۱۷ تیر ۱۴۰۲
۱۷ تیر ۱۴۰۲
🔶 جایگاه #ولایت در نظام اخلاقی اسلام
⚪️ در زیارت «امین الله» پس از اینكه زائر بهوجود مبارك #امیرالمؤمنین علیهالسلام، سلام داد و در محضر استفاضه نوری قرار گرفت، چندین درخواست را از خداوند طلب میكند که یکی از آنها عبارت است از مفارغت و فاصله گرفتن از اخلاق اعداء الله. اگر این فراز از دعا در حق زائر مستجاب شود، قاعدتاً از همه رذائل اخلاقی دور میماند، زیرا اخلاق اعداء الله حرص، بخل، فریب، نیرنگ، حسادت، دنیاپرستی و كبر است.
⚪️ اگر مكانی آلوده باشد، مگس به سراغش میآید، و پس از رفع آلودگی دیگر مگسی نخواهد بود. اخلاق اعداءالله نیز چنین است، اگر در وجود ما زمینهای برای جذب این موارد باشد، خُلقیات دشمنان خدا درون ما جای میگیرد، اما اگر ظرف وجود خود را تطهیر كنیم، از این اخلاقیات دور میمانیم.
⚪️ یکی از ثمرات مبارک تحقق ولایت در جامعه، پاکی و طهارت آن است و برای تحقق ولایت میبایست روحیه عبودیت و معنویت را در جامعه پرورش داد. و پرواضح است که تنها کسانی میتوانند به چنین مهمی موفق شوند که خود قبلاً در عبودیت و ولایت و تقوا، پیشقدم و جلودار و مصداق «لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا» باشند.
۱۷ تیر ۱۴۰۲
۱۷ تیر ۱۴۰۲
🔶 چرا عید الله الاکبر؟
⚪️ عید، خلاصه در خوشحالی ظاهری و دنیایی نمیشود بلکه روزی عید است که در آن، سودی واقعی نصیب حقیقت انسان شده باشد؛ سود واقعی انسان نیز جز در بندگی و طاعت الهی معنا پیدا نمیکند. وقتی انسان احساس میکند که وظیفه خود در رابطه با بندگی خدای متعال را به درستی انجام داده و خداوند آن را پذیرفته است نشاطی درونی در او بهوجود میآید که در ظاهر او نیز نمایان میشود.
⚪️ موضوع تمام اعیاد حقیقی و الهی، انسان است و هرکدام از این اعیاد، در تحقق حقیقت انسانیت بیشتر مدخلیت داشته باشند، عیدترند. و چون تمام حقیقت انسان تنها با مفهوم ولایت معنا و عینیت مییابد، بنابراین عید الله الاکبر، عید غدیر است.
⚪️ هر موهبتی شکرانه دارد و هرچه نعمت بزرگتر، شکر آن ضروریتر. و چون نعمتی بزرگتر از ولایت نیست، روز تحقق آن بزرگترین عید است و شکر آن از همه نعمتهای الهی واجبتر و ضروریتر. شکر نعمت غدیر این است که در کاروان امام زمان(عجل الله فرجه الشریف) قرار بگیریم و در چارچوب طرح آنحضرت حرکت کنیم و در مقابل طرح آنحضرت، طرح دیگری مطرح نکنیم. قافلهسالار این کاروان علوی و مهدوی هم در این عصر هم کسی جز ولیّفقیه نیست.
۱۷ تیر ۱۴۰۲
🔶 چرخش بیشتر اروپا به راستگرایی
⚪️ از مجموع ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا، در شرایط فعلی ۲۱ کشور در کنترل احزاب و سیاستمداران #راستگرا هستند و تنها ۶ کشور نظیر پرتغال، اسپانیا، و آلمان، در کنترل چپگرایان قرار دارند. در این شرایط، یک سؤال مهم و محوری مطرح میشود و آن این است که چه شده که راستگرایان توانستهاند به چنین جهشی دست پیدا کنند و یک نقطه عطف را در تاریخ سیاسی اروپا با محوریت خود رقم بزنند؟
⚪️ پیروزیهای جدید احزاب راستگرا در آلمان و یونان بار دیگر مسأله چرخش اروپا به راستگرایی را برجسته کرده است؛ موضوعی که باعث نگرانی فزاینده دولتمردان اروپایی شده است. در جنوب اروپا نیز در کشور یونان یک حزب دست راستی در انتخابات پارلمانی به پیروزی رسید.
⚪️ با توجه به اینکه اعمال خشونت علیه اقلیتها و آزار مهاجران در چارچوب ترویج بیگانههراسی از سوی راستگرایان افراطی اروپایی دنبال میشود، به همین دلیل این جریان به یک تهدید امنیتی جدی برای کشورهای اروپایی تبدیل شده است.
⚪️ ایجاد نوعی ذهنیتِ امنیتی در میان افکار عمومی اروپا نیز در گرایش آنها به سمت جریانهای راستگرا بیتاثیر نبوده است. چرا که این جریانها بیش از آنکه نگاه بینالمللی داشته باشند، معطوف به داخل مرزهای کشورهایشان هستند و اولویت را برای کشور خودشان در نظر میگیرند نه تمام کشورهای دنیا.
۱۷ تیر ۱۴۰۲
17. شانگهای.pdf
136K
🔴 فایل pdf
🔶 عضویت رسمی در پیمان شانگهای غلبه راهبرد بر تاکتیک
۱۷ تیر ۱۴۰۲
۱۷ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍عید غدیر نباید منحصر در ایران باشد
@Qavami
۱۷ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍امنیت در ایران نهادینه شده است و با هیچ نوع از تروریسم مخدوش نمیشود .
@Qavami
۱۷ تیر ۱۴۰۲
۱۷ تیر ۱۴۰۲
💠 #حدیث روز 💠
💎 سه خصلتی که دوستان را زیاد میکند
🔻امام جواد عليهالسلام:
ثَلاثُ خِصالٍ تُجتَلبُ بِهِنَّ المَحَبَّةُ: الإِنصافُ فِي المُعاشَرَةِ، وَالمُؤاساةُ فِي الشِّدَّةِ وَالاِنطِواعِ، وَالرُّجوعُ إلى قَلبٍ سَليمٍ
✳️ با سه خصلت، دوستى را به دست میآورند:
◻️ #انصاف در معاشرت،
◻️ #همدردى [با ديگران] در خوشى و ناخوشى و
◻️ داشتن #قلبىپاك [از گناهان].
📚 بحارالأنوار: ۷۸ / ۸۲ / ۷۷
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
۱۷ تیر ۱۴۰۲