هدایت شده از کرم علی صیاد
📢 بارش گسترده برف بزودی ۱۰ استان ایران را فرامیگیرد ...!!!!
همانطورکه میبینید روزهای #پایانی هفته و اوایل هفته آینده با فعالیت سامانه #قدرتمند بارشی و نفوذ و ریزش هوای سرد عرض های شمالی بتدریج بارش برف مناطق گسترده ای از استان های غربی ، دامنه های زاگرس ، دامنه های جنوبی البرز و مرکز کشور را سپید پوش خواهد کرد
🟥 برف ِ سپید تو راهه 》
همدان ، مرکزی ، اصفهان ، لرستان
کرمانشاه ، زنجان ، کردستان ، قزوین
البرز ، تهران ، چهارمحال وبختیاری
کهگلویه وبویراحمد ، شمال فارس
🔴🌨 بنظر با #اولین و #قدرتمندترین سامانه برفی روبه رو خواهیم بود که روزهای ابتدایی دی ماه را در ذهن ها خاطره انگیز خواهند کرد
▪️https://rubika.ir/elambarbandar
هدایت شده از کرم علی صیاد
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روپایی زدن مامور نیروی انتظامی و تشویق مردم در هشتگرد😜👌🏻🇮🇷
خدا کنه همیشه اینقدر امنیت تو شهر برقرار باشه و مردم شاد باشن که نیروی امنیتی ما بیاد بین مردم روپایی بزنه😉
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از کرم علی صیاد
7.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تو چرا جا خوردی؟
⭕️ یکی از مشکلات ما، ترسیدن مذهبیها از هیمنۀ دشمن و
⭕️ توهّم ضعف جبهۀ انقلاب در مقابله جبهۀ دشمن است
🔰 #استاد_پناهیان
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
✅ بیانیه انجمن اساتید مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) پیرامون وقایع و حوادث اخیر در کشور
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
♻️ نشست علمی
✳️ مدرسه علمیه الزهرا (سلاماللهعلیها) اهواز با همکاری کارگروه مطالعات جمعیتی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار میکند
✅ تحلیلی بر سند جمعیتی مطالعات امنیت ملی آمریکا (Nssm200) و تأثیر آن بر تحولات جمعیتی ایران
👤 سخنران: جناب آقای دکتر هادی عرب، عضو کارگروه مطالعات جمعیتی مؤسسه امام خمینی(ره)
👤 ناقد: حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر محمد فولادی، عضو هیئت علمی گروه جامعهشناسی مؤسسه امام خمینی(ره)
🗓 چهارشنبه 23 آذرماه 1401 ⏰ 15
🏢 قم، بلوار جمهوری، مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، طبقه پنجم، سالن اندیشه
🔷 حضور مجازی👇
🌐 iki.ac.ir/live
💠 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
🔺 آقای باهنر!
✅اصلاح حکمرانی با حذف شما و دوستانتان بهتر انجام میشود
نائب رئیس اسبق مجلس:
🔹اصلاحات یا اصلاح حکمرانی به معنای تغییر نظام نیست و با تغییر رفتارهای غلط میتوان نحوه حکمرانی را اصلاح کرد.
🔹اغتشاشات اخیر مسئلهای است که دیر یا زود تمام خواهد شد اما نباید تصور شود چون آشوبها تمامشده است پس سؤالات و اشکالات مردم به حاکمیت و نظام هم رفع شده است.
🔹اهمیت جلسات فعالان سیاسی با آقای شمخانی بسیار بالاست چون من و دیگرانی که به این جلسه دعوت میشویم اصلاً فکر نمیکنیم که ایشان، خودسرانه این جلسه را برگزار کرده. احتمال قوی میدهیم که این جلسه، از سوی حاکمیت تنظیمشده است و قرار است اصلاحاتی انجام شود.
🔹آقای رئیسی، با احمدینژاد و روحانی دیدار کند و از آنها مشورت بگیرد؛ رئیسی از رهبری خواهش کند که جلسات رئیسجمهورها در محضر ایشان باشد.
🔹بهتر است از ظرفیت شخصیتهای مطرح و مؤثر همچون علی لاریجانی برای بهبود وضعیت استفاده شود؛ لاریجانی آماده کمک است به بهانه انتخابات مانع فعالیت ایشان میشوند./تسنیم
یادداشت روانبخش👇👇
✍️روزی روزگاری یک انسان زشت و بدریخت بچهای را در آغوش خود گرفته بود و این بچه بلند بلند گریه میکرد و او هم به شدت بچه را تکان میداد و با او صحبت میکرد تا آرام شود ولی هر لحظه بر شدت اضطراب بچه افزوده میشد. حکیمی که صحنه را نظاره میکرد، خطاب به آن مرد زشترو گفت بچه را رها کن خود او آرام میشود بچه از قیافه تو میترسد.!!
🔸آقای باهنر!
لازم نیست شما طرح حکمرانی نوین بریزید و برای آرامش و امنیت کشور چنین نسخههایی بپیچید! اگر تیم حسن روحانی و احمدینژاد نسخههای خوبی برای خروج کشور از سختیها داشتند در زمان خود اجرا میکردند آقای باهنر! اگر واقعا دلتون برای کشور و مردم میسوزد لطف کنید در همان پستویی که در این مدت سکنی گزیده بودید تشریف داشته باشید. کشور از حکمرانی گذشته شما در نائبرئیسی مجلس و ریاست شما بر 18 حزب اصولگرایان خیری ندیده است تا دوباره بخواهید با عنوان *حکمرانی نوین*به قدرت برگردید!
🔹البته یادتون باشه که شما اولین کسی نیستید که شعاری *حکمرانی نوین * را طرح میکنید. بلکه پیش از شما آقای قالیباف نیز مطرح کرده بود این شعار به درد ایشان نخورد و کاری از پیش نبرد، حتما برای شما و دوست صمیمی شما؛ آقای لاریجانی نیز آبی گرم نمیکند پس لطفا از رو دست ایشان تقلب نکنید!
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹آیتالله حائری شیرازی🔹
🔸دستتان برای اعدام محارب نلرزد!🔸
🔪 امروز ما بگوییم آقا، اینهایی که شیشۀ ماشینها را شکاندند، یک شوری داشتند، ناراحتیای داشتند، عصبانی شدند ... بگوییم «فَبِها و نِعمَ!!». یک شیرینی هم به آنها بدهیم که آقا این چند روز اینجا [بازداشت] بودهای یک وقت ناراحت نشده باشی! رویشان را هم ببوسیم بگوییم بفرمایید [بروید]!!
خب فردا چه کار میکند؟! فردا دیگر نمیشِکَند؛ فردا #آتش میزند!
🔪 سارق #مسلح وارد شده و کارهایی کرده، #قاضی دستش میلرزد که اعدام بکند! این #بدبختی است، #بیچارگی است، این #ضعف است!
🔪 یک سارق مسلح اگر اعدام نشود، ما ضرر کردهایم. چرا؟ چون محارب است. محارب، حکمش #کشتن_خشن است، کشتنِ تلخ است. قطع یک دست از یک طرف و یک پا از طرفِ دیگر است. این برای این است که کسی روی دیگری اسلحه نَکِشد.
🔪 آمریکا این کار را نکرد و حالا باید چند تا فرد مسلح در هر مدرسهای بگذارد! این همه فیلم جنایی نشان داد و با این فیلمها بچهها را سرگرم کرد. بچهها هم آموزش دیدند که هر وقت از معلمشان دلخور شدند او را به رگبار ببندند.
این هنر است؟!
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
پرسش: براي دوري جامعه از مفاسد فضاي مجازي بايد فرهنگسازي کرد، فيلترينگ جواب نميدهد.
پاسخ:
1. فرهنگسازي ـکه در درستي و ضرورت آن ترديد نيستـ بايد در بستر سالم و با فرض رعايت و تحقق استانداردهاي لازم صورت گيرد. آيا فرهنگسازي رانندگي براي افرادي که با وسيلة نقلية مشکلدار (مثلاً بدون ترمز) و در جادة غيراستاندارد رانندگي ميکنند، ميتواند نتيجهبخش باشد و آنها را از خطرات حفظ کند؟! بنابراين در فضاي مجازي نيز کنترل راههاي انحرافي، منطقاً مقدم بر آموزش و ارشاد است؛
2. فرهنگسازي بههيچوجه نافي برخوردهاي محدوديتآور نيست و اساساً بخشي از فرهنگسازي با ايجاد محدوديت و انجام عوامل سلبي محقق ميشود؛ چنانکه بهعنوان نمونه براي تحقق قوانين راهنمايي و رانندگي در جامعه و فرهنگسازي آن، در کنار آموزش و ترويج قوانين، پليس به مقابله با تخلفات و ازجمله دريافت جريمه اقدام ميکند؛
3. چرا ادعاي فوق در موضوعات و زمينههاي مشابه ديگر مطرح نميشود؟ بهعنوان نمونه، در پزشکي نيز گفته شود: «راهاندازي مطب پزشکي، و عرضة دارو آزاد است. مردم خود شعور دارند؛ ميتوانند تشخيص دهند. وظيفة حکومت، صرفاً فرهنگسازي است تا خود مردم، پزشکان شايسته را از افراد نااهل و غيرمتخصص، و داروهاي مفيد را از مضر تشخيص دهند»! اگر در عرصة بهداشت و درمان، لازم است بر اساس استانداردها عمل کرد و از فعاليتها و داروهاي غيراستاندارد جلوگيري شود، و اگر در مورد مواد مخدر لازم است عوامل سلبي وجود داشته باشد، طبعا در مسائل فکري و روحي نيز که از اهميت بيشتري برخوردار است، بايد کنترل و نظارت صورت گيرد و در همين راستا، فضاي مجازي نيز مشمول چنين حکمي خواهد بود.
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
📡 دفتر ارتباطات فرهنگی برگزار میکند
📋 دوشنبه 1401/9/28 ساعت 19
🗂 موضوع: رفراندم آری یا نه
💡 سخنران: حجتالاسلام دکتر محمدرضا باقرزاده
عضو هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره
❓چرا وقتی فتنه و آشوب و مسئله مهمی در جامعه رخ میدهد برخی بحث رفراندوم را مطرح میکنند؟
❓آیا نظامهای سیاسی دنیا رفراندوم را اجازه میدهند؟
❓در نظام جمهوری اسلامی رفراندوم با چه شرایطی و چه زمانی؟
❓آیا رفراندوم برای نظام حاکمیتی باعث هرج و مرج و بیثباتی میشود؟
❓آیا پس از رأی مردم به انقلاب اسلامی در همهپرسی، میتوان آن را تغییر داد؟
❓چرا دشمنان جمهوری اسلامی، بر رفراندوم، تجزیه و سقوط نظام اسلامی تاکید دارند؟
📡 رسانه شوید
🔶 نشانی ورود به جلسه👇
🌐https://heyatonline.ir/kanoon.tolloe
🆔 @difqom
هدایت شده از دفتر ارتباطات فرهنگی
سومین پرسش و پاسخ آن 👇👇👇 پرسش:. اِعمال فيلترينگ، در تضاد با اختيار و آزادي خدادادي و دينداري آگاهانه است.
پاسخ:
اختيار و آزادي در حوزة مسائل فردي است؛ اما در مسائل اجتماعي، دولت اسلامي وظيفه دارد احکام اسلام را اجرا کند.
توضيح:
دين اسلام، نگاهي دوسويه به انسان دارد: از يک سو، انسان را موجودي آزاد و داراي اختيار و قدرت انتخابگري ميداند که ميتواند سعادت يا شقاوت خود را رقم زند (لا اکراه في الدين قد تبين الرشد من الغي).
از سوي ديگر، از منظر قانوني و تشريعي، تعاليم و دستورالعملهاي جامعي را در جهت وصول انسان به سعادت بيان کرده است. طبعاً هر ميزان تخلف از اين گزارههاي ديني، دوري از کمال و سعادت را در پي خواهد داشت. دراينميان، بخشي از دستورات، جنبة فردي دارد، و بخشي ديگر ناظر به اجتماع بوده، مخاطب آن، حکومت و دولت است.
از زاوية ديگر، در کنار موارد زيادي از احکام اسلامي که جنبة ايجابي دارند، گزارهها و دستورات بسياري نيز جنبة سلبي دارند. حرمت حفظ و معاملة کتب انحرافي و لزوم جلوگيري از نشر آنها، وجوب مقابله با فرقههاي ضاله، لزوم جلوگيري از مفاسد علني و دستگيري خاطيان و اجراي حدود و تعزيرات بر آنها، احکام متعدد در وجوب حريم ميان مرد و زن نامحرم، و... از مسلمات فقه اسلامي بهشمار ميرود؛ بهگونهاي که اندک آشنايي با دين اسلام، برجسته بودن عوامل سلبي در وصول به کمال (در کنار احکام ايجابي)، و لزوم ورود و دخالت دولت در برخي از اين موارد را تأييد ميکند.
بر مبناي دو گزارة فوق («حکومتي بودن بخشي از تکاليف اسلامي» و «برجسته بودن عوامل سلبي در کنار احکام ايجابي»)، ازجمله تکاليف دولت و حکومت اسلامي در زمينة رسانه بهصورت عام و فضاي مجازي بهصورت خاص، عبارت است از:
الف) حکمراني بر فضاي رسانه و فضاي مجازي و جلوگيري از سلطة بيگانگان، بهويژه دشمنان در اين عرصه (که چهبسا تسلط آنها در اين حيطه بر جامعة اسلامي، مخاطراتي بيش از سلطة فيزيکي آنها داشته باشد)؛
ب) جلوگيري از فعاليت رسانهها و شبکههاي بزهخيز و مراقبت و کنترل ديگر رسانهها جهت عدم نشر محتواي فاسد.🆔 @difqom