فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺واکنش بایدن پس از آوردن نام ترامپ
🔹بایدن روز دوشنبه هنگام سخنرانی در کالیفرنیا و تشویق مردم برای رأی دادن به حزب دموکرات در انتخابات میاندوره پیش رو، هنگامی که از ترامپ سخن به میان آمد روی سینه خود صلیب کشید.
🔹صلیب بستن در میان مسیحیان علامتی است که برای دور کردن شیطان بکار میرود
🇮🇷 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
⚜دعای هرروز ماه صفر👇👇👇👇👇
✨یا شَدیدَ الْقُوی وَیا شَدیدَ الْمِحالِ یا عَزیزُ یا عَزیزُ یا عَزیزُ ذَلَّتْ بِعَظَمَتِکَ جَمیعُ خَلْقِکَ فَاکْفِنی شَرَّ خَلْقِکَ یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ یا لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمینَ فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَنَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَکَذلِکَ نُنْجِی الْمُؤْمِنینَ وَصَلَّی اللَّهُ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِهِ الطَّیِّبینَ الطَّاهِرینَ!
به مقاتیح الجنان. حتما.رجوع کنید👆
التماس دعا🤲
⚫امروز پنج شنبه درگذشتگان و رفتگان و
شهداءرو یادکنیم...با ذکریک صلوات ویک حمدوسوره...
⚫️ان شاالله خداوندهمه
مارا ببخشد وبیامُرزد🌷
🥀آمین یارب العالمین🥀
ان شاءالله دعای خیر اموات بدرقه راهتان باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
11 روز مانده تا اربعین..😭😭
.:
کاهش بستری بیماران کرونایی با غرغره آبنمک
طبق تحقیقات جدید توسط پزشکان دانشگاه آگوستا در آمریکا شستوشوی بینی و حلق دو مرتبه در روز با محلول سدیم کلراید (آبنمک)، باعث کاهش ۱۹ برابری بستری بیماران مبتلا به ویروس کرونا میشود.
🔹 پیشنهاد می شود کمی سرکه وعرق نعناع هم اضافه کنید.
#کرونا
اللهم عجل لولیک الفرج
━⊰✾ 🇮🇷 ✾⊱━━━━─━
@me_hosen
━━─━━━━⊰✾✿✾⊱🇮🇷
.:
🔴 آمریکا دومین کشور افسرده جهان!
🔹 با وجود اینکه رسانههای غربی به دروغ اصرار دارند ایران را از افسردهترین کشورهای دنیا نشان دهند،
👈 اما آمارهای رسمی جهانی نشان میدهد که ایران حتی در بین ۱۰ کشور اول دنیا نیست و کشورهای مثل آمریکا و استرالیا در صدر جدول رتبهبندی کشورهای افسرده جهان قرار دارند!
منبع :👇
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/depression-rates-by-country
#افول_آمریکا
اللهم عجل لولیک الفرج
━⊰✾ 🇮🇷 ✾⊱━━━━─━
@me_hosen
━━─━━━━⊰✾✿✾⊱🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور کارشناس هواشناسی آمریکایی با بچهی بسته به پشتش در برنامه تلویزیونی
⚠️ زنان جامعه ما را با ترویج مُدهای احمقانه از اجرای نقش فرزندآوری و تربیت فرزند به سوی سگ پروری میکشانند؛😔
آن وقت با طراحی و اجرای صحنههایی مانند این در تلویزیونهای خودشان، اهمیت و ارزشمندی نقش مادری را در جامعه خود ترویج می کنند.!..
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صفر_١۴۴٣
━⊰✾ 🇮🇷 ✾⊱━━━━─━
@me_hosen
━━─━━━━⊰✾✿✾⊱🇮🇷
🌷🌷🌷پاسخ به شبهه🌷🌷🌷
منظور از ذبح عظيم کيست؟
ذبح عظيم، لغتاً يعني ذبيح يا مذبوح بزرگ و بزرگوار. اين ترکيب وصفي يک بار در قرآن مجيد به کار رفته است:« وفديناه بذبح عظيم؛ «به عوض او، ذبح عظيمي را پذيرفتيم.»(1)در داستان حضرت ابراهيم که در خواب ديد بايد فرزندش اسماعيل را قرباني کند، در قرآن مجيد در سوره صافّات گفته شده است: هنگامي که با او به مقام سعي و کوشش رسيد، گفت: «پسرم! من در خواب ديدم که تو را ذبح ميکنم، نظر تو چيست؟» گفت «پدرم! هر چه دستور داري اجرا کن، به خواست خدا مرا از صابران خواهي يافت،هنگامي که هر دو تسليم شدند و ابراهيم جبين او را بر خاک نهاد،او را ندا داديم که: اي ابراهيم!آن رؤيا را تحقق بخشيدي (و به مأموريت خود عمل کردي)!» ما اين گونه، نيکوکاران را جزا ميدهيم!اين مسلما همان امتحان آشکار است!ما ذبح عظيمي را فداي او کرديم،و نام نيک او را در امتهاي بعد باقي نهاديم»!(2)
غالب مفسّران شيعه و اهلسنّت در اين جا گفتهاند که مراد از «ذبح عظيم»، «کبش» (قوچ) است و به گفته علاّمه طباطبايي چون اين ذبح به امر الهي است «عظيم» ناميده شده است؛ وگرنه خود ذبح، في نفسه عظيم نبوده است.
بعضي از مفسران شيعه از جمله ملا محسن فيض کاشاني در تفسير صافي، سيد هاشم بحراني در تفسير برهان، حويزي در تفسير نور الثقلين، و مرحوم مجلسي در بحار الانوار، طبق حديثي که در عيون اخبار الرّضا روايت شده است، نقل کردهاند که در اين جا مراد از «ذبح عظيم» حضرت امام حسين( عليه السلام) است که از ذريه ابراهيم( عليه السلام) است و او قرباني عظيمي بود که جانشين ذبح اسماعيل قرار گرفت. ترجمه حديث از اين قرار است: «عبدالواحد بن محمد بن عبدوس نيشابوري که در نيشابور عطار بود، در سال 352 نقل کرد که گفت اين حديث را از محمد بن علي بن قتيبه نيشابوري شنيدم که او نيز از فضل بن شاذان شنيده بود که گفت شنيدم از حضرت رضا( عليه السلام) که ميفرمود: چون خداوند به حضرت ابراهيم دستور داد که به جاي ذبح اسماعيل، قوچي که فرستاده بود، ذبح کند، ابراهيم در دل آرزو کرد که کاش فرزندش اسماعيل را به دست خود قربان کرده بود و امر به ذبح قوچ به او نشده بود، تا دلش همچون دل پدري که فرزندش را ذبح کرده به درد آيد و سزاوار والاترين درجات اهل ثواب که در مصائب صبر ميکنند، بگردد. خداوند ـ عزّوجلّ ـ به او وحي کرد که اي ابراهيم محبوبترين خلق من نزد تو کيست؟ گفت: يا رب هيچ آفريدهاي از آفريدگانت براي من محبوبتر از حبيبت محمّد( صلي الله عليه و آله و سلم) نيست. خداوند وحي کرد که يا ابراهيم آيا او عزيزتر است يا خودت؟ پاسخ داد:او عزيزتر است. خداوند پرسيد: فرزند او براي تو عزيزتر است يا فرزند خودت؟ پاسخ داد: فرزند او. فرمود: قرباني شدن فرزند او بهظلم و ناحق به دست دشمنانش بيش تر دل تو را به درد ميآورد يا کشته شدن فرزندت به دست خودت در راه طاعت من؟ پاسخ داد: قرباني شدن او به دست دشمنانش برايم دل آزارتر است. خداوند فرمود: اي ابراهيم گروهي که گمان ميکنند که از امّت محمّد(صلي الله عليه و آله و سلم) هستند، فرزندش حسين( عليه السلام) را بعد از او از سر ظلم و عدوات ميکشند؛ همچنان که گوسفندي را بکشند و با اين کار، مستوجب غضب من ميشوند. ابراهيم از اين سخن بيتاب شد و دلش به درد آمد و اشک به ديدگان آورد. خداوند بار ديگر به او وحي کرد که اي ابراهيم، جزعِ تو را بر فرزندت ـ اگر او را کشته بودي ـ با جزعت برحسين( عليه السلام) و قتل او، فديه و معاوضه ميکنم، و براي تو رفيعترين درجاتي که ثواب صبر بر مصائب است، قرار ميدهم، و اين همان است که فرمود: وفديناه بذبح عظيم(3)
بنابراين طبق نقل برخي از روايات و مفسرين مراد از ذبح عظيم در آيه107سوره صافات امام حسين ( عليه السلام) است که در صحراي کربلا در روز عاشورا به شهادت رسيد.
🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌷
پي نوشتها:
1. صافات/ 107.
2. صافات/ 107 ـ 102
3. برگرفته از منابع زير: ملامحسن فيض کاشاني، تفسير صافي. حويزي، نور الثقلين. بحراني،البرهان في علوم القرآن. عل
امه مجلسي، بحارالانوار، ج 12، ص 5ـ 124. عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج1، ص209
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@me_hosen
#پوستر
🏷 نکات امر به معروفی
امیرالمؤمنین علیه السلام:
وَاعلَم أنَّكَ لَن تَكتَسِبَ شَيئا فَوقَ قوتِكَ إلاّ كُنتَ فيهِ خازِنا لِغَيرِكَ؛ يَكثُرُ فِي الدُّنيا بِهِ نَصَبُكَ، ويَحظى بِهِ وارِثُكَ، ويَطولُ مَعَهُ يَومَ القِيامَةِ حِسابُكَ ! فَاسعَد بِمالِكَ في حَياتِكَ، وقَدِّم لِيَومِ مَعادِكَ زادا يَكونُ أمامَكَ؛ فَإِنَّ السَّفَرَ بَعيدٌ، وَالمَوعِدَ القِيامَةُ، وَالمَورِدَ الجَنَّةُ أوِ النّارُ
بدان كه هرگز، چيزى بيش از قُوتت به دست نمى آورى، مگر اين كه تو خزانه دار آن براى ديگران باشى. مايه رنج بسيار تو در دنيا مى شود و وارثت از آن بهره مند مى گردد و به سبب آن، حسابرسى تو در روز قيامت به درازا مى كشد! پس با مال خود در زندگى ات خوش بخت شو و براى معادت كه در پيش دارى، توشه اى بفرست؛ زيرا سفرى دور و دراز پيش رو دارى و وعده گاه، قيامت است و محلّ ورود، بهشت يا آتش.
الإرشاد جلد1 صفحه234
🆔 @maroof_media
┄┉❈❖ ﷽ ❖❈┉
ما امروز پيكرت را [از آب] نجات ميدهيم تا عبرت آيندگان شوى[یونس:۹۲]
جسد فرعون در سال ۱۸۹۸ ميلادي كشف شد، در حالی که قرآن ۱۴۰۰ سال پیش این اتفاق رو پیش بینی کرده بود!!
دانشمند فرانسوی موریس بوکای کسی که تحقیقات جسد فرعون رو انجام داد و بعد مسلمان شد..
🔹https://t.me/didgah_qom
•┈〰✾•☘🌹☘•✾〰┈
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#صفر_١۴۴٣
━⊰✾ 🇮🇷 ✾⊱━━━━─━
@me_hosen
━━─━━━━⊰✾✿✾⊱🇮🇷
🌸🌺🌺پاسخ به شبهه🌸🌺🌸
آیا آياتي در قرآن هست که در باره امام حسين (عليه السلام ) تفسير شده باشد ؟
برخي از آياتي كه براساس روايات اسلامي يكي از مصاديق آن امام حسين ( عليه السلام ) است و به گونهاي به امام حسين ( عليه السلام ) تفسير شدهاند، عبارتند از:
1.سوره فجر، به خصوص آيات: يا أَيتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ(الفجر/27)تو اي روح آراميافته!
ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيةً مَرْضِيةً(الفجر/28)به سوي پروردگارت بازگرد در حالي که هم تو از او خشنودي و هم او از تو خشنود است.
حضرت امام صادق ( عليه السلام ) ميفرمايد: «سوره فجر را در هر نماز واجب و مستحب بخوانيد كه سوره «حسينبنعلي»است».(1)
2. سوره اسرأ، آيه 33، كه ميفرمايد «مَن قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِيِّهِي سُلْطَـَنًا ...; كسي كه مظلوم كشته شده براي ولي او سلطه (حق قصاص) قرار داديم«
حضرت امام صادق( عليه السلام ) ميفرمايد: «اين قسمت از آيه دربار? امام حسين( عليه السلام ) نازل گرديده است«.(2)
3. بخشي از آيات سوره "دهر" (انسان) به اهلبيت: از جمله امام حسين( عليه السلام ) مربوط است و بر اين حقيقت نيز روايات فراواني وجود دارد.(3)
4. آية مباهله; كه در جريان مباهله پيامبر اكرم ( صلي الله عليه وآله و سلم)حضرت علي و فاطمه و امام حسن و امام حسين ( عليهم السلام ): را با خود برد و به همين مناسبت، آيه 61، آل عمران نازل شد و مصداق، "ابنائنا" امام حسن و امام حسين ( عليهما السلام ) هستند. (4)
همچنين آيه تطهير (احزاب، 33) ; آيه مودت (شوري، 23) ; آيه 19 تا 22 سوره "الرحمن" ; آيه اوليالامر(نسأ،59);
5.در اوّل 29 سوره از قرآن حروفي آمده كه به حروف مقطعه مشهورند. اين حروف رمزهايي بين خداوند متعال و پيامبراكرم ( صلي الله عليه و آله و سلم) بوده، تنها خداوند متعال، رسولاكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) و ائمه اطهار( عليهم السلام ): از حقيقت آن اطلاع دارند و دربارة آيه يك سوره مريم (كهيعص) روايتي از امام صادق( عليه السلام ) آمده است كه ميگويد: "كاف" اشاره به كربلا، "هأ" به هلاكت، "يأ" به يزيد، "عين" به عطش و "صاد" به صبر اشاره دارد.( 5)
6. در روايتي ديگر از امام صادق( عليه السلام )،سال خروج امام حسين( عليه السلام ) با استفاده از حروف مقطعه "الم" استخراج شده است.(6 )
7. همچنين آياتي مانند:« بِأَي ذَنْبٍ قُتِلَتْ(التکوير/9)به کدامين گناه کشته شدند»؟!
«وَفَدَينَاهُ بِذِبْحٍ عَظِيمٍ(الصافات/107)ما ذبح عظيمي را فداي او کرديم»،و... به شهادت امام حسين( عليه السلام ) تأويل شده است«.(7)
و...
خلاصه اين كه تمام آياتي كه درباره اهلبيت( عليهم السلام ) نازل شده، شامل امامحسين( عليه السلام ) نيز ميشود.(8)
🌺🌸🌹🌷🌸🌹🌺🌷🌸🌺
پي نوشتها:
(1). ثواب الاعمال، شيخ صدوق، ص 123، مطبعة الامير.
(2). الكافي، محمدبن يعقوب كليني، ج 8، ص 255، حديث 364، دارالكتب الاسلامية، تهران.
(3). ر.ك: تفسير مجمعالبيان، طبرسي، ج 5، ص 404، داراحيأ التراث العربي، بيروت.
(4). ر.ك: پيام قرآن، آيتالله مكارم شيرازي و ديگران، ج 9، ص 225 ـ 258، دارالكتب الاسلامية، تهران.
(5). بحارالانوار، علاّمه مجلسي، ج 14، ص 664، داراحيأالتراث العربي؛تفسير نور الثقلين، شيخ عبد علي حويزي، ج 3، ص 320، انتشارات اسماعيليان.
(6). تفسير صافي، فيض كاشاني، ج 1، ص 134، ذيل آيه 1 سوره بقره، دار الكتب الاسلاميه.
(7). ر.ك: الحسين في القرآن، سيدمحمد الواحدي، ص 208، 164 و...، نشر لاهيجي.
(8). ر.ك: خصايص الحسينيه، شيخ جعفر شوشتري، ص 76 ـ 81، دارالكتاب / همگامي امام حسينبا قرآن، حسن دهشيري و...، ص 11 ـ 148، ناشر مؤلفان.
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@me_hosen
هفت سقوط حکومت های وابسته به آمریکا در ۵۰ سال اخیر....
@shahidmuhammadboniade