی میکرد که «و الحافظون لحدود الله» بود؛ با این کار میکرد، با امام کار میکرد، طبق تقلیدش کار میکرد. اول مقلّد شده بود، بعد مجاهد. اول تقلید امام کرده بود، روی تقلید امام مبارزه میکرد.
📌 اما آنکه از منافقین شد، تحت لوای کسی بود که «حافظون لحدود الله» نبود؛ نمونه «التائبون العابدون الراکعون الساجدون الآمرون بالمعروف و الناهون عن المنکر و الحافظون لحدود الله» نبود. دخترها را بیحجاب میدیدند اما نهی از منکر نمیکردند. در خانه تیمی اتفاقاتی میافتاد، ایراد نمیگرفتند. آمرون بالمعروف نبودند، ناهون عن المنکر نبودند، از گناهانشان تائب نبودند.
منبع: شرح حال
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
29.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالیانه ملیونها نفر مسیحی با گذراندن دوره های کوتاه مدت آموزشی عازم تبلیغ می شوند. آنها تبلیغ را وظیفه ذاتی هر مسیحی مومن می دانند و کشیش و غیر کشیش را برای تبلیغ و عزیمت به کشورهای دور و نزدیک تشویق و ترغیب می نمایند.
منبع: تبلیغ مدیا
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
🗣اقتصاددان وقتی به نفع عموم مردم ایده پردازی نمی کند؛ برای کانون های ثروت می کند!
💠رابطه معماری و بنّائی را تصور کن: معماری متاثر از فرهنگها و ارزشها در سبک های مختلفی شکل می گیرد. مهندسیِ طرح معماری های اصفهان صفوی با روم باستان یا رم کاتولیک تفاوت چشمگیر دارد. اما در همه بنّائی هست که از مصالح تقریبا مشابه آن معماری را مجسم کرده است. اینکه مستدیر و گنبد بسازد یا مکعب و تیز از سبک معماری فرمان گرفته است.
با کمی تسامح "مکتب اقتصادی" و "علم اقتصاد" نزدیک به چنین رابطه ای دارند(۱)
🛅مثلا: آیا "درجات علمی"، "جایگاه اجتماعی فرد"، "میزان مفید بودن او" و ارزشهایی مثل اینها؛ درجامعه "کالا" شوند یا خیر؟! یعنی، "ارزش مبادله ای" و "قابل قیمت گذاری" شوند یا "ارزش ذاتی و طبیعی و غیر مبادله ای" باشند؟!
پاسخ به این سئؤال، "اقتصادی" نیست؛ "مکتبی" است. مکتب های مختلف براساس ارزشها و "بایسته ها"یشان جواب های متعدد بدان می دهند.
🔹اگر مکتب اقتصادی ای بدان پاسخ مثبت داد؛ برای "هر سطح علمی" و "هرجایگاه اجتماعی" و "هر درجه فایده مندی" ؛ ارزش ریالی و دلاری درنظر می گیرد! طبعا تفاوت حقوق و مزایای فاحش شکل می گیرد. اقتصاددان و کارشناس بودجه هم مثل بنّاء محل این منابع را در ثروت ملی معلوم می کند و برای مازاد این دستمزد و مزایا در اقتصاد کشور جاهایی مثل بازار پولی و مالی(بانک و بورس) پیشنهاد می کند.و...
🔸اما اگر مکتب اقتصادی ای به آن سؤال پاسخ منفی داد و آن ارزشها را غیر مبادله ای دید؛ تبعاً ریال و دلار را برای نان و نیازهای معیشت تعریف می کند. شکم و خورد و خوراک و نیازهای معاش نیروی بدنی جامعه فرق فاحشی با نیروی فکری اش نمی کند پس ریال و دلار متناظر با سرانه تجویز میشود و حقوق و مزایای نسبتا نزدیک به هم شکل می گیرد. پایگاه اجتماعی و ارزش واقعی برخی صنوف بیشتر می ماند اما ریالی و دلاری مابه ازاء نمی گیرد.(۲)
اقتصاددان و کارشناس مالی باید محل این حقوق نزدیک به هم را مشخص و راه بهتر جذب مازاد آن در اقتصاد کشور را معین کند.
☑️ پروفسور درخشان چه می گوید؟!
رویکرد اصلی ایشان یک رویکرد مکتبی است. "تغییر چارچوب های سرمایه داری" را نشان گرفته است نه "تغییر در چارچوب های سرمایه داری"(که اقتصاددانان سرمایه داری متصدی اش هستند). تغییر چارچوب، مثل تغییر ساختار دستمزدها، منع بانک خصوصی و بازار سکه و ارز و...
🔅ایده جسورانه ایشان برای برون رفت از بحران رکودی که با تحریم و کرونا تشدید شده است چیست؟
❗️: تحریک جانب تقاضا با افزایش قدرت خرید توده مردم به ویژه طبقات محروم.⬅️نتیجه می دهد تحرّک جانب عرضه و تولید با اتکای داخلی.
❓منبع مالی برای افزایش قدرت خرید عموم مردم بخصوص طبقات پایین کجاست؟!
❗️جواب ایشان: تراشیدن حقوق و مزایای بالای دولتی و ریختن آن به حقوق های پایین کارمندی و کارگری(در شرکتهای دولتی)+تخصیص بخشی از آن در یک صندوق برای کمک به بنگاه های کوچک تولیدی آسیب دیده از بحران!
💲محاسبه:
دولت بیش از ۲میلیون و۳۰۰هزار نفر کارمند وکارگر دارد.
حقوق و مزایای اینان(با تفاوتهای فاحش از هم) ۴۰۸هزار میلیارد تومان برابر با ۶۴٪بودجه است!
میانگین حقوق ومزایای کارکنان دولت با این عدد میشود: ۱۴میلیون تومان در ماه!
که واضح است بسیاری از کارکنان دولت زیر این رقم می گیرند و در مقابل مدیران و کارکنان برخی بخشها بسیار بیشتر از این رقم درآمد دارند. قانون رسماً ۷برابر کمترین حقوق را مجوز داده است؛ نجومی ها پیش کش!
طبق ایده یکسان سازی حقوق ایشان، اگر به هر یک از کارکنان ۱۰میلیون داده شود،۲۸۵هزارمیلیارد از بودجه هزینه میشود و ۱۲۳هزار میلیارد صرفه میشود (با کسر از ۴۰۸ هزار میلیاردقبل).
آن حقوق ده میلیونی به همه کارکنان موجب افزایش قدرت خرید این ۲میلیون و تحریک تقاضا میشود و با واسطه، رونق تولید صنایع مصرفی را موجب میشود.
این رقم مازاد(۱۲۳هزار میلیارد) هم برای کمک به بنگاه های کوچک اختصاص می یابد و باز موجب جهش تولید می شود.(۳)
این ایده های مردمی درون مکتب اقتصادی مقبول جامعه، با ویرایش های عالمانه دیگر لازم است؛ بخصوص وقتی درجانب مقابل، برای بورس بازی و تئوریزه سفته بازی و رانت های ارزی و توجیه سیاست های اقتصادی، عده ای کارشناسی بذل می کنند!
پاورقی:
۱. می دانم تشبیه خالی از مناقشه نیست از باب تقریب به ذهن برای مخاطب عام است. نظرات درباره علم دینی و اقتصاد اسلامی مجال خود را می خواهد.
۲.تقریری از این نظر را در بیان متفکر شهید مطهری بخوانید:مجموعه آثار ج۲۰ص۴۹۹و۵۰۰
۳.خود را صالح برای ارزیابی ایده ایشان نمی دانم و اینجا فقط قصد طرح آن برای ارزیابی متخصصان است.
منبع: محسن قنبریان
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
🔸 تربیت کودک با اسلام منهای روحانیت!
به تازگی، پیش نویس اساسنامه «سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک» را که در فرآیند تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است، مطالعه کردم. سازمانی که در ذیل وزرات آموزش و پروش به برنامهریزی، هدایت و تنظیمگری مسئله تعلیم و تربیت در سنین بدو تولد تا شش سالگی خواهد پرداخت. اصول حاکمه این سند، حاوی نکاتی همچون خانوادهمحوری، ابتنای برنامهریزی بر تعلیم و تربیت اسلامی، شان تنظیمگیری حاکمیت، عدالت آموزشی و استفاده حداکثری از بخشخصوصی و نهادهای مردمی است. همه علاقمندان به تحول در این عرصه، به تحقق این اصول امیدوارند، اما این همه، وابسته به درسآموزی از تجربههای مکرر ساختارسازیهای بعد از انقلاب و تنظیم فرآیندی موثر برای تحقق اهداف و اصول است.
در این میان آنچه مورد تعجب است، ساختار هیئت امنای این سند است. این هیئت متصدی تایید رئیس سازمان، تنظیم آئیننامهها، نظارت بر عملکرد و دیگر امور بالادستی این سازمان است و 22 عضو حقوقی و حقیقی خود را از میان نمایندگان آموزش و پرورش، صداو سیما، وزرات بهداشت، وزارت ورزش و جوان، بهزیستی، قوه قضائیه، دو نفر از والدین و دیگر نهادهای آشنا انتخاب مینماید. اما از میان همه نهادهای حوزوی صرفا یک نماینده به انتخاب شورای (عالی) حوزههای علمیه در این هیئت حضور دارد.
مسئله مهم اینجاست که سازمانی که در صدر خود اعلام داشته است، همه امورش بر شالوده دیدگاههای اسلامی در تعلیم و تربیت استوار است، چرا در میان 22 نماینده صرفا یک نماینده از نهاد روحانیت حضور دارد؟ آیا همینکه نهادهای دیگر، ملقب به نهادهای جمهوری اسلامی ایران هستند، برای تصمیمگیری کلان در امر تعلیم و تربیت کفایت میکند؟ یا نماینده حوزه چنان از قدرت سیاسی و علمی برخوردار است که یکتنه قدرت اقناع جمع را برخوردار است؟ یا نویسندگان این طرح، امیدی به روحانیت نداشته و در پی تعلیم و تربیتی اسلامی هستند که دانشآموختگان دانشگاه با روشهای روزآمد کمی و کیفی از منابع دینی استنباط کرده و میکنند؟!
نگارنده در این میان ایدهای دیگر دارد، آن هم همهگیرشدن انگاره نومیدی از طراحی الگویی اسلامی برای تعلیم و تربیت است. به نظر می رسد نویسندگان این متن، این اصل حاکم را زینتالمجلس این سند کردهاند که در قیل وقال سیاسی گرایشها به سند 2030 متهم به غربگرایی نشوند، هرچند که سطور بعدی سند، به زودی این زینت را از صدر مجلس به ذیل آن هدایت کرده است و نماینده بهحق آن را منزوی میسازد.
از سوی دیگر بر نهادهای حوزوی لازم است، بازویی ستبر کرده و هم صورتبندی نهادی کاملتری از خود نمایان ساخته و تنوع دستگاههای تصمیمگیری و مجری خود را حداقل برای شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی سازند و هم دانشآموختگان، نظریهها، پژوهشها و دیگر تلاشهای علمی خود را در زمینه تعلیم و تربیت اسلامی در معرض نخبگان علمی و سیاسی قرار دهند تا دوباره در یکی از مهمترین نهادهای تعلیم و تربیت، بیست و دومین نفر جمع نباشند.
#سازمان_ملی_تعلیم_و_تربیت_کودک
#اسلام_منهای_روحانیت
منبع: حکمت فرهنگ
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
🌹قالَ عَلِىُّ عليه السلام
حَلاوَةُ الظَّفَرِ تَمْحُو مِرارَةَ الصَّبْرِ.
امام على عليه السلام فرمود: شيرينى پيروزى، تلخى صبر را محو مى كند.
📚غرر الحكم، 3/4882
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
❇️یک کاربر فضای مجازی در واکنش به اظهارات مجری اینترنشنال درباره واکسن کرونا طی توییتی نوشت: حیف این آخوندا نمیذارن مردم آمریکا واکسن بزنن که هر روز ۴هزار نفر نمیرن!
منبع: مشرق
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db
🔺هالیوود با ساخت فیلم امریکن اسنایپر، کریس کایلِ جنایتکار را با کشتن ۱۶۰ نفر (اکثرا کودکان) به عنوان قهرمان و بهترین تک تیرانداز به جهانیان معرفی کرد.
ما برای شهید زرین بهترین تک تیرانداز تاریخ با ۷۰۰ شلیک موفق که شهید خرازی به او لقب گردان تک نفره را داده بود چه کردهایم؟🤔
منبع: مشرق
✅تحلیلهای بهروز در رصد24 👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/857473104C983e2960db