❌ شبهه ۱۰۱۲
اگر خدا روزی رسان است، پس چرا بسیاری از کودکان در دنیا همانند آفریقا از گرسنگی تلف میشوند؟؟
🆔 @shobhe_shenasi
✅ پاسخ
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
🔻پیش از پاسخ به این شبهه نکتهای یادآوری میشود:
🔹این جهان بر اساس سنتهایی (قوانین) اداره می شود که تخلف از آن ممکن نیست. از بین آنها، دو مورد از زیربنایی ترین سنن هستند که عدم توجه به آنها باعث فهم غلط در فلسفه زندگی انسان و در نتیجه شبهه و سوال در رابطه انسان و خدا میشود. اول اختیار انسان و دیگری آزمایش انسان.
🔹با توجه به این نکته و در جواب شبهه فوق باید دانست که منظور از اینکه خدا روزی رسان است؛ یعنی تمام نعمتها و روزیها از سوی او سرچشمه میگیرد و اینکه او برای تمام انسانها و موجودات به اندازه کافی رزق و روزی مقدر کرده است.
🔻اما این بدان معنا نیست که چون روزی مادی انسان از قبل مشخص و معین شده، اعمال انسان نقشی در آن ندارد و آنرا کم و زیاد نمیکند و یا هیچ فردی از گرسنگی نخواهد مرد. بهرهمندی از رزق خدا شرایطی دارد که با وجود آن شرایط روزی به فعلیت میرسد. (همانگونه که در قرآن، خداوند هدایتگر همهی انسانها و موجودات معرفی شده (سوره طه؛ ۵۰) ولی این به این معنا نیست که هیچ کس به دلیل سوءاستفاده از اختیار خود یا اسباب دیگر مانند شیاطین جن و انس، به گمراهی کشیده نمیشود.)
🔹بنابراین کسانی که سعی و تلاشی در به دست آوردن روزی نمیکنند، قطعاً شرط جلب روزی را اجرایی نکردهاند.
یا کسانی که با اسباب قطعِ روزی (مانند ستمگران، بیماری و...) مبارزه نکردهاند هم شرط دیگری را از کسب نکردهاند.
🔻یا کسانی که در برابر شکر نعمتهایی که خداوند به آنها داده کفران نعمت میکنند، اینان خود درهای گشایش روزی را به روی خود میبندند.
قرآن کریم در این زمینه داستانی را از امتهای گذشته نقل میکند:
«وَ ضَرَبَ اللهُ مَثَلاً قَرْیَةً کانَتْ آمِنَةً مُطْمَئِنَّةً یَأْتیها رِزْقُها رَغَداً مِنْ کُلِّ مَکانٍ فَکَفَرَتْ بِأَنْعُمِ اللهِ فَأَذاقَهَا اللهُ لِباسَ الْجُوعِ وَ الْخَوْفِ بِما کانُوا یَصْنَعُون»؛ خداوند (براى آنان که کفران نعمت میکنند،) مثالى زده است. منطقه آبادى که امن و آرام و مطمئن بود و همواره روزیش از هر جا میرسید، امّا به نعمتهاى خدا ناسپاسى کردند و خداوند به سبب اعمالى که انجام میدادند، لباس گرسنگى و ترس را بر اندامشان پوشاند. (نحل؛ ۱۱۲)
🔹و البته همانطور که گفته شد گاهی نیز تنگی روزی برای آزمایش و امتحان است:
«وَ لَنَبْلُوَنَّکُمْ بِشَیْءٍ مِنَ الْخَوْفِ وَ الْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ الْأَمْوالِ وَ الْأَنْفُسِ وَ الثَّمَراتِ وَ بَشِّرِ الصَّابِرینَ»؛ قطعاً همه شما را با چیزى از ترس، گرسنگى، و کاهش در مالها، جانها و میوهها، آزمایش میکنیم و بشارت ده به استقامت کنندگان. (بقره؛ ۱۵۵)
🔹خلاصه اینکه وقتی گفته میشود رزق همه برعهده خداست، همراه با شرایط آن گفته شده است. مانند اینکه مدیر یک کاروان به اعضای آن بگوید: «هیچ زاد و توشه ای لازم نیست همراه بیاورید همه برعهده من است» حال برای دریافت سهمیه باید قوانین گروه رعایت شود، اگر دزدی به کاروان حمله کرد، با آن مقابله شود، در مصرف آذوقه زیاده روی نکرد و نهایتاً اینکه فراموش نشود این دنیا محل آزمایش انسان است و گاهی لازم است از راه کم و زیاد شدن روزی امتحان شود.
✅نکته: با وجود کثرت عوامل قطع رزق و روزی، باز هم خدای مهربان از برخی از آنان گذشت میکند و علیرغم عدم شایستگی کافی، رزق بسیاری از ما را تأمین میکند.
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
https://eitaa.com/joinchat/1042808834C1d4becaa06
#تکذیب ورود گوشت حرام و غیربهداشتی به کشور
روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور اعلام کرد: فیلمی که در فضای مجازی که از کشتار حرام و غیربهداشتی منتشر شده است، مربوط به سال ۱۳۹۸ است و بررسی انجام شده نشان میدهد نه تنها چنین محموله ای به هیچ عنوان وارد کشورمان ایران نشده است بلکه اساسا سازمان دامپزشکی کشور اجازه واردات لاشه منجمد را به داخل کشور نمیدهد.
نکته تاسف بار اینکه بر اساس بررسی صورت گرفته، این کلیپ از اساس و به طور کامل کذب محض بوده و به هیچ عنوان چنین محمولههایی مجوز ورود به ایران را ندارند. چراکه هیچ محموله پروتئینی اعم از گوشت قرمز و سفید(مرغ و ماهی) بدون تأیید ناظر بر ذبح شرعی و ناظر بهداشتی از گمرکات کشور ترخیص نخواهد شد و قطعا عودت یا معدوم میگردد.
🔹 پینوشت
۱) در فیلم منتشر شده لهجه گویندهی فیلم، غیرایرانی است. (دایه مهربان تر از مادر!!)
۲) گوینده فیلم اصرار دارد ۶ کامیون از سردخانه مزبور به مقصد ایران بارگیری کرده در حالیکه نفر دیگری که در فیلم است، میگوید از اینجا نبوده و از جایی شبیه اینجا بوده ولی گوینده حرف او را قطع میکند. (دقیقه ۱٫۲۳ فیلم)
همین برای خردمندان کافی است!!
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
👈 پاسخبهشبهاتفــجازی👇
🆔 @shobhe_shenasi
منظور از لیلةالقدر چیست؟
(وَ ما أَدْراکَ ما لَیْلَةُ الْقَدْرِ)
🆔 @shobhe_shenasi
⭕️ تسلیمشدگان به فضای مجازی
🔹اکثریت مجلس و ریاست آن از ترس غوغا و هیاهوی فضای مجازی و پس از دو سال معطلی، بیخیال قانونمند کردن این فضای "ولنگار" شده و عملا منافع خود را بر مطالبه و توصیههای رهبر انقلاب دراین باره، ترجیح دادند.
🔹 دولت سیزدهم هم اولویت خود را برخورد با ناظم مدرسه، منتکشی از اهالی پاکدامن سینما، رسیدگی به ماجرای ورزشگاه مشهد و مواردی از این دست قرار داده و کوچکترین برنامه یا طرحی برای مهار بیقانونی حاکم بر فضای مجازی ندارد و اکثر مدیران آن چنان مقهور اراذل و اوباش حاکم بر فضای مجازی شدهاند که اجرای قانون و انجام وظایفشان را به واسطه مخالفت چند شاخ فضای مجازی، تعطیل میکنند.
🔹عدلیه هم آنچنان از قلدرهای فضای ولنگار مجازی حساب میبرد که اجرای حکم اعدام قاتلان و آدمکشان را به تعویق میاندازد و از مجرمان حرفهای و گستاخی مانند "نرگس محمدی" حساب میبرد و ...
▪️و همه اینها در حالی است که آمریکاییها، صهیونیستها، گرگهای اروپایی، سعودیها و تکفیریها و پیرزنان منافق ساکن آلبانی، با حداکثر استفاده از ولنگاری حاکم بر فضای مجازی، مشغول تخریب روح و جان مردم ایران در "سنگینترین جنگ روانی تاریخ" اند و در صورت استمرار این وضع بعید نیست که دیگر فردایی برای تحقق آرزوهای رئیس مجلس و مسئولان منفعل دولت سیزدهم و کاسهلیسان اطرافشان باقی نماند و آنچه در جنگ نظامی محقق نشد در جنگ روانی حاکم بر فضای ولنگار مجازی محقق شود!
❇️ و این در حالی است که ساماندهی این فضا و قانونمند کردن آن در مسیر منافع و امنیت ملی ج.ا.ا به اراده ای انقلابی و روحیهای جهادی نیاز دارد و به لطف خدا توانایی و دانش جوانان انقلابی ما برای اداره صحیح این فضا کفایت میکند. یادمان نرود در عرصه فضای مجازی رزمندگان گمنامی داریم که به سادگی آب خوردن از دیوارهای آتشین سامانههای صهیونیستی عبور کرده و فناوری مجازی بنیصهیون را زیر گامهایشان خورد میکنند!
@pas_kouchehaie_enghelab
💌تشکر مدیر اینستاگرام از ایرانیان
🔹مردم ایران! شما در شرایط سخت اقتصادیِ کشورتان، سالیانه هزاران میلیارد تومان بابت خرید اینترنت خارجی و بخشی از آنرا بهخاطر استفاده از اینستاگرام پرداخت میکنید که مبلغی از این پول به بنده میرسد. به ازای عضویت و فعالیت هر یک نفر از شما، چند صد دلار به ارزش شرکت بنده اضافه میشود. بیشترین درآمدم از فروش اطلاعات خصوصی شما عزیزان است. اینستاگرام با کمک شما روزبهروز قدرتمندتر شده و بزرگتر میشود🙏
🔹مدال افتخاری به رسم ادب ارسال میکنم برای نصب روی سینۀ مسئولین نهادها و قرارگاههای انقلابی دچار اختلال که با تلاش شبانهروزی و صرف هزینههای نجومی، تعداد زیادی از قشر مذهبی و حزباللهی را به عضویت اینستاگرامِ✡ما درآوردند و موجب شدند به اطلاعات ارزشمند افرادی که حتی در خواب هم نمیدیدیم، دسترسی پیدا کنیم و جامعه اطلاعاتی ما کاملتر شود و از طرفی به هدف مهم دیگرمان هم رسیدیم؛ یعنی تأثیرگذاری بر خانوادههای این قشر مهم در ایران، که متأسفانه حتی حاضر به دیدن ماهواره هم نبودند🎖
🔹از رسانههای ایران بهخصوص رسانه ملی، از آموزشوپرورشِ عزیز و دیگر عزیزانِ دل که به تبلیغ و توسعه بینظیر ما در ایران کمک ویژه کردند هم تشکر ویژه میکنیم💋
🔹در اینجا جا دارد از حامیان اصلی ما و تمام ابزارهای خارجی، که رشد و توسعۀمان را در ایران، مدیون این عزیزان هستیم، یعنی آقایان ابوالحسن فیروزآبادی، نصرالله جهانگرد و محمدجواد آذریجهرمی که نور چشم ما هستند و سلبریتیهای مهربان هم تشکر کنیم❤️ و البته حقوحسابشان هم محفوظ!
🔹همانطور که میدانید ما از زیرساختهای مخابراتی شما استفاده میکنیم و قوانین کشور شما را هم زیر پایمان له میکنیم؛ پس شما برای فعالیت در اینستاگرام، طبق قوانین ما باید فعالیت کنید و #حاج_قاسم و سپاه را تروریست بدانید و فقط حق دارید علیه آنها مطلب بگذارید، وگرنه ما مثل شما ترسو نیستیم و حذفتان میکنیم و شما هم با خفت و خاری برمیگردید و دوباره حسابتان را از صفر میسازید و ما تا اثرگذار شدید حذفتان میکنیم و این اتفاق که برای ما خیلی مثبت است، مدام تکرار میشود😎
🔹کلام آخر اینکه شما نخواهید توانست جایگزینی بومی برای اینستاگرام داشته باشید و دوستان «امنیتیِ آلوده به ما» در ایران، این اجازه را به شما نمیدهند؛ پس به حرفهای افراطیها توجه نکنید که مثلاً میگویند: حمایت از کالای ایرانی، رونق اقتصادی، تولید ملی، ما میتوانیم، حمایت از جوان ایرانی و... و این را بدانید که قدرت تغییرات (سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و...) کشورتان و افکار مردمتان در دست ماست؛ پس در ساخت آیندۀ بهتر برای ما و ایجاد تغییرات اصلی در نظام ایران همچنان با فعالیتتان در اینستاگرام به ما اعتماد کنید و این را بدانید که بالاخره پیشرفت ما در ایرانِ شما طبیعتاً مشکلاتی هم خواهد داشت که شما از آنها بهعنوان آسیب نام میبرید، مانند: خودکشیها، طلاقها، تجاوزها، خیانتها، بیقانونیها، مشکلات اقتصادی، قتلها و... که البته اصلاً مهم نیست و پس از مدتی برایتان عادی میشود.
🔺در پایان از صبر و تحمل بیپایان قوۀ مهربان قضائیه و دیگر دستگاهها و مسئولین لطیف و مصلحتاندیش ایرانی هم کمااال تشکر را داریم👏
✍ دوستدارتان، آدام موسری از اسراییلِ به همت شما بزرررررگ💪
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊ @jebheh
🔘 بر سر مسئولان فضای مجازی فریاد بزنید
🔻آیتالله #حسینی_بوشهری در دیدار با دبیر منصوب روحانی در شورایعالی فضای مجازی (که خودش مسبب اصلی فجایع مجازیست) عملکرد چند جانبه، تولید محتوای مناسب و جذاب و جلب اعتماد مخاطبین را تنها راهکار مناسب در مواجهه با دشمن در فضای مجازی دانستند.
❇️ این در حالی است که به تعبیر مقام معظم رهبری فضای مجازی کشور ما یک فضای رها شدهای است که مدیریت آن در اختیار بیگانگان است و در این خصوص فرمودهاند:
❇️ «ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلّط بینالمللی در این زمینهها بشدّت فعّالند.»
♨️ جناب آقای حسینی بوشهری! زمانی که عوامل مسلط بینالمللی بدون هیچ قانون بازدارندهای مدیریت فضای مجازی ما را در دست گرفتهاند، تولید محتوای مناسب و جذاب تأثیر مطلوب را نخواهد داشت. به عنوان نمونه ما اجازه نداریم در 🇺🇸اینستاگرام یک محتوای مناسب و جذاب برای ترویج مکتب #شهید_سلیمانی منتشر کنیم.
♨️ بنابراین امثال آقای حسینی بوشهری باید بر سر مسئولان فضای مجازی فریاد بزنند، نه این که با بیان کلیاتی از این فضا، به مطالبات بر حق مقام معظم رهبری پشت پا بزنند.
♨️ جهاد تبیین مسئولان حوزوی در خصوص مدیریت فضای مجازی نباید منحصر در بیانات و بیانیههای ضعیفی باشد که مسئولان مربوطه اهمیتی به آن ندهند.
🖋 محمد #حسن_پور
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
🔻 دربارۀ طرحِ تنظیمگریِ فضای مجازی
مهدی جمشیدی
__________________
[1]. یکی از مصداقهای آشکار مسألۀ «روایت» که آیتالله خامنهای آن را مطرح کرد، طرح تنظیمگری فضای مجازی بود که جریانِ انقلابی در مجلس نتواست آن را پیش ببرد؛ چراکه در همان آغاز، «برچسبهای منفی» در قالب «روایتهای دروغین»، کار خود را کردند و «بازنماییها» از این طرح، آن را طرحی «در مقابل مردم» و با «جهتگیری انسدادی» تصویر نمودند، حالآنکه «واقعیّت»، امر دیگری بود.
[2]. مسأله عبارت است از «رهاشدگی» یا «وِلبودن» فضای مجازی. امر مبهم و پوشیدهای نیست که محتاجِ تصریح و تکرار باشد. اندیشۀ ناگفته امّا مولّد این طرح، «عبور از ولنگاری» در فضای مجازی و «ایفای نقشِ حاکمیّتی» در برابر آن است؛ چنانکه روحِ حاکم بر طرح، این فکر را بیان میکند و بر آن تکیه زده است. فضای مجازی، «عرصهای برای حکمرانی» است و نباید آن را به دلیل مجازیبودن، «بیاهمّیّت» و «سبک» انگاشت و به حال خویش «رها» کرد. اینهمه در حالی است که ما اکنون در دورۀ «پیشاحکمرانی» نسبت به فضای مجازی بهسرمیبریم و از «تعیینکنندگی» و «مشروطکنندگی» آن غافلیم.
[3]. «نظمبخشیدن به بازیگریِ بازیگرانِ متعدّد در فضای مجازی»، به معنی ندیدن آنها نیست، بلکه قاعدهپردازی برای حرکتدادن آنها در راستای «حقوق کاربران» است؛ حقوقی که اکنون بهصورت گسترده، نادیده انگاشته میشوند. پس مسأله، «انکار تعدّدها و تکثّرها» نیست، بلکه «افکندنِ چترِ واحدِ حکمرانی بر سر آنها» است. در طرح، انحصارها شکسته شده و «خودکامگی» و «خویشمداریِ» بسترگاهها، محدود شده و همگی به «پاسخگویی» و «مسئولیّتپذیری» فراخوانده شدهاند. یکی از لایههای «رهابودنِ فضای مجازی»، همین «انحصارها» و «خودمرکزبینیها» بوده است که «نقشِ حاکمیّت» را رقیق و ناچیز کرده است. هوشمندیِ طرح در این نهفته است که اوّلاً، میخواهد از «ظرفیّتِ حکمرانیِ بومی» در راستای تحدیدِ اقتدارِ بیرونی و غربیِ فضای مجازی استفاده کند و بر اساس «حریم و مرز ملّی»، مانع هضمشدن ما بشود؛ و ثانیاً بر آن است که از زوایۀ «کاربران و حقوق آنها» به مسأله بنگرد و حاکمیّت را هوادار و مدافع آنها معرفی نماید.
[4]. این طرح، ناظر به اکنون است، امّا مسیر «تجدیدنظرهای روزآمد» و «بازاندیشیهای اقتضایی» را مسدود نکرده و میتوان آن را در دورههای زمانیِ مشخّص، «نوسازی» و «بازسازی» کرد، همچنین تلقّیِ «حداکثری» و «پهندامنه» از قانونگذاری نداشته و نخواسته است همۀ جنبههای فضای مجازی را به «امر تقنینی» فروبکاهد، بلکه برعکس باید گفت از همۀ «اهرمها و استعدادهای تقینی» نیز بهرۀ کافی و کامل نبرده است. پس هرچند جنبۀ تقنینیِ طرح، به اقتضای رسالتِ خاصِ مجلس، پُررنگ و برجسته است، امّا درعینحال، طرح از «لایههای فرهنگی و معنایی» نیز غفلت نکرده؛ چنانکه اوّلاً، به «حمایت از تولیدِ محتواهای سالم در فضای مجازی»، توصیه کرده است؛ و ثانیاً، فارغ از ساختارهای رسمی و اداری، به «حقوق کاربران» و «اقتدار خانواده» نیز نگریسته است.
[5]. اگر لازمۀ تنظیمگریِ معقول و دینی، «توازن میان وجوهِ سلبی و ایجابی» و «بهصحنهآوردن قدرتِ حاکمیّت در برابر سیل جهانیسازی» و «ترجیح جامعۀ مدنیِ دینی بر ساختارهای دیوانسالارانه» و «جهتگیریِ ارزشی در مقامِ طرّاحیِ مناسباتِ کاربران» و «خارجساختنِ تدبیر فضای مجازی از اقتضائات جناحی» است که باید گفت این قواعد در طرح، مدخلیّت و حضور دارند. ازآنجاکه در طرح، فضای مجازی از گسترۀ «اختیارِ انحصاری و متمرکزِ هر یک از قوای سهگانه» خارج شده و شأن و هویّتیِ «فراقوّهای» برای تدبیر و طرّاحیِ فضای مجازی در نظر گرفته شده است، اختلالزا و تزاحمافکن نخواهد بود، بلکه به «ولنگاری» و «بیصاحبی» و «رهاشدگیِ» کنونی پایان میدهد و در یک «تقسیمکارِ منطقی»، نقشها و مسئولیّتها را صورتبندی میکند. در این طرح، بنا نیست شورای عالی فضای مجازی به «حاشیه» برود و «هیچکاره» شود، همچنانکه بنا نیست یک نهاد عالی، درگیر «فرآیندهای عملیاتی و میدانی» شود و فضای مجازی را «به کلّی» در اختیار خویش بگیرد. «سهمیهبندیِ اختیار» و «توزیعِ قدرت» در میان نهادها، بهگونهای که نوعی «مشارکت خطّی» و «همافزاییِ حداکثری» و متناسب با ظرفیّتها و امکانهای نهادی تحقّق بیابد، یکی از مزیّتهای این طرح است، نه نقطۀ ضعف آن. این طرح، «برخاسته» از نگاه سیاستی است نه «دربرگیرندۀ» سیاستگذاری، و آنچه که برخاسته از «سیاستگذاری» است، میتواند در قلمروی «تنظیمگری» قرار داشته باشد. طبیعی است که شورای عالی فضای مجازی، باید در پی سیاستگذاری باشد و مجلس به دنبال تنظیمگری.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نظر استاد روحالله #مومن_نسب درباره حاشیهسازیهای رسانهای و موضوع فیلترینگ👆👇
👉 https://aparat.com/v/vEhwB
🔺رسانهها بیشتر به حاشیه میپردازند و اگر حاشیهای گیر نیاوردند، خودشان حاشیه میسازند!
🔺کسی با همه فیلترینگ مخالف نیست! و ما هم با همه فیلترینگ هم موافق نیستیم!
👨🏫 اطلاعات بیشتر در دوره👇
👉 https://24on.ir/g/1/9
#⃣ #صیانت_از_منطق
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
شیطنت ابوالحسن فیروزآبادی، باز هم دردسرساز شد
🔴 #طرح_صیانت به شورایعالی فضای مجازی ارجاع نشده است
🔹روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی: هیچگونه طرحی به این شورا ارجاع نشده و صرفاً در خصوص سیاستهای مد نظر شورا در زمینه قانونگذاری درخواست اعلام نظر شده است.
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
در سایه غفلت یا تغافل دستگاههای اطلاعاتی؛
مردم 🇮🇷ایران تحت تسلط مطلق 🤖 سیستمعاملهای 🇺🇸آمریکا هستند...
📍براساس آمار وبسایت statcounter، در بازه زمانی مارس ۲۰۲۱ تا مارس ۲۰۲۲، ایرانیها از اندروید بیشتر از بقیه سیستمعاملها استفاده کردن.
📍سهم 🇺🇸اندروید در ایران بهطور میانگین ۶۶.۴۶٪ هست.
📍البته بقیه ملت هم تحت تسلط مطلق ۲۵.۴۷٪ 🇺🇸ویندوز و ۴.۴۸٪ 🇺🇸آیاواسِ آمریکایی هستند.
#⃣ #صیانت_از_مردم
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
💠 راهاندازی #شبکه_ملی_اطلاعات برای افزایش قدرت جامعه اسلامی ضروری است
🔺حجتالاسلاموالمسلمین ابوالقاسم #دولابی در شانزدهمین روز از ماه مبارک رمضان، پیش از آیین ترتیلخوانی قرآن کریم در حرم مطهر بانوی کرامت، پایبندی به عهد را از عوامل قدرت امت اسلام دانست و گفت: راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و ساماندهی فضای مجازی امری ضروری است؛ چرا که فضای مجازی بستر عهدشکنی برخی از جوانان را فراهم میکند و در نهایت موجب تضعیف قدرت امت اسلام میشود.
🔗 news.amfm.ir/?p=114326
#⃣ #جهاد_تبیین
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
👓 پیشنهاد مطالعه!
📖 کتاب «واکاوی پالایش محتوا (فیلترینگ) از منظر فقهی و حقوقی» به قلم ✍ دکتر جواد #جاویدنیا، سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور 👇
👉 http://www.khorsandypub.com/product/1271
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊ @jebheh