برادر امیرعبدالهیان! جراحی را آغاز کنید والا به صرف تغییر ظریف، اتفاقی نخواهد افتاد.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
حک با هک پاک نمیشود
#مرگ_بر_منافق
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
توییت امیرعبدالهیان راه برخی سوءاستفادهها از سخنانش را بست. منتظر کلید خوردن تغییر و تحولات مدیران وزارتخارجه و سفرا هستیم.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
رییس جمهور مردمی و انقلابی!
منتظر #هک_دولت_سیزدهم باشید وقتی...
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
💠 469 امین شماره هفته نامه ۹دی
👈شنبه روی دكههای مطبوعات
🔻 ریاست رئیسی بر دولت روحانی!
🔹 انتقاد مردم و نخبگان از رئیسی به دلیل تأخیر جدی دولت در انتصاب مدیران/ چرا چندهزار مدیر ارشد، همان مدیران دولت روحانی هستند؟
🔹 رئیسجمهور در گفتگوی تلویزیونی: این انتقاد را قبول دارم که انتصابات با کندی انجام میشود
🔻 جشن صعود ایران قوی
🔹 ششمین صعود و سومین حضور پیاپی فوتبال ایران در جام جهانی/ اولین حضور: 43 سال قبل
🔸 خبرهای خوب بانک مرکزی برای مردم
🔸 مالیات پورشه سواران صدای اصلاح طلبان را درآرود!
🔸 عامل سقوط بورس در دولت روحانی به کانادا گریخت
♨ فروش نسخه pdf هفته نامه ۹ دی ♨
با توجه به درخواست مکرر برخی علاقمندان داخلی و بویژه عزیزان خارج از کشور، از سال ۹۸ فروش نسخه دیجیتال ۹دی آغاز شد. برای خرید نسخه PDF روی لینک زیر بزنید:
jaaar.com/kiosk/archives/9day
هفته نامه ۹ دی 👇
@noheday
مدیر مسئول 👇
@rasaee
...
.
توییت قابل تامل رسایی:
رییس جمهور مردمی و انقلابی!
منتظر #هک_دولت_سیزدهم باشید وقتی...
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
.
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش اول یادداشت
9دی- شش ماه از آغاز به کار رئیس جمهور جدید و حدود پنج ماه از آغاز به کار کابینه جدید میگذرد؛ رئیسی در همین مدت کوتاه درستی این جمله را در عمل به اثبات رسانده که «فرق میکند به چه کسی رای بدهیم». پانزده سفر استانی در همین مدت کوتاه، افزایش قابل توجه فروش نفت، افزایش صادرات غیرنفتی، عملیاتی شدن توافق راهبردی با چین، پیگیری توافق راهبردی 20 ساله با روسیه و از همه مهمتر افزایش چشمگیر واکسیناسیون و کاهش شدید درگیری مردم با کرونا و میزان فوتیهای کرونا، در شرایطی طی این مدت اتفاق افتاده که نه کنوانسیونهای مرتبط با FATF تصویب شده، نه تحریمی کاهش پیدا کرده و نه توافقی با غربیها و آمریکا صورت گرفته است.
بگذریم از تفاوت محسوس در منش و سلوک مدیریتی رئیس جمهور که هر هفته در میان مردم است؛ با آنها سخن میگوید؛ پایش از پلههای هواپیمای مسکو تهران به زمین نرسیده راهی کرمان می شود تا به اوضاع مردم سیل زده رسیدگی کند!
نگرانی درباره روند انتصابات در دولت
اما در کنار همه این محسنات و اقدامات مثبت دولت، برخی رویهها و روندها نگران کننده است؛ از مهمترین این نگرانیها وضعیت انتصابات در دولت جدید است که در دو بخش میتوان به آن اشاره کرد؛ بخش اول انتصابات غلط و بخش فراگیرتر و جدیتر، کندی زیاد روند انتصابات و تغییر مدیران دولت قبلی است. این دو روند در زمینه انتصابات اگر به سرعت چارهاندیشی نشود، منجر به شکاف، تنش، بحث علنی و نزاع میان لایه بروکرات- تکنوکرات- محافظهکار و لایه انقلابی- رادیکالِ جریان انقلابی دربارۀ انتصابها در دولت خواهد شد. انتصابات فاقد صلاحیت و بعضا عجیب، انتصابات ناهماهنگ در تیم اقتصادی دولت و انتصاب افراد واگرا از ایده های سیاسی و فرهنگی دولت در مناصب حساس به ویژه انتصاب مدیران دولت روحانی با تفکرات و گرایشات دولت قبل، موجب میشود بدنه مدیریتی دولت رئیسی با گفتمان عدالت و مردم، هرچه بیشتر به بدنه مدیریتی دولت روحانی با گفتمان ضد عدالت، دور از مردم و نزدیک به غرب گرایش و نزدیکی داشته باشد.
مدیران دولت روحانی در دولتی با ریاست رئیسی
بیش از سه هزار پست مدیریتی ارشد دولتی (وزارتخانهها، معاونین، سازمانها، شرکتها در ستاد و استانها) در کشور وجود دارد اما تا امروز تنها حدود 500 مدیر از میان این تعداد در دولت رئیسی جایگزین شده است. این یک مساله بدیهی است که مصوبات، دستورات، لوایح و همه سیاستهای اجرایی دولت و رئیس جمهور توسط همین مدیران میانی و ارشد، اجرایی و انجام خواهد شد.
در بسیاری از ساختارهای اداری و اجرایی کشور، گلوگاهها و نقاط حساس ولی دور از چشم رسانهها و مردم، وجود دارد که مهمترین تصمیمات و سرنوشت سازترین اقدامات آن ساختار و دستگاه، در آن نقاط مدیریتی انجام می گیرد. به همین دلیل از جمله مطالبات رهبر انقلاب در همان روزهای نخست شروع به کار دولت، سرعت در جابجایی و تغییر دولت بود.
تغییر روند دولت تنها با تغییر وزرا یا استانداران اتفاق نمیافتد. در مرحله اجرا تاثیرگذارتر از وزیر و معاونین وزیر و وستانداران، مدیران کل در استانها، فرمانداران، مدیران کل در وزارتخانهها و حتی بسیاری از پستهای مدیریتی ذیل ادارات کل، روسای بانکها و روسای دانشگاهها از جمله نقاط مهم و کلیدی در دولت هستند. دولتهای اصلاحات، سازندگی و دولت روحانی در این زمینه توجه جدیتری داشتند؛ به طوری که در همان روزهای ابتدایی دولت خود مدیران و مسئولین تمامی این پستهای مهم و کلیدی را با نیروهای همفکر و همراستا با سیاستهایشان جایگزین کردند. اتفاقی که اکنون در دولت رئیسی نیفتاده است.
در عمل شاهدیم که بدنه دولت، همان دولت روحانی است. مثلا بخش قابل توجهی از انتقاداتی که به دولت در زمینه جزئیات بودجه سال آینده میشود، چه بسا ناشی از تاثیرگذاری همین بدنه واگرا با دولت در بودجهریزی بوده است. از میان بانکهای مهم کشور که برخی از آنها در سطح یک وزارتخانه اهمیت ساختاری و اجرایی دارند، تنها مدیر بانک ملی تغییر کرده و بقیه همان مدیران دولت روحانی هستند.
وزارت خارجه ظریف همچنان فعال است!
یا به عنوان یک مثال دیگر، بعید نیست موضع عجیب وزیر امور خارجه در خصوص مذاکره با آمریکا که با انتقاد جریان انقلابی روبرو شد، ناشی از حضور بدنه کارشناسی و مدیران وزارت خارجه ظریف در وزارت خارجه امیرعبداللهیان باشد. از همین رو وزیر امور خارجه پس از دریافت انتقادات و تذکرات، در توئیتی موضع قبلی خود را اصلاح کرد تا سوء برداشت و سوء تفاهمی پیش نیاید. تقریبا 90 درصد مدیران وزارت امور خارجه، همان مدیران دوران ظریف و روحانی هستند یعنی همان نگاه کدخدامحوری به آمریکا و ذوقزدگی از برجام خسارت محض همچنان در وزارت امور خارجه در حال حکمرانی است.
ادامه یادداشت در بخش دوم
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
از کجا بفهمیم در کدام جریان قرار داریم؟ وقتی در جایی که هستید، نباشید آیا جای خالی شما حس میشود؟
اذا مات العالم، ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شی، وقتی عالم دین از دین میرود، رخنه و جای خالیای ایجاد میشود که چیزی جای آن را پر نمیکند.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
♻️ ریاست رییسی بر دولت روحانی!
رییس جمهور این انتقاد را وارد دانسته بود
🔹بخش دوم یادداشت
نصیری قیداری، مجری سند ۲۰۳۰ در نظام آموزش عالی کشور، همچنان بر ریاست خود در دانشگاه مهم و راهبردی شهید بهشتی ادامه میدهد. وی در سال۹۵ در سمت دبیر کمیسیون ملی یونسکو در ایران، در مصاحبه رسمی خود با یکی از رسانه ها؛ از قانونی شدن سند ۲۰۳۰ در کشور گفته وعنوان کرده بود: "سند ملی آموزش به هیچوجه محرمانه نبوده و ۳۰ کارگروه در تدوین این سند مشارکت داشتهاند". او حتی پیشگفتاری نیز بر روی این سند نوشته بود. نصیری پس از تمجید از بخشهای مختلف سند ۲۰۳۰ چنین مینویسد: «کمیسیون ملی یونسکو در ایران از طریق گروههای پنجگانه فعالیت تخصصی خود، گامهای اولیه را برای عملیاتیکردن اهداف توسعه پایدار ۲۰۳۰ با رویکرد فرابخشی و مشارکت همه نهادهای ملی اعم از دولتی و غیردولتی وبخش خصوصی آغاز کرده است.»
وضعیت مدیران استانی و شهرستانی
در استانها و شهرستانها هم وضعیت به همین شکل است. سفرهای استانی از نقاط قوت دولت رئیسی است که دوباره موج امید را در دل مردم زنده کرده است. اما بزرگترین مسأله در این سفرها این است که مجری مصوبات این سفرها که به سرعت هم در حال شکل گرفتن است، کیست؟ پاسخ به این سوال در اکثر استانهای مقصد، همان مدیران دولت روحانی است. کندی دولت سیزدهم در معرفی استانداران و مدیران میانی وزارتخانه که مجریان اصلی مصوبات سفرها هستند، موجب شده این نگرانی و بیم در دل دوستان و دلسوزان دولت ایجاد شود که مصوبات این سفرها راه به جایی نبرده و با پیگیری جدی از سوی مدیران همراه نشود؛ اگر چنین شود پس از گذشت مدت زمان اندکی، وقتی مردم امیدوار شده به این سفرها، تغییر محسوسی در وضعیت مشکلات خود و رفع آنها علیرغم دستورات رئیس جمهور، احساس نکنند سرشکستگی و ناامیدی آنها بیشتر خواهد شد و همین سفرها که میتواند نقطه تمایز و قوت رئیسی باشد، به نقطه ضعف دولت او تبدیل شود.
اخیرا مردم کرمان گرفتار سیل شدند اما استاندار کرمان و فرمانداران و مدیران کل استان که باید همراه و همگام با دولت مردمی، پیگیر حل مشکلات باشند، همان مدیران قبلی با همان روحیه حاکم بر دولت قبل هستند و این سبب بروز مشکلاتی و اعتراض مردم شد.
مخاطب این بایدها شما هستید آقای رئیسی
مساله تاخیر در انتصابات به قدری مشکل آفرین شده که صدای خود رئیس جمهور را هم درآورده است. هفته گذشته آیت الله رئیسی در گفتگوی زنده تلویزیونی خود برای سومین بار به همین موضوع اشاره کرد و گفت: «دولت استقبال میکند از اینکه مثلاً بگویید چرا انتصابات با کندی انجام میشود، میگویم بله این انتقاد را قبول دارم، در دولت تأکید کردم که حتماً با سرعت انتصابات صورت گیرد و گفتم هر کس شایسته است و کارآمده است باید به کار گرفته شود، هر کس هم بانی وضع موجود است، حتماً نباید از آن استفاده شود. در دولت ما کسانی هستند که در دولت گذشته نیز حضور داشتند، کارآمدی داشتند و با هم کار میکنیم. در استانها هم همینطور است. من در مورد کندی در انتصابات یکی دو بار در جلسات دولت به دوستان تأکید کردم.»
اما دلسوزانه باید گفت که مخاطب این «تاکید» در سرعت بخشی انتصابات و این «باید» به کارگیری شایستگان و «نباید» استفاده از بانیان وضع موجود در درجه اول خود رئیس جمهور محترم است. پیگیری مجدانه، سرعت در تصمیمات و بازخواست شما از مسئولین مستقیم این انتصابات می تواند کار را به سرانجام برساند.
روحانی مدیر موفقی بود!
در همین رابطه حمید رسایی، مدیرمسئول ۹ دی در مطلبی در صفحه شخصیاش نوشت: «همه میدانیم که روحانی نجات کشور را در سازش با آمریکا و اروپا و عبور از ارزشهای انقلاب اسلامی میدید (البته با نگاه خوشبینانه و الا بدبینانه که ...) در همین راستا هم تمام مواضع و انتصاباتش را انجام میداد. تیم روحانی، بیش او به این نگاه غلط اعتقاد داشتند...
باید گفت که حسن روحانی مدیر موفقی بود البته در مسیر باطلی که داشت. اما سئوال از آقای رییسی این است که شما چطور؟ آیا انتصابات دولت شما نیز در راستای جهتگیری درستی است که شعارش را دادهاید و در ان مسیر قدم نهادهاید؟ ایا ابقای اکثر مدیران دولت روحانی آن هم شش ماه پس از تشکیل دولت، با جهتگیری شما تطبیق دارد؟
آقای رییسی! شما در گفتگوی تلویزیونی، صادقانه، انتقادات نسبت به تأخير در انتصابات و جابجایی مدیران دولت قبل را پذیرفتید و برسرعت بخشیدن به آن تاکید کردید. سئوال اما اینجاست: مخاطب این انتقاد آیا غیر از شخص رییس جمهور است؟ چه کسی باید این توقع به حق مردم را اجرایی و از مدیران عالی دولت، مطالبه تغییر و تحول در مدیریت را داشته باشد؟»
۹ دی از آنجا که این تغییرات را مطالبه مردم و سبب چابکسازی دولت مردمی آقای رییسی میداند، مجدانه این مطالبهگری را ادامه خواهد داد.
هفته نامه ۹ دی 👇
@www_9day_ir
مدیر مسئول 👇
@www_rasaee
✍هم اکنون در کلاس مهارت های زناشویی به عنوان فراگیر شرکت کردهام و بسیار آموزنده و موثر است از استاد تشکر کردم ای کاش در ازدواج اول هم این آموزشها را دیده بودم .
@qavami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ در اختیارگذاشتن مصلی کرج برای افراد بیخانمان
🎥 امام جمعه کرج:با توجه به فصل سرما از دوستان مصلی و کسانی که در مصلی مشغول به کار هستند تقاضا میکنیم آن قسمتی که در مصلی برای کرونا در نظر گرفتهشده بود بهصورت گرمخانه درآورند.
@iran_onlin_ir