#حدیث_روز
💠امیرالمؤمنین#امام_علی علیهالسلام
🔹اتَّقُوا بَاطِلَ اَلْأَمَلِ فَرُبَّ مُسْتَقْبِلِ يَوْمٍ لَيْسَ بِمُسْتَدْبِرِهِ وَ مَغْبُوطٍ فِي أَوَّلِ لَيْلَةٍ قَامَتْ بَوَاكِيهِ فِي آخِرِهِ
🔸 از آرزوى پوچ و باطل بپرهيزيد؛ زيرا چه بسا كسى كه به اميد فردا بود ، ولى آن را پشت سر نگذاشت و چه بسا كسى كه در آغاز شب به او غبطه مى خورند ولى در پايان آن به حال او مى گريند.
📗غرر الحكم، ح ۲۵۷۲
تهدمت والله اركان الهدى...
#ماه_رمضان
🌐شبکه رسانه ای مجمع هماهنگی نیروهای جبهه انقلاب استان قم
امام علی علیه السلام در نامه به مالک اشتر(نامه ۵۳ نهج البلاغه):
فَلاَ تُطَوِّلَنَّ احْتِجَابَکَ عَنْ رَعِيَّتِکَ، فَإِنَّ احْتِجَابَ الْوُلاَةِ عَنِ الرَّعِيَّةِ شُعْبَةٌ مِنَ الضِّيقِ، وَقِلَّةُ عِلْم بِالاُْمُور
هيچ گاه خود را فراوان از مردم پنهان مدار، كه پنهان بودن رهبران، نمونه اى از تنگ خويى و كم اطّلاعى در امور جامعه مى باشد.
سفر پر حاشیه برخی مدیران استان به اکسپو امارات که سرانجام به مطالبه مردمی شفافیت و امضای طومار رسید.
در طومار مطرح شد:
چرا شهرداری ،شورای شهر و میراث فرهنگی میبد علی رغم امکانات فراوانشان در ایام نوروز اقدام به معرفی هویت فرهنگی، مذهبی و انقلابی شهر میبد نکردند و شاهد هنجار شکنی های بی سابقه در شهرمیبد توسط گردشگران بودیم؟!
سفر ناگهانی و بدون اطلاع رسانی شهردار میبد در ایام عید به امارات مزید بر این کم کاری ها و بی برنامگی ها بود.
استاندار یزد و شورای شهر میبد و شهردار میبد به سوالات و ابهامات مردم در خصوص سفر شهرداران به اکسپو امارات باشند.
#شفافیت_حق_مردم_است
#اکسپو
#Expo
@knhene
.
عزت و ذلت، دست خداست،
باور کنید و کنیم.
#ولله_خیر_الماکرین
یقین داشته باشید و باشیم.
👌 "از کار (هوشمندانه و عالمانه) برای حجاب خسته نشوید".
🔸🔹✅ Eitaa.com/hasanvaziri_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصاحبه کاری متفاوت !
Join → @Aparat_Site 📺
صاحب بن عباد
ابوالقاسم اسماعیل بن عباد بن عباس صاحب، ادیب، نویسنده، شاعر و وزیر شیعهمذهب دربار رکنالدوله دیلمی بود.[۱] وی نقش مهمی در تشیع مردم اصفهان داشته است
❇️شب قدرتان را معطر کنید به نام ویاد امام حسین علیه السلام وامام رضا علیه السلام وامام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف با دیدن این دو کلیپ زندگی پس از زندگی
وجود مقدس رسول الله (صلّی الله علیه و آله و سلّم) در «خصال» صدوق نقل شده كه مرحوم صدوق از ابی سعید خدری نقل می كنند؛ رسول لله(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند: «مَنْ رَزَقَهُ اللَّهُ حُبَّ الْأَئِمَّةِ مِنْ أَهْلِ بَيْتِی فَقَدْ أَصَابَ خَيْرَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ»،[1] اگر كسی محبت اهل بیت (علیه السلام) روزی او شود، به ثواب و خیر دنیا و آخرت رسیده و اصابه به خیر دنیا و آخرت كرده است.
«فَلَا يَشُكَّنَّ أَحَدٌ أَنَّهُ فِی الْجَنَّةِ»،[2]جای تردید نیست كه چنین انسانی حتماً در درجات بهشت جا دارد.
«فَإِنَّ فِی حُبِّ أَهْلِ بَيْتِی عِشْرِینَ خَصْلَةً»، در محبت اهل بیت (علیه السلام)، بیست تا خصوصیت وجود دارد:
«عَشْرٌ مِنْهَا فِی الدُّنْيَا وَ عَشْرٌ فِی الْآخِرَةِ»، ده خصوصیت در دنیاست و ده تا در آخرت به صاحب محبت داده می شود امّا فی الدنیا كسی كه به مقام محبت اهل بیت (علیه السلام) رسید، در واقع آثار محبت خدای متعال است كه در روایات دیگر هم تقدیم كردیم.
اول:
«أَمَّا فِی الدُّنْيَا فَالزُّهْدُ وَ الْحِرْصُ عَلَى الْعَمَلِ»، اول اینكه نسبت به تعلقات دنیا رها و زاهد می شود. زاهد كسی است كه محبت دنیا و غم و غصّه دنیا از دلش بیرون رفته است.
در حدیث نورانی امیرالمؤمنین (علیه السلام) در توحید صدوق است که حضرت فرمودند: «النَّاسَ ثَلَاثَةٌ زَاهِدٌ وَ صَابِرٌ وَ رَاغِبٌ».[3] مردم سه دسته هستند. عده ای به مقام زهد رسیده اند، عده ای نسبت به تعلقات دنیا زاهد نیستند امّا صابرند و عده ای راغبِ در دنیا هستند. بعد حضرت این سه دسته را توضیح دادند و فرمودند: «فَأَمَّاالزَّاهِدُ فَقَدْخَرَجَتِ الْأَحْزَانُ وَالْأَفْرَاحُ مِنْ قَلْبِهِ فَلَا يَفْرَحُ بِشَيْ ءٍ مِنَ الدُّنْيَا وَلَا يَأْسَى عَلَى شَيْ ءٍ مِنْهَافَاتَهُ»، زاهد آن كسی است كه غصه ها و شادی های دنیا از دلش بیرون رفته و با آمدن به دنیا خوشحال نمی شود و با رفتن از دنیا هم، تأسف نمی خورد. بعد فرمودند: «فَهُوَ مُسْتَرِیحٌ»، این به مقام راحتی در دنیا رسیده و زهد یك چنین مقامی است كه موجب راحتی نسبت به دنیا می شود.
لذا یادم است كه در یك روایتی، خدای متعال به یكی از عباد بنی اسرائیل وقتی که متعجب شد، فرمود: این زهدی كه داشتی، عبادتی برای تزيّن زهد بود. كه هم موجب تعجیل در راحتی شده که زودتر به راحتی و اخلاص رسیدی. همۀ رنج انسان از تعلقات دنیایی است. حالا در این تعبیر نورانی حضرت فرمودند: «فَقَدْ خَرَجَتِ الْأَحْزَانُ وَ الْأَفْرَاحُ مِنْ قَلْبِ»، زاهد آن كسی است كه همۀ غصه ها و شادیهای دنیا از دلش بیرون رفته. بنابراین«فهو مستریح»، راحت است و هیچ رنجی در دنیا نمی برد؛ نه خوشی دنیایی دارد و نه رنج دنیایی. البته پیداست که این مقدمۀ رسیدن به یك لذت های بالاتر است که در روایات با تعابیر مختلفی بیان شده. فرمود: «حَرَامٌ عَلَى قُلُوبِكُمْ أَنْ تَعْرِفَ حَلَاوَةَ الْإِیمَانِ حَتَّى تَزْهَدَ فِی الدُّنْيَا»،[4] خدای متعالقلوب شما را ممنوع و محروم كرده از اینكه شیرینی های بالاتر مثل شیرینی ایمان را بچشید مگر اینكه از دنیا فارغ شوید؛ والا قلب تان مشغول به دنیا است و زمینۀ آن محبت ها و لذت های بالاتر برایش فراهم نمی شود.
خوب یكی از آثار محبت خدای متعال به اولیاء الهی این است كه انسان طبیعتاً وقتی محبت را دریافت كرد: «أَمَّا فِی الدُّنْيَا فَالزُّهْدُ وَ الْحِرْصُ عَلَى الْعَمَلِ». چنین انسانی كه محبت اهل بیت (علیه السلام) درش پیدا شده، این محبت سرچشمه تحریص و تحریك به عمل است. انسانی كه به این محبت رسید، محبت انگیزۀ اعمال صالحه را در او بالا می برد.
دوم:
«وَ الْوَرَعُ فِی الدِّینِ»، این ها همه روشن است كه از آثار این محبت است و بعد به مقام ورع در دین می رسیم که در دینشان محتاط می شوند.
سوم:
«وَ الرَّغْبَةُ فِی الْعِبَادَةِ»، این محبت نسبت به بندگی خدای متعال، شوق، اشتیاق و رغبت می آورد.
چهارم:
«وَ التَّوْبَةُ قَبْلَ الْمَوْتِ»، این محبت موجب رجوع الی الله می شود، قبل از اینكه فرصت از دستش برود. چنین انسانی حتماً توبه و رجوعی خواهد داشت.
پنجم:
«وَ النَّشَاطُ فِی قِيَامِ اللَّيْلِ»، از آثار محبت اهل بیت (علیه السلام) این است كه نشاطی در شب بیداری و شب زنده داری برای آن هایی كه محب اهل بیت (علیه السلام) هستند پیدا می شود.
ششم:
«وَ الْيَأْسُ مِمَّا فِی أَيْدِی النَّاسِ»،[5] نتیجۀ محبت اهل بیت (علیه السلام) این است كه انسان امیدش از آنچه در دست دیگران است، قطع می شود و نسبت به مردم ناامید می شود كه طبیعتاً مقدمۀ امیدواری نسبت به خدای متعال است و تا انسان امید به غیر دارد، زمینه امیدواری نسبت به خدای متعال فراهم نمی شود.
هفتم و هشتم:
«وَ الْحِفْظُ لِأَمْرِ اللَّهِ وَ نَهْيِهِ»، عز وجل كسی است كه به مقام محبت رسیده باشد. این انسان نسبت به اوامر و نواهی خدای متعال، مقام حفظ پیدا می كند و بی تفاوت نیست؛ ح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 پذیرش حوزه علمیه بناب برای سال 1401-1402
✅ حوزه علمیه حضرت ولی عصر(عج)بناب
@howzehbonab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ضامن
▪️درخواست عاجزانه ی پدر از امام رضا علیه السلام برای زنده ماندن فرزندش
👤تجربهگر: آقای میثم عباسیان
@sarbazane_g
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پژواک خدایا
▪️روایت یک تجربهگر مرگ موقت از دیدن چهره مبارک امام حسین علیه السلام و ماجرای شفاعت شدن توسط ایشان. که باعث شد برای لحظاتی برنامه متوقف شود
👤تجربهگر: آقای میثم عباسیان
@sarbazane_g
#اطلاعیه
✅با استعانت از خداوند متعال و در ظلّ توجهات حضرت ولیّ عصر ارواحنا له الفداء حوزه های علمیه بناب در سال تحصیلی جدید طلبه می پذیرد.
➖حوزه علمیه امام باقر (سلام الله علیه) شهرستان بناب در مقطع سیکل
➖حوزه علمیه امام صادق(سلام الله علیه)شهرستان بناب در مقطع دیپلم
🌐سایت حوزه بناب :
https://howzehbonab.ir
آدرس کانال ایتا حوزه بناب:
@howzehbonab
اینستاگرام حوزه :
https://www.instagram.com/howzehbonab/
نحوه ثبت نام به صورت حضوری یا مراجعه به سایت زیر
🌐 http://Paziresh.ismc.ir
☎️کسب اطلاعات بیشتر
04137745441
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت تکان دهنده تلویزیون مصر از ضربت خوردن مولانا امیرالمومنین علی ابن ابیطالب(ع)
✍حتما ببینید و نشر دهید تا عالمیان بدانند که امام شیعیان کیست تا از وادی طواغیت و از اسرات اصحاب سقیفه دوری جسته و در وادی نور و ولایت معصومین علیهم السلام در آیند.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
افظ اوامر و نواهی است که این حافظ بودن، فقط به معنی عمل كردن نیست. این شأن اوامر و نواهی الهی در نزد او محترم می شود. كسی كه به مقام محبت و معرفت رسید، شأن الهی در نزد او محترم می شود، حرمت الهی برای او حفظ می شود و به مقام حفظ حرمات الهی می رسد. این مهم تر از صرف عمل است.نهم و دهم:
«وَ التَّاسِعَةُ بُغْضُ الدُّنْيَا وَ الْعَاشِرَةُ السَّخَاءُ»، نهمین اثر محبت ما در دنیا این است، كسی كه ما را دوست دارد، دنیا را مبغوض می دارد و دیگر محبت دنیا وارد دل او نمی شود بلكه به عكس، دنیا در نظر او مبغوض می شود؛ بخاطر اینكه تعلق به دنیا مانع رسیدن به مقصد چنین انسانی است دیگر حبّ و بغض های ما اینطوری شكل می گیرد. وقتی كه چیزی را دوست بداریم، طبیعتاً نسبت به موانع او بغض پیدا می كنیم.
«العاشر السّخاء»، دهمین صفتی كه محبت ما در دنیا پیدا می كند و از آثار محبت اوست، این است كه محبّ ما به مقام سخا و بخشش می رسد و دهنده می شود. وقتی محبت ما آمد، اثر محبت ما این می شود كه در راه محبت ما و در راه محبت خدای متعال، از همه چیزهای خودش می گذرد و به راحتی آن ها را در راه خدا تقدیم می كند. این ده صفتی است كه محبت اهل بیت (علیه السلام) در دنیا به بار می آورد.
اما آنچه در آخرت نتیجۀ محبت است، این است كه:
اول:
«فَلَا يُنْشَرُ لَهُ دِیوَانٌ»،[6] در آخرت دیگر برای او كتاب و صحیفه اش را باز نمی كنند. این صحیفه مال كسی است كه در مقام نیست. كسی كه مقام محبت را دارد: «فلا ینشر له دیوان».
دوم:
«وَ لَا يُنْصَبُ لَهُ مِیزَانٌ»، دیگر برایش ترازویی قرار نمی دهد كه اعمالش را برایش بكشند و سبك سنگین كنند. بلكه این محبت هم دیوان اوست، هم میزان اوست. لذا در روایات دارد: «عُنْوَانُ صَحِیفَةِ الْمُؤْمِنِ حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ»، آن مُهری كه در صحیفۀ مؤمن می زنند، این مُهر است و دیگر این كتاب باز نمی شود. وقتی كسی این مُهر به كتابش خورده بود، دیگر این كتاب را باز نمی كنند. طبیعی است، جزء كسانی است که از جانب راست، كتاب به او داده می شود. در قرآن توضیح داده شده كه اصحاب یمین، كتاب شان از یمین به آن ها داده می شود و اصحاب شمال از شمال. حالا این باید معنا شود. یمین انسان، جانب ارتباط انسان با وليّ خداست و یسار انسان، جانب ارتباط خدا با شیاطین است.
سوم:
«وَ يُكْتَبُ لَهُ بَرَاءَةٌ مِنَ النَّارِ»،[7] برائت از آتش جهنم برای او مكتوب و نوشته شده است.
چهارم:
«وَ يَبْيَضُّ وَجْهُهُ»، چهرۀ او نورانی است كه این نور، حقیقتاً نیاز وجه امیرالمؤمنین(علیه السلام) است.چهارم:
«وَ يَبْيَضُّ وَجْهُهُ»، چهرۀ او نورانی است كه این نور، حقیقتاً نیاز وجه امیرالمؤمنین(علیه السلام) است.
پنجم:
«وَ يُكْسَى مِنْ حُلَلِ الْجَنَّةِ»، حله های بهشتی را می پوشانند كه هر كدام از این ها در روایاتی معنا شده كه حالا من در صدد توضیح آن ها در این محفل نیستم. «و یكسی من حلل الجنّه» حله های بهشتی چیست و آن پوشش و كسوتی كه اهل الله و اهل بهشت در بهشت پیدا می كنند، چه كسوت و پوششی است.
ششم:
«وَ يُشَفَّعُ فِی مِائَةٍ مِنْ أَهْلِ بَيْتِهِ»، در جمعیتی حق شفاعت پیدا می كنند. در این روایت دارد، صد نفر از اهل بیت خودش. در روایات دیگر بیش از این است.
هفتم:
«وَ يَنْظُرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَيْهِ بِالرَّحْمَةِ»، خدای متعال به او نظر می كند، آن هم نظر رحمت و این مقامات مهمی است كه اولیاء خدا به او می رسند و جزء مراتبی است كه اهل محبّت به او اشتیاق دارند. «وانظر إلینا نظره رحیمه»، در دعاها و در دعای محبّین است، مناجات المحبّین. یكی از خواسته های محبین همین است كه تو به ما نظر كنی، ما هم به سوی تو نظر كنیم. خاصیت این محبت این است که اگر كسی به مقام محبت می رسد، دوست دارد كه مورد توجه و عنایت محبوب واقع شود. در قیامت انسانی كه به مقام محبت امیرالمؤمنین(علیه السلام) و اهل بیت (علیه السلام) رسیده یعنی نتیجه اش محبت خدای متعال است كه: «ینظر الله عزّوجلّ إلیه بالرّحمه»، خدای متعال به او نظر می كند و این نظر همان نظر رحمت الهی است كه حالا این ها احتیاج به گفتگو دارد.
هشتم:
«وَ يُتَوَّجُ مِنْ تِیجَانِ الْجَنَّةِ»، تاج های بهشتی را بر سر او می گذارد كه حالا این تاج باید معنا شود؛ همان تاج های نوری است كه ارتباط انسان را با مبدأ نور برقرار می كند.
«وَ الْعَاشِرَةُ يَدْخُلُ الْجَنَّةَ بِغَيْرِ حِسَابٍ»، دهمین كه شاید مهم ترینش است؛ اگر كسی این مقام را پیدا كرد: «یدخل الجنّه بغیر حساب»، چنین انسانی بدون حساب و كتاب وارد بهشت می شود.
«فَطُوبَى لِمُحِبِّی أَهْلِ بَيْتِی»، طبیعتاً این مقام، مخصوص محبّین اهل بیت (علیه السلام) است. روایات فراوان دیگر نیز هست.
در روایات آثار محبت اهل بیت (علیه السلام) و محبت خدای متعال آمده. در حدیث عیون اخبار الرضا آمده، رسول الله(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمودند: «مَنْ أَحَبَّنَا أ
َهْلَ الْبَيْتِ حَشَرَهُ اللَّهُ آمِناً يَوْمَ الْقِيَامَةِ»، كسی كه به مقام محبت برسد، ایمن از همۀ مخاطرات است و به وادی ایمن وارد شده است. بنابراین، در سختی های قیامت كه سخت ترین شدائد است، این انسان در وادی ایمن است.
قال النّبی(صلّی الله علیه و آله و سلّم): «من أحبك كان مع النبیین فی درجتهم یوم القیامة»، كسی كه تو را دوست بدارد، هم در درجۀ انبیاء است و هم همنشین آن ها. در قیامت: «من أحبّك ومن مات و هویبغضك فلا یبالی مات یهودیا أو نصرانیا»؛[8] به عكس اگر كسی بمیرد و تو را مبغوض بدارد، فرق نمی كند که یهودی یا نصرانی از دین اسلام خارج است؛ «یهودیاً أو نصرانیاً» یا هر طور بمیرد. از این دست روایات كه آثار محبت اهل بیت (علیه السلام) را بیان می كند و همان محبت خدای متعال است، فراوان است.
اولین سؤال قیامت و حسنۀ ماندگار
رسول الله(صلّی الله علیه و آله و سلّم) در حدیث دیگری فرمود: «أَوَّلُ مَا يُسْأَلُ عَنْهُ الْعَبْدُ حُبُّنَا أَهْلَ الْبَيْتِ»، (همه از عیون اخبار الرضا است) اول چیزی كه از بنده سوال می كنند این است كه آیا وارد وادی محبت و ولایت اهل بیت (علیه السلام) شده یا نه. اگر وارد این وادی شده بود، از بقیه امور ممكن است سوال و جواب شود و اگر نشده بود، اصلاً دیگر سوال و جوابی نیست. اول ما یسئل است مثل صلوه كه درباب صلوه دارد و در بالاترش در باب محبت اهل بیت (علیه السّلام) است. حالا یك حدیث نورانی است که من دو سه جمله این حدیث را ترجمه كنم؛ فرمود: «حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ حَسَنَةٌ لَا تَضُرُّ مَعَهَا سَيِّئَةٌ»، اگر این محبت آمد كه همان محبت خدای متعال است، این حسنه ای است كه دیگر هیچ سيّئه ای به او ضرر نمی زند. یعنی چه؟
اگر كسی واجد او شد و او را بدست آورد، دیگر هیچ سيّئه ای به او ضرر نمی زند. «حُبُّعَلِيِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ حَسَنَةٌ لَا تَضُرُّ مَعَهَا سَيِّئَةٌ»، «مَنْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها - وَ هُمْ مِنْ فَزَعٍ يَوْمَئِذٍ آمِنُونَ»، این همان حسنه ای است كه در روایات ملاحظه فرمودید. این آیات را به گونه ایی ای تفسیر كنند، معانی مختلفی دارد و این كلام نورانی قابل بیان است. یكی از آن ها این است كه اگر كسی به محبّت اهل بیت (علیه السلام) و محبت امیرالمؤمنین(علیه السلام) رسید، همان محبت خدای متعال است اگر چه این انسان در مراتبی از وجود خودش یا در ظاهر وجود خودش، آلوده شود. این آلودگی به او ضرر نمی زند و خود او هیچ وقت آلوده نمی شود.
اگر كسی در سرّش، باطنش، قلبش و لبّ خودش، محبت اولیاء خدا، معصومین و امیرالمؤمنین (علیه السلام) را داشت، اگر آلوده هم بشود این آلودگی پاك شدنی و تطهیر شدنی است و این طور نیست كه این آلودگی حقیقت وجود او را بگیرد؛ كما اینكه روایاتش را مكرر ملاحظه فرمودیم و خواندیم كه اگر كسی به مقام محبت اهل بیت (علیه السلام) و به مقام ولایت اهل بیت (علیه السلام) رسید، دیگر هیچ گاه از اعماق وجود خودش آلوده به گناه، تخلف و معصیت نمی شود. همیشه این را عرض كردیم که گناه چیزی نیست إلّا خروج از دایرۀ ولایت خدای متعال و ولایت اولیاء معصوم و ورود به محیط ولایت اولیاء طاغوت. كسی كه از عمق وجود خودش به مقام محبت اهل بیت (علیه السلام) رسیده، هیچ گاه از محیط ولایتش خارج نمی شود و در محیط ولایت اولیاء طاغوت وارد نمی شود. لذا، اگر در ظاهر هم معصیتی بكند، این معصیت به حقیقت وجود او لطمه ای نمی زند؛ مثل درّی است كه در لجن بیفتد و با یك شستشو پاك می شود و هیچ وقت باطنش آلوده نخواهد شد. محبت باطن، او را از نفوذ سيّئات حفظ می كند اگر چه ظاهرش آلوده شود. این همان است كه به تعابیر مختلف در روایات متعددی آمده و فرمودند، محبّ ما مصون و محفوظ است.
دکتر امیر اشرفی چند ماه پیش میگفت که این پشه چنان تغییر ژنتیک یافته که میتونه مثل واکسم باشه
#لالایی_خدا
#محسن_عباسی_ولدی
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#قصه
(شهادت علی مولا ۱)
منبع قصّه این برنامه👇
📚برگرفته از کتاب «قصه کوفه، صفحات ۲۸۴-۲۸۳ و ۳۲۹-۳۳۱»؛ اثر علی نظری منفرد
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🌐 به کانال عمو روح افزا خوش آمدید
🆔@amuroohafza
@amuroohafza╰─💕─═✨
⭕️ آخرین آمار کرونا در کشور/ فوت ۲۱ هموطن در شبانه روز گذشته/ آخرین رنگ بندی شهرها از نظر کرونا؛ تعداد شهرهای قرمز از ۵۵ به ٢ رسید
✍ گلوبالیست های وطنی برای تزریق واکسن های بیولوژیکی برنامه دارند این روز ها آمار را عمدا پایین می آورند تا به ذهن مردم القا کنند که واکسن ها در کاهش مرگ و میر مفید بوده و هست اما طبق سند 2030 و همچنین جهت دریافت وام از بانک جهانی هم باید اربابان جهانی گلوبالیست خود را راضی کنند چون طبق این اسناد باید واکسیناسون عمومی تکمیل شود تا وام هم پرداخت شود اما در مهر ماه که قرار است دوز های بعدی را تزریق کنند حتما پیش از آن سویه ای راه خواهند انداخت تا مردم را از ترس کرونا به پای تزریق واکسن های مرگ ببرند باور کنید آمار مرگ و میر و عوارض دیدگان واکسن ها بیشتر از عوارض دیدگان کرونای دروغین است
🔻 ظهور بسیار نزدیک است
🔹 @zoho313oor
🟩 تا روشنای صبح چیزی باقی نمانده
✍🏻 این اتفاقاتی که در صحنه جهان دارد می افتد به ما خبر می دهد که سیاهی دارد به انتهای خود می رسد، و پس از تکمیل سیاهی ، روشنایی است.
➖ ما الان در وضعیت بین الطلوعین هستیم، در آغاز طلوع آفتابیم.
ما الان منتظر نماز به امامت امام زمانیم.
قرص آفتاب در حال نمایان شدن است و وقتی نمایان شد، محال است دوباره برگردد به وضعیت قبل از بین الطلوعین.
#خصوصی:
#ماه_رمضان🌷
#یمن_پرچمدار_ظهور
@NOORI82325 #یمن_طلیعه_ظهور