فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه حسن روحانی افسانه قلعه بازی کنه :))))))))))))
دقیقااا همینه 🤣🤣🤣
#سورنا
#لورد_بزرگ_شرمنده_ایم
ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ ـــــ
🔻 اخبار فوری و جنجالی و سیاسی 👇
Join🔜 @chandkalam
http://eitaa.com/joinchat/3970498560C6174df1b40
ترمیم شبکه امامت پردیسان روند مطلوبی به خود گرفته است که بسیار در تحقق مدینه فاضله تاثیر دارد ✍
@qavami
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت اول
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
این حرکت، حج یا کومبهمیلای هندوها نیست. این حرکت با عنوان «اربعین» مشهور بوده و پرجمعیتترین اجتماع جهان است و احتمالا هیچ وقت چیزی دربارهش نشنیدهاید. نه تنها تعداد این افراد از زائران مکه بیشتر است (در واقع 5 برابر آن است)، بلکه از کومبهمیلا نیز مهمتر است؛ زیرا کومبهمیلا تنها هر سه سال یکبار برگزار میشود. جمعیت مراسم اربعین پارسال به 20 میلیون نفر رسید و خلاصه، هر اجتماع بشری دیگری را تحتالشعاع قرار میدهد.
از همه مهمتر، مراسم اربعین، یک مراسم منحصربهفرد است؛ زیرا در موقعیتی برگزار میشود که به لحاظ ژئوپلتیکی متشنج و خطرناک است. داعش، شیعه را دشمن خونی خود میپندارد. از این رو، هیچ چیز بیشتر از این گروههای ترور را به خشم نمیآورد که ببینند زائران شیعه به خاطر بزرگترین تجلی ایمانشان گرد هم میآیند.
مراسم اربعین یک ویژگی خاص دیگر هم دارد. هرچند اربعین مشخصاً یک مراسم شیعی است، سنی ها و حتی مسیحیان، ایزدیها، زرتشتیها و... نیز هم بهعنوان زائر و هم بهعنوان خادم زائران در این مراسم شرکت میکنند.
اگر به ماهیت انحصاری آیینهای دینی توجه کنیم، خواهیم دید که این اتفاق چهقدر مهم است و این تنها یک معنا خواهد داشت: مردم ـ فارغ از رنگ و نژاد ـ حسینبنعلی را نماد فراگیر، بیحد و مرز و فرامذهبی از آزادی و ایثار میدانند.
اما چرا شما هیچگاه درباره این مراسم چیزی نشنیدهاید؟ احتمالاً به این قضیه مربوط است که رسانهها عموماً و خصوصاً وقتی با اسلام مواجه میشوند، بیشتر با تصویری منفی، سیاه و افراطی سر و کار دارند تا روایتی مثبت و امیدبخش.
اگر چندهزار معترض ضدمهاجرت در خیابانهای لندن جمع شوند، در سرخطهای خبری جای خواهند داشت. به راهپیمایی دموکراسیخواهانه در هنگکنگ یا تجمع ضد پوتین در روسیه نیز به همین میزان توجه خواهد شد. اما یک تجمع بیست میلیونی در یک محیط متشنج سرشار از ترور و ناعدالتی حتی در بخشهای خبری تلویزیونی جایی ندارد.
این حرکت باشکوه بهطور نانوشته مسکوت گذاشته میشود؛ حتی اگر تمام مؤلفههای یک پدیده چشمگیر را داشته باشد؛ مؤلفههایی مانند جمعیت چشمگیر، اهمیت سیاسی، پیام انقلابی، محیط متشنج و اصالت. اما اگر این خبر از زیر دست سردبیران بخشهای خبری در برود، شگفتی میآفریند و افرادی زیادی را تحتتأثیر قرار میدهد.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🔻کانال حمید رسایی🔺
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت دوم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
در میان افراد بیشماری که تحت تاثیر این مراسم خاص بودند، جوانی استرالیایی بود که چندین سال پیش با او ملاقات داشتم و بهتازگی اسلام آورده بود. واضح است که کسی بهراحتی دینش را تغییر نمیدهد. بنابراین، وقتی از او جویا شدم، گفت که همه چیز از سال 2003 شروع شد.
جوان گفت: یک شب، همانطور که صحنهای از حرکت میلیونها نفر به سمت شهر کربلا را در خبرها مشاهده میکرد، با اسم فردی مواجه شد که هیچگاه آن را نشنیده بود: «حسین». برای اولین بار در دهههای گذشته و در یک رخدادی که در سرتاسر جهان به تصویر کشیده میشد، جهان توانسته بود شمهای از حرکتی را ببیند که پیشتر در عراق ممنوع شده بود.
وقتی که رژیم بعثی و سنی در عراق سقوط کرد، بینندگان غربی مشتاق بودند که ببینند عراقیهایی که هماکنون از دست کنترل دیکتاتور خلاص شده اند، چه عکسالعملی خواهند داشت. «جمهوری وحشت» سقوط کرده بود. آن جوان استرالیایی میگفت که دائم از خودش میپرسید که کربلا کجاست و چرا همه رو به سوی آن دارند؟ حسین کیست که چنین شوری به پا کرده که مردمان بعد از چهارده قرن برای عزای او میآیند؟
آنچه او در یک گزارش شصت ثانیهای دیده بود تکاندهنده بود؛ زیرا این تصویر بر خلاف آن چیزی بود که قبلا دیده بود. پیوند قویای باعث شده بود که مردمان مانند برادههایی باشند که هرچه به مغناطیس لامَفَرّ حسینی نزدیک میشوند، تجمعشان بیشتر شود.
آن جوان استرالیایی گفت: اگر میخواهید یک دین حی و حیاتبخش را ببینید، به کربلا بیایید. چهطور مردی که 1396 سال پیش کشته شده است اینچنین حی و حاضر است که میلیون ها نفر مصیبت او را مصیبت خود میدانند؟
بعید است که آدمها وارد نزاعی شوند که دغدغه شخصیای نسبت به آن نداشته باشند. از سوی دیگر، اگر احساس کنید که کسی به خاطر آزادی شما، حق برخورد عادلانه با شما و حق زندگی باشرافت شما جنگیده است، احساس میکنید که علاقهی زیادی به او دارید و دلبسته او هستید تا آن جا که بعید نیست که به باورها و عقاید او روی بیاورید و تغییر دین یا مذهب بدهید.
مسلمانان حسین نوه محمد، پیامبر اسلام، را سیدالشهدا مینامند. او از بیعت با خلیفه نابکار، یزید، سرتافت و در کربلا و در روز عاشورا کشته شد. او و خانوادهاش در صحرا با لشگر سیهزار نفره محاصره شدند و از آب و غذا محروم شدند و نهایتاً سر از تنشان جدا کردند و تنشان زیر سم اسبان رفت.
ادوارد گیبون، مورخ انگلیسی، مینویسد: «داستان تراژیک مرگ حسین، احساسات هر خواننده دلسنگی را نیز تحریک میکند».
از آن روز به بعد، شیعیان در روز عاشورا و روز اربعین، در رثای حسین عزاداری می کنند. در بسیاری از سنت های اسلامی، عزاداری چهل روزه مرسوم است.
من به کربلا، شهر اجدادیم، سفر کردم تا بفهمم که چرا این شهر اینقدر همگان را از خود بیخود میکند. مشاهده کردم که حتی بزرگترین لنزهای دوربینها هم برای به تصویر کشیدن روح این اجتماع پرجوش و خروش اما آرام و ایمن کوچک اند.
انبوهی از مردان، زنان (غالباً با حجاب مشکی) و کودکان از این کران تا آن کران را پر کردهاند. جمعیت آنقدر زیاد است که صدها مایل را بند آوردهاند.
فاصلهی 425 مایلی میان شهر بندری بصره تا کربلا مسیری طولانی است که معمولاً با ماشین طی میشود اما بهطور خارقالعادهای در این مراسم، افراد با پای پیاده آن را میگذرانند.
دو هفته کامل طول میکشد تا زائران این مسیر را طی کنند. آدمها با سنهای مختلف زیر آفتاب سوزان روز و سرمای استخوانسوز شب این مسیر را پیاده میروند. آنها از میان مسیرهای ناهموار و از دل نقاط تمرکز تروریستها و از نقاط خطرناک عبور میکنند.
زائران حتی سازوبرگهای اولیه را با خود ندارند و تنها وسایل کمی همراه با عشق آتشینشان به «مولا» حسین را با خود میآورند. پرچمها و بنرها مقصود این سفرشان را به آنها یادآوری میکند:
جان بعد از حسین بیارزش است
مرگ و زندگیم یکسان است
رواست که مرا مجنون بخوانند
این پیام شعری حماسی است که عباس، برادر حسین و فرمانده معتمد او، خوانده است. عباس نیز در نبرد کربلا در سال 680 میلادی آن هنگامی که تلاش میکرد برای برادرزادگان و خواهرزادگانش آب بیاورد، کشته شد. میزان امنیتی که در عراق وجود دارد و آن را سرخط خبرهای جهانی کرده است، جای شکی نمیگذارد که این عبارت یک عبارت اصیل به تمام معناست.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت سوم
🔰 گزارش خبرنگتر روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
صبحانه، نهار و شام رایگان، یکی از بخشهای این حرکت زائرانه که هر بییندهای را به شگفتی وامیدارد مشاهده هزاران موکبی است که همراه با آشپزخانه سیار هستند و توسط روستاییانی ساخته شده است که در محدوده مسیر پیادهروی زائران زندگی میکنند.
موکبها جاهایی هستند که تمام مایحتاج زائران در آنجا تأمین میشود. از غذای تازه گرفته تا جای استراحت؛ از تلفن رایگان بینالمللی گرفته تا گهوارههای کودکان؛ همه چیز رایگان است. درواقع، لازم نیست در این مسیر 400 مایلی، زائران چیزی غیر از لباسهایشان را حمل کنند.
شگفتتر از آن نحوه دعوت از زائران برای خوردن و نوشیدن است. فعالان موکبها به میان راه آمده و به زائران التماس میکنند تا پیشنهاد آنها را قبول کنند. غالبا این پیشنهاد شامل سرویس کاملی است که در شأن پادشاهان است.
ابتدا پاهایتان را ماساژ میدهند؛ سپس یک وعدهی غذای لذیذ به شما میدهند؛ سپس از شما دعوت میکنند تا در فاصلهای که لباسهایتان را میشویند و اتو میکنند، استراحت کنید. البته همهی اینها را با افتخار انجام میدهند.
برای آنکه شمهای از ماجرا را درک کنید، به این نکته توجه کنید: پس از زلزله هائیتی و با حمایت و همدلی جهانی، برنامه غذای جهانی سازمان ملل اعلام کرد که با تلاشهای زیادش، نیممیلیون وعده غذایی تحویل داده است. ارتش ایالات متحده منابع عظیمی از آژانسهای فدرال را فراهم کرد و اعلام کرد که در مدت پنجماه بعد از این فاجعه انسانی، 4.9 میلیون وعده غذایی به اهالی هائیتی تحویل داده شده است.
حالا این را مقایسه کنید با تعداد بیش از 50 میلیون وعده غذایی در روز در طول مراسم اربعین که برابر است با حدود 700 میلیون وعده غذایی برای تمام مدت این مراسم. تمام این غذاها نه با سازمان ملل متحد یا هر خیریه بینالمللی دیگری بلکه توسط کارگران و کشاورزان فقیری تأمین شده است که عاشق این اند که به زائران خدمت کنند و تمام سال پسانداز میکنند.
همه چیز، مانند امنیت این مراسم، غالباً بر عهده رزمندگان داوطلبی است که یک چشم بر داعش دارند و یک چشم بر محافظت از مسیر پیادهروی زائران. یکی از افراد فعال در موکبها میگوید: «برای آنکه ببینید اسلام چه آموزههایی دارد، به رفتار چندصد تروریست وحشی نگاه نکنید. بلکه به از جان گذشتگی بیچشمداشتی نگاه کنید که میلیونها زائر اربعین از خود نشان میدهند.»
درواقع، از چند لحاظ باید مراسم اربعین در کتاب گینس ثبت شود: بزرگترین گردهمآیی سالانه، طولانیترین میز غذای پیوسته، بیشترین افرادی که بهرایگان غذا میخورند، بزرگترین گروه داوطلبانهای که به یک واقعه خاص خدمت میکنند و همه اینها در جایی است که تهدید حملات انتحاری وجود دارد.
فقط به این جمعیت انبوه نفسگیر نگاه کنید. چیزی که باید به این منظره اضافه کنید این است که هرچه شرایط امنیتی، بدتر میشود، افراد بیشتری انگیزه پیدا میکنند که تهدیدهای تروریستها را به چالش بکشند و در این موقعیت خطرناک به پیادهروی میپردازند.
بنابراین، این حرکت زائرانه، صرفاً یک فعالیت مذهبی نیست بلکه مظهری از مقاومت است. ویدئوهایی در فضای آنلاین منتشر شده است که نشان میدهند چهطور مهاجمان انتحاری خود را به میان زائران میاندازند و صرفاً باعث افزایش جمعیت زائران میشوند؛ زائرانی که همصدا میخوانند:
اگر دست و پایمان را قطع کنند
به سرزمینهای مقدس میرویم.
انفجارهای وحشتناکی که در طول سال اتفاق میافتند غالباً علیه شیعیان بوده و جان افراد بیشماری را میگیرد. این انفجارها خطرات و ناامنیهایی که متوجه شیعیان عراق است را نشان میدهد. اما به نظر میرسد که این تهدیدهای مرگآور نمی توانند مردم ـ پیر و جوان، عراقی و غیر عراقی ـ را از این سفر خطرناک به سوی شهر مقدس کربلا بازدارند.
برای فردی که بیرون از این ماجراست راحت نیست که بفهمد چه چیزی به این زائران امید و نیرو میبخشد. شما زنان بچه به بغل، مردان ویلچر نشین، مردمان عصا به دست و نابینایان زیادی را در این مسیر میبینید.
من پدری را دیدم که تمام مسیر بصره تا کربلا را با پسر معلولش سفر کرده بود. پسر دوازده ساله معلولیت ذهنی داشت و نمیتوانست بدون یاری دیگران راه برود. بخشیهایی از مسیر، پدر پسر را روی شانههای خود نشانده بود و راه میرفت. این داستانی است که میتوان از روی آن فیلمهایی ساخت که قابلیت دریافت اسکار دارند اما به نظر میرسد که هالیوود بیشتر با قهرمانان کمیک سروکار دارد.
🔸ادامه در پست بعدی🔸
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ یک مقاله بسیار زیبا و خواندنی
درباره زیارت اربعین حسینی(ع)
🔹قسمت چهارم
🔰 گزارش خبرنگار روزنامه ایندی پندنت با تیتر:
«بزرگترین حرکت زیارتی جهان که شما هرگز چیزی از آن نشنیدهاید!»
زائران حرم حسین و برادرش، عباس، صرفا تحت تاثیر احساسات نیستند. آنها به یاد شهادت جانسوز ایشان گریه میکنند و با این کار، بر دلبستگیشان به آرمانهای او تأکید میکنند.
وقتی زائران به حرم حسینی میرسند، اولین کاری که میکنند خواندن زیارتنامه است؛ متن مقدسی که شمهای از مقام حسین را نشان میدهد. در این زیارت، آنها حسین را وارث آدم، نوح، ابراهیم، موسی و عیسی میخوانند. در این مطلب، نکته عمیقی خوابیده است. نشان میدهد که پیام حسین در باب حقیقت، عدالت و عشق، امتداد جداییناپذیر پیام همه پیامبران راستین است.
مردم به کربلا میروند اما نه برای آنکه از مناظر آن لذت ببرند، از زیباییهای آن به هیجان بیایند، خرید کنند و اماکن تاریخی را ببینند. آنها میروند تا گریه کنند. تا عزاداری کنند و فضای روحانی مرقد حسین را درک کنند. آنها وارد حرم حسینی میشوند تا بر بزرگترین ایثار و ازخودگذشتگیای که تا به حال دیده شده، گریه و عزاداری کنند.
انگار همگان پیوندی شخصی با مردی دارند که هیچگاه او را ندیدهاند. با او سخن میگویند و نامش را میخوانند. به ضریحش چنگ میزنند و زمین حرم را بوسه میزنند. در و دیوار آنجا را آنگونه لمس میکنند که انگار صورت یک دوست صمیمی و قدیمی را لمس میکنند. این تصویری حماسی است. انگیزهشان چیست؟
باید شخصیت و شأن امام حسین را فهمید و درک کرد که اینان چه ارتباط روحانی ای با سرگذشت جاوید او برقرار میکنند.
اگر جهان حسین را، پیاش را و ایثارش را درک میکرد، ریشههای تاریخی داعش و تمایل آنها به خونریزی را میفهمیدند. قرنها پیش در کربلا بود که انسانیت خباثتی را دید که در قتل حسین موج میزد. نور در مقابل تاریکی بود. فضیلت در مقابل رذالت بود. حضور حسین در همهی جنبههای زندگی دوستدارانش موج میزند. سرگذشت حسین رشد و تکامل را تشویق کرده و هیچ نوعی از بایکوت رسانهای نمیتواند نور آن را خاموش کند.
این حسین کیست؟
از نظر صدها میلیون نفر از پیروانش، چنین سوالی که حتی ممکن است کسی را به تغییر دین و مذهبش وادارد، زمانی پاسخ میگیرد که شما با پای پیاده به سوی حرم حسینی راهپیمایی کنید.
independent.co.uk/news/world/middle-east/arbaeen-pilgrimage-kerbala-shia-isis-defeat-muslims-thousands-killed-middle-east-iraq-najaf-a8046621.html
🔺 کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
♻️ تبیین رسایی از شاخص چوان انقلابی برای انتخابات ۱۴۰۰
T.me/rasaeemed/129
حمیدرسایی، فعال سیاسی، در توضیح معیار جوان و انقلابی بودن که از جمله معیارهای مطرح شده برای رئیس جمهور آینده از سوی اصولگرایان مطرح میشود، به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: شاخصی که رهبر معظم انقلاب در بیانیات خود به آن اشاره کردند تنها شاخص مورد نیاز برای انتخابات 1400 نیست، اما از شاخصههای مهم محسوب میشود. در خصوص جوان بودن از نظر رهبر معظم انقلاب، همانطور که خود ایشان هم فرمودند شهید حاج قاسم سلیمانی جوان بودند؛ یعنی آن چه که ملاک است وجود توانایی، تحرک، چابکی و روحیه خستگی ناپذیری و جهادی در راس قوه مجریه، است.
این نماینده سابق مجلس افزود: طبیعی است اگر چنین روحیهای به اقتضای سن و سال جوانی هم نزدیک باشد، بسیار مناسبتر است. البته این روحیه در فردی که تا حدودی پا به سن گذاشته و صاحب تجربه است، منفعت مضاعفی دارد. بنابراین نمیشود در مورد ویژگی جوانی به صورت صفر یا صدی اظهارنظر کرد چراکه بستگی به فرد مورد نظر و شرایط او، دارد.
رسایی در توضیح معیار انقلابی بودن و اینکه چه شاخصههایی نشاندهنده انقلابی بودن کاندیداهای ۱۴۰۰ است، تصریح کرد: در خصوص این شاخصه، کاندیدای مورد نظر نه در حرف و شعار و ادعا که باید در کارنامه و عمل خود این ویژگیهایی را داشته باشند تا براساس آن، انقلابی بودن معنا و مفهوم پیدا کند.
مدیر مسئول هفتهنامه ۹ دی در تبیین این شاخصه ها گفت: قاعدتا فردی که برای ریاست جمهوری مطرح میشود در گذشته خود کارنامهای داشته است، باید در آن عملکرد و کارنامه این شاخصهها برجسته باشد تا بتوان به آن فرد انقلابی گفت، مثلا انقلابی کسی است که از گذشته خود، که همسو بودن با آرمانهای امام، شهدا و انقلاب 57 است، پشیمان نباشد.
این نماینده دوره هشتم و نهم مجلس ادامه داد: همچنین فرد انقلابی باید کارآمد و توانمند باشد، اگر قبل از این مسئولیتی داشته، باید در آن جایگاه موثر بوده باشد. یک فرد انقلابی باید مردمی و به دور از اشرافیت اقتصادی و سیاسی باشد، یک رجل سیاسی مغرور و به اصطلاح عصا قورت داده که توانایی ارتباط با مردم ندارد، حتما انقلابی نیست. همچنین کسی که در بهترین نقاط تهران و در بهترین خانهها زندگی میکند، نمیتواند ادعای انقلابی بودن، داشته باشد، همچنان که امام خمینی (ره) در این مورد میفرمایند که جنس این انقلاب، از جنس مستضعفین بود. استکبارستیزی که از جمله ممیزههای انقلاب اسلامی است، یکی دیگر از ویژگیهای یک کاندیدای انقلابی است البته این به معنای، دشمنی با دنیا نیست.
رسایی در توضیح شاخصههای انقلابی به خودباوری اشاره کرد و گفت: خودباوری و اعتماد به توان داخلی یکی از معیارهای اصلی یک فرد انقلابی است کسی که چشمش به غرب است، نسبتی با انقلاب ندارد. همچنین به دلیل اینکه انقلاب ما یک انقلاب اسلامی بوده است باور به ایدئولوژی اسلام به عنوان یک ایدئولوژی برتر، از جمله معیارهای انقلابی بودن است.
این نماینده ادوار مجلس در پایان در پاسخ به اینکه در حال حاضر فردی با معیارهایی که مطرح شد، وجود دارد؟ یادآور شد: بله چهرههایی هستند و در این زمینه دستمان خالی نیست.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
#شهید
خواهر شهید ابراهیم هادی تعریف میکرد که:
یک روز موتور شوهر خواهرم را از جلوی منزل مان دزدیدند، عده ای دنبال دزد دویدند و موتور را زدند زمین.
ابراهیم رسید و دزد زخمی شده را بلند کرد،
نگاهی به چهره وحشت زده اش انداخت و به بقیه گفت: اشتباه شده! بروید.
ابراهیم دزد را برد درمانگاه و خودش پیگیر درمان زخمش شد.
آن بنده خدا از رفتار ابراهیم خجالت زده شد.
ابراهیم از زندگی اش سوال کرد، کمکش کرد و برایش کار درست کرد.
️طرف نمازخوان شد، به جبهه رفت و بعد از ابراهیم در جبهه شهید شد...
اگر مثل ابراهیم هادی هنر جذب نداریم، دیگران را هم دزد نکنیم.
*سمیعی*
#تـلنگـــر
شخصی کفشهایش را برای تعمیر نزد کفاشی میبَرد. کفاش میگوید: این کفش سه کوک میخواهد و هر کوک مثلا ده تومان میشود و خرج کفش میشود سی تومان. مشتری هم قبول میکند. پول را میدهد و میرود تا ساعتی دیگر برگردد.
کفاش دست به کار میشود. کوک اول، کوک دوم و در نهایت، کوک سوم و تمام...! اما در مییابد اگر چه کار تمام است، ولی یک کوک دیگر اگر بزند عمر کفش بیشتر میشود و کفش، کفشتر خواهد شد. از یک سو، قرار مالی را گذاشته و نمیشود طلب اضافه کند و از سوی دیگر، دو دل است که کوک چهارم را بزند یا نه؟!
او میان نفع و اخلاق، میان دل و قاعدهی توافق، مانده است. یک دو راهی ساده که هیچکدام خلاف عقل نیست. اگر کوک چهارم را نزند، هیچ خلافی نکرده، اما اگر بزند، به رسالت هزار پیامبر تعظیم کرده است. اگر کوک چهارم را نزند، روی خط توافق و قانون راه رفته، اما اگر بزند، صدای لبیک او، آسمان اخلاق را پر خواهد کرد.
دنیا پر از فرصت کوک چهارم است، و ما کفاشهای دو دل...! برایتان دعا میکنم که در این دنیای فانی هر لحظه با نگاه و کلام، از سر وجدان و مهرورزی، کوک چهارم را برای ديگران بزنید...
*نسالالله منازل الشهداء*
☎️زنگ عبرت:
🔴شجریان که روزی در حرم مطهر ثامن الائمه قرآن میخواند و روزی «ربنا»یش زینت بخش لحظههای افطار بود، در دامان شیطان بزرگ، صهیونیسم، شبکه بهایی پرور بی بی سی فارسی، صدای آمریکا و... به امام و مردم و انقلاب اسلامی ملتش توهین کرد.
♦️این هشداری است برای همه ما - تک تکمان - که نکند به سابقه خوبمان در انقلاب و فعالیتهای دینی و سیاسی، غره شویم که من آنم که رستم بود پهلوان و فراموش کنیم که گاهی یک لحظه غرور و جدایی از خط دین و مکتب، می تواند ما را برای همیشه به ضلالت ببرد. پس جا دارد که دعا کنیم:
#ربنا!
لا تزغ قلوبنا بعد اذ هدیتنا...
کانال فرهنگی مجتمع شهید مطهری ره, [11.10.20 06:32]
☎️زنگ عبرت:
🔴دارن فتنه ای با اسم شجریان راه میندازن، سکوت جایز نیست، باید حقایق رو منصفانه و بدون اغراق گفت تا مردم هشیار باشند و فریب فتنه گران رو نخورن
♦️چرا بعضی ها امر به سکوت میکنند؟!!! باید تحلیل درست از جریانات روز ارائه داد و سر در برف نکرد
♦️به اسم شجریان دارن پیشنهاد قانون اساسی جدید میدن
♦️این تحلیل و روشنگری میخواد نه سکوت!!!
♦️بعضی ها خودشون رو به خواب زدن ما هم بزنیم؟؟؟
♦️أین عمار؟ !!!!
♦️پس وظیفه عمارها چیه؟ باید روشنگری کنن تا دشمن سوار موج ایجاد شده نشه و نتیجه بگیره
♦️همیشه از ساکتین فتنه ضربه خوردیم، سکوت خواص
♦️الان شخص شجریان خوب و بدش مطرح نیست یه هنرمند بود مثل بقیه با کارهای هنری و اشتباهات فکری و....خودش زیاد مهم نیست
♦️مهم اینه دارن از موقعیتش برای ضربه زدن به نظام بهره میبرن و قشر خاکستری و بی اطلاع رو جذب میکنن تا ازشون بهره برداری سیاسی کنن
اینا تبیین و تحليل میخواد تا مردم با این موج همراه نشن
♦️فتنه گران اومدن به میدون،. یکی یکی دارن اظهار نظر میکنن تا نظام رو بزنن
♦️بعد ما امر به سکوت میکنیم!!!!!!!!
♦️به این (مطهری و حسن مصطفوی و لاریجانی و... ) لازم نیست چیزی فهموند به مردم باید هشیاری داد همراه این موج نشن
♦️فردا اگر اعلام برنامه بشود در تهران یا مشهد فکر میکنن دارن از یه هنرمند تقدیر میکنن، باید متوجه باشن دارن آب به آسیاب کیا میریزن
♦️شب خبر فوت شجریان اعلام شد هزار نفر جمع شدن جلوی بیمارستان جم،وشعار دادن مرگ بر دیکتاتور، دیکتاتور بمیرد شجر هرگز نمیرد و....
♦️چطور این هزار نفر خبر شدن و سازماندهی شدن با شعار و....؟
♦️با اینکه پسرش به اصطلاح گفت سیاسیش نکنید دارن نهایت تلاششون برای مظلوم نمایی شجریان رو میکنن
♦️زنش میگه باید مثل سردار سلیمانی زمینی تشییع بشه مشهد، پیج اسرائیل تسلیت میگه، عباس میلانی خبر نسخه قانونی اساسی دموکراتیک شجریان رو. برای بعد از این نظام را میده و... با اینکه چند روز قبل مرده با دستگاه زنده نگه میدارن روز اربعین خبر مرگش رو بگن و.....
♦️از اینا ساده نگذرید این یه پروژه براندازی است، دشمن روی همه چی دست میذاره تا نتیجه بگیره حتی نتایج حداقلی
♦️لازم نیست بگید غلط کردید عاشق صدای شجریان هستید بگید صدای شجریان خوب بود اما وارد جریانات سیاسی شده بود و الان یه ابزار است برای به اصطلاح براندازی وما با ابزار دشمن شدنش مخالفیم
♦️هنرمند باید پاک بمونه و هنرش رو آلوده نکنه، بذارید نامش بمونه اگر توبه کرده از اشتباهاتش
♦️چرا علی مطهری و حسن مصطفوی وروحانی و... بلافاصله پیام تسلیت فوت شجریان میدن در حالی که برای سردار سلیمانی اینکارو نکردن؟
♦️چون به انتخابات فکر میکنن و میخوان رای این قشر رو داشته باشن میدونن دیگه دستشون برای مذهبی ها باز شده
حالا ما سکوت کنیم تا اینا بیشترین بهره رو ببرن؟؟!!!!
♦️روی این مسائل فکر کنید، در گروه ها تحلیل درست کنید، عمار رهبر باشید و در جریانات راحتترین کار که سکوت است رو انتخاب نکنید
والسلام علی من اتبع الهدی🌺🌺🌺
9 استراتژی برای دستیابی به فیدبک مشتریان | کار و کسب
https://karokasb.org/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AA%DA%98%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D8%AF%D8%A8%DA%A9-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86/
کانال فرهنگی مجتمع شهید مطهری ره, [11.10.20 06:32]
[ عکس ]
🔴شجریان شخصا درنامهای، صداوسیما را از پخش آثارش منع کرده بود واز رسانه ملی شکایت کرد
♦️ ۲۴ خرداد ۸۸ | احمدینژاد در اجتماع مردم: در انتخابات، ۴۰ میلیون نفر خودشان بازیگر اصلی و تعیینکننده اصلی بودند، حالا ۴ تا خس و خاشاک این گوشهها یک کاری میکنند، بدانید، ملت، جایی برای خودنمایی آنها نخواهد گذاشت؛ ملت، اجازه نخواهند داد، یک عدهای خود را فرای قانون بدانند و بخواهند نظر خود را تحمیل کنند؛ ۴۰ میلیون شرکتکننده در انتخابات، همه عزیز و ملت ایران هستند و دولت، خادم همه آنها است
♦️ ۲۵ خرداد ۸۸ | شجریان در نامهای، صداوسیما را از پخش آثارش منع کرد؛ "ای ایران ای سرای امید، هیچ ارتباطی با شرایط کنونی ندارد"!
♦️ ۲۶ خرداد ۸۸ | شجریان در مصاحبه با شبکه انگلیسی بیبیسی فارسی در مورد نامهاش: "در شرایطی که مردم در بهت و حیرت هستند! و به گفته آقای احمدینژاد، خس و خاشاک به حرکت درآمدهاند! صدای من در صداوسیما جایی ندارد؛ صدای من، صدای خس و خاشاک است و همیشه هم برای خس و خاشاک خواهد بود؛ هربار که صدای خود را از صداوسیما میشنوم، احساس شرم میکنم و بدنم میلرزد"
🔴جریان مذهبی سربلند است.
دستور رهبرش را بر سر میگذارد.
حرم نمیرود.
پیادهروی اربعین نمیرود.
نمازجمعه تعطیل است.
از آن طرف کافه ها باز.
راه شمال و دریا و سفر باز.
تجمع برای شجریان بدون محدودیت.
خدا رحمت کند استاد داستافیوسکی را!
فرموده بود دین نباشد همه چیز مباح میشود...
جلیل محبی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
سلام، باید به این طرف قضیه هم فکر کرد که چه چیزهایی باعث شد که این آدما چجوری شد که از سمت سپاه اسلام به سمت سپاه کفر رفتند؟ آیا عمل نکردن به آموزه های دینی توسط روحانیتی که در راس نظام بوده دخیل در این امر نبوده؟
🔴 تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد؛ چرا؟ ماجرا چیست؟
🔹 انتشار خبر بستن احتمالی سفارت آمریکا خبری خوشحال کننده برای مقاومت و به تعبیر وال استریت ژورنال، یک پیروزی بزرگ برای ایران و قدرت های مقاومت به شمار می رود.
🔸 چرا که سفارت آمریکا اساس قدرت اشغالگران برای تسلط بر عراق است. سفارت 42 هکتاری آمریکا در بغداد (بزرگترین سفارتخانه جهان) که از واتیکان بزرگتر است، بیش از اینکه نمایندگی دیپلماتیک باشد، یک پایگاه نظامی در قلب بغداد است که محور اطلاعاتی و عملیاتی اقدامات تروریستی در عراق و ماورای عراق است.
✅ اما در طی دو ماه اخیر، حملات راکتی به سفارت آمریکا و نیروهای آمریکایی در عراق شدت گرفته است. علاوه بر حملات راکتی که به موضوعی تقریبا عادی تبدیل شده، بمب گذاری در مسیر کاروان های نظامی آمریکا، هلاکت 3 افسر تروریست سیا در نزدیکی فرودگاه بغداد و.. از جمله وقایع ماه اخیر است. که باعث شده پمپئو دولت عراق را تهدید کند که در صورت عدم مهار گروههای مقاومت طی 10 روز، سفارت این کشور در بغداد را خواهد بست.
🔹 اما بستن سفارت چه انگیزه ها و پیامدهایی دارد؟
1️⃣ حملات متعدد به منطقه سبز بغداد و سفارت آمریکا، نشانگر ناکارامدی سامانه دفاع موشکی سفارتخانه موسوم به سی رم ((CRM است. (درست مثل پاتریوت های آمریکایی که در عربستان به خاک افتادند). دقیقا از همین رو، آمریکا دیپلمات ها و نظامیان خود را به پایگاه نظامی حریر در کردستان عراق، منتقل و مجهز به سامانه های پدافندی کرده است. این یک پیروزی بزرگ برای گروههای مقاومت است که محور ارتباطی آمریکاییها و نیروهای اشغالگر و بازماندگان گروهکهای تروریستی خصوصا داعش است، تعطیل شود. با بستن سفارتخانه آمریکا آرامش و ثبات به عراق برمیگردد.
🔸 چنانکه جان بولتون در خاطرات خود یکی از علل ناکامی آمریکا در سرنگونی مادورو در ونزوئلا را تعطیلی خودسرانه سفارتخانه آمریکا توسط ترامپ میداند. سفارتخانه های امریکا در جهان نه یک مرکز دیپلماتیک که یک سازمان جاسوسی و پایگاه نظامی برای دخالت در کشورهاست.
✅ خصوصا اخباری وجود دارد که نشانگر قصد گروههای مقاومت برای حمله گسترده به سفارت آمریکا پیش از انتخابات آمریکا بوده و آمریکاییها با تعطیلی آن در واقع پیشدستی کرده و جلو بی آبروتر شدن خود را قرار است بگیرند.
2️⃣ اما از وجهی دیگر، تعطیلی سفارت آمریکا به معنای اعلام جنگ به گروههای مقاومت و خارج کردن نیروهای آمریکایی از تیررس حملات آنهاست. منابع امنیتی اعلام کرده اند که آمریکا 122 نقطه و مواضع گروههای مقاومت عراق را برای هدف قرار دادن تعیین کرده است. از این منظر، اولتیماتوم آمریکاییها یک حیله برای حمله چندجانبه است. هم حملات نظامی و هم حملات سیاسی و امنیتی توسط مسئولان نفوذی عراق که از بستن سفارت به هراس افتاده اند و بقای خود را با بقای آمریکا در عراق میبینند. چنانکه در همین هفته، مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق، دفاتر نیروهای امنیت ملی و حشدالشعبی در فرودگاه بغداد را بست. حمله راکتی آمریکاییها به یک خانواده عراقی در نزدیکی سفارت آمریکا برای بدنام کردن گروههای مقاومت نیز در همین پازل قرار دارد.
🔹 از این منظر، بستن سفارت اقدامی موقت و صرفا برای سرکوب گروههای مقاومت و ادامه فتنه و درگیری در عراق است.
3️⃣ برخی تحلیلگران خبر بستن سفارت آمریکا را یک شایعه و بازی برای ترساندن غربگرایان عراق میدانند. تا آن را به مثابه یک اهرم فشار برای تحمیل خواسته های خود بر آنان تحمیل کنند. مسئولان غربگرای عراق، حیات عراق را به ارتباط و همکاری با آمریکا خصوصا همکاری اقتصادی میدانند و خود را بدون آنها علیل و ضعیف می پندارند. آنها علنا بیان میکنند تاب تحریم و فشارهای اقتصادی را ندارند و برای ماندن و خوشامد آمریکاییها به هر کاری حاضرند تن دهند. به عنوان نمونه، اخباری وجود دارد که آمریکاییها خروج خود از عراق را علاوه بر خلع سلاح و نابودی حشدالشعبی و دیگر گروههای مقاومت، به سازش با تل آویو و عادی سازی عراق با رژیم اسرائیل منوط کرده اند.
🔸 آمریکاییها به خوبی میدانند اشغالگر نهایتا باید برود و افکار عمومی عراق، هرگز با خوش بینی به حضور آنها در عراق نگاه نخواهد کرد. چه بهانه مضحک مبارزه با داعش باشد، چه همکاری اقتصادی و نظامی و..
✅ آمریکاییها به خوبی میدانند هسته های مقاومت و امنیت عراق، نابودنشدنی هستند و آینده عراق در دست آنها خواهد بود. حتی اگر مقتدی صدر دستور انحلال آنها را صادر کند. چرا که آنها فرزندان دلسوز عراق و منجی مردم عراق در مبارزه با داعش و اشغالگران بوده و هستند.
💢 در کل، بستن سفارت خانه شیطانی آمریکا در بغداد، خبری نیکوست اگر گروههای مقاومت در این آزمون سخت موفق شوند و نوید خروج اشغالگران از عراق در تداوم مبارزه است.
✍️ محمد عبداللهی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
﷽؛
تروریست های تکفیری #وهابی سوری که فرزندان بلافصل است و دست پروردگان تروریست اعظم یعنی اردوغان هستند به نقطه صفر مرزی با #ایران کنار این تابلو این ویدئو را منتشر کردند و البته نمی دانند دارند مستندات ما در مورد حضورشان در شمال ارس را افزایش داده و دروغگوییهای سرکرده دولت باکو را برملا میکنند.
بر روی تابلو به زبان روسی و ارمنی نوشته است: شما به منطقه مرزی آمدهاید، داشتن مدارک شناسایی و پاسپورت الزامی است. یکی از تروریستها میگوید: «ما اینجاییم. آن طرف ارمنستان است، ما برای آزادی «آذربایجان!!» آمدهایم و یکی دیگر از آنها میگوید آن طرف هم ایران است». اما نمی داند آنجا که ایران است «خر داغ میکنند....»
syriankhabar
✍ بیداری ملت
eitaa.com/bidariymelat
ا .م:
⛔️محمد خاتمی:
احکام قرآن متناسب با زندگی قبیله ای است، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست.
کیهان ۱۲/۶/۷۸
⛔️اکبرگنجی:
خمینی متعلق به موزه تاریخ است. ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
اگر این حجاب مانع حضور زن شود، قطعا مضر است.۱۶/۸/۷۹
⛔️محمد خاتمی:
مشکل این نیست که زنان چگونه لباس بپوشند، مشکل این است که زنان بتوانند در عرصه مختلف حضور داشته باشند.
روزنامه همبستگی ۱۶/۸/۷۹
⛔️جهانبخش محبی نیا:
موسیقی و رقص و سکس باید شرعی شود.
آفتاب امروز ۳/۷/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
خدای جدید با خدای گذشتگان متفاوت است.
نشریه کیان
⛔️عبدالکریم سروش:
فرهنگ شهادت خشونت آفرین است، اگر کشته شدن آسان شد ، کشتن هم آسان میشود.
روزنامه نشاط ۱۲/۳/۷۸
⛔️عبدالکریم سروش:
ولایت پیامبر بعد از به کسی منتقل نشده است.
روزنامه صبح امروز ۱۶/۶/۷۸
⛔️ابراهیم اصغر زاده:
حتی علیه خدا هم میتوان تظاهرات کرد.
آفتاب امروز ۲/۶/۷۸
⛔️محمد کاظم محمدی اصفهانی:
به خود خدا هم میتوان اعتراض کرد، و اورا فتنه گر نامید.
روزنامه ایران ۲۴/۴/۷۹
⛔️محسن کدیور:
معصومین ع فقط در کلیات و اصول اسوه اند.
ماهنامه کیان بهمن ۷۷
⛔️محسن کدیور:
امروز خدا در جامعه هیچ کاره است.
نشریه پژوهش های قرآنی سال ۷۹
⛔️هاشم آقاجاری:
در حکومت های دینی، نه تنها دین افیون توده هاست که افیون حکومت ها نیز هست.۲۵/۱/۸۱
⛔️رجبعلی مزروعی:
حضرت علی (ع) مانند معاویه مشروعیت خود را از مردم گرفته است.
حریم ۲۳/۱۱/۷۸
⛔️محمد مجتهد شبستری:
فعل و قول معصوم حجت نیست.
کیان بهمن ۷۷
⛔️علیرضا علوی تبار:
ما پیشرفت نمیکنم چون در جامعه ما هنوز خدا نمرده است.
یا لثارات ۴/۳/۷۹
⛔️اکبر گنجی:
حرکت اصلاح طلبان ما عاقبت به جدایی دین از سیاست خواهد انجامید.
مصاحبه با شبکه آلمانی ۲۴/۱/۷۹
⛔️محمد رضا خاتمی:
مبنای مشروعیت هر کاری فقط رأی مردم است.
جمهوری اسلامی ۸/۶/۷۹
⛔️بهاء الدین خرم شاهی:
کافر و بی دین هم خودی است.
صبح امروز ۲/۶/۷۸
⛔️عزت الله سحابی:
معصومین بدون نظارت مردم در معرض انحراف هستند.
روزنامه عصر آوارگان ۱۶/۱۰/۷۸
⛔️عطاالله مهاجرانی:
نظریه غیرت دینی ویران کننده اندیشه و فرهنگ و تمدن است.
روزنامه آریا ۱۶/۱/۷۹
⛔️سعید حجاریان:
تفکر فقیهی نمیتواند فرهنگ عاشورا را بازسازی کند.
روزنامه ایران ۳۱/۱/۷۸
⛔️احمد نراقی:
وحی برای انسان های بعد از زمان خود، قابل فهم نیست.
هفته نامه آبان، ۱۱/۱۰/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
حقیقت ثابت نداریم، حتی در دست انبیاء و معصومین.۲۲/۶/۷۷
⛔️مقصود فراستخواه:
هنرمند اصیل هم به نحوی به فضای آمیخته با ابتذال نیازدارد و گرنه از دل و دماغ می افتد.
۲/۸/۷۹
@nofoz_shenasi
⭕️ علامه ای که بخاطر برنامه کاهش جمعیت در ایران دق کردند و از دنیا رفتند...
🔷 علامه محمد حسین حسینی طهرانی (ره) یکی از مجاهدین و مبارزین انقلاب و از یاران امام خمینی بودند. ارادت بسیار بالایی هم نسبت به امام خامنه ای داشتند.
این عالم بزرگوار در بصیرت و ولایتمداری از بسیاری از علمای هم طراز خود جلوتر بودند . داستان خانه نشینی و مخالفت ایشان با برنامه کاهش جمعیت در دهه هفتاد با شعار فرزند کمتر زندگی بهتر الگوی خوبی برای جوانان انقلابی است.
💢 وی در پی اجرای سیاستهای کاهش جمعیت در دههٔ هفتاد مقطعی درس خود را تعطیل و به تدوین کتاب «کاهش جمعیت ضربهای سهمگین بر پیکر مسلمین» پرداخت. او در این کتاب بحث کاهش جمعیت را نقشهٔ استعمار برای مسلمانان دانست.
☢ وی میگفت: «محرز است که آیتالله خامنهای با این طرح [کاهش جمعیت] موافق نیستند و افراد موثقی از خود ایشان نقل کردهاند که ایشان از این مسئله پشتیبانی نمیکنند و لذا مخالفت با این طرح وظیفهای شرعی است. در جایی که ولی فقیه با مسئلهای مخالف است و شرایط به شکلی است که ایشان نمیتواند اعمال قدرت کند، بر عهدهٔ دیگران است که با روشنگری و تبیین حقایق به ولی فقیه در اجرای قوانین اسلام کمک نمایند.»
🔷 سید محمدصادق حسینی طهرانی فرزند ارشد وی در پیامی به بزرگداشت بیستمین سالگرد درگذشت او آوردهاست: «در همین مسئله کاهش جمعیت همواره به شدت ابراز ناراحتی و تأسف مینمودند خصوصاً پس از آنکه شنیدند مجلس تصویب نمودهاست که خانوادههای پرجمعیت از بسیاری از مزایای اجتماعی محروم هستند. در ماههای آخر عمر شریفشان هر روز در منزل و مجالس و محافل خصوصی با عصبانیت ناراحتی خود را از این مسئله ابراز میکردند و میفرمودند که دشمنان اسلام آن کاری را که میخواستند بکنند کردند و نسل شیعیان عقیم شد و این امر دیگر به این زودیها قابل اصلاح نخواهد بود و هر بار این مطلب را میفرمودند صورتشان از غصه چنان سرخ میشد که حقیر نگران میشدم که عارضه سکته ایشان عود نماید و گمان حقیر این بود که ایشان از غصه این مسئله دق کردند و این معنا در سکته نهائی ایشان دخیل بود..
❇️ @IslamlifeStyles
مشکلی که الان هست بحث نبود بیماری نیست
بیماری هست
ولی زیادی بزرگ شده
روان جامعه رو تحت تاثیر قرار داده
اتفاقا وظیفه ایشون وامثال ایشونه که مردم رو از کرونا هراسی نجات بدهند
الان کرونا هراسی هست با غول های رسانه ای بهداشت جهانی وپادو های اونها در کشور ها داره محقق میشه
خیلیا از ترس کرونا سکته کردن ومردن .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️خداوندمتعال ریشه اشرار را در این مملکت به برکت خون و دعای شهدای عزیزمان بخشکاند⛔️
⭕️فاسدترین دولت بعد انقلاب👆
@Qom_se
شواهدی به دستمان رسیده در خصوص رواج پت تراپی (استفاده از حیوانات در پروسه ی درمان) و متاسفانه تبلیغات گسترده ای در کشور در این زمینه انجام میشه. گرچه در اسلام توصیه به نگهداری حیوانات خانگی شده، اما ظاهرا از این پت درمانی در بعضی جاها بیشتر برای ترویج نگهداری سگ و گربه استفاده میشه.. نباید اجازه بدیم این بدعت تازه رواج پیدا کنه!
اقدام ما ⏬
✅ تماس با
☎️ستاد_خبری_قوه_مقننه_(مجلس)
132
وبسایت ستاد خبری
132.parliran.ir
پست الکترونیکی
132@parliran.ir
پیامک
2000132
صندوق پستی
11155_191
✅ تماس با کمیسیون بهداشت مجلس
تلفن
39931
#مطالبه_اثر_دارد
#پیش_به_سوی_لشگر_مطالبه_گری
#رهبرم_عَلَم_مطالبه_گری_بالاست
✅ کانال #مطالبه_تلفنی در سروش، ایتا و بله
@phonemotalebe
بریتنی موری ، دختری تازه مسلمان آمریکایی ، من عاشق حجاب هستم
eitaa.com/sarbazaneislam
#اربعین
باید رفت...
خیلی این پا آن پا کردم،
خیلی موانع آمدند و خودشان را نشان دادند،
ولی بالاخره ما هم سال قبل راهی شدیم. بالاخره ما هم افتادیم در مسیر این رودخانه. شدیم یکی از زوار اربعینی امام حسین...
خدایا قبول کن از ما
اما امسال داغ زیارت اربعین ماند روی دلهایمان...
پ ن: این تصویر مربوط به اربعین سال قبل است که توسط یکی از عزیزان برایم ارسال شده بود. اربعین این سال را مدیون درخواستهای کودکانه و معصومانه بچههایم بودم. امسال اما همه محروم بودیم.
خدای متعالی، شما و همه کسانی را که دوست داشتند در این مسیر گام بردارند اما شرایط امسال این اجازه را نداد، به ثواب این زیارت برساند و همه را از شر بلیات دنیا و آخرت حفظ کند... دعاگوی همه عزیزان هستم.
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
🔻🔺🔻
.
🔻اهل استدلال بخوانند...
💢آمار مرگ و میر از دی ماه ۹۸ تا دیروز (۸مهر) بر اثر عوامل مختلف:
🔹در اثر کرونا: ۱،۰۰۴،۵۰۶
🔹در اثر ایدز: ۱،۲۵۱،۹۲۱
🔹در اثر مصرف الکل: ۱،۸۶۲،۶۰۲
🔹در اثر سیگار کشیدن: ۳،۷۲۳،۵۵۸
🔹در اثر سرطان: ۶،۱۱۶،۲۹۴
🔹سقط جنین: ۳۲،۶۹۱،۱۱۴
بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی
کل آمار فوتی ها _ به غیر از سقط جنین که بسیار وحشتناک و تاسف بار است_ یعنی جمع آمار فوتی های ناشی از سرطان و سیگار و الکل و ایدز میشه 12.954.375 و دوستان ببینند آیا یک دهم فضاسازی و وحشتی که برای کرونا ایجاد کرده اند آیا در مورد مرگ و میرهای دیگر وجود دارد؟؟!!
#نشردهید
#کروناهراسی
💠 مرکز طب اسلامی آیت الله تبریزیان
@Daroo100
🔻🔺🔻