❌ بر اساس یک تحقیق جدید بهطور متوسط در هر ۴.۵ دقیقه، گوشیهای اندرویدی و آیفون دادههای متعددی را با کمپانیهای مربوط به خود به اشتراک میگذارند؛ حتی اگر گوشی در جیب یا کیف دستیتان باشد.
🔹این موضوع محققان دانشگاه تیرینیتی دوبلین را نگران کرده است. آنها معتقدند که از نظر جمعآوری دادهها، بین اپل و گوگل تفاوت کمی وجود دارد و به این ترتیب آیفونها از نظر حفظ حریم شخصی جایگاهی بهتر از گجتهای مبتنی بر اندروید ندارند.
🔹البته اگر بخواهیم از نظر حجم داده ارسالی مقایسه کنیم باید بگوییم که گوگل از این نظر حجم بسیار بالاتری را به سرورهای خود ارسال میکند. گوشیهای پیکسل در حالت بیکار و در یک بازه زمانی ۱۲ ساعته، یک مگابایت داده را ارسال میکنند در حالی که در آیفونها ۵۲ کیلوبایت است. دادههای ارسالی توسط گوشیها شامل شماره سریال سختافزار، کد IMEI، آدرس مک کارت شبکه وایفای و شماره تلفن فرد بودهاند.
🔹به گفته پروفسور «دوگ لیث» که این تحقیق را منتشر کرده، این موضوع که اپل اطلاعات زیادی را جمعآوری میکند ناامید کننده است؛ به ویژه وقتی به یاد داشته باشیم که این شرکت در گذشته در مورد حفظ حریم خصوصی کاربران صحبتهای بسیاری کرده بود. لیت معتقد است که این دستگاهها نه تنها اطلاعاتی در مورد فعالیتهای را جمعآوری میکنند بلکه به دنبال پیدا کردن دیگر گوشیهای اطراف ما هم هستند. در واقع زمانی که یک کاربر به یک شبکه وایفای متصل میشود، اطلاعات مربوط به مک آدرسهای شبکه وایفای مربوط به دیگر دستگاههای متصل به شبکه، مثلا یک روتر در کافی شاپ هم به اپل ارسال میشود. به این ترتیب اپل احتمالا میتواند مکان و زمان دیگر کاربران نزدیک شما را هم متوجه شود.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
532.3K
🎙پیام استاد #روحالله_مومن_نسب
به همسنگران ڪــانــال 🇮🇷بــصــیــر🇮🇷
🆔 @basir110213
تبیین شبکه زمینه ساز_2.mp3
5.63M
🔹جامعه زمینهساز، چه جامعه ای؟
🔹چه امتی، امت منتظره ؟
🔹آیا ما همون امت منتظر هستیم؟
🔸چه ارتباطی بین شبکه ملی اطلاعات و زمینهسازی ظهور امام زمان(عج) وجود داره؟
🔻🔺شبکه ملی اطلاعات منطبق بر مختصات رهبر معظم انقلاب، آغاز یک حکومت جهانی است.
✍️ رستمی
🔴 جریان تحریف علیه جمهوریت
🔹امواج مدیا با سردبیری محمدعلی شعبانی عضو نایاک، مشاور ظریف در برجام که یکی از چند جاسوس در تیم مذاکره کننده هسته ای بود خبر از جایگزینی کلاب هاوس با تلگرام برای انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری داده است. #نایاک در اغتشاشات فتنه ۸۸ نقش موثری با توییتر و فیس بوک داشت.
✍علیرضا #آل_داود
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔶 فابینگ چیست و چگونه روابط اجتماعی و شخصی ما را تهدید میکند؟
وقتی از سرکار خسته به منزل بر می گردید و سر میز یا سفره شام همسر یا فرزند شما سرش را در گوشی تلفن همراهش کرده و با کلمات مبهم به شما پاسخ می دهد گرفتار فابینگ هستید. وقتی در مهمانی ها و دورهمی های دوستانه یا فامیلی بعد از سلام و احوالپرسی اولیه هر کس به گوشی همراهش مشغول می شود گرفتار فابینگ هستید. وقتی که در روابط عاطفی و زناشویی با شریک یا همسر خود به کافه ای رفته اید یا در منزل نشسته اید و یکی از شما مدام گوشی تلفنش را چک می کند گرفتار "فابینگ" شده اید.
یک مطالعه نشان داد که بیش از ۱۷ درصد افراد حداقل چهار بار در روز در حضور دیگران و به هنگام صحبت با آنها دزدکی تلفنشان را چک میکنند. تقریباً ۳۲ درصد افراد نیز دو تا سه بار در روز فابینگ میكنند.
اگرچه شاید این رفتار چیز مهمی به نظر نرسد، اما تحقیقات نشان میدهد که فابینگ میتواند به روابط و سلامت روان شما آسیب برساند.
🔸فابینگ (Phubbing) چیست؟
عمل نادیده گرفتن کسی که با شما صحبت می کند با توجه و نگاه کردن به تلفن همراه خود
یا به عبارت ساده تر: بیاعتنایی به دیگران با نگاه کردن به تلفن همراه.
🔹نیروی محرک این احساسات چیست؟
فابینگ ۴ نیاز اساسی انسان را تهدید می کند این نیازهای اصلی عبارتند از:
▫️احساس تعلق داشتن
▫️اعتماد به نفس
▫️زندگی معنا دار
▫️احساس کنترل داشتن
وقتی کسی پیش شما با تلفنش مشغول میشود، شما ممکن است احساس طردشدن و محروم شدن از مصاحبت او را بکنید. این میتواند تأثیر قابل توجهی بر سلامت روان شما داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان می دهد افرادی که دچار فابینگ هستند تمایل زیادی دارند تا تلفنشان همیشه در دسترس باشد تا با شبکه رسانههای اجتماعی ارتباط برقرار کنند و به این وسیله خلاء ارتباط حضوری یا رودررو را پر کنند. این شروع یک چرخه معیوب است.
🔹 سه نشانه دچار بودن به فابینگ به این شرح است:
همزمان دو مکالمه دارید، یکی از طریق تلفن و و یکی با شخص روبرویتان. شما به احتمال زیاد هیچکدام از این دو مکالمه را با موفقیت انجام نمی دهید و مطمئناً دچار فابینگ هستید.
سرمیز یا سفره غذا یا دیگر موقعیتهای اجتماعی با تلفن خود مشغول میشوید. قرار دادن تلفن کنار بشقاب غذا علامت هشداری است که نشان می دهد به زودی ارتباطات خانوادگی تان دچار اختلال خواهد شد.
یادتان باشد، حتی لازم نیست تلفن خود را در حین مکالمه لمس کنید تا روی رابطه شما تأثیر منفی بگذارد. یک مطالعه نشان داده است که تنها وجود تلفن در دستان یا کنار شما باعث میشود همسر، فرزند، خانواده یا دوستان و همکارانتان کمتر با شما ارتباط برقرار کنند.
بدون چک کردن تلفن نمی توانید شام، نهار یا صبحانه تان را تمام کنید. این نشانهای از دلهره و ترسی واقعی در شماست. ترسِ از دست دادن تماس، پیام یا پست جدیدی در شبکه های اجتماعی.
🔹 سه راه برای جلوگیری از فابینگ شدن:
▫️غذایتان را بدون تلفن بخورید.
▫️تلفن را از دسترس خود دور کنید.
▫️خود را به چالش بکشید.
▪️مجلس و قوه قضاییه هم باید به مسابقه پول درآوردن دولت و اپراتورها از بیمار کردن مردم پایان دهند.
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
48.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
خییییییلی مهم
ببینید و نشر دهید لطفا
💢💢💢❗️ آیا واکسن ها واقعا بی خطر هستند ؟
👌حتما ببینید
👈محتویات سمی و خطرناک واکسنها
(آلومینیوم ، جیوه ، فرمالدهید)
👈استفاده از سلولهای اعضای جنینهای سقط شده
👈مخفی کردن اطلاعات آسیبهای واکسن وبررسی مسأله در شبکه CBS آمریکا
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📲 #استوری |
إمامَ زَمانِنا أشرق مبينا🎉
وبدّد عتمَة الظلماءِ فينا💐
#السلام_علیڪ_یا_بقیة_الله❣️✨
#میلاد_امام_زمان(عج)🎉✨
#مبارک_باد🎊❣️✨
.